jonQuilla Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Wstawać szkoda dnia ;) :evil_lol::evil_lol: a sama chętnie pospałabym do 12 :eviltong: Klockowa...idź za mnie do szkoły ;) Quote
clockwork Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 malawaszka napisał(a):a co Ty tu o tej porze?????????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: noooooo... jestem.... :oops: zaspałam :roll: Quote
clockwork Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 wszystkim BARBAROM, GÓRNIKOM, żonom górrników, dzieciom górników, kochankom górników :evil_lol: życze wszystkiego NAJ :B-fly: Quote
emdziolek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Czesć klockowa, widze cie tutaj kącik życzeniowy:cool3::eviltong: Miłego dzionka:) Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 clockwork napisał(a):zaspałam :roll: :glaszcze: nie aż tak bardzo ;).... teraz cały dzioneczek przed Tobą :evil_lol: Quote
agbar Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 clockwork napisał(a):wszystkim BARBAROM, GÓRNIKOM, żonom górrników, dzieciom górników, kochankom górników :evil_lol: życze wszystkiego NAJ :B-fly: dziekuje ci bardzo jako dziecko gornika:loveu: i witam cie ma gwiazdo poranna:diabloti: Quote
malawaszka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 i ja Ci dziękuję jako mieszkanka zagłębia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: nie wiem jak to się ma do górników, ale podziękować nie zaszkodzi :diabloti: Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 :evil_lol::evil_lol:to ja jako wyrośnięte juz deczko dziecię ojca byłego pracownika KWK''JANKOWICE'' tysz dziekuję :grins:.............. :Rose: Quote
malawaszka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 O! i jak się miło zrobiło :multi::multi::multi: Quote
ice_t Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Dzień doberek , jak się miło z rana zrobiło, wszyscy sobie cosik życzą A za dwa dni Mikołaj, może znajde jaką rózgę pod podusią :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 DZIEKUJE KLOCUSZKOWO JAKO -zona gornika-ratownika -corka gornika-ratownika -wnuczka gornika -prawnuczka gornika -kochanka????........................eeeeeeeeeeee................z deszczu pod rynne wlatywac ;-) heheehehehehhheehehehhehe dziendoberek;-) Quote
BeaC Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 clockwork napisał(a):a skąd ja wiem... dla mnie one wszystkie jednakowe :roll: nie widać tej przeszkody na brzusiu :oops: u kotów przeszkoda jest.........................pod łogonem widaj bandrolowata:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Wilejkaros Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 A ja mam dzisiaj urodziny... Nie pytajcie które... Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Wilejkaros napisał(a):A ja mam dzisiaj urodziny... Nie pytajcie które... ...no to Aniu ....przyjmij tutaj życzenia wszystkiego naj naj naj ...ja chyba wiem które ;) Quote
Wilejkaros Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Dziękuję pięknie. Musiałam się pochwalić ;) Alutka, wkleję zdjęcia w weekend. Mam ich ponad setkę, bo Pan Toffika - Rudiego zaoferował domek mojemu ślepemu gołąbkowi, Frankowi. W piątek jadę do nich zobaczyć, jak się mają, więc dorobię kolejną sesję. Pewnie wyślę Ci na maila do wklejenia, bo szlag mnie trfai z moim netem. Przepraszam, ale ledwo żyję ostatnio. Czasu brak dosłaownie na przysłowiowe wyqwetkowanie się. Ale weekend będzie lepszy (mam nadzieję). Quote
clockwork Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 WILEJKAROS!!!!! 100 lat!!!! wszystkiego na, spełnienia marzeń :Rose: ja też dziś nie miałam czasu nawet bąka puścić :mdleje: dopiero teraz od rana wlazłam na dogo :placz::placz: Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Wilejkaros napisał(a):Dziękuję pięknie. Musiałam się pochwalić ;) Alutka, wkleję zdjęcia w weekend. Mam ich ponad setkę, bo Pan Toffika - Rudiego zaoferował domek mojemu ślepemu gołąbkowi, Frankowi. W piątek jadę do nich zobaczyć, jak się mają, więc dorobię kolejną sesję. Pewnie wyślę Ci na maila do wklejenia, bo szlag mnie trfai z moim netem. Przepraszam, ale ledwo żyję ostatnio. Czasu brak dosłaownie na przysłowiowe wyqwetkowanie się. Ale weekend będzie lepszy (mam nadzieję). ;)..oki , to ja bedę czekać z niecierpliwościa na fotaski , będzie urozmaicenie na blogasku a TZ sie ucieszy :loveu: Quote
Rinuś Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Witam Klockowa :loveu: to teraz puszczaj bąka jak nikt nie patrzy :evil_lol: Quote
ice_t Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Wilejkaros napisał(a):A ja mam dzisiaj urodziny... Nie pytajcie które... o jak miło strzelec - ja mam urodziny 6 grudnia, dlatego ciągle wierzę w świętego Mikołaja:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Rinuś napisał(a):Witam Klockowa :loveu: to teraz puszczaj bąka jak nikt nie patrzy :evil_lol: mówisz i masz :razz::razz: Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 ice_t napisał(a):o jak miło strzelec - ja mam urodziny 6 grudnia, dlatego ciągle wierzę w świętego Mikołaja:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja 5tego i w Mikołaja nie wierzyłam bo 3 dni dostawałam prezenty ...zaczynali w Barbórke:roll: a konczyli w Mikołaja:roll: ...nie dałam się zwieść :diabloti:że Mikolaj bylby taki hojny :razz::razz: Quote
Rinuś Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 clockwork napisał(a):mówisz i masz :razz::razz: uuuuuuuuuuuu wychodzę :scared: Quote
Recommended Posts