malawaszka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]co do koncerciku... kolesie byli zadowoleni z imprezy... RACZEJ przekształcą lokal w ROCK CLUB a wtedy bede miała tam robótke na 66,6% koncerty możemy robić kiedy tylko chcemy... w najbliższym czasie chcemy zorganizować koncert charytatywny dla psiaków, jeżeli jastrzębskie schronisko nadal będzie sie zapierać nogami i ręcami od współpracy, uzbierane pieniążki i inne gadżety będą przeznaczone na schron w Rybniku lub dogomaniacką bide. koncerty jeżeli wypali będą cykliczne- co 2-3 miesiące:loveu: na koncercie był koleś którego koleś pracuje w rybnickim schronisku i drugi koleś który jest terapeutą trudnej młodzieży-ten zadeklarował pomoc w walce o jastrzębskie psiaki, a i tamten ze schronu podobno kazał mi przekazać że wejdzie ze mną we współprace, żeby nasz schron był schronem a nie dobijalnią :multi:[/FONT] :multi: trzymam :kciuki: jak już będziesz tam pracować to bankowo się zjawię - jak tylko ktoś zechce mnie do domku odtransportować :evil_lol: i czekam na fotki :eviltong: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='malawaszka']:multi: trzymam :kciuki: jak już będziesz tam pracować to bankowo się zjawię - jak tylko ktoś zechce mnie do domku odtransportować :evil_lol: i czekam na fotki :eviltong: [FONT=Arial]pójdziemy pieszkam razem ;)bardzo malownicza trasa :roll:zakręty pod mostkiem ....przez lasek :grins: a potem na głównej to już prosto :evil_lol: [/FONT] Quote
basia2202 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]tylko nie rehabilitejszyn :mdleje: rehabilituje sie od 2 lat... i wcale nie pomaga, im wiecej rehabilitacji tym bardziej rozpieprza mi reke:placz:[/FONT] no choć... utulkam... :glaszcze: i jak tam? ozdrowiałaś już? czy jeszcze Cię męczy? :roll: wypiję... co by zdrówko było! :loveu::knajpa: aa.. super wieści o schronach i charytatywnych koncercikach:multi: poczytałam:) fotki koncertowe widziałam:) suuuper, suuuper:) aa.. i wypiję też za dom Jaśka!! :beerchug: :laola: no i cieszkam, że posiadasz la ptoka :evil_lol: :loveu: :multi: wreszcie jesteś podłączona do świata na jamen! :multi: całusy całusy i inne przyjemności :loveu: :lol: P.S. a Alu gratulujemy ć, ś i innych ogonków ;) :evil_lol: P.S.2. yy... a kiedy będą te fotki? bo patrzyłam i ni mo :cool3: Quote
jonQuilla Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Georgia]super że lokal raczej przerobią :multi::multi::multi: gratuluje sukcesu :) no i czekam na foteczki Czarnuszka :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]fotek czarnucha nie ma :oops::oops: ale są koncertowe...... ktoś :roll: mi za wysokie ISO ustawił, ale co tam.... praktyka czyni miszcza :diabloti: [/FONT][FONT=Arial] czeska kapelka ;)[/FONT] [FONT=Arial]i PAWCIOWY BAND.... C.S [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Georgia]uuu fotki z koncertu :multi::multi::multi: ale było ryku :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]nooooooo.....nareszcie [/FONT][FONT=Arial].....bo mnie sie doopalon do fotela przyrósł od tego czekania na fotaski :grins:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]PAWCIO śpiewa.... publika mdleje :diabloti: [/FONT] Quote
Wilejkaros Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 A nie macie tego "Boys Bandu" (ukatrupią mnie jak nic) zgranego gdzieś w formacie mp3??? Jak się tak zachwycacie, to ja bym chętnie też posłuchała... Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]uuu fotki z koncertu :multi::multi::multi: ale było ryku :loveu::loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Arial]było było :loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [FONT=Arial] całaaa sala śpiewa z nami [/FONT] Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Wilejkaros']A nie macie tego "Boys Bandu" (ukatrupią mnie jak nic) zgranego gdzieś w formacie mp3??? Jak się tak zachwycacie, to ja bym chętnie też posłuchała... [FONT=Arial]to nie jest muza dla grzecznych dziewczynek:eviltong: :diabloti: 23 stycznia wychodzi płyta- 13-15 zł. :diabloti: a tak na serio to NA TYM NOWYM ŚWIETNYM ELEGANCKIM:diabloti: laptoku... nie mam muzy zgranej :shake::shake: [/FONT] http://www.myspace.com/cs83sjz Quote
Wilejkaros Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]to nie jest muza dla grzecznych dziewczynek:eviltong: :diabloti:[/FONT] I się człowiek dowiedział o sobie... ;) fiu fiu fiu [FONT=Arial]23 stycznia wychodzi płyta- 13-15 zł. :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Cena promocyjna! A jakaś nazwa przybliżona?[/FONT] [FONT=Arial]a tak na serio to NA TYM[/FONT] [FONT=Arial]NOWYM[/FONT] [FONT=Arial]ŚWIETNYM[/FONT] [FONT=Arial]ELEGANCKIM:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]laptoku... nie mam muzy zgranej :shake::shake:[/FONT] No to zagęszczamy ruchy i zgrywamy szybciutko. Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Wilejkaros']No to zagęszczamy ruchy i zgrywamy szybciutko. [FONT=Arial]edytowałam posta masz linke na majszajsa ;) min. ONE VOICE jest z Bartusiem na wokalu ;) [/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]to nie jest muza dla grzecznych dziewczynek:eviltong: :diabloti: 23 stycznia wychodzi płyta- 13-15 zł. :diabloti: a tak na serio to NA TYM NOWYM ŚWIETNYM ELEGANCKIM:diabloti: laptoku... nie mam muzy zgranej :shake::shake: [/FONT] http://www.myspace.com/cs83sjz [FONT=Arial]ja już czekam na płytkę :multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ja już czekam na płytkę :multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT][FONT=Century Gothic]Ja też reflektuje na taka z autografami:grins:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 http://interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=873502 :snipersm::snipersm::snipersm: Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork']http://interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=873502 :snipersm::snipersm::snipersm: [FONT=Century Gothic]Jessu Madź:placz: Co za ludzie - skur.........utłuc to mało:shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja też reflektuje na taka z autografami:grins:[/FONT] [FONT=Arial] ja Ci mogę podpisać ..nauczyłam się :grins: [/FONT] [quote name='clockwork']http://interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=873502 :snipersm::snipersm::snipersm: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: [FONT=Arial]:angryy: brak słów......:angryy:[/FONT] Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] ja Ci mogę podpisać ..nauczyłam się :grins: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Ale ja chcę orginalne autografy a nie podróbki - choćby najlepsze:lol:[/FONT] Quote
agbar Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]a co ty też nie masz tych ź,ć i innych ogonków?[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nie łam sie ja mam ale nie chce mi sie ich stosowac:evil_lol::diabloti:[/FONT] nie mam....nie mam ogonkow,moj pies nie ma ogonka....boshe jaka ja biedna... Magdaleno...fotki rewela:multi:na moj skromy gust i slabe pojecie ISO nie bylo za wysokie:pbrawooooo Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='agbar']nie mam....nie mam ogonkow,moj pies nie ma ogonka....boshe jaka ja biedna... Magdaleno...fotki rewela:multi:na moj skromy gust i slabe pojecie ISO nie bylo za wysokie:pbrawooooo [FONT=Arial]boś nie widziała tych reszty 300 fotek :grins: wybrałam te lepsze :eviltong: aguniu uboga w ogonki :loveu::loveu: :oops::oops::oops: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='agbar']nie mam....nie mam ogonkow,moj pies nie ma ogonka....boshe jaka ja biedna... [FONT=Arial]a Bartek ..... :razz::razz::razz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork']http://interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=873502 :snipersm::snipersm::snipersm: zajebałabym żywce po*******eńców:angryy::angryy::angryy::angryy: Tu jest nawet o tym temat na dogo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43936&highlight=zoofilia Quote
Recommended Posts