Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 clockwork napisał(a):dobra chlapa nie jest zła... znaczy że mamy temperaturke na plusie.. a mnie i tak trzepie :roll: a jak w butach zachlupie :hmmmm: nie pijam... fuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjj :diabloti: :crazyeye::crazyeye:.....a napisałaś że bedziem opijać ... :obrazic: :bigcool: :cool1::cool1::cool1: Quote
clockwork Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 własnie sie popłakałam :evil_lol::evil_lol: przylazł do Pawcia klient... stały... i rozmowa... k: kiedy masz wolny termin??? P: a co i gdzie chcesz robić?? k: dziare...na mózgu P: nie mam takich małych igieł :roll::evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Hej Madziu:) Wpadłam w odwiedzinki:):loveu: Quote
e.v.a Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 witaj dzis nie zasypiajaca aha:loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Cześć Klocuszki :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 clockwork napisał(a):własnie sie popłakałam :evil_lol::evil_lol: przylazł do Pawcia klient... stały... i rozmowa... k: kiedy masz wolny termin??? P: a co i gdzie chcesz robić?? k: dziare...na mózgu P: nie mam takich małych igieł :roll::evil_lol::evil_lol: Buahahahahahahaha posikałam się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 chciałam tylko donieść że kompek odpalił :multi::multi: ale ciiiiiii... nie chwalmy kompka przed wschodem księżyca... czy jakoś tak :roll: a teraz ide do znajomych na ferbatke :razz:.... pewnie wróce zalana... bo pada tam i pada... dziś deszcz- nie śnieg ;) Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 clockwork napisał(a):własnie sie popłakałam :evil_lol::evil_lol: przylazł do Pawcia klient... stały... i rozmowa... k: kiedy masz wolny termin??? P: a co i gdzie chcesz robić?? k: dziare...na mózgu P: nie mam takich małych igieł :roll::evil_lol::evil_lol: brawo PAWCIO ... clockwork napisał(a):chciałam tylko donieść że kompek odpalił :multi::multi: ale ciiiiiii... nie chwalmy kompka przed wschodem księżyca... czy jakoś tak :roll: a teraz ide do znajomych na ferbatke :razz:.... pewnie wróce zalana... bo pada tam i pada... dziś deszcz- nie śnieg ;) brawo kompecku ... a ja myślalam że se trochę za Nami potęsknisz Quote
Pimpek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Dobry wieczór, kiedy fociska następne ?:razz: Dla Klocka drapanko po brzusiu a dla pańcia czochranko po łepetynie :diabloti: Quote
clockwork Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 gupie wy moje gupie... wróciłam... a wszystkie kaj??? andrzejków sie im zachciało :mad::mad::mad: Quote
emdziolek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Hej KloCkowA wpadłam powiedzieć DOGOBRANOC!:loveu: Quote
clockwork Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 emdziolek napisał(a):Hej KloCkowA wpadłam powiedzieć DOGOBRANOC!:loveu: dogobranoc :roll: Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 clockwork napisał(a):gupie wy moje gupie... wróciłam... a wszystkie kaj??? andrzejków sie im zachciało :mad::mad::mad: :razz::razz:..przecie JESTEM ....nie zauważyłaś mnie jak wygladałam zza drzwi :roll: Quote
clockwork Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Alicja napisał(a)::razz::razz:..przecie JESTEM ....nie zauważyłaś mnie jak wygladałam zza drzwi :roll: niee bo szybko uciekłaś :roll::roll: Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 clockwork napisał(a):niee bo szybko uciekłaś :roll::roll: .....a tak się starałam ....:cool3: Quote
clockwork Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 dogobranoc wy majne love:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 clockwork napisał(a):dogobranoc wy majne love:loveu::loveu: :grins: dogobranoc my twajne love :loveu::loveu::eviltong: bo nikogo tu wiecej nie było...:roll: Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 to ja już się melduję z powrotem ...prawie rano Quote
Paula Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 clockwork napisał(a):przylazł do Pawcia klient... stały... i rozmowa... k: kiedy masz wolny termin??? P: a co i gdzie chcesz robić?? k: dziare...na mózgu P: nie mam takich małych igieł :roll::evil_lol::evil_lol:Buhahaha :roflt: Cze zalana :loveu: Quote
Akadna Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 clockwork napisał(a):własnie sie popłakałam :evil_lol::evil_lol: przylazł do Pawcia klient... stały... i rozmowa... k: kiedy masz wolny termin??? P: a co i gdzie chcesz robić?? k: dziare...na mózgu P: nie mam takich małych igieł :roll::evil_lol::evil_lol: :grin::grin: niezłe :grin: buhahaha A tak wogóle to witanko Clockowa :megagrin: Quote
clockwork Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Alicja napisał(a):to ja już się melduję z powrotem ...prawie rano :mdleje: czy ty sypiasz Ala?? :razz::razz: Paula_ napisał(a): Buhahaha :roflt: Cze zalana :loveu: nie zalało mnie :grins: jak wracaliśmy nie padał już deszczyk i było cieplutko :eviltong: Werka napisał(a)::grin::grin: niezłe :grin: buhahaha A tak wogóle to witanko Clockowa :megagrin: witanko werka Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 clockwork napisał(a)::mdleje: czy ty sypiasz Ala?? :razz::razz: noooo sypiam ...:grins: wstałam o 9 ...jestem po psacerku ...:evil_lol::evil_lol: Ozzulek posyła mokrą piąteczkę pospacerkową i lizy :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Cześć Klocki :multi::multi::multi: clockwork napisał(a):własnie sie popłakałam :evil_lol::evil_lol: przylazł do Pawcia klient... stały... i rozmowa... k: kiedy masz wolny termin??? P: a co i gdzie chcesz robić?? k: dziare...na mózgu P: nie mam takich małych igieł :roll::evil_lol::evil_lol: dopiero teraz przeczytałam i padłam :grin::grin::grin: ciekawe co klient sobie pomyślał :roflt::roflt: Quote
clockwork Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 jonQuilla napisał(a):Cześć Klocki :multi::multi::multi: dopiero teraz przeczytałam i padłam :grin::grin::grin: ciekawe co klient sobie pomyślał :roflt::roflt: zaś ty u mnie a ja u ciebie :evil_lol::evil_lol: klient spoko- śmiał sie jeszcze godzine... wszyscy Pawcia znają z jego poczucia humoru.... ooojjj co sie czasem uhahamy :roflt::roflt: ogólnie stanęło na tym że robi na klacie a nie na musku;) Quote
Recommended Posts