apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork'] WIEEEERRRCCCĄĄĄĄ bo TP nie ma co z kasa robić!!!! drzwi wymeniaja jakieś cuda niewidy instaluja... milion kamer bedzie jak big braderze :mdleje: aaa abonamenty drożeją :angryy: włączyłam betoniarke... zara ich tam wciepie do środka :angryy::mad: kurze miałam wytarte... już nie ma efektu... sam pył sie unosi :2gunfire::2gunfire::2gunfire: To sie nazywa syzyfowa praca ;) Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='lolka75']:roflt::jumpie::roflt: ........................... [quote name='apple']To sie nazywa syzyfowa praca ;) wow ...tu poczytalaś Quote
clockwork Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']:angryy::angryy::angryy:czyli to co się wczoraj nasprzatałaś poszło w pizdu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='apple']To sie nazywa syzyfowa praca ;) do dupy taka robota... ciekawe jak długo oni mają tak zamiar...... przeca Pawcio nie może w syfie robić... i co??? ma zamknąc studio????? :crazyeye::crazyeye: [quote name='ATLANTYDA']Hejo:lol: Clocki i inne zoo no heja... hocki-klocki :loveu: [quote name='lolka75']:roflt::jumpie::roflt: cooo takie smieszne???? :loveu: Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']........................... wow ...tu poczytalaś No przecież ja wiem że najlepiej się dokształcać u miszcza Quote
clockwork Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='apple']No przecież ja wiem że najlepiej się dokształcać u miszcza haha... to z mojej historyjki... co tak siedziesz?? jak siedze??? ......... hahahahhahah Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork']haha... to z mojej historyjki... co tak siedziesz?? jak siedze??? ......... hahahahhahahBuhahahahahahahahaha.........jak znalazł :roflt: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork']haha... to z mojej historyjki... co tak siedziesz?? jak siedze??? ......... hahahahhahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol: toś dopiero załapała :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahahaha.........jak znalazł :roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: toś dopiero załapała :evil_lol: noo własnie ... kawa.... A PAWCIO SPALIŁ CZAJNIK przed wyjazdem.... chyba żebyśmy go często wspominali jak bedzie na wygnaniu :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork']:roflt::roflt::roflt::roflt: noo ale lepiej późno niż wcale ;) własnie ... kawa.... podano A PAWCIO SPALIŁ CZAJNIM przed wyjazdem.... chyba żebyśmy go często wspominali jak bedzie na wygnaniu :evil_lol: oj Pawcio śmiał wątpić a Naszą pamięć o nim :razz::razz:...nie musiał tego robić ...to co posłać czajnik kurierem :razz::razz: Quote
lolka75 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']oj Pawcio śmiał wątpić a Naszą pamięć o nim :razz::razz:...nie musiał tego robić ...to co posłać czajnik kurierem :razz::razz: :hmmmm:zawsze mozna ognisko rozpalic...jaka puszke po groszku znalezc i akurat bedzie na kawke woda:niewiem:................:loveu: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='lolka75']:hmmmm:zawsze mozna ognisko rozpalic...jaka puszke po groszku znalezc i akurat bedzie na kawke woda:niewiem:................:loveu: :hmmmm: a dlaczemu po groszku :grins: Quote
sota36 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Klockowo, co mosz lepsiejsze lampecki niz jo! ...KOCHOM CIE>>> pssssss. chyba mam kurna kfilka slabosci.... Quote
lolka75 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: a dlaczemu po groszku :grins: a co teraz najczesciej w puszki wsadzaja:niewiem:?? Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='sota36']Klockowo, co mosz lepsiejsze lampecki niz jo! ...KOCHOM CIE>>> pssssss. chyba mam kurna kfilka slabosci.... bez krempacji ...MY się tu wszyćkie koffomy ...no prawie :roll: [quote name='lolka75']a co teraz najczesciej w puszki wsadzaja:niewiem:?? :hmmmm: ..... ananas :grins: Quote
clockwork Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 ida żryć śniadanie:roll::oops:...pozyczyć czajnik, wypijem kawe... i psiątać to nieszczęsne studio... FAK!! :mdleje: nie nagadajcie ONE tu za duzo :mad::mad: Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork']ida żryć śniadanie:roll::oops:...pozyczyć czajnik, wypijem kawe... i psiątać to nieszczęsne studio... FAK!! :mdleje: nie nagadajcie ONE tu za duzo :mad::mad:Ić w pokoju! MY przypilnujemy żeby te ONE nie nagadały :evil_lol::diabloti: Quote
lolka75 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']bez krempacji ...MY się tu wszyćkie koffomy ...no prawie :roll: :hmmmm: ..... ananas :grins: hm..........ja slyszalam ze po ananasie to pewne wydzieliny ludzkie nabieraja ananasowego smaku:oops: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork']ida żryć śniadanie:roll::oops:...pozyczyć czajnik, wypijem kawe... i psiątać to nieszczęsne studio... FAK!! :mdleje: nie nagadajcie ONE tu za duzo :mad::mad: Ić jeść bo za chwilę to się za myszką schowasz :roll:... a ja muszę iść ze psem .....bo Adam nie dotarł :mad: aby go wyprowadzić :roll: Dżapkowa pilnuj :multi:...Ja tu zaraz wrócę i Ci pomogę pilnować :razz: [quote name='lolka75']hm..........ja slyszalam ze po ananasie to pewne wydzieliny ludzkie nabieraja ananasowego smaku:oops: :razz::razz:jakie ........:roll: Quote
sota36 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']bez krempacji ...MY się tu wszyćkie koffomy ...no prawie :roll: :hmmmm: ..... ananas :grins: jo tam niy wiym! JO JE NORMALNO - MOM CHOPA I PSA -DZIECKO NI ( CHOC SOM SLUZBOWE - JAKIES 300 DZIATKOW)ALE-TRUDNO:(ALE ZEBVY TAK Z BABAMI???? FUJ! Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] Ić jeść bo za chwilę to się za myszką schowasz :roll:... a ja muszę iść ze psem .....bo Adam nie dotarł :mad: aby go wyprowadzić :roll: Dżapkowa pilnuj :multi:...Ja tu zaraz wrócę i Ci pomogę pilnować :razz: :razz::razz:jakie ........:roll: Pilnuje Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']Pilnuje :crazyeye::crazyeye::crazyeye: o dżisys ...Dżapko :razz:...nie cza było się az tak przejmować :roll::razz::razz: a ja jeszcze nie wylazłam ze psem :roll: Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: o dżisys ...Dżapko :razz:...nie cza było się az tak przejmować :roll::razz::razz: a ja jeszcze nie wylazłam ze psem :roll: No ic już i przyjdź szybko mnie zmienić bo już mnie palec boli od dyndania tej pałki :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']No ic już i przyjdź szybko mnie zmienić bo już mnie palec boli od dyndania tej pałki :evil_lol: a nie mogłabyś przełożyć na drugi paluszek :grins: Quote
Recommended Posts