Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):
wszystkim BARBAROM, GÓRNIKOM, żonom górrników, dzieciom górników, kochankom górników :evil_lol:
życze wszystkiego NAJ :B-fly:

dziekuje ci bardzo jako dziecko gornika:loveu:
i witam cie ma gwiazdo poranna:diabloti:

Posted

Dzień doberek , jak się miło z rana zrobiło, wszyscy sobie cosik życzą

A za dwa dni Mikołaj, może znajde jaką rózgę pod podusią :evil_lol:

Posted

DZIEKUJE KLOCUSZKOWO JAKO
-zona gornika-ratownika
-corka gornika-ratownika
-wnuczka gornika
-prawnuczka gornika
-kochanka????........................eeeeeeeeeeee................z deszczu pod rynne wlatywac ;-) heheehehehehhheehehehhehe

dziendoberek;-)

Posted

clockwork napisał(a):
a skąd ja wiem... dla mnie one wszystkie jednakowe :roll: nie widać tej przeszkody na brzusiu :oops:

u kotów przeszkoda jest.........................pod łogonem
widaj bandrolowata:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
A ja mam dzisiaj urodziny... Nie pytajcie które...

...no to Aniu ....przyjmij tutaj życzenia wszystkiego naj naj naj ...ja chyba wiem które ;)

Posted

Dziękuję pięknie. Musiałam się pochwalić ;)
Alutka,
wkleję zdjęcia w weekend. Mam ich ponad setkę, bo Pan Toffika - Rudiego zaoferował domek mojemu ślepemu gołąbkowi, Frankowi. W piątek jadę do nich zobaczyć, jak się mają, więc dorobię kolejną sesję. Pewnie wyślę Ci na maila do wklejenia, bo szlag mnie trfai z moim netem. Przepraszam, ale ledwo żyję ostatnio. Czasu brak dosłaownie na przysłowiowe wyqwetkowanie się. Ale weekend będzie lepszy (mam nadzieję).

Posted

WILEJKAROS!!!!!

100 lat!!!! wszystkiego na, spełnienia marzeń :Rose:

ja też dziś nie miałam czasu nawet bąka puścić :mdleje: dopiero teraz od rana wlazłam na dogo :placz::placz:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Dziękuję pięknie. Musiałam się pochwalić ;)
Alutka,
wkleję zdjęcia w weekend. Mam ich ponad setkę, bo Pan Toffika - Rudiego zaoferował domek mojemu ślepemu gołąbkowi, Frankowi. W piątek jadę do nich zobaczyć, jak się mają, więc dorobię kolejną sesję. Pewnie wyślę Ci na maila do wklejenia, bo szlag mnie trfai z moim netem. Przepraszam, ale ledwo żyję ostatnio. Czasu brak dosłaownie na przysłowiowe wyqwetkowanie się. Ale weekend będzie lepszy (mam nadzieję).

;)..oki , to ja bedę czekać z niecierpliwościa na fotaski , będzie urozmaicenie na blogasku a TZ sie ucieszy :loveu:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
A ja mam dzisiaj urodziny... Nie pytajcie które...

o jak miło strzelec - ja mam urodziny 6 grudnia, dlatego ciągle wierzę w świętego Mikołaja:evil_lol::evil_lol:

Posted

ice_t napisał(a):
o jak miło strzelec - ja mam urodziny 6 grudnia, dlatego ciągle wierzę w świętego Mikołaja:evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja 5tego i w Mikołaja nie wierzyłam bo 3 dni dostawałam prezenty ...zaczynali w Barbórke:roll: a konczyli w Mikołaja:roll: ...nie dałam się zwieść :diabloti:że Mikolaj bylby taki hojny :razz::razz: