natija Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 witamy:)cioteczki kozystajcie dogo nie muli:):):):):):) Quote
clockwork Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 aaa co sie mie tu rozpanoszyły...HĘ?? :razz::razz: i nawet znac nie dały że dogo hula jak wścieknięte.... Quote
Alicja Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 clockwork napisał(a):aaa co sie mie tu rozpanoszyły...HĘ?? :razz::razz: i nawet znac nie dały że dogo hula jak wścieknięte.... :multi::multi::multi:nooo nareszcie jakas dobra duszyczka :loveu:dała mi cynk że dogo ruszyło :multi::multi::multi: już nie rusza:shake:.....czekam ....czekam ....to se jeszcze poczekam ....i tu mi brakuje tej twojej emotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Heja Madzialena :multi: Byłam tu wczoraj, ale nie pozwolono mi wysłać posta :shake: Cenzura, cy cuś :angryy: Ale co to ja chciałam napisać :hmmmm: już nie pamiętam :roll: :evil_lol: Pozdro :bye: Quote
teqquila Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Witanko z raneczka ssamego widzialam Cie przez chwile i zara Ale tyz widzialam :diabloti: Quote
Alicja Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 :multi::multi::loveu::loveu::loveu::multi::multi: Witanko ......Klocuś mnie wpuścił :loveu::loveu::loveu:otwarte było .......:hmmmm: a może zamek zamarzł :roll: a teraz byle do wiosny :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 clockwork napisał(a):właśnie padłam na ryjok .... :megagrin::megagrin::megagrin: mam w sklepie takie oto figurki i teraz UWAGA!!!!! stoi pani która czeka do dentystki, trzyma na rękach wnuczke... taką 1-1,5 roku i dialog: dzidzia: cio to?? babcia: BOZIA ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha ha ja kie fajne bozie:diabloti::diabloti::diabloti: witajcie klockowa piszę do Cie bo mi się dzisiaj przysniłać...................cala Twoja familia :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Alicja napisał(a)::roll:....a ty nie poszłaś na to piffo...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja nie piję alkoholu :roll::roll::roll: clockwork napisał(a):aaa co sie mie tu rozpanoszyły...HĘ?? :razz::razz: i nawet znac nie dały że dogo hula jak wścieknięte.... No przeca Ci klikałam wczoraj - działa dogo:diabloti::evil_lol::evil_lol: Przyszłom se tu na jaką ponoć wycieczkę:roll::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Alicja napisał(a): już nie rusza:shake:.....czekam ....czekam ....to se jeszcze poczekam ....i tu mi brakuje tej twojej emotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buuhahaha... masz Paula_ napisał(a):Heja Madzialena :multi: Byłam tu wczoraj, ale nie pozwolono mi wysłać posta :shake: Cenzura, cy cuś :angryy: Ale co to ja chciałam napisać :hmmmm: już nie pamiętam :roll: :evil_lol: Pozdro :bye: hahaha.. nimiec cie dopadł ;) no nic.. ważne że jesteś moja koleżanko z ławki :cool3: teqquila napisał(a):Witanko z raneczka ssamego widzialam Cie przez chwile i zara Ale tyz widzialam :diabloti: gdzie nas widziałaś?? no gdzie?? nie szlajałyśmy sie po łodzi czy gdzie ty tam mieszkasz :razz: Alicja napisał(a)::loveu::multi: Witanko ......Klocuś mnie wpuścił :loveu:otwarte było .......:hmmmm: a może zamek zamarzł :roll: a teraz byle do wiosny :loveu: zamarzł zamek, zamarzło wszystko... do pracy na nóżkach musiałam iść.. APOKALIPSA!!! a poka mi psa :evil_lol: byle do wiosny... pod moim blokiem szwęda sie kicia w wysokiej ciąży... nie wiem co mam zrobić... 2 lata temu jak były te mrozy -40 też sie kociła... jedyne co mogłam zrobić to dożywiać ją i małe ciepłymi posiłkami... nie bede mogła patrzeć jak te maluchy zaś pod schodami zamarzają :placz: Quote
clockwork Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 BeaC napisał(a):ha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ja kie fajne bozie:diabloti::diabloti::diabloti: witajcie klockowa piszę do Cie bo mi się dzisiaj przysniłać...................cala Twoja familia :diabloti::diabloti::diabloti: miałaś koszmary :mdleje: ... wybacz :Rose: bozie są wpożo :evil_lol: Medorowa napisał(a):Ja nie piję alkoholu :roll: No przeca Ci klikałam wczoraj - działa dogo:diabloti::evil_lol: Przyszłom se tu na jaką ponoć wycieczkę:roll::loveu: :roll::roll: ta??? nie pamiętam cobyś mi klikała :cool1: za rączki prosze sie złapać ;) Quote
teqquila Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 a mieszkam w lodzi na zadupiu :evil_lol::evil_lol: gdzie jak sie zaczyna zima to nic nie jezdzi w sumie nawet jak zimy nie ma to nie jezdzi :evil_lol: a was widzialam ale nie w lodz tylko ino gdzie inndziej hehehe ale nie powiem gdzie :p a co do kotki hm... nie wiem co Ci doradzic gdyby bylo wcezsniej to mozna by ja bylo ciachnac a tak to nie wiem !! zostaje dokarmianie Quote
Alicja Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 clockwork napisał(a):buuhahaha... masz dziękuje CI niezmiernie :calus: gdzie nas widziałaś?? no gdzie?? nie szlajałyśmy sie po łodzi czy gdzie ty tam mieszkasz :razz: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ci los........ nawet nie wiem że gdzies bylam a na dodatek z Tobą w Łodzi ...:hmmmm: to wszystko wina tych nasionek ...nadal znajduję :roll: zamarzł zamek, zamarzło wszystko... do pracy na nóżkach musiałam iść.. APOKALIPSA!!! a poka mi psa :evil_lol: no co ....fote mam dać co być uwierzyła :hmmmm: byle do wiosny... pod moim blokiem szwęda sie kicia w wysokiej ciąży... nie wiem co mam zrobić... 2 lata temu jak były te mrozy -40 też sie kociła... jedyne co mogłam zrobić to dożywiać ją i małe ciepłymi posiłkami... nie bede mogła patrzeć jak te maluchy zaś pod schodami zamarzają :placz: :shake::shake::shake:ani nie mów .....bo ręce opadają z tej niemocy :-( clockwork;8878266[FONT=Arial napisał(a): za rączki prosze sie złapać ;) [/font"> [FONT=Arial]:razz::razz::razz:psze PANI ...a Basia sie spóźniła i kapciów nie ubrała i ma zimne ręce i mnie stasy ...:diabloti:..że PANIĄ do piekarnika wsadzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 teqquila napisał(a):a mieszkam w lodzi na zadupiu :evil_lol::evil_lol: gdzie jak sie zaczyna zima to nic nie jezdzi w sumie nawet jak zimy nie ma to nie jezdzi :evil_lol: a was widzialam ale nie w lodz tylko ino gdzie inndziej hehehe ale nie powiem gdzie :p a co do kotki hm... nie wiem co Ci doradzic gdyby bylo wcezsniej to mozna by ja bylo ciachnac a tak to nie wiem !! zostaje dokarmianie buuuhahhaha... czyli mieszkasz tam gdzie mgła konia dusi ... a misie polarne grają w ping-ponga :evil_lol::evil_lol: TAM nas widziałaś?? dawaj namiary na sie ... zostań moją koleżanką :modla::modla: Alicja napisał(a): :shake::shake::shake:ani nie mów .....bo ręce opadają z tej niemocy :-( :razz::razz::razz:psze PANI ...a Basia sie spóźniła i kapciów nie ubrała i ma zimne ręce i mnie stasy ...:diabloti:..że PANIĄ do piekarnika wsadzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to ci Basia .. noooooo.... do piekarnika?? to ja bede pukać w szybke :evil_lol: kotecki łażą mi po głowie... a ja bezsilna :placz: Quote
Alicja Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 clockwork napisał(a):buuuhahhaha... czyli mieszkasz tam gdzie mgła konia dusi ... a misie polarne grają w ping-ponga :evil_lol::evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:dopsz że nie pojadziem dorożką bo by nam koonia zadusiło :eviltong::eviltong::eviltong: TAM nas widziałaś?? dawaj namiary na sie ... zostań moją koleżanką :modla::modla: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to ci Basia .. noooooo.... do piekarnika?? to ja bede pukać w szybke :evil_lol: i śpiewać ...słuchaj Basieńko ...utwórz okienko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kotecki łażą mi po głowie... a ja bezsilna :placz: oj kotecki kotecki ......i co z nimi ...coś cza bedzie pomyśleć ...chociaż budkę żeby mogły się gdzies schować :-( Quote
natija Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Witamy,a tu jak zwykle dyskusje trwaja;););););) Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi: Godzinkę czekalam pod drzwiami :roll:........i znów Klocuś mnie wpuścił :grins: Witanko niedzielne Ozzy juz wstal , biegniemy na pscerek i życzymy miłego dzioneczka ...a OZZY posyła lizanko :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 jestem i nadal muli jak job twoju mać.... więc nadal nie wchodze do nikogo innego:roll: szkoda mi czasu na patrzenie w monitor.... żeby po 5 min. ładowania zobaczyć BUSY :angryy: u nas mróz... masakryczny :placz: a te bidy niedomne... a te w zapchlonym jastrzębskim schronie gdzie kojce są nijak osłonięte od wiatru, deszczu, śniegu, mrozu.... buda 1 na 3 psy, beton pod dupkami bidulków.. buuuuuu. ja chyba mam nie pokolei w głowie.:roll:.. kto by sie przejmował byle kundlem jakich tysiące:roll: niedziela-cza iść do kościula,przystąpić do komuny... jak inni heretycy, którym wydaje sie że świat jest piękny a olanie piesów i paszczenie na ich cierpienie nie jest grzechem... ot tak mnie dziś wzięło.. gram w totka.. otworze azyl dla psiaków z cieplutkimi boxami i pełną michą :loveu: i na cóż mi to moje dobre serducho :roll: ino sie człek zamartwia... a łzy cisną sie do oków :placz: Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 clockwork napisał(a):jestem i nadal muli jak job twoju mać.... więc nadal nie wchodze do nikogo innego:roll: szkoda mi czasu na patrzenie w monitor.... żeby po 5 min. ładowania zobaczyć BUSY :angryy: u nas mróz... masakryczny :placz: a te bidy niedomne... a te w zapchlonym jastrzębskim schronie gdzie kojce są nijak osłonięte od wiatru, deszczu, śniegu, mrozu.... buda 1 na 3 psy, beton pod dupkami bidulków.. buuuuuu. ja chyba mam nie pokolei w głowie.:roll:.. kto by sie przejmował byle kundlem jakich tysiące:roll: niedziela-cza iść do kościula,przystąpić do komuny... jak inni heretycy, którym wydaje sie że świat jest piękny a olanie piesów i paszczenie na ich cierpienie nie jest grzechem... ot tak mnie dziś wzięło.. gram w totka.. otworze azyl dla psiaków z cieplutkimi boxami i pełną michą :loveu: i na cóż mi to moje dobre serducho :roll: ino sie człek zamartwia... a łzy cisną sie do oków :placz: :shake::shake::shake:byłam z Ozzulkiem na spacerku ...zamarzłam ...Ozzy dostał turbodoładowania aby się rozgrzać ...a teraz śpi w pieleszach :roll: Nie dołuj mnie bardziej niż jestem zdołwana ...bo od kliku dni mysli moje krążą własnie TAM :-(....wiem jest wiele takich miejsć ...ale tam byłam i widzialam ....i zamarzłam robiąc tam foty ... i już słów mi brak :-( ....bo nadal pokutuje w naszym kraju opinia ...TO TYLKO PIES Quote
teqquila Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Witaj Klockowa :) no do mnie kono nie przybyjecie :evil_lol: chyba tylko autkiem :eviltong: ostatnio na autobus czekalam 45 min i sim wkurzylam i niegdzie nie pojechalam dzis bylam na gieldzie samochodowej i byly pieski :shake: do sprzedania bylo im bardzo zimno i siem tak trzesly :-( i byla suka mix amstaffa bez uszu :( facet podobno ja z rosji przywiozl bo ja kcieli tam do walk ale szzeniaki miala i im tak zimno bylo !! Tysio dostal raciczke wedzona i teraz ja zajada :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Witak KLOCKOWO !!!! DOGO SMIGO !!!! CIEAWE JAK DLUGO heheheh ;-) sluchaj nie wiem czy to sie na cosik zda ale mam wykladzine dywanowa w piwnicy ktora chcialam wyrzucic na smietnik moze przydalaby sie w schronie? i kilka nieiwelkich kocow ktore juz nie sa najlepszej jakosci i do uzytku domowego sie nie nadajom moze przydadza sie w schronie????? jak co to daj znac ;-) buzioleeeeeeeeeee Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :multi::multi::multi:Dogo ruszyło :multi::multi::multi: i nasza klasa tysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:psze pani :grins: Quote
basia2202 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Kochani.. ogromna prośba... to wątek szczeniaków, które się urodziły u siostry Mariusza (sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował .. no i urodziły się maluchy) dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876 podnoście ten wątek - pliiissssss Quote
clockwork Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Alicja napisał(a)::shake:byłam z Ozzulkiem na spacerku ...zamarzłam ...Ozzy dostał turbodoładowania aby się rozgrzać ...a teraz śpi w pieleszach :roll: Nie dołuj mnie bardziej niż jestem zdołwana ...bo od kliku dni mysli moje krążą własnie TAM :-(....wiem jest wiele takich miejsć ...ale tam byłam i widzialam ....i zamarzłam robiąc tam foty ... i już słów mi brak :-( ....bo nadal pokutuje w naszym kraju opinia ...TO TYLKO PIES ani nie gadaj... nic tylko liczyc że z nowym rokiem zmieni sie opiekun psiaków :roll: teqquila napisał(a):Witaj Klockowa :) no do mnie kono nie przybyjecie :evil_lol: chyba tylko autkiem :eviltong: ostatnio na autobus czekalam 45 min i sim wkurzylam i niegdzie nie pojechalam dzis bylam na gieldzie samochodowej i byly pieski :shake: do sprzedania bylo im bardzo zimno i siem tak trzesly :-( i byla suka mix amstaffa bez uszu :( facet podobno ja z rosji przywiozl bo ja kcieli tam do walk ale szzeniaki miala i im tak zimno bylo !! Tysio dostal raciczke wedzona i teraz ja zajada :evil_lol: ehhhhhhhhh... ile bidów... a ty psu racice dajesz.... dobrobyt :shake::evil_lol: zuzolandia napisał(a):Witak KLOCKOWO !!!! DOGO SMIGO !!!! CIEAWE JAK DLUGO heheheh ;-) sluchaj nie wiem czy to sie na cosik zda ale mam wykladzine dywanowa w piwnicy ktora chcialam wyrzucic na smietnik moze przydalaby sie w schronie? i kilka nieiwelkich kocow ktore juz nie sa najlepszej jakosci i do uzytku domowego sie nie nadajom moze przydadza sie w schronie????? jak co to daj znac ;-) buzioleeeeeeeeeee Ruda... ale u nas nie chcą nic do ocieplenia... chyba że kase... :angryy: kiedyś zawiozłam 40 kołder... nie trafiły do psów :shake: wywieźli gdzieś indziej ... nasz schron to DOBIJALNIA!!! pisałam juz o tym i jest wątek na dogo...:placz: Alicja napisał(a)::multi:Dogo ruszyło :multi: i nasza klasa tysz :evil_lol:psze pani :grins: widza :multi: basia2202 napisał(a):Kochani.. ogromna prośba... to wątek szczeniaków, które się urodziły u siostry Mariusza (sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował .. no i urodziły się maluchy) dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876 podnoście ten wątek - pliiissssss byłam... już sie mi dostało :evil_lol: Quote
clockwork Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 ________666666666666666________ ______66666_________66666______ ____666_6_____________6_666____ ___666__666_________666__666___ _666_____6666_____6666____ 666__ 666_______6__66666__66______666 66________66_66666__6________66 66________666____6666________66 66______6666______66666______66 66____66___66_____66____66___66 66_6666666666666666666666666_66 666_________66___6___________66 _666_________6__66_________666_ __666________6666_________666__ ____666_______666_______666____ ______66666____6_____6666______ _________6666666666666_________ ukradłam kolesiowi z myspace :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 clockwork napisał(a):________666666666666666________ ______66666_________66666______ ____666_6_____________6_666____ ___666__666_________666__666___ _666_____6666_____6666____ 666__ 666_______6__66666__66______666 66________66_66666__6________66 66________666____6666________66 66______6666______66666______66 66____66___66_____66____66___66 66_6666666666666666666666666_66 666_________66___6___________66 _666_________6__66_________666_ __666________6666_________666__ ____666_______666_______666____ ______66666____6_____6666______ _________6666666666666_________ ukradłam kolesiowi z myspace :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Qba już też się tu wkradł :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts