Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='emdziolek']Madzia ja przyszła pokazać Ci ino z jakim piknym wyświetlaczem laał po mieście solaris:diabloti:
Patrzaj:
http://img86.imageshack.us/img86/9638/dsc0002blc0.jpg

Fany napis, chciałabym sie tym przejechać:diabloti:

:crazyeye::crazyeye:jacie nie pierdziu!!! ale busssssssss:loveu::loveu: 666 PIEKŁO

P.S. mnie też piekło, ale już przestało :diabloti:

[quote name='jonQuilla']Emi, zajebiszczy ten busik...Madzia takim do ślubu powinna jechać :evil_lol:

do kogo?? :razz::diabloti:

[quote name='Medorowa']Buhahahahha ja Was naprawdę KM:loveu:
nie mogło by być inaczej :loveu::loveu:

[quote name='Alicja']

Wstałas już :cool1:wymacana od tyłu :razz:bo Ciem przyjszłam powitać

melduje żem wstanięta :multi:

...pana C. bolała w nocy ząbek :angryy:...oczywiście wszyscy pobudzeni łącznie z psem :diabloti:..tak wię poczytałam już Czarne Kwiatki ...piję kaff i lecę na Rybnik po godzinach :roll:...a potem tam kaj mnie wiatr zaniesie ;)

uważaj na tym wietrze, cobyś nie zapyliła sie :diabloti:
nie zazdraszczam chorego C. .... ja też jestem taka marudna jak jestem chora??:hmmmm: :shake:

[quote name='apple']Hmmmm pachnie mi tu ewakuacją :evil_lol:

cześć zdrowiejąca Magdaleno
:evil_lol:
cześć jabłuszkowa .. przygarnę Ale dziś pod me skrzydła bo normalnie aż mi jej szkoda ;)

[quote name='basia2202']przyszłam

a Ty znowu chora? :roll:

no zdrówencja Madzialeno ma piekielna :diabloti:

P.S. buzik super! bundesliga!
Madzia powinna takim nie tylko do ślubu... ale i potem dzieci do szkoły wozić

no woziłabym dzieci takim, ale nie mam prawka na autobusy :diabloti:

tak jest! zdrowieje.... chyba :roll:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']

cześć jabłuszkowa .. przygarnę Ale dziś pod me skrzydła bo normalnie aż mi jej szkoda ;)

To dopssszzzz dobra kobieto:loveu:tylko mi prosze bez pocałunkow bo mi mamcie zrazisz:eviltong:

Posted

[quote name='apple']To dopssszzzz dobra kobieto:loveu:tylko mi prosze bez pocałunkow bo mi mamcie zrazisz:eviltong:

literówka, wiem :grins: nie zraże i nie zaraże jej.... obiecuje:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']literówka, wiem :grins: nie zraże i nie zaraże jej.... obiecuje:loveu:fakt- literówka:oops::evil_lol: Licze na cię Madź
Dobra znikam na raie bo ide mojemu dziecięciu troche czasu poświęcić ja wstretna internetowa matka:roll::roll::roll:

Posted

[quote name='apple']Hmmmm pachnie mi tu ewakuacją :evil_lol::evil_lol:

ewakuacja w trakcie realizacji :evil_lol:

cześć zdrowiejąca Magdaleno
:evil_lol:

[quote name='clockwork']uważaj na tym wietrze, cobyś nie zapyliła sie :diabloti:
nie zazdraszczam chorego C. .... ja też jestem taka marudna jak jestem chora??:hmmmm: :shake:

bendem uważać ustawie się z wiatrem :grins:

no przecie jakbyś była marudna nie pchałabym sie z deszczu pod rynne;)

boś ty dobra kobieta jest :loveu::loveu:

[quote name='clockwork']literówka, wiem :grins: nie zraże i nie zaraże jej.... obiecuje:loveu:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko Madzialeno
Zdrowiej, boszkoda zycia na wstretne chorobsko
Pozdrwaiam

ano staram sie.... ;)

szkoda życia to na wsjo inne... dobre leżenie nie jest złe :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']za mokre frytki miałas :cool1:...

a ja własnie se umyłam kuchenkę .....a i a obiad też miałam frytki ...

co wy się kobiety tak kartoflami odżywiacie?????

[quote name='clockwork']nic... bo mam problem z połykaniem :roll::diabloti:

powiedz Pawłowi...................coby mniej palił............. i ananasy jadł:razz::diabloti:

cześć wisielczego humora :grab:mam..ale ty to już wiesz

Posted

[quote name='Alicja'] :loveu::loveu:i przyjedziesz dziś z tym Ginem :razz::razz:do Jebia :p

A tonik mata:cool1::razz::razz::razz:

Cze Madzialeno i cze Alu, bo Wy dzisiaj dwie cuzamen do kupy:lol!:

Posted

[quote name='Medorowa']A tonik mata:cool1::razz::razz::razz:

Cze Madzialeno i cze Alu, bo Wy dzisiaj dwie cuzamen do kupy:lol!:

toć że mamy... tonica ci u nas dostatek- dawa z tym ginem :grins:

Klocek poczytał o kulejącym Medorku i.......... zaczął mi kuleć na przednią łapę..... od jakiegoś czasu wylizuje sobie przednie w stawach ale dziś widać że go boli... chyba ma reomatyzm:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='clockwork']toć że mamy... tonica ci u nas dostatek- dawa z tym ginem :grins:

Klocek poczytał o kulejącym Medorku i.......... zaczął mi kuleć na przednią łapę..... od jakiegoś czasu wylizuje sobie przednie w stawach ale dziś widać że go boli... chyba ma reomatyzm:placz::placz::placz:

To dawać tu po mnie z rządową:grins:

Osz kur*a, buziaki w łapę i zdrowia życzymy:roll:
Czy te nasze psy nie mogą po prostu być zdrowe:roll:

Posted

[quote name='clockwork']toć że mamy... tonica ci u nas dostatek- dawa z tym ginem :grins:

Mówię wam że to przez ta francowatą pogodę - mnie dzisiaj takł łupie w krzyżu że normalnie bez balkonika się nie poruszam:angryy:

Posted

macie tonica... macie gina... - a lampa gdzie?? :evil_lol: :diabloti:

biedny Klocek... :-(
Medzio chory, Klocek, Zuzka... któż jeszcze, na Boga? :placz:

[quote name='apple']Mówię wam że to przez ta francowatą pogodę - mnie dzisiaj takł łupie w krzyżu że normalnie bez balkonika się nie poruszam:angryy:
popieram!! pogoda jest badziewna! nie lubię takiej... :shake:
a mnie dziś oba oka balają... (od Zuzki na mnie przechodzi, czy co? :roll:)
normalnie, jakbym jakieś dziwne ciśnienie w oczach miała...
no niefajne to to...

a u nas znowu bardziej leje...
:-( 3 dzień już!!
i jeszcze śnieg fruwa we wszystkich kierunkach :roll:

daleko jeszcze do wiosny??

Posted

no masakra z tym klockiem... byli my w aptece.. kulał... fakt że po stolcu troche mniej (chyba go cisło na okrężnice:diabloti:) ale kulał.....:-(
jeszcze nawet sie nie upomniał o jedzenie... nic... zupełnie nic... śpi... ale do położenia się robi 666 podchodów, chyba nawet leżąc go boli... żeby dziad dał se pooglądać wetowi.. ale nie- przecież wet jest jego największym wrogiem :diabloti: zaszczyki to mu musi strzekać z procy :diabloti:
dałam mu kość... normalnie już by jej nie było... powąchał i odszedł.........

mało tego- legwan też jakiś osowiały i mam wrażenie że ma spuchnięte nogi... też nie chce jeść- siedzi w miejscu i duma :placz::placz:

wypcham oby dwa i kupie se interaktywnego misia :diabloti:

Posted

Coś chopakom na nogi padło czy co?:crazyeye::roll: Może popili wczoraj i dziś tacy nie w sosie..?:roll:
Oj Madza ale zdjęcie to być zapodała ciotce co to żadko wpada ale o Klocusiu pamięta.:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']no masakra z tym klockiem... byli my w aptece.. kulał... fakt że po stolcu troche mniej (chyba go cisło na okrężnice:diabloti:) ale kulał.....:-(
jeszcze nawet sie nie upomniał o jedzenie... nic... zupełnie nic... śpi... ale do położenia się robi 666 podchodów, chyba nawet leżąc go boli... żeby dziad dał se pooglądać wetowi.. ale nie- przecież wet jest jego największym wrogiem :diabloti: zaszczyki to mu musi strzekać z procy :diabloti:

mało tego- legwan też jakiś osowiały i mam wrażenie że ma spuchnięte nogi... też nie chce jeść- siedzi w miejscu i duma :placz::placz:

ale interaktywny misio nie bedzie tak ciepły:eviltong:, nie będzie ci sie kładł jajkami w strone twarzy, nie bedzie wszędzie ślinił:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']no masakra z tym klockiem... byli my w aptece.. kulał... fakt że po stolcu troche mniej (chyba go cisło na okrężnice:diabloti:) ale kulał.....:-(

Tyy.. a może one oba też jakieś ciśnieniowe czy cuś?
pogoda wiadomo... chusteczkowa...
może wrażliwe są na skoki ciśnienia?
ja się też dziś wrednie czuję...
może im minie do jutra, co? :roll:

Posted

ooo... ja wieeeem!!
właśnie mi się niebo rozpierzchło... i zobaczyłam... że dzisiaj pełniaaa!!
może to oddziaływanie księżyca? :roll:
Zuzka też się zainteresowała, co za kółko za oknem się pojawiło...;)

Posted

I to jest myśl:diabloti::diabloti: