ice_t Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: myślisz ze jak wyprałas to Ci się nie zbrudzi :razz::razz: no mam nadzieje że przynajmniej ze dwa dni bedzie czysto :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:on się musi dać wyciągnąć ... http://images26.fotosik.pl/127/b4fb7a935a03da3e.jpg :grin: :grin: :grin: Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='sota36']Cezar - pusc tyn jyndzor! nie dało się wyciągnąć :razz::razz: [quote name='ice_t']no mam nadzieje że przynajmniej ze dwa dni bedzie czysto :evil_lol::evil_lol: ha ha nie wiem czy u mnie by to zdało egzamin:p [quote name='evaxon']:grin: :grin: :grin: :oops::oops::roll:...no nie śmiechaj z pana C.:razz::razz:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 sorki!!!! nie odpisuje na razie... komp NA RAZIE zadziałał!!! jak nie padnie... bedzie dobrze!!! HELP!!!! klik--> ZNALAZŁAM KOTKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9112742 Quote
Medorowa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='emdziolek']Medorkowa sprawdź pocztę:loveu: Nic nie mam:niewiem::niewiem::hmmmm: Haha:loveu: http://images26.fotosik.pl/127/b4fb7a935a03da3e.jpg Quote
jonQuilla Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 nie ma to jak dobry opis do zdjęcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 witanko:loveu: Kotka juz widzialam, sliczna, pewnos zybko domek znjadzie, miejmy nadzieje:roll::roll: Quote
clockwork Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 jestem... jeszcze kompek dziala... ze wszystkimi sie witam:multi::multi: Ruda.. laptoka kupiłam.......... :roll: 5 miesiecy temu.... od samego poczatku jakieś usterki.. eeeeeeeeeeeeee.... po prostu ZŁOM!!!! 4 miesiące jeździ od reklamacji do reklamacji :angryy: sprawę obecnie przejęła RZECZNIK KONSUMENTA i raczej skończymy w sądzie... :angryy::angryy::angryy: Fujitsu Siemens... NIE KUPUJCIE!!!! bubel jakich mało, a serwis ma w doopie klienta :angryy::placz: Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Melduję , że wątek koteczki odnalazłam i już dałam linka do siebie ... Jutro rozpuszczam wici w moim otoczeniu :razz::razz: Sorki , że nie dałam rady pomoc :oops: Quote
e.v.a Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 biedna mała Madziusia:shake: dlatego ja kupie toshibe:eviltong::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='evaxon']biedna mała Madziusia:shake: dlatego ja kupie toshibe:eviltong::evil_lol: ja kupiłam HP:razz::razz:...i drże :roll: Quote
Wilejkaros Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 HP ok. Używam namiętnie i TZ też. Koteczka już nawiedziłam. Quote
Paula Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 http://images26.fotosik.pl/127/b4fb7a935a03da3e.jpg :grin: dawaj jęzor :evil_lol: Cze Madzialena :loveu: Lecę poczytać o kici. Quote
agbar Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 torebeczko....bedem dzwonic jak bede w Polsce, bo nie wiem czy sie sklikamy jeszcze... paaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
malawaszka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 qrna poczytałam o zboczeńcu i szlag mnie trafił :angryy::angryy::angryy: na Policję koniecznie :mad: a co to Dilerowa o nikonie mówiła????? :razz::loveu: Quote
clockwork Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='evaxon']biedna mała Madziusia:shake: dlatego ja kupie toshibe:eviltong::evil_lol: [quote name='Alicja']ja kupiłam HP:razz::razz:...i drże :roll: [quote name='Wilejkaros']HP ok. Używam namiętnie i TZ też. Koteczka już nawiedziłam. tylko ja goopia kupiłam Fujitsu SHITmens :angryy::placz::placz: ale zawsze moge powiedzieć że MAM LAPTOKA :grins: [quote name='Paula_']http://images26.fotosik.pl/127/b4fb7a935a03da3e.jpg :grin: dawaj jęzor :evil_lol: Cze Madzialena :loveu: Lecę poczytać o kici. cze Pałla ;) leć, czytaj i podnoś!!! bo ograniczeni ludzie maja ograniczony dostęp do kompka.. dzis w pracy 666 razy wyłączali prąd, bo obok stawiają Kauflanda i ciąga druty :roll: więc nie włączałam kompka nawet ;) domek DO ŚWIĄT musi być!!! bo jak my pójdziemy z czarnuchem na świeta do kotecka.... :roll: [quote name='agbar']torebeczko....bedem dzwonic jak bede w Polsce, bo nie wiem czy sie sklikamy jeszcze... paaaaaaaaaaaaaa:loveu: w razie jakbysmy sie nie spikły to czekam na fona jak bedziesz we Polszy .... i czekam.... a ty wogóle masz zamiar zajechać TU i ÓWDZIE?? :razz::razz: odwiedzic stare smieci?? :razz: [quote name='malawaszka']qrna poczytałam o zboczeńcu i szlag mnie trafił :angryy::angryy: na Policję koniecznie :mad: a co to Dilerowa o nikonie mówiła????? :razz::loveu: no... ciągle czekam na namiary na goscia... bez tego jestem w kropce :-( a dilerka pisała coś że chce kupić NIKONA czy coś takego bo ładne kolory... :niewiem: :roll::roll: Quote
malawaszka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='clockwork']a dilerka pisała coś że chce kupić NIKONA czy coś takego bo ładne kolory... :niewiem: :roll::roll: nie do końca tak to odebrałam :diabloti: Quote
clockwork Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='malawaszka']nie do końca tak to odebrałam :diabloti: nic nie wiem :roll:, nic nie powiem.. :diabloti: bij mnie i poniżaj....a to i tak zostanie moja tajemnicą .... :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
malawaszka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 phi :obrazic: FCALE A FCALE MNIE TO NIE INTERESUJE :diabloti: Quote
clockwork Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='malawaszka']phi :obrazic: FCALE A FCALE MNIE TO NIE INTERESUJE :diabloti: mnie tymbardziej :eviltong::eviltong::eviltong:;) NIKON :razz::razz: D40 x :razz::razz: Quote
malawaszka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :multi::multi::multi: suuuperrrrrr :laola: :klacz: GRATULUJĘ!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: to dla ściemy - a tak serio to nic a nic mnie to nie interesuje :p Quote
clockwork Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='malawaszka']:multi::multi::multi: suuuperrrrrr :laola: :klacz: GRATULUJĘ!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: to dla ściemy - a tak serio to nic a nic mnie to nie interesuje :p mnie tez... :evil_lol::evil_lol::eviltong: o czym to my rozmawiały??? :hmmmm: Quote
malawaszka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='clockwork'] o czym to my rozmawiały??? :hmmmm: kto?????? :niewiem: Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='clockwork']tylko ja goopia kupiłam Fujitsu SHITmens :angryy::placz::placz: ale zawsze moge powiedzieć że MAM LAPTOKA :grins: nooo niewiele brakowalo że i JA mialabym FS :razz::razz: no... ciągle czekam na namiary na goscia... bez tego jestem w kropce :-(\ :angryy::angryy::angryy: a dilerka pisała coś że chce kupić NIKONA czy coś takego bo ładne kolory... :niewiem: :roll::roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']nic nie wiem :roll:, nic nie powiem.. :diabloti: bij mnie i poniżaj....a to i tak zostanie moja tajemnicą .... :eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='malawaszka']kto?????? :niewiem: ONI :roll::roll:;) [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roll: Quote
Recommended Posts