clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Medorowa']Haj Madzialena:loveu::loveu: Łuuu, to bardzo nieciekawie z tą rączyna:shake::shake: ty też nie czytałaś o tym???? :crazyeye::crazyeye: to do jasnej anielicy... komu ja to pisałam :hmmmm: [quote name='evaxon']echh... to mam pomysl ... teraz pojde.. i wroce jak przykleje nowe:evil_lol::multi: tak zrób... WJAZD DO MNI INO Z TI-PSAMI ;) [quote name='Alicja']:crazyeye:o masz......a co mi tam tak zwisa :hmmmm: [quote name='evaxon']wyglada jak jajko:roll: [quote name='Alicja']:hmmmm: te twoje.......:crazyeye: [quote name='evaxon']:hmmmm: eee nieee moje sie nie kiwa.. [quote name='Alicja']:hmmmm: no a czemu cię bolało ... [quote name='evaxon']bo rodziło małe jajeczka:roll::evil_lol: [quote name='Alicja']:evil_lol:to teraz se dynda;) [quote name='evaxon']hehe no dobra to kwestia jajeczka wyjasniona..... a czyje te 2 "paroweczki" ?? co dyndaja ponizej :evil_lol: :mdleje: :shock: już po wizycie u Ortopedy... rehabilitacje... pewnie od nowego roku bo zapewne już sie limity skończyli.... i recepta..... wizyty w parku wodnym w Gołębiewskim Hoteu :mdleje: nie kazał mi ściągać gaci.... powiem więcej... nawet kurtki nie ściągałam.... pogadalim o tatuażach... ino po co ja rozczesywałam tą klate :roll: Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork'] już po wizycie u Ortopedy... rehabilitacje... pewnie od nowego roku bo zapewne już sie limity skończyli.... i recepta..... wizyty w parku wodnym w Gołębiewskim Hoteu :mdleje: nie kazał mi ściągać gaci.... powiem więcej... nawet kurtki nie ściągałam.... pogadalim o tatuażach... ino po co ja rozczesywałam tą klate :roll: uuu łaaaa a co ci ze masz rehabilitacje miec?? ja nie lubie ortopedow:shake: popsuli mnie:roll: i sie juz nie naprawie...:roll: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='evaxon']uuu łaaaa a co ci ze masz rehabilitacje miec?? ja nie lubie ortopedow:shake: popsuli mnie:roll: i sie juz nie naprawie...:roll: haha evaxon..... buuuhahhaha.... NIEMIEC cie dopadł!!!! wiem... już o tym pisałyśmy.. Ty miałaś mieć rehabilitacje a dali cie w gips... ja na odwrót... miałam mieć w gipsie a dali mi ćwiczenia.... czy jakos tak :roll: mnie też zepsuli i też nie naprawią... dziś pisałam o co biega :evil_lol::evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8672781&postcount=10921 Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork'] haha evaxon..... buuuhahhaha.... NIEMIEC cie dopadł!!!! wiem... już o tym pisałyśmy.. Ty miałaś mieć rehabilitacje a dali cie w gips... ja na odwrót... miałam mieć w gipsie a dali mi ćwiczenia.... czy jakos tak :roll: mnie też zepsuli i też nie naprawią... dziś pisałam o co biega :evil_lol::evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8672781&postcount=10921 a bo ja dzis kiepski dzien mam :evil_lol: ale z toba tez chyba nie najlepiej.... buahahah bo ja nigdy gipsu na sobie nie mailam:grin: juz przeczytałam:evil_lol: i wspolczówam:shake: wiem co to znaczy bol:cool1: z tym ze ja rece mam sprawne..a z nogami kicha:roll: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='evaxon']a bo ja dzis kiepski dzien mam :evil_lol: ale z toba tez chyba nie najlepiej.... buahahah bo ja nigdy gipsu na sobie nie mailam:grin: juz przeczytałam:evil_lol: i wspolczówam:shake: wiem co to znaczy bol:cool1: z tym ze ja rece mam sprawne..a z nogami kicha:roll: przeca pisałam CZY JAKOŚ TAK :grins: wiem że o tym kieeeeeedyś pisałyśmy ... gdzieś u kogoś :roll: bo te ortopedy..... to takie dziady :shake: Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']przeca pisałam CZY JAKOŚ TAK :grins: wiem że o tym kieeeeeedyś pisałyśmy ... gdzieś u kogoś :roll: bo te ortopedy..... to takie dziady :shake: ortopedy i rehabilitanty:shake: i ani jedni ani drudzy nie sa przystojni:roll::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Cześć Niebieskowa :multi::multi: wygłaskaj Klocusia :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='evaxon']ortopedy i rehabilitanty:shake: i ani jedni ani drudzy nie sa przystojni:roll::evil_lol: buuhahhahahhaha .... ja tam rehabilitanta miałam przystojnego .... tyle że była kobietą :evil_lol::evil_lol: [quote name='jonQuilla']Cześć Niebieskowa :multi::multi: wygłaskaj Klocusia :loveu::loveu: cze żonkilka... tyś jeszcze nie zamarzła na zime?? :crazyeye::crazyeye: ty u mnie a ja właśnie wróciłam od ciebie :evil_lol::evil_lol: pogłaskam klocka :roll::roll:;) Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork'] buuhahhahahhaha .... ja tam rehabilitanta miałam przystojnego .... tyle że była kobietą :evil_lol::evil_lol: bauahahahahha Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork'] :mdleje: :shock: powstań :grins: kobieto ........................:hmmmm: już po wizycie u Ortopedy... rehabilitacje... pewnie od nowego roku bo zapewne już sie limity skończyli.... i recepta..... wizyty w parku wodnym w Gołębiewskim Hoteu :mdleje: nie kazał mi ściągać gaci.... powiem więcej... nawet kurtki nie ściągałam.... pogadalim o tatuażach... ino po co ja rozczesywałam tą klate :roll: ja też chce taka recepte ino z kartą kredytową pana wracza w załączniku ;) kurde to ja wiem co to za wlosy leżaly na podłodze w sklepie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to jak on se tą twoją rękę pooglądał :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
jonQuilla Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork'] cze żonkilka... tyś jeszcze nie zamarzła na zime?? :crazyeye::crazyeye: ty u mnie a ja właśnie wróciłam od ciebie :evil_lol::evil_lol: dobrego nawozu używam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ah ta telepatia ;) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='jonQuilla']dobrego nawozu używam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czujemy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dla mni enajlepsza rehabilitacja sa zakupy :evil_lol: tydzien potrafie nie ruszac noga z bolu jakmnie chwyci a wystarczy ze ktos zakupy zaproponuje i odrazu uzdrowiona jestem i kilka h po sklepach łazic moge:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='evaxon']czujemy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeśli czuć to dobry znak :evil_lol::evil_lol: nawóz pierwszej jakości ;) Quote
ice_t Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']kopnij zaszczyta też.... co on se bedzie tak bezkarnie Cie kopał :mad: :shake::shake: ręka..... 2 lata temu lekarze NIE ZAUWAŻYLI ZŁAMANIA :roll: dopiero po 4 miesiącach.... już to kiedyś opisywałam ;) i sie mi łapa zrosła podczas rehabilitacji i intensywnego ruchu...zamiast w unieruchomieniu ..... sie zrosła jak chciała..... i juz nic nie można z nią zrobić... znaczy można.. jakoś kość nadlać czy cóś...ale nie ma gwarancji że bedzie sprawna :evil_lol: i jak przesile to mi napierdziela... i wiecznie mnie wysyłają na ćwiczenia... a po ćwiczeniach sie mi pogarsza.... po złamaniu miałam 1,5 roku L4... wogóle nie ruszałam grabą... tera nie jest tak źle... ale MUSZE ją oszczędzać... i tak mi już zostanie- jak to pan doktor konował powiedział :roll: znam z autopsi takich cholernych konowałów, jak byłam mała - miałam coś około 5 lat - złamałam rękę w łokciu i pan rechabilitatnt jak mi zgieli gipsik tak mocno się wczuł w jej rechabilitację , że złamał mi ja w nadgarstku, bo zbyt mocno rozgrzał i nie czułam bólu podczas ćwiczeń, niestety po dziś są skutki doktorka konowała, nadgarstek szwankuje przy wiekszym wysiłku. a dzieki panom doktorkom od siedmiu boleści nosiłam 3 razy gips , raz na łokieć , który sobie sama złamałam i dwa razy na nadgarstek, bo za pierwszym razem pan doktor zrobił za słaby gipsik i ten rozkruszył się po 2 tygodniach, to cud że ta ręka się w miarę zrosła i mogę z niej normalnie korzystać Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja']ja też chce taka recepte ino z kartą kredytową pana wracza w załączniku ;) kurde to ja wiem co to za wlosy leżaly na podłodze w sklepie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to jak on se tą twoją rękę pooglądał :crazyeye::crazyeye::crazyeye: przeca mówie że nie oglądoł.gadali my o dziarach :evil_lol::evil_lol:. mam jechać do parku wodnego... on też tam bywa :roll::roll: jak myśli że mnie tam wyrwie a potem bedzie miał darmowe tattoo.... to sie myli :diabloti: [quote name='jonQuilla']dobrego nawozu używam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ah ta telepatia ;) :evil_lol: ah.... telepatione [quote name='evaxon'] dla mni enajlepsza rehabilitacja sa zakupy :evil_lol: tydzien potrafie nie ruszac noga z bolu jakmnie chwyci a wystarczy ze ktos zakupy zaproponuje i odrazu uzdrowiona jestem i kilka h po sklepach łazic moge:evil_lol: buhaahaha... fajna terapia... ale dla mnie nieskuteczna... nie chodze na rękach...a szkoda... jak mówisz że pomaga :roll: sie zastanawiam czy to z tobą wtedy klikałam o tych ortopedach co to nas zepsuli... i tera już sama nie jestem pewna... :niewiem: wiem że klikałyśmy gdzieś na wątku o zepsuciu przez dochtora... ale chyba było coś o ręce i gipsie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czyli nie tylko nas zesuli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Cześć! Ja przyznaje bez bicia że nie czytam wszystkiego bo po 9 lekcjach w tym 3 biolach nie mam mózgu:evil_lol: Najlepsze jak w Psy w potrzebie szukałam swojej galeri...kurcze i znaleść nie mogłam:cool3: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='ice_t']znam z autopsi takich cholernych konowałów, jak byłam mała - miałam coś około 5 lat - złamałam rękę w łokciu i pan rechabilitatnt jak mi zgieli gipsik tak mocno się wczuł w jej rechabilitację , że złamał mi ja w nadgarstku, bo zbyt mocno rozgrzał i nie czułam bólu podczas ćwiczeń, niestety po dziś są skutki doktorka konowała, nadgarstek szwankuje przy wiekszym wysiłku. a dzieki panom doktorkom od siedmiu boleści nosiłam 3 razy gips , raz na łokieć , który sobie sama złamałam i dwa razy na nadgarstek, bo za pierwszym razem pan doktor zrobił za słaby gipsik i ten rozkruszył się po 2 tygodniach, to cud że ta ręka się w miarę zrosła i mogę z niej normalnie korzystać haha... sory... wiem że to nic śmiesznego , ale czytałam i lałam ze śmiechu :lol::lol: bo myślałam że ja to odosobniony przypadek a okazuje sie że to NORMA... PROSZE PODNIEŚĆ RĘKĘ ... Ci którzy mieli jakiś uraz i których lekarze nie zepsuli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Rybka_39']Cześć! Ja przyznaje bez bicia że nie czytam wszystkiego bo po 9 lekcjach w tym 3 biolach nie mam mózgu:evil_lol: Najlepsze jak w Psy w potrzebie szukałam swojej galeri...kurcze i znaleść nie mogłam:cool3: robiliście trepanacje czaszki :razz::razz: i padło na Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ojj ty mój biedny bezmózgowcu :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 pieronskie bebloły !!!! ora mie biere jak mom sie tela stron do zadku cofacccccccc!!!!! a ze ciekawosc mom wrodzono to leza na tyn zadek i czytom jeronsie w lesie i czytom ;-) ciao Madzialeno obmacano ;-)hehheh Quote
natija Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 no wkoncu dotarlamsuper ten Twoj morderca:) rzeczywiscie mordka typowegomordercy ;):loveu: Quote
natija Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 no wkoncu dotarlamsuper ten Twoj morderca:) rzeczywiscie mordka typowego mordercy ;):loveu: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='zuzolandia']pieronskie bebloły !!!! ora mie biere jak mom sie tela stron do zadku cofacccccccc!!!!! a ze ciekawosc mom wrodzono to leza na tyn zadek i czytom jeronsie w lesie i czytom ;-) ciao Madzialeno obmacano ;-)hehheh straszne gaduły... prawdaż :diabloti: siemano RUDA! Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='natija']no wkoncu dotarlamsuper ten Twoj morderca:) rzeczywiscie mordka typowegomordercy ;):loveu: ciesze sie że dotarłaś... do naszego mordercy i do nas :multi::multi: [quote name='natija']no wkoncu dotarlamsuper ten Twoj morderca:) rzeczywiscie mordka typowego mordercy ;):loveu: ciesze sie że dotarłaś... do naszego mordercy i do nas :multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='natija']no wkoncu dotarlamsuper ten Twoj morderca:) rzeczywiscie mordka typowego mordercy ;):loveu: [quote name='natija']no wkoncu dotarlamsuper ten Twoj morderca:) rzeczywiscie mordka typowegomordercy ;):loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:kolejna z czkawka na dogo ....siakas plaga czy cóś :hmmmm: Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork'] buhaahaha... fajna terapia... ale dla mnie nieskuteczna... nie chodze na rękach...a szkoda... jak mówisz że pomaga :roll: sie zastanawiam czy to z tobą wtedy klikałam o tych ortopedach co to nas zepsuli... i tera już sama nie jestem pewna... :niewiem: wiem że klikałyśmy gdzieś na wątku o zepsuciu przez dochtora... ale chyba było coś o ręce i gipsie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czyli nie tylko nas zesuli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: łooo bo ty myslec nie umiesz:shake: rece potrzebne do grzebania miedzy ciuchami:grins: najlepsza rehabilitacja:cool3: haha no mozliwe zesmy gadały ...ale tysz nie pamietam :evil_lol: Quote
Recommended Posts