Gonitwa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Ehhh i skończyła się Madzialena wieczorami w swoim/nie swoim blogasku... Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Gonitwa']Ehhh i skończyła się Madzialena wieczorami w swoim/nie swoim blogasku... W NASZYM ;) Blogasku :grins: Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Gonitwa']W Waszym, waszym :hmmmm: skąd wiedziałaś że w NASZYM ;)..................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Madzialena od poniedziałku zaszaleje ma całe mnóstwo fotasków :multi::multi::multi:nie napiszę ile ...niech SAMA się pochwali ;) Quote
Medorowa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: skąd wiedziałaś że w NASZYM ;)..................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Madzialena od poniedziałku zaszaleje ma całe mnóstwo fotasków :multi::multi::multi:nie napiszę ile ...niech SAMA się pochwali ;) 666:grins::grins::diabloti: I za 960 stronnice;):knajpa::drink1::drink1: Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Rybka_39']No to czekamy:loveu: no to jeszcze troszkę poczekacie ;) [quote name='madzia i medor']666:grins::grins::diabloti: każdy po 666 :eviltong::eviltong::eviltong: I za 960 stronnice;):knajpa::drink1::drink1: no jak za 480 to i ja wypiję ....:knajpa::knajpa: Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Dobry Wieczorek i Dogobranoc w Naszym Blogasku :loveu: I proszę WAS zajrzyjcie do schroniskowych psiaczków...:razz::razz::razz:..... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87126 Quote
Medorowa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Dobry Wieczorek i Dogobranoc w Naszym Blogasku :loveu: I proszę WAS zajrzyjcie do schroniskowych psiaczków...:razz::razz::razz:..... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87126 Jużem zaglądamm:grins::grisn: Quote
Alicja Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 :multi::multi::multi:DOBEREK w NASZYM BLOGUNIU:loveu: Quote
Gonitwa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Heja banana;) Nie nawykłam do tak małej ilości postów tutaj;) Quote
malawaszka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Witanko :multi: Madzialena w Pl już - ależ to szybko zleciało :crazyeye: a czy Wy na wystawce???? qrna zapomniałam o niej :placz: Quote
Alicja Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Gonitwa']Heja banana;) Nie nawykłam do tak małej ilości postów tutaj od jutra się zacznie;) Quote
Alicja Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='malawaszka']Witanko :multi: Madzialena w Pl już - ależ to szybko zleciało :crazyeye: a czy Wy na wystawce???? qrna zapomniałam o niej :placz: Madzia w domeczku .....bo autko ma niegotowe:-(więc nie miala jak jechać ...ale ja zawaliłam se transporta:diabloti: i siedze na doopalonie :cool1: Quote
malawaszka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Madzia w domeczku .....bo autko ma niegotowe:-(więc nie miala jak jechać ...ale ja zawaliłam se transporta:diabloti: i siedze na doopalonie :cool1: aaa to dobrze :evil_lol: przynajmniej mi nie szkoda, żen ie pojechałam ;) Quote
Alicja Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='malawaszka']aaa to dobrze :evil_lol: przynajmniej mi nie szkoda, żen ie pojechałam ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiedziałam ,że się ucieszysz ;) Quote
Alicja Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='evaxon']siemanko w waszym blogasku:loveu: Ewuniu w Naszym Bloguniu Quote
Medorowa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Przyszłom z piffkiem na przywitanie:knajpa::knajpa: Quote
zuzolandia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Madzia w domeczku .....bo autko ma niegotowe:-(więc nie miala jak jechać ...ale ja zawaliłam se transporta:diabloti: i siedze na doopalonie :cool1: I BARDZO DOBRZE !! PRZYNAJMNIEJ MNIE NIE ZAL ZE W ROBOCIE SIEDZIALAM I SIE Z TOBA NIE SPOTKALAM :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::multi::multi::multi: EJJJJJJJJJ BLUE LASKA:multi::multi: RUDA CIE GŁASKA :multi::multi: Quote
Paula Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 HeLLo Madzialenka :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 czesc sliczna..... jak samopoczucie w dniu dzisiejszy? Quote
Recommended Posts