Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:bigcool: :bigcool: :bigcool:
meldunkuję ze wrócilim ....cale :razz::razz:i zdrowe:razz::razz:....a Czesi pomrą z głodu :evil_lol::evil_lol:bo wszystko wykupiłyśmy :evil_lol::diabloti:a niech tam ;)święta są raz w roku :hmmmm:

mój Klocunio
http://images26.fotosik.pl/126/c3d37a2651774036.jpg
Czarnuszek robił mi dziś USTA -USTA :loveu::loveu:
a Pawcio strzelal fotasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

buziory:loveu: ...pozdrówka :loveu:...dzięksy Klocusiowe ludzieńki :multi::loveu::multi:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

cze dziołchy wrócilim z nawiedzin znajomej:roll:

[quote name='zuzolandia']http://images33.fotosik.pl/79/04cf6a4d30b77a25.jpg

dawaj pancia pyska zobaczymy jak smakujesz

jak ma smakować w tym wieku ................................ stęchlizną :cool1:

eeeeeeeeeeeee... byliśmy u znajomej i własnie usłyszałam historie ...
że na jej osiedlu mieszka facet który pare lat wstecz gwałcił swoje dobermanki- sztuk 2.
:angryy:
jedna nie przezyła :-( drugą zabrano po ujawnieniu sprawy... gość dostał sądowny zakaz posiadania psów ...
dzis ......................ma yorczki.. ilość nieznana ...
co ja mam zrobić????
poprosiłam o dane gościa i adres... jest opcja że po niedzieli bede znała... i co dalej????
qrde.......................... :placz::placz::placz: dlaczego nie ucinaja przyrodzenia po ujawnieniu takich spraw :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='zuzolandia']co za zboczenieccccccccc ....
a ilez jest takich o ktorych nic nie wiadomo????

tych yoreczkow to chyba nie gwalci?

a tak wogole to co sie smykosz po nocach ???

wiesz jak nie wiesz??? myslisz że kolo sie wyleczył ze swojego zboczenia??? że jorczki se wziął bo jest miłośnikiem zwierząt??? :cool1::roll:

a kaj jo sie smykom po nocach :hmmmm:

Posted

[quote name='zuzolandia']boszeeeeee Madzialeno jakos mnie przeraza wizja jego i tych joreczkow...........

a mnie??? wróciłam i nie myśle o niczym więcej.... obiecali że załatwią mi po niedzieli dane gościa......
ale co dalej??? gdzie to podać :niewiem: :placz:

Posted

[quote name='zuzolandia']moze na policje? albo do TOZU?................W koncu jak ma sadowy nakaz i go nie egzekwuje to to jest chyba przestepstwo..........wiec jak nic policja ........

poczekam do poniedzieli na dane.. i trza coś działać.... nie lubia yorczków ale skrzywdzić ich nie dom :angryy::mad:

Posted

co za zwyrodnialec fujjjj .........
takich to od razu na odstrzal ........
pilotuj sprawe....a jakby co to do Jolci smignij pw jej Darecki w sluzbach mundurowych wiec pewnie wie jak sie gosciowi do dooopska dobrac ............

zastrzelic z mety............

Posted

[quote name='zuzolandia']co za zwyrodnialec fujjjj .........
takich to od razu na odstrzal ........
pilotuj sprawe....a jakby co to do Jolci smignij pw jej Darecki w sluzbach mundurowych wiec pewnie wie jak sie gosciowi do dooopska dobrac ............

zastrzelic z mety............

w służbach mundurowych to i ja mam znajomych............... tyle razy mnie spisywali :evil_lol::evil_lol:damy rade... nie ma to czy tamto.... nie może byle zwyrodnialec miec piesów

DOGOBRANOC i CiPa!!

Posted

:angryy::angryy:...no to se poczytałam z raniolka.......ale kaszana ....:angryy::angryy:....nie wiem qrna co z takim gościem:mad::mad: i jak takie coś rozgryść :shake::shake:

A tak wogóle ...DOBEREK ...:grins:

Posted

[quote name='olekg18']ufff 50 str w tył przeczytane.W kapsko dziuni zmęczyłem się ...
A tak wogóle to Helloło jasna cholera kogoż to ja widze....:crazyeye:
doberek Panu :razz::razz:

cześć dziewczynki... miało nie być fot ale jakoś tak kompek nawet dziś współpracuje.... więc co tam

na razie śpiąco odpoczywające..... ale Pawcio obiecał że po pracy- czyli koło 12tej pójdzie z piesem i aparatem w teren...... więc może będą i biegane ;)

klockowa skupiona w pracy ;) zgadnijcie co było na monitorku :roll:

Posted

[quote name='sota36']Wiem! Wiem! Co na tym monitorku!!!!
Pewno str. wielebnego najcudowniejszego Ojca Dyrektora!!!

trafiony zatopiony.... nie wiem jak na to wpadłaś.... w nagrode bedzie liz klocusiowy ;)

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wzrokiem zjada moje ciasteczko :razz::razz:
http://images28.fotosik.pl/127/2b09fe488ae7f8e6.jpg

:evil_lol::evil_lol:dokładnie.... filowanie na ciacho.... może co spadnie :razz:

:multi::multi::multi:...ja wiem ja wiem .......a jaka jest nagroda :razz::razz:
http://images29.fotosik.pl/126/2c4f87babbb54381.jpg

za późno.... sotencja już odpowiedziała :razz::evil_lol:

[quote name='zuzolandia']http://images31.fotosik.pl/80/70d63fb72f871cf2.jpg

no cozzz milosc rozne ma oblicza hihihihih

doberek
ojjj tak.. nie ważne jak... ważne że se często mówimy KOCHOM :roll::loveu:
berek... nie w pracy?? nie kulosz kluskóff dzisio??? :razz:

O!:roll: i zawieruszył mi sie pawciowy klient na fotosiku... to se wrzuce :evil_lol::evil_lol:

Posted

ihihihihihihi nie jezdem w pracy choc juzem sie tam wybierala ihihihih
bo mi sie dni popierdzelily i myslalam [ co nie jest moja mocna strona ] ze dzisiej jest PONIEDZIALEK ihhiiihihihihihihihihi

w morde jezozwierza

Posted

[quote name='sota36']Jest! Jest! Jest! Wygralam!!!!
Ina - powiedz, Klockowej, co Ci sie przydarzylo rano!!!

INA .....godej :razz::razz:

czemu mu dal Pawcio nieaktualny program :razz::razz:z czwartku :razz:
http://images30.fotosik.pl/127/d8a98b8915e5a26e.jpg

A mnie się wsie fotaski / ino cytować nie będę :razz::razz:bo mam lenia :evil_lol: /podobują :loveu::loveu:...bo som takie takie:loveu::loveu: .....zaje2biste :loveu::grins:

Posted

[quote name='clockwork']
eeeeeeeeeeeee... byliśmy u znajomej i własnie usłyszałam historie ...
że na jej osiedlu mieszka facet który pare lat wstecz gwałcił swoje dobermanki- sztuk 2. :angryy:
jedna nie przezyła :-( drugą zabrano po ujawnieniu sprawy... gość dostał sądowny zakaz posiadania psów ...
dzis ......................ma yorczki.. ilość nieznana ...
co ja mam zrobić????
poprosiłam o dane gościa i adres... jest opcja że po niedzieli bede znała... i co dalej????
qrde.......................... :placz::placz::placz: dlaczego nie ucinaja przyrodzenia po ujawnieniu takich spraw :placz::placz::placz:

Na policje go klockowa, skoro ma zakaz sądowy!!!!!!!!!!! Nawet jeżeli z tymi yorkami nic nie robi, zakaz to zakaz, policja musi coś z tym zrobić:angryy:

Buziolce dla Was:loveu: