Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']Ha ha, dajcie ino strój, mi duzo nie potrzeba:stupid::diabloti::diabloti::diabloti:

[FONT=Arial]jesooo... czemu ci wierze :roll: i czemu bym sie nie zdziwila jakby tak bylo :roll:[/FONT]

Nie bój żoby, nie pozwolę Ci chcieć mnie nie zauważyć; wezmę ze sobą ogromny plakat "Klocusiowe welcome to home":evil_lol:

[FONT=Arial]wolalabym taki : "Klocusiowe Vällkomen hem" :diabloti: bo po anglicu nie kumam [/FONT]

Dla mnie tysz masz prezent, masz, masz:razz::razz::cool1:

Byndziemy czekać:loveu:
[FONT=Arial]szesciopaka wezme ... ino czy dojedzie choc jedno do Ali jak ty juz na lotnisku bedziesz :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]czekaj :multi::loveu:[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]szesciopaka wezme ... ino czy dojedzie choc jedno do Ali jak ty juz na lotnisku bedziesz :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]czekaj :multi::loveu:[/FONT]:razz:....:hmmmm: [FONT=Arial]to może ja też podjade na lotnisko :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zrobimy impre na Pyrzowicach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

Posted

:roflt::roflt::roflt::roflt:Przepraszam, ale własnie wyobraziłam sobie Madzie medorową przebrana za strój krakowski...i trzymająca transparent: klocusiowa welcome :evil_lol::siara:

Posted

[quote name='Rybka_39']:loveu:To odliczamy i czekamy na Klocusiową:loveu:
A co do hanysów i goroli :
w Sosnowcu to są takie ułomy ktorzy zajeb**&*& Cię pała bo np nie kibicujesz Zagłębiakom;)....ale ja taka nie jestem:loveu:

[FONT=Arial]taaaa.... i kibole przedewszystkim klada nacisk na te podzialy... i wszyscy nie lubia Jastrzebia bo mamy GKS Jastrzebie... i nie obchodzi ich ze mi to kolo doopy lata ..[/FONT]
[FONT=Arial]a ja znam i lubie kapelke z Sosnowca HORROWSHOW ktora spiewala moj ulubiony kawalek "Oi Oi Oi Zaglebie Sosnowiec" ;)[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Arial];)jak ja lubiam to rybnickie TESCO :loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]no a wystawka ...tak na 666% :razz::razz::razz::razz::razz:[/FONT]
[FONT=Arial]i jeszcze w razie cóś ......esesmankiem ;)[/FONT]

[FONT=Arial]no... to TESCO :shake:[/FONT]
[FONT=Arial]ja na razie tez nie mam inych planow na niedzielke... oprocz wystawy :cool1:[/FONT]
[quote name='evaxon']:loveu::loveu::loveu::loveu: zgadnij ktoo tooo

[FONT=Arial]:hmmmm: :niewiem: [/FONT]

Posted

[quote name='Rybka_39']:roflt::roflt::roflt::roflt:Przepraszam, ale własnie wyobraziłam sobie Madzie medorową przebrana za strój krakowski...i trzymająca transparent: klocusiowa welcome :evil_lol::siara:
[FONT=Arial]koffana ;)......zaręczam że Madzia wygladałaby w tym stroju rewelacyjnie :grins:.....a transparenty to już tradycja na dogo ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:....:hmmmm: [FONT=Arial]to może ja też podjade na lotnisko :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zrobimy impre na Pyrzowicach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]choooooooo... ale musialabym wziac tira piwa :roll: bo szesciopaczkiem to my wiele nie zwojujemy :shake:[/FONT]

[quote name='Rybka_39']:roflt::roflt::roflt::roflt:Przepraszam, ale własnie wyobraziłam sobie Madzie medorową przebrana za strój krakowski...i trzymająca transparent: klocusiowa welcome :evil_lol::siara:

[FONT=Arial]buuuhahahhaha... a ja w to uwierzylam :p[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]koffana ;)......zaręczam że Madzia wygladałaby w tym stroju rewelacyjnie :grins:.....a transparenty to już tradycja na dogo ;)[/FONT]

No coż nie wiem jakby wygladała, ale zapewne nie zgineła by w tłumie:evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]no... to TESCO :shake:[/FONT]
[FONT=Arial]ja na razie tez nie mam inych planow na niedzielke... oprocz wystawy :cool1:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]ale tam coś ;)

ja mam tylko TE plany wystawkowe ....a TESCO kiedy zaliczasz ??też przy okazji wystawki;)
[/FONT]
[FONT=Arial]Sobótkę mialam zarezerwowaną na spotkanko z Dilerką:razz: ...zmieniłam se urodzinkowe spotkanko na czwartek ...więc w sobótkę mam wolną i będzie przygotowanko do wystawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bateryjki itp;)[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]choooooooo... ale musialabym wziac tira piwa :roll: bo szesciopaczkiem to my wiele nie zwojujemy :shake:
no masz ....ja standartowo ;)
[/FONT]

[FONT=Arial]buuuhahahhaha... a ja w to uwierzylam :p[/FONT]
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:byłoby to w inny dzień to miałabyś ten transparent na 100%:eviltong:[/FONT]

Posted

Clockowa, a czy nadejdzie ten piękny uroczysty, jakże niewykły dzień kiedy to zagościsz w skromnych progach mego pfoto blogu (jest w moim podpisie )
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ale tam coś ;)[/FONT]

[FONT=Arial]ja mam tylko TE plany wystawkowe ....a TESCO kiedy zaliczasz ??też przy okazji wystawki;)[/FONT]
[FONT=Arial]Sobótkę mialam zarezerwowaną na spotkanko z Dilerką:razz: ...zmieniłam se urodzinkowe spotkanko na czwartek ...więc w sobótkę mam wolną i będzie przygotowanko do wystawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bateryjki itp;)[/FONT]
[FONT=Arial]mam rozumiec ze DILEROWA do NAS przyjedzie :razz::loveu::multi:[/FONT]
[quote name='Rybka_39']Clockowa, a czy nadejdzie ten piękny uroczysty, jakże niewykły dzień kiedy to zagościsz w skromnych progach mego pfoto blogu (jest w moim podpisie )

[FONT=Arial]skoro zostalam oficjalnie zaproszona... to jasne.... lece.!!!!![/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]mam rozumiec ze DILEROWA do NAS przyjedzie :razz::loveu::multi:
nie mła koffana :p....Dilerowa jest nad morzem i nie przyjedzie ...w kazdym bądź razie napisał mi eska że spotkanko następnym razem :razz:
[/FONT]

[FONT=Arial]skoro zostalam oficjalnie zaproszona... to jasne.... lece.!!!!![/FONT][FONT=Arial]poczekaj ...odlatujesz za 5 godzin i 16 minut ;)[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]jesooo... czemu ci wierze :roll: i czemu bym sie nie zdziwila jakby tak bylo :roll:[/FONT]

:niewiem: Siódme oko:diabloti:

[FONT=Arial]wolalabym taki : "Klocusiowe Vällkomen hem" :diabloti: bo po anglicu nie kumam[/FONT]
[FONT=Arial]szesciopaka wezme ... ino czy dojedzie choc jedno do Ali jak ty juz na lotnisku bedziesz :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]czekaj :multi::loveu:[/FONT]
A ja ani po temu, ani po tamtemu :evil_lol:
Gdzie mam szczekać:cool1::cool1:
[quote name='Alicjarydzewska']:razz:....:hmmmm: [FONT=Arial]to może ja też podjade na lotnisko :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zrobimy impre na Pyrzowicach :evil_lol:

[/FONT]
Buhahahha, ale się dżampreza szykuje:evil_lol::evil_lol:
I jak wrażenie:evil_lol::cool1::cool1::cool1:

Posted

[quote name='Rybka_39']Klocusiowa już chcesz leciec:loveu:
hmm a Wy jesteście z RŚ?
Może kiedyś się Kora spotka z Klocusiem i Ozzym:loveu:
[FONT=Arial];)Rybnik i Jastrzębie ....Rybeńko ....:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Rybka_39']:placz: to chyba daleko od Sosnowca:-(
[FONT=Arial]:cool1:...byłyśmy ostatnio w Sosnowcu w drodze do Sarnowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool1:...byłyśmy ostatnio w Sosnowcu w drodze do Sarnowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
:foch: a mi nic nie mówiłyście:evil_lol:

Posted

[quote name='Rybka_39']:foch: a mi nic nie mówiłyście:evil_lol:
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to było ......:hmmmm: w maju albo w czerwcu :roll:toś nas jeszcze nie odwiedzała;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to było ......:hmmmm: w maju albo w czerwcu :roll:toś nas jeszcze nie odwiedzała;)[/FONT]

yyy no fakt:evil_lol:, ale teraz już będę, już się ode mnie nie opedzicie:evil_lol:

Posted

[quote name='Rybka_39']yyy no fakt:evil_lol:, ale teraz już będę, już się ode mnie nie opedzicie:evil_lol:
[FONT=Arial]strasys ....czy bedzie nam miło z tego powodu ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]poczekaj ...odlatujesz za 5 godzin i 16 minut ;)[/FONT]

[FONT=Arial]za 5 godz. i 5 mins :multi:[/FONT]

[quote name='madzia i medor']A ja ani po temu, ani po tamtemu :evil_lol:
Gdzie mam szczekać:cool1:

[FONT=Arial]a pa ruski ty gawarisz?? :razz: [/FONT]
[FONT=Arial]szczekaj na plycie lotniska.. im szybciej sie dorwiemy do piwska... tym predzej sie skonczy :roll:[/FONT]

Buhahahha, ale się dżampreza szykuje:evil_lol:

[FONT=Arial]oj... bedzie sie dzialo :diabloti:[/FONT]

[quote name='Rybka_39']Klocusiowa już chcesz leciec
hmm a Wy jesteście z RŚ?
Może kiedyś się Kora spotka z Klocusiem i Ozzym:loveu:
[FONT=Arial]tak... jusz nie moge sie doczekac... tego czarnucha mojego wymiziac po faflach :loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]nie... w Rudzie Slunskiej mieszkajom same oszolomy :evil_lol:[/FONT]

[quote name='evaxon']:roll:
:loveu::loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)Rybnik i Jastrzębie ....Rybeńko ....:loveu:[/FONT]

[quote name='Rybka_39']:placz: to chyba daleko od Sosnowca:-(
[FONT=Arial]jakies 80 kiloskow od Sosnowca ... chyba... tak pi razy drzwi [/FONT];)
[quote name='madzia i medor']Chlorkowa, noo choo no jecze:razz:
[FONT=Arial]tak jest szefowa :multi:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool1:...byłyśmy ostatnio w Sosnowcu w drodze do Sarnowa :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Rybka_39']:foch: a mi nic nie mówiłyście:evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]bo to było ......:hmmmm: w maju albo w czerwcu :roll:toś nas jeszcze nie odwiedzała[/FONT]
[FONT=Arial]ANO :p potem przez TYCHY wracalysmy bo ALA zgubila droge :diabloti:[/FONT]
[quote name='Rybka_39']yyy no fakt, ale teraz już będę, już się ode mnie nie opedzicie:evil_lol:
[FONT=Arial]o masz... sprawa sie ryB£a :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]za 5 godz. i 5 mins :multi:

:multi::multi::loveu::multi::multi:
[/FONT]

[FONT=Arial]oj... bedzie sie dzialo :diabloti:
bedzie bedzie bo tysz bede :eviltong:
[/FONT]

[FONT=Arial]tak... jusz nie moge sie doczekac... tego czarnucha mojego wymiziac po faflach :loveu:
:multi:fafluch bedzie czekał ;)
[/FONT]
[FONT=Arial]nie... w Rudzie Slunskiej mieszkajom same oszolomy :evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]jakies 80 kiloskow od Sosnowca ... chyba... tak pi razy drzwi [/FONT];)
[FONT=Arial]jo tam nie wiem ile......ale kole50:diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]ANO :p potem przez TYCHY wracalysmy bo ALA zgubila droge :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]:razz:tak Ala prowadziła:diabloti: NASZĄ Rządową :pi pomyliła w lewo prosto z prosto prosto :diabloti::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]