Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='zuzolandia']ponoc lubi se golnac od czasu do cza:eviltong::eviltong:su ;-) fajnyyy jezdddd !!!!!! cieszkam sieze go wygralam :multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:następny ochlapus na ****ocku ;) Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 doberek w końcu op 1,5 miesiąca.. zmobilizowałam sie.......IDE NA BADANKA nie musicie sie martwić.... jaaaa... twardziel nad twardzielami... DAM RADE Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']doberek w końcu op 1,5 miesiąca.. zmobilizowałam sie.......IDE NA BADANKA nie musicie sie martwić.... jaaaa... twardziel nad twardzielami... DAM RADE :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: BRAWO....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś dzielna :grins: :razz:a no i doberek ...nieśmialo powiem Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 doberek...martwie sie troszke czy dasz rade moja wrazliwa malenka kruszynko:grins: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Jesteśmy z Ciebie taaaaaaaaaaaaaaccyy dumni:grins::grins: Quote
ice_t Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 dzień doberek, jak tam badania?? zrobione?? czy nawiałaś??:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 żyje :grins: nie zemdlałam :grins: dialog wygladał następująco: dzieńdobry! przyszłam zemdleć (daje skierowanie :razz:) dzień dobry, prosze do gabinetu- kozetka w pogotowiu:razz: ale psze pani... ja mówie poważnie lubie se zemdleć przy pobieraniu krwi... zazwyczaj mdleje :p(podwijam rękaw)pani patrzy na tatuaż i reakcja: :crazyeye: buuuuhahahahhahahaahaha.... niech Pani nawet nie zartuje...kto jak kto ale jak Pani zemdleje to bede miała niezły ubawzrobiło sie mi głupio i postanowiłam że dziś nie zemdleje. UDAŁO SIE!!! a tak na marginesie... NIGDY jeszcze nie miałam pobieranej krwi w takim sympatycznym i miłym klimacie Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Torbo moja najmilejsza:loveu:alez jezdem z ciebie dumna:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 aaaa... i pierwszy dzien rehabilitacji zaliczony: JONOFOREZA i KRIOTERAPIA na bark. zamrozili mnie na amen... tera odtajam i zaczyna mnie rwać :placz: Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']aaaa... i pierwszy dzien rehabilitacji zaliczony: JONOFOREZA i KRIOTERAPIA na bark. zamrozili mnie na amen... tera odtajam i zaczyna mnie rwać :placz: no kurna..nie rycz bo mnie duma z ciebie odtaja:grins: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']zrobiło sie mi głupio i postanowiłam że dziś nie zemdleje. UDAŁO SIE!!! a tak na marginesie... NIGDY jeszcze nie miałam pobieranej krwi w takim sympatycznym i miłym klimacie :klacz: :klacz::klacz: :calus: Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='agbar']Torbo moja najmilejsza:loveu:alez jezdem z ciebie dumna:loveu::loveu: [quote name='agbar']no kurna..nie rycz bo mnie duma z ciebie odtaja:grins: [quote name='Alicja']:klacz: :klacz::klacz: :calus: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']aaaa... i pierwszy dzien rehabilitacji zaliczony: JONOFOREZA i KRIOTERAPIA na bark. zamrozili mnie na amen... tera odtajam i zaczyna mnie rwać :placz: :razz::razz:...podłóż może ściereczkę co podlogi nie zamoczysz ;) :glaszcze: nie płakaj .....powinno pomóc ...moze nie za 1szym razem :razz::razz: Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja']:razz::razz:...podłóż może ściereczkę co podlogi nie zamoczysz ;) :glaszcze: nie płakaj .....powinno pomóc ...moze nie za 1szym razem :razz::razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: minęłas sie z powołaniem :razz::razz: miałaś być chirurgiem ortopedą... bo mój mi mówi "noo... obawiam sie że to już Pani tak zostanie do końca życia... pozostają tylko rehabilitacje-proforma, ale nie sądze żeby pomogły" :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: minęłas sie z powołaniem :razz::razz: miałaś być chirurgiem ortopedą... bo mój mi mówi "noo... obawiam sie że to już Pani tak zostanie do końca życia... pozostają tylko rehabilitacje-proforma, ale nie sądze żeby pomogły" :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....ja nie mówie że ci ręke naprawia :diabloti::diabloti:ino że jak oddtajasz to nie powinno ciebie boleć :razz::razz:.......:roll:...chyba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....ja nie mówie że ci ręke naprawia :diabloti::diabloti:ino że jak oddtajasz to nie powinno ciebie boleć :razz::razz:.......:roll:...chyba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zastanawiam sie czy jej nie wyrwać... przeca to pierwsza łapa... mleczna :roll::roll: Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']zastanawiam sie czy jej nie wyrwać... przeca to pierwsza łapa... mleczna :roll::roll: wyrwij i kup nowa....w Obi kupisz w promocji :grins: Quote
BeaC Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 ....................dopełzłam do końca:razz::razz::razz: oczywiście doopa:placz::placz::placz: miałam skopiowane zdjęcie klocka wpatrzonego w oponki.............i co? oczywiście w międzyczasie ogladałam inne galerioblogofoty....... i coś tam wklejałam, po drodze zguuuubiłam a miało byc KLOCWORKOWY ZAWRÓT GŁOWY:cool1: witaj madzialeno zamrożona i odtajona chyba juz tez Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']zastanawiam sie czy jej nie wyrwać... przeca to pierwsza łapa... mleczna :roll::roll: :hmmmm: wyrwij ....a Cezar ci zrobi nową :grins: ...przeca widzialas że różne członki siem naumial szkrobać :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='agbar']wyrwij i kup nowa....w Obi kupisz w promocji :grins: [quote name='Alicja']:hmmmm: wyrwij ....a Cezar ci zrobi nową :grins: ...przeca widzialas że różne członki siem naumial szkrobać :evil_lol::evil_lol: jeden chętny do wyrwania :grins: proszony na JUZ :evil_lol::evil_lol: a członki Cezarego niczego sobie :roll: [quote name='BeaC']....................dopełzłam do końca:razz::razz::razz: oczywiście doopa:placz::placz::placz: miałam skopiowane zdjęcie klocka wpatrzonego w oponki.............i co? oczywiście w międzyczasie ogladałam inne galerioblogofoty....... i coś tam wklejałam, po drodze zguuuubiłam a miało byc KLOCWORKOWY ZAWRÓT GŁOWY:cool1: witaj madzialeno zamrożona i odtajona chyba juz tez :loveu::loveu: tak to jest jak sie lata wszędzie na raz... widziałam Twoją luśke w nowym wcieleniu... na intensywnym spacerze :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']żyje :grins: nie zemdlałam :grins: dialog wygladał następująco: dzieńdobry! przyszłam zemdleć (daje skierowanie :razz:) dzień dobry, prosze do gabinetu- kozetka w pogotowiu:razz: ale psze pani... ja mówie poważnie lubie se zemdleć przy pobieraniu krwi... zazwyczaj mdleje :p(podwijam rękaw)pani patrzy na tatuaż i reakcja: :crazyeye: buuuuhahahahhahahaahaha.... niech Pani nawet nie zartuje...kto jak kto ale jak Pani zemdleje to bede miała niezły ubawzrobiło sie mi głupio i postanowiłam że dziś nie zemdleje. UDAŁO SIE!!! a tak na marginesie... NIGDY jeszcze nie miałam pobieranej krwi w takim sympatycznym i miłym klimacie Ja chciałam tylkopowiedzieć, że podoba mi się ta ostatnia emotka:grins: [quote name='Alicja']:hmmmm: wyrwij ....a Cezar ci zrobi nową :grins: ...przeca widzialas że różne członki siem naumial szkrobać :evil_lol::evil_lol: Rózne powiadasz:hmmmm::hmmmm: A indywidualne zamówienia również przyjmuje:errrr: Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 a ile C. ma tych czlonkow? i gdzie?:grins: Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='agbar']a ile C. ma tych czlonkow? i gdzie?:grins:mi pokazał jednego.... wyciągnął z szafki :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']mi pokazał jednego.... wyciągnął z szafki :evil_lol::evil_lol: :razz::razz:...dostąpiłaś zaszczytu ...boś jako osoba spoza domu 1sza go zobaczyła :grins: Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']mi pokazał jednego.... wyciągnął z szafki :evil_lol::evil_lol: buhahahahahaha..to cie zaszczyt kopnal:diabloti: Quote
Recommended Posts