agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']A ja napisalam NIE IĆ i nie napisałas że nie jestem WREDNA :bigcool: bo ty jestes lalus, kujon i dziobak:loveu: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']bo ty jestes lalus, kujon i dziobak:loveu: :eviltong::eviltong::eviltong:cichaj poczwarko :loveu: Quote
clockwork Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 :angryy::angryy::angryy::angryy: http://dziendobrytvn.onet.pl/1451288,1,psychologia.html http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101419 :angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
ice_t Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 kurde roznosicie te wirusy, że i w końcu do mnie doszedł, padnięta, zakichana, zasmarkana, poprostu mam już dziś dość, ale jak obejzałam materiał z tvn - u o tym psim psychologu to jeszce gorzej mi się zrobiło Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='clockwork']:angryy::angryy::angryy::angryy: http://dziendobrytvn.onet.pl/1451288,1,psychologia.html http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101419 :angryy::angryy::angryy::angryy: masakra......:angryy::angryy::angryy:...jestem zdruzgotana poradami tej pani psy:hmmmm:cholog :angryy: Nie powinnam mieć ASTa bo mam dziecko :grins: Quote
zuzolandia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 ALU ale jestes konsekwentna i masz duzoooo czsau heeeheee czyli AST jest oki ;-) Quote
mery Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Witam serdecznie! Taaaa, te porady są rewelacyjne.... Quote
zuzolandia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='clockwork']wredne babsztyle :angryy::angryy: kto to ma zrobić??? służąca ma wolne..... musze sama :angryy: połowa zrobiona... jeszcze gary, pranie, żarcie psu, wymiana wody legwanowi.... i pewnie coś jeszcze :mdleje: te cos jeszcze to .....:cool3::cool3::cool3:..... hmmm..... wieczor moze byc goracy :cool3::cool3: Quote
clockwork Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='mery']Witam serdecznie! Taaaa, te porady są rewelacyjne.... noo... dzięki mery za lineczka ;) [quote name='zuzolandia']te cos jeszcze to .....:cool3::cool3::cool3:..... hmmm..... wieczor moze byc goracy :cool3::cool3: to coś= wytarcie kurzu, podlanie kwiatków, danie psu papu, posprzatanie kuchni, łazienki, itd :grins: oj goracy wieczór :evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='clockwork']noo... dzięki mery za lineczka ;) to coś= wytarcie kurzu, podlanie kwiatków, danie psu papu, posprzatanie kuchni, łazienki, itd :grins: oj goracy wieczór :evil_lol::evil_lol: ty juz nie udawaj zes taka pracowita:grins: Quote
zuzolandia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 taaa to wszystko sciema hihihi swintuszyc bedzie no no -wytrze kurze swoim cialem -pPawcio podleje kffiatki -perwrsyjnie zjedza psu kulki -ostre ciecia na kuchennym blacie -prysznicowe wariacje na lezaco oj goracy wieczor hehheh Quote
clockwork Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']ty juz nie udawaj zes taka pracowita:grins: czasem trzeba odgruzowac mieszkanie :grins: [quote name='zuzolandia']taaa to wszystko sciema hihihi swintuszyc bedzie no no -wytrze kurze swoim cialem -pPawcio podleje kffiatki -perwrsyjnie zjedza psu kulki -ostre ciecia na kuchennym blacie -prysznicowe wariacje na lezaco oj goracy wieczor hehheh :crazyeye::crazyeye::crazyeye: widze żeś doświadczona w te klocki :razz: a ja ty gupia jestem PRZED ŚLUBEM więc nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz :diabloti: Quote
Medorowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Chciałam napisać coś mądrego, ale że to nie leży w moim zwyczaju, to sobie po prostu daruję:grins::grins: Quote
basia2202 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 byłam... przeczytałam te linki... i się zeźliłam... Quote
basia2202 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Medorowa']Chciałam napisać coś mądrego, ale że to nie leży w moim zwyczaju, to sobie po prostu daruję:grins::grins: wiedźmo moja...:cool3: :diabloti: rozwaliłaś mnie, jak zawsze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: yy... jakby to trzeba podsumować...? :hmmmm: aaa... genialne w swojej prostocie! :roflt::cooldevi: Quote
zuzolandia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 mom goraczka to fakt hihihihih ale sciemy sprzatoniowej niy kupia hihii Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='zuzolandia']ALU ale jestes konsekwentna i masz duzoooo czsau heeeheee czyli AST jest oki ;-) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...Zuzolko ...TY Jedna we mnie wierzysz :loveu: [quote name='Medorowa']Chciałam napisać coś mądrego, ale że to nie leży w moim zwyczaju, to sobie po prostu daruję:grins::grins: :calus: nie pisz Madziu ...nie pisz :p Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='clockwork']czasem trzeba odgruzowac mieszkanie :grins: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: widze żeś doświadczona w te klocki :razz: a ja ty gupia jestem PRZED ŚLUBEM więc nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz :diabloti: :shake::shake:ty ich nie słuchaj ....ONE Cię na złą drogę sprowadza .....:diabloti: a potem slubu koscielnego nie dostaniesz :angryy:....................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='basia2202']wiedźmo moja...:cool3: :diabloti: rozwaliłaś mnie, jak zawsze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: yy... jakby to trzeba podsumować...? :hmmmm: aaa... genialne w swojej prostocie! :roflt::cooldevi: Genialne jak ja:B-fly: [quote name='Alicja'] :calus: nie pisz Madziu ...nie pisz :p :Cool!::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 poszłam juz zalegnąć ... ale nie dało mi spokoju że KTOś mnie przebił na bazarku i wróciłam :evil_lol::evil_lol: tera sie żegnam.. dobranoc dogociulki :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 a na jakim bazarku? ja czekam na janiola ktorego wygralam huraaaaa ;-) Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='clockwork']poszłam juz zalegnąć ... ale nie dało mi spokoju że KTOś mnie przebił na bazarku i wróciłam :evil_lol::evil_lol: tera sie żegnam.. dobranoc dogociulki :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:DOBRANOC niezlegnięta....... :evil_lol::evil_lol:łapecka ;) Quote
Paula Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='clockwork']mów co chcesz... ale nie dam se wmówić że to klocuś :eviltong: :roflt::roflt::roflt: Buhahaha :roflt: Wysyłałam komuś na gg fotę latającej Tinki, a w tym czasie nadrabiałam u Ciebie i zapomniałam, że już skopiowałam inny link :oops: Ta miała być: http://images25.fotosik.pl/121/3137435cc3c59ff0.jpg :loveu: [quote name='clockwork']http://dziendobrytvn.onet.pl/1451288,1,psychologia.html :-o Masakra :mdleje: w 1 filmiku pokazali asta i mówią o psach obronnych :roll: Tytus - pies bojowy :grin: :evil_lol: A pani psycholog to się chyba z powołaniem minęła :shake: I do tego ten "lablador" :grin: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='zuzolandia']a na jakim bazarku? ja czekam na janiola ktorego wygralam huraaaaa ;-) :hmmmm: a co to za jAnioł :razz::razz:zaś jakiś ożyrok ;) Quote
zuzolandia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: a co to za jAnioł :razz::razz:zaś jakiś ożyrok ;) ponoc lubi se golnac od czasu do cza:eviltong::eviltong:su ;-) fajnyyy jezdddd !!!!!! cieszkam sieze go wygralam :multi::multi: Quote
Recommended Posts