emdziolek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 clockwork napisał(a):że ja?? dać łapówe?? :crazyeye::crazyeye: NIGDY!!! :roll: ja należe do tych co ewentualnie biorą..... oczywiście najpierw sie wycofuje... nie nie biore łapówek, dziękuję, nie moge... a gdy pacjent sie zaczyna rozmyślać- łapie za PREZENT i w nogi :evil_lol::evil_lol: No Madziu przyznaj sie ze ten jeden raz dałaś:evil_lol: Uehehehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i nie krzyczą - ZŁODZIEJ!! ???? Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 emdziolek napisał(a):No Madziu przyznaj sie ze ten jeden raz dałaś:evil_lol: :shake::shake::shake: nie i koniec.. NIE DAJE ŁAPÓWEK :roll: to niezgodne z prawem :diabloti: Uehehehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i nie krzyczą - ZŁODZIEJ!! ???? przeca sami dają :evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Przyszłam się przywitac wieczorową porą :eviltong: Zobacz jaka jestem fajna :evil_lol::evil_lol: ja do Ciebie wpadam i nie namawiam Cię żebyś Ty wpadła do nas hahaha :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Rinuś napisał(a):Przyszłam się przywitac wieczorową porą :eviltong: Zobacz jaka jestem fajna :evil_lol::evil_lol: ja do Ciebie wpadam i nie namawiam Cię żebyś Ty wpadła do nas hahaha :evil_lol::evil_lol: super.. i super że mnie nie namawiasz bo właśnie Pawcio mnie siłą odciąga od kompka :diabloti:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Quote
Rinuś Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 clockwork napisał(a): super.. i super że mnie nie namawiasz bo właśnie Pawcio mnie siłą odciąga od kompka :diabloti:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Dawaj tutaj Pawcia do nas :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 clockwork napisał(a): super.. i super że mnie nie namawiasz bo właśnie Pawcio mnie siłą odciąga od kompka :diabloti:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! PAWCIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oddaj Madzię :placz::placz::placz: [SIZE=2]tak nie wolno :razz::razz:....nic na siłę .....trzeba pertraktować ....:mad::mad:......;):eviltong: przyszłam polansować się ....mamy foty poscielowe :razz::razz: Quote
emdziolek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 clockwork napisał(a):przeca sami dają :evil_lol::evil_lol: Ale przeca ty od nich bierzesz i ,,w nogi":evil_lol: To nie krzyczą - ZŁODZIEJ!\ ?????:eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 emdziolek napisał(a):Ale przeca ty od nich bierzesz i ,,w nogi":evil_lol: To nie krzyczą - ZŁODZIEJ!\ ?????:eviltong::eviltong: ale przeca najpierw klenkają na kolana żebym wzieła PREZENT :p Quote
emdziolek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 clockwork napisał(a):ale przeca najpierw klenkają na kolana żebym wzieła PREZENT :p Na kolana?:crazyeye: Jesteś ich GURU to cie błagają:evil_lol: Quote
basia2202 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 przyszłam na pieczarki.. co to mi obiecałaś :cool3: ale nie widzę ani pieczarek... ani tostów... :niewiem: to se idę :eviltong: Quote
Paula Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 clockwork napisał(a):dziewczynki :placz::placz::placz: wiem że każdy z nas wspomaga ile może ... ale prosze.......... :placz::placz::placz: każda złotówka sie liczy zdjęcia dla ludzi o zdrowym sercu ....... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101070 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=278860863 O masakra :mdleje: :placz: Potem poczytam, pewnie na molosach już jest, mam nadzieję, że oni pomogą. Cze Madzialena :loveu: Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: ODDALI mi NETA :loveu::loveu::loveu: :diabloti:tylko że podziałaly dopiero mile słówka:angryy: Quote
Paula Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Alicja napisał(a)::bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: ODDALI mi NETA :loveu::loveu::loveu: :diabloti:tylko że podziałaly dopiero mile słówka:angryy: :multi: :multi: :multi: trza było tak od razu :evil_lol: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 basia2202 napisał(a):przyszłam na pieczarki.. co to mi obiecałaś :cool3: ale nie widzę ani pieczarek... ani tostów... :niewiem: to se idę :eviltong: no ni ma :niewiem: :evil_lol: Paula_ napisał(a):O masakra :mdleje: :placz: Potem poczytam, pewnie na molosach już jest, mam nadzieję, że oni pomogą. Cze Madzialena :loveu: jest na molosach :pcze Paula... Alicja napisał(a)::bigcool: :bigcool: :bigcool: ODDALI mi NETA :loveu: :diabloti:tylko że podziałaly dopiero mile słówka:angryy: co powiedziałaś?? :razz: Prosze Pana ja bardzo prosze, błagam oddajcie mi neta... Bóg zapłać :grins: Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 clockwork napisał(a): co powiedziałaś?? :razz: Prosze Pana ja bardzo prosze, błagam oddajcie mi neta... Bóg zapłać :grins: :angryy::angryy::angryy:poprosiłam o podlązcenie Radia Ma Ryja :diabloti::diabloti: powiedzialam Panu ładnie żeby mowil wyraźniej i że sie z nim dogadać nie idzie i ze sa ten tego:razz::razz: niekompetentni :evil_lol::evil_lol:...i coś jeszcze powiedzialam :oops:...ale nie mówiłam że Bóg zaplać:shake: ino że JA PŁACE :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 To siem nazywa prezenta konsumpcyjna heheheheheh jednych lubie innych koffam Ty jezdes w tej drugiej grupie heheheheheeh;-) Quote
furciaczek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 I jestem i ja:loveu: Postanowilam rzucic w pi**du kodowanie XHTMLa i zajzec do narzyczonego mojej suczy:loveu::cool3: Az mnie normalnie trafilo na widok mastifki:angryy: powiesic za klejnoty i zarznac to malo:angryy: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Alicja napisał(a)::angryy:poprosiłam o podlązcenie Radia Ma Ryja :diabloti: powiedzialam Panu ładnie żeby mowil wyraźniej i że sie z nim dogadać nie idzie i ze sa ten tego:razz: niekompetentni :evil_lol:...i coś jeszcze powiedzialam :oops:...ale nie mówiłam że Bóg zaplać:shake: ino że JA PŁACE :evil_lol: za co chcesz im płacić..:shock:. a cza było pedzieć.. BÓG ZAPŁAC... a potem niech ściągajom od niego długi :diabloti: zuzolandia napisał(a): jednych lubie innych koffam Ty jezdes w tej drugiej grupie heheheheheeh;-) znaczy.... :hmmmm: chcesz coś odemnie czy co??? zawsze jak mi ktoś słodzi to nie bezinteresownie :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 clockwork napisał(a):za co chcesz im płacić..:shock:. a cza było pedzieć.. BÓG ZAPŁAC... a potem niech ściągajom od niego długi :diabloti: :placz::placz::placz:Było mnie to wcześniej powiedzieć .....qrdwa ...zaś 61 zł w plecy :mad: Quote
zuzolandia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 clockwork napisał(a):za co chcesz im płacić..:shock:. a cza było pedzieć.. BÓG ZAPŁAC... a potem niech ściągajom od niego długi :diabloti: znaczy.... :hmmmm: chcesz coś odemnie czy co??? zawsze jak mi ktoś słodzi to nie bezinteresownie :evil_lol: ja kca buzi :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 zuzolandia napisał(a):ja kca buzi :diabloti::diabloti::diabloti: robi sie niebezpiecznie i perwersyjnie- DOGOBRANOC MOJE DOGOWARIATKI!!! :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 furciaczek napisał(a):Poczulam sie zignorowana:placz: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... wbiłaś sie między postami :loveu::loveu: furciaczek napisał(a):I jestem i ja:loveu: Postanowilam rzucic w pi**du kodowanie XHTMLa i zajzec do narzyczonego mojej suczy:loveu::cool3: Az mnie normalnie trafilo na widok mastifki:angryy: powiesic za klejnoty i zarznac to malo:angryy: haha.. a narzyczonego Furii jak nie było tak nie ma..:roll:. jutro jak znajde czasa w pracy to przerobie fotecki i wrzuce extra for you ;) a tą strone to olej... po cholere tracic czas :evil_lol: mastiffka... masakra :-( o ilu takich cierpieniach nawet nie wiemy :placz: Quote
malawaszka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 a co Ty tu o tej porze?????????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 zuzolandia napisał(a):ja kca buzi :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...Adik poszoł na nocka ... :hmmmm: ... witaneczko z raneczka :loveu: doberek jakby coś to próbowalam :razz::razz:.............;)................... .......:evil_lol: wstałaś a ja siem zamartwiam że budzik nie zadzialał ................. Quote
Recommended Posts