Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 clockwork napisał(a):mówisz i masz :razz::razz: ......buuuuuuu ale zawiało Quote
ice_t Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja 5tego i w Mikołaja nie wierzyłam bo 3 dni dostawałam prezenty ...zaczynali w Barbórke:roll: a konczyli w Mikołaja:roll: ...nie dałam się zwieść :diabloti:że Mikolaj bylby taki hojny :razz::razz: ja dostawałam tylko 6 grudnia i póki byłam małą dziewczynką zawsze prezeny znajdowałam koło łóżka tuz po przebudzeniu:lol: Quote
ice_t Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja 5tego i w Mikołaja nie wierzyłam bo 3 dni dostawałam prezenty ...zaczynali w Barbórke:roll: a konczyli w Mikołaja:roll: ...nie dałam się zwieść :diabloti:że Mikolaj bylby taki hojny :razz::razz: ja dostawałam tylko 6 grudnia :P znów dogo świruje i wpisało mi sie podwójnie Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 ice_t napisał(a):ja dostawałam tylko 6 grudnia :P znów dogo świruje i wpisało mi sie podwójnie:evil_lol:liczysz na 2 prezenty 6tego ;) 4 tego dostawalam bo była Barbórka i wiadomo spotkanko rodzinne w domu ...nie kazdy potem przychodzil następnego dnia 5 bo to urodzinki ... 6 Mikołaj ...niby bo i sie zdarzali spóźnieni goscie urodzinowi :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 clockwork napisał(a): ja też dziś nie miałam czasu nawet bąka puścić :mdleje: dopiero teraz od rana wlazłam na dogo :placz::placz: ehhh jak ja bym chciała, żeby Pepa nie miała na to czasu :shake: Quote
e.v.a Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 pijemyyy??? :drink1::drink1::drink1::drink1: simka:multi: Quote
zuzolandia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Barborkowy Alkohol U Mla W Galeryji ;-) Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 zuzolandia napisał(a):Barborkowy Alkohol U Mla W Galeryji ;-) ....ja Klockowo przidzie nieskoro.......ale kto spijo łostatki tyn je pjekny i gladki :razz::razz:....już wiem czamu ona przidzie na som koniec :razz::razz:...;) Quote
natija Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 wszyscy widze na wkreta:)alko sie leje,wiec nie mozna odpiscic:):):) a moze kartka swioteczna kupicie cioteczki i wspomozecie pieski http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100950 Quote
Medorowa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Chlorkowa nie trzymaj gazów, bo to niezdrowo:roll: Quote
Paula Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Wilejkaros napisał(a):A ja mam dzisiaj urodziny... Nie pytajcie które... 15? ;) Spełnienia marzeń :Rose::drink1: Witaj bączku :evil_lol: :loveu: Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 DOBEREK z samego raneczka zapraszam na kawę i ciasteczka Quote
clockwork Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 A CO WY MIE TU SE TAK WCZORAJ PIŁY???? HĘĘ? :razz::mad: nie zaspałam.... prawie :roll: tera ide legwaniskowi wymienić wode w basenie bo ktoś mu naqpkał :cool1: a w pracy znów nie wiem czy daj rade na dogo siedzieć :placz: Quote
basia2202 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 cześć Chlorkowa! przyszłam Cię cmoknąć w ryjeczka z rana :loveu::loveu::loveu: i zjeść te pieczarki... ale znów nie naszykowałaś :roll: no zawiedziona jestem :diabloti: Quote
emdziolek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Hejo Klocusiowa:cool3: Byłam na kłuciu.. bolało:placz::placz: Quote
BeaC Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 hej.cos jakby ciebie ostatnio mało tutaj było???? Quote
teqquila Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Witaj Klockowa smierdziuszku ty :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Witam dziewczyneczki i chłopczeczki ;) :) :multi::multi::multi: jak tutaj dzisiaj spokojnie...aż nie wierzę własnym oczom :) :evil_lol::evil_lol: Quote
ice_t Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 dzień doberek, rzeczywiście jak Klockowa nie ma czasu to tak jakos tu cicho i mało stron do nadrabiania :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Pracusiu Ty NASZ :grins: ....nie opujszczaj Nas ..... Przywitałam ladnie rano zaprosiłam na kawusie ;)i ciasteczko :p a było robić tyle fotek :razz::razz: Quote
Medorowa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 clockwork napisał(a):A CO WY MIE TU SE TAK WCZORAJ PIŁY???? HĘĘ? :razz::mad: nie zaspałam.... prawie :roll: tera ide legwaniskowi wymienić wode w basenie bo ktoś mu naqpkał :cool1: a w pracy znów nie wiem czy daj rade na dogo siedzieć :placz: Ale ten KTOŚ bezczelny :shake::shake::shake: Witaj:multi: Quote
malawaszka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 qrde kto nakupkał Orangowi do basenu????? :mad: Quote
e.v.a Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 dziendoberek z wieczornego ranka:loveu::evil_lol::multi: Quote
zuzolandia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 cosik gowniany ten zywot Klockowej heehhehehehehehehhehheh witanko i pozdrawianko ze swiezego luftu ;-) Quote
Recommended Posts