clockwork Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 a wogóle nie lubiam jak zwierza znajduja domki... zawsze potem mam sucho w ryju :roll: dobrze że to nie codzień się zdarza.......... Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):a wogóle nie lubiam jak zwierza znajduja domki... zawsze potem mam sucho w ryju :roll: dobrze że to nie codzień się zdarza.......... :roflt: i kuweta zajęta non stop :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 hahah Ala może gonić do moich :evil_lol::eviltong: a ja chciałam poprosić, żeby w razie jakby ktoś zgłosił się z ogłoszeń to plizzz podajcie że w Bukownie takich kociaków do wyboru do koloru http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=303094576 tu na przykład czarnulka od missieek Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 malawaszka napisał(a):hahah Ala może gonić do moich :evil_lol::eviltong: a ja chciałam poprosić, żeby w razie jakby ktoś zgłosił się z ogłoszeń to plizzz podajcie że w Bukownie takich kociaków do wyboru do koloru http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=303094576 tu na przykład czarnulka od missieek nie liczyłabym.... 1,5 mies. NIKT nie zadzwonił w sprawie kotka... dopiero wczoraj jak groził schron.... ale jakby co mam na uwadze..... jesoooo jak ja nie cierpie kotów :angryy: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 malawaszka napisał(a):hahah Ala może gonić do moich :evil_lol::eviltong: a ja chciałam poprosić, żeby w razie jakby ktoś zgłosił się z ogłoszeń to plizzz podajcie że w Bukownie takich kociaków do wyboru do koloru http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=303094576 tu na przykład czarnulka od missieek ale pamiętaj o umowie z AFN :diabloti:...........to był głupi żart :razz::razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra zaczynam nabijać do Twojego konta :evil_lol: Quote
agbar Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 zgadzam sie na te zawody.....zegna was moje drogie bo tera ide na PWP pohopac:diabloti: hop hop hop:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 agbar napisał(a):zgadzam sie na te zawody.....zegna was moje drogie bo tera ide na PWP pohopac:diabloti: hop hop hop:evil_lol: hop hop hop szklankę piwa .....hop szklankę piwa hop :multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 dilerowa..... łobejrz... robiam ci konkurencje.. nasionka juz kiełkują ... :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 :loveu::loveu::loveu:jakie ćliczne maluśkie kiełkujące nasiónka :loveu::loveu: http://images28.fotosik.pl/149/b694c4c78b5867ee.jpg to ja wasza Ciocia :grins: i jeszcze nie zgniły :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 a ja sie zastanawialam dlaczemu mi nasionek brakuje:diabloti: a tak w ogole i w szczegole to zajebiscie ci ta fota wyszla:grins: http://images28.fotosik.pl/149/b694c4c78b5867ee.jpg Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a)::loveu::loveu::loveu:jakie ćliczne maluśkie kiełkujące nasiónka :loveu::loveu: http://images28.fotosik.pl/149/b694c4c78b5867ee.jpg to ja wasza Ciocia :grins: i jeszcze nie zgniły :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: JUŻ zgniły :grins:.... nie wiem czemu w kiełkownicy pleśnieją mi nasiónka :niewiem: agbar napisał(a):a ja sie zastanawialam dlaczemu mi nasionek brakuje:diabloti: a tak w ogole i w szczegole to zajebiscie ci ta fota wyszla:grins: http://images28.fotosik.pl/149/b694c4c78b5867ee.jpg :oops::oops: staram się uczyć pomału... metoda prób i błędów :oops::oops: Quote
malawaszka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 mniamuśnie wyglądają - szkoda, że zgniły :evil_lol::shake: a metoda prób i błędów najlepsza :cool1: szkoda tylko, że ja robię ciągle te same błędy :angryy: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Madzia dowiedziałam się właśnie tej strasznej nowiny : zgniły ci nasionka:placz: Moje kondolencje:diabloti: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 a wiecie co mi opowiedział koleś jak mu powiedzieliśmy że znalazłam papagaja w kartonie????:razz::razz: że............... kiedyś... za łebka też znalazł taki karton z dziurkami... dziecięca ciekawość nie pozwoliła mu przejść nie zaglądając do srodka... otwiera, patrzy a tam.. qpa. :mdleje: normalny stolec a w to wsadzone 20 000 zł (równowartość dzisiejszego 2 zł) ... od tej pory nigdy nie mówi że pieniądz nie śmierdzi..... niestety- nie chciał zdradzić tajemnicy czy wyciągnął pieniążka :roll::niewiem: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):a wiecie co mi opowiedział koleś jak mu powiedzieliśmy że znalazłam papagaja w kartonie????:razz::razz: że............... kiedyś... za łebka też znalazł taki karton z dziurkami... dziecięca ciekawość nie pozwoliła mu przejść nie zaglądając do srodka... otwiera, patrzy a tam.. qpa. :mdleje: normalny stolec a w to wsadzone 20 000 zł (równowartość dzisiejszego 2 zł) ... od tej pory nigdy nie mówi że pieniądz nie śmierdzi..... niestety- nie chciał zdradzić tajemnicy czy wyciągnął pieniążka :roll::niewiem:Buhahahahahahahaha:evil_lol: To jednak miałaś szczęście z ta papugą :evil_lol: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 apple napisał(a):Buhahahahahahahaha:evil_lol: To jednak miałaś szczęście z ta papugą :evil_lol: ale on miał 2 złote :placz::placz: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):a wiecie co mi opowiedział koleś jak mu powiedzieliśmy że znalazłam papagaja w kartonie????:razz::razz: że............... kiedyś... za łebka też znalazł taki karton z dziurkami... dziecięca ciekawość nie pozwoliła mu przejść nie zaglądając do srodka... otwiera, patrzy a tam.. qpa. :mdleje: normalny stolec a w to wsadzone 20 000 zł (równowartość dzisiejszego 2 zł) ... od tej pory nigdy nie mówi że pieniądz nie śmierdzi..... niestety- nie chciał zdradzić tajemnicy czy wyciągnął pieniążka :roll::niewiem: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: a patrzajta czasem słysze texty .....A co ja kasą s**m :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...coś w tym jest :evil_lol::evil_lol::razz::razz: Quote
ice_t Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):eeeee.... wpadłam na fajny pomysł ....:razz::razz: Alicja Zarejestrowany: Jan 2003 Miasto: Rybnik Postów: 5525 clockwork Zarejestrowany: Oct 2006 Miasto: Jastrzębie CITY Postów: 1641 agbar Zarejestrowany: Oct 2005 Miasto: Ober-Ramstadt Postów: 465 DILEROWA!!!!!! kto pierwszy.... czy ty dobijesz do ilości moich postów (1641) czy ja do ilości postów Ali (5525) :diabloti: Ala... ty nie bierzesz udziału w zabawie :eviltong::eviltong: START!!!!:evil_lol::evil_lol: no to nie złe zawody sie szykują :evil_lol::evil_lol: widziałam cie tam.... dzięki wogóle za wsparcie dla kotecka ;) nie ma za co, mogłam Kici oferować tylko wsparcie wirtualne i przy okazji wam też:lol::lol: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):ale on miał 2 złote :placz::placz:taaa 2 złote i nie wiadomo co na rękach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):ale on miał 2 złote :placz::placz: taaaa akurat do wózka w Markecie :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ooo właśnie właśnie miałam pytać o papuga i zapomniałam - poka goooo - co to za papug!! czytawłam że ma ogon obcięty :shake: biedaczysko :roll: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 malawaszka napisał(a):ooo właśnie właśnie miałam pytać o papuga i zapomniałam - poka goooo - co to za papug!! czytawłam że ma ogon obcięty :shake: biedaczysko :roll: na wsteczu były foty:roll:... jakieś 70 stron wstecz bo ONE zagadały :diabloti: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):na wsteczu były foty:roll:... jakieś 70 stron wstecz bo ONE zagadały :diabloti:Które ONE:niewiem: tu jesteśmy tylko MY:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):na wsteczu były foty:roll:... jakieś 70 stron wstecz bo ONE zagadały :diabloti: tak to wszystko ONE .......:grins: ..... MY nabijałyśmy sobie posty :diabloti: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 wstawiam te co były... bo zaś mnie sota opieprzy że nadal nie ma patyczka :evil_lol::evil_lol: a już ma ;) Quote
Recommended Posts