Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']Czyli, to jest najprawdziwsza prawda o prawdzie prawdy o Chlorku:hmmmm::diabloti:
[FONT=Arial]tak tak ...albowiem nastała chwila najprawdziwszej z prawdziwych prawd prawdy o prawdzie prawdy o Chlorku :grins:.........o Chlorku :hmmmm: [/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]tak tak ...albowiem nastała chwila najprawdziwszej z prawdziwych prawd prawdy o prawdzie prawdy o Chlorku :grins:.........o Chlorku :hmmmm: [/FONT]
O fu2ck:eek2:Yyyyy ...prawda:diabloti:

Posted

[quote name='Gonitwa']Ej zamotałyście mnie kochane....
[FONT=Arial]:shake:MY nie ...to ONE :roll:[/FONT]

[quote name='madzia i medor']O fu2ck:eek2:Yyyyy ...prawda:diabloti:
[FONT=Arial]co się stało dziecku :hmmmm:[/FONT]

Posted

Uff, nadrobiłam :mdleje:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Nightwish.....nie mogę się przyzwyczaić do nowej wokalistki :cool1:[/FONT]
Ja się już przyzwyczaiłam, Ania nontoper tego słucha :evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]NIE ODDAM.:mad:.. nawet oddawanie moczu z talerzem w zębach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:http://images30.fotosik.pl/82/565fb2b816d49eb4.jpg[/FONT]
Haha :D Tak jak Maksiu :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]a prezencik przyjechał z Warszawki z cioteczką Paulą:loveu::loveu::loveu:i Debe :loveu::loveu::loveu: ..tylko Ozzy się z frisbee nie zakolegował :cool1:[/FONT]
Cieszkam :multi: że czapeczka się Klockowi spodobała :evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]i moje ulubione- zmęczenie materiału.... nie mam siły podnieść nogi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:http://images30.fotosik.pl/83/2243cd0503cfcf5a.jpg[/FONT]
Haha :D Tak jak Maksiu :evil_lol:

http://images28.fotosik.pl/82/01e7758fa13bd590.jpg :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Prawdziwa prawda uderzyła mi do głowy:evil_lol:
[FONT=Arial]ja się tylko obawiam co we mnie uderzy jak MŁA 1/3 poczyta Blogaska jutro :oops::oops::oops:
********************************************************************************************
MADZIALENO mla jedyna :loveu::loveu::loveu:...serniczek mam dla Ciebie :loveu::loveu::loveu::loveu:nie czytaj tego wszystkiego :razz::razz::razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ja się tylko obawiam co we mnie uderzy jak MŁA 1/3 poczyta Blogaska jutro :oops::oops::oops:
********************************************************************************************
MADZIALENO mla jedyna :loveu::loveu::loveu:...serniczek mam dla Ciebie :loveu::loveu::loveu::loveu:nie czytaj tego wszystkiego :razz::razz::razz:
[/FONT]
Ha ha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też wolę nie wiedzieć:evil_lol:;)

Dla mnie serniczek:loveu::loveu::diabloti: Jak fajno:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='paula_z']Uff, nadrobiłam :mdleje:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]cięzko było ...:razz:[/FONT]

Ja się już przyzwyczaiłam, Ania nontoper tego słucha :evil_lol:
no taaa kwestia przyzwyczajenia :razz:
[FONT=Arial]...ja się zasluchalam w BG i sasiedzi też muszą :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

Cieszkam :multi: że czapeczka się Klockowi spodobała :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:no czapeczka ...berecik ;)[/FONT]

http://images28.fotosik.pl/82/01e7758fa13bd590.jpg :loveu: :loveu: :loveu:
:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:odpływa w niebyt :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']Ha ha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też wolę nie wiedzieć:evil_lol:;)
[FONT=Arial];)dowiemy siem jutro [/FONT]

Dla mnie serniczek:loveu::loveu::diabloti: Jak fajno:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:
[FONT=Arial]dla MADZIALENY :p:loveu:......twój pójdzie w paczce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[FONT=Arial];-)dowiemy siem jutro[/FONT]
[FONT=Arial]dla MADZIALENY :p:loveu:......twój pójdzie w paczce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Czasami widzę plusy tego, że mieszkam tak daleko:evil_lol:

Czykam:loveu: Na szczęście Fidelowa obiecała mi serniczek na rano, na śniadanko:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]cięzko było ...:razz:[/FONT]

:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:no czapeczka ...berecik ;)[/FONT]
Baaardzo :mdleje: Jeszcze mnie ktoś na gg zagadywał :evil_lol: ;)

A no tak - berecik :grin: Niebieski :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Czasami widzę plusy tego, że mieszkam tak daleko:evil_lol:
[FONT=Arial]bojasz ....:razz:[/FONT]
[FONT=Arial]o a byłabyś blisko to nie musiałabyś czekać na paczke :eviltong:[/FONT]

Czykam:loveu: Na szczęście Fidelowa obiecała mi serniczek na rano, na śniadanko:loveu:[FONT=Arial]no no ale masz fajnie z Fidelowa ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]bojasz ....:razz:[/FONT]
[FONT=Arial]o a byłabyś blisko to nie musiałabyś czekać na paczke :eviltong:[/FONT]
[FONT=Arial]no no ale masz fajnie z Fidelowa ;)[/FONT]
Bojam:roll: Tchórzodupa ze mnie:diabloti::evil_lol::evil_lol:
No właśnie, dlatego stwierdziłam "czasami";)

No:cool1:Nie narzekam;):loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu::loveu:pełny odlot :razz:[/FONT]
[FONT=Arial]http://images28.fotosik.pl/82/083e6ef7c5fb5117.jpg[/FONT]

[FONT=Arial]Pewno też zjadl trawkę z nasionek które wypadły Naszej Dilerce[/FONT][FONT=Arial]:loveu:[/FONT][FONT=Arial] z torebeczki [/FONT]

kjurde...to ile ja tych nasionek pogubilam...:hmmmm:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]tak tak ...albowiem nastała chwila najprawdziwszej z prawdziwych prawd prawdy o prawdzie prawdy o Chlorku :grins:.........o Chlorku :hmmmm: [/FONT]

[quote name='madzia i medor']Czyli, to jest najprawdziwsza prawda o prawdzie prawdy o Chlorku:hmmmm::diabloti:

:stupid::stupid::diabloti::diabloti::diabloti:

ale was porabalo:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']kjurde...to ile ja tych nasionek pogubilam...:hmmmm:

[FONT=Arial]:grins: musi będzie że dużo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

:stupid::stupid::diabloti::diabloti::diabloti:

ale was porabalo:evil_lol:[FONT=Arial]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to też po TYCH ;)nasionkach :eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to też po TYCH ;)nasionkach :eviltong:[/FONT]

aaaaa po nasionkach z TYCH:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']aaaaa po nasionkach z TYCH:diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]tak nasionka napewno były z TYCH :eviltong::eviltong::eviltong:

KOCHANIE :loveu::loveu::loveu:gdzie jesteś ....
kawa czeka i serniczek specjalnie dla Ciebie :grins:
[/FONT]

Posted

normalnie co za fopa popelnilam:oops:
Madziu, Madzialenko, Madziuniu......:loveu:dzien dobry ci chcialam powiedziec i ze tesknie okrutnie za twoim pyszczydlem i nic nie mowieniem, za twa skoromnoscia i sercem wypelnionym miloscia do calego swiata w tym do mnie :loveu:witam cie o jutrzenko moja.....gdzies qrwa jest?? :mad::diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]tak nasionka napewno były z TYCH :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]KOCHANIE :loveu::loveu::loveu:gdzie jesteś ....[/FONT]
[FONT=Arial]kawa czeka i serniczek specjalnie dla Ciebie :grins:[/FONT]

aha....dla niej....aha....ja znowu jak ten konski zwis sama smutna o glodzie i chlodzie......:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']aha....dla niej....aha....ja znowu jak ten konski zwis sama smutna o glodzie i chlodzie......:diabloti:
:loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]no oć koffanie ...myślałam że ty już u MOICH drzwi stoisz bo ktoś wdusił domofon ;)
Kawa czeka w Twoim kubeczku :loveu::loveu::loveu:a serniczek nałożony ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]no oć koffanie ...myślałam że ty już u MOICH drzwi stoisz bo ktoś wdusił domofon ;)[/FONT]
[FONT=Arial]Kawa czeka w Twoim kubeczku :loveu::loveu::loveu:a serniczek nałożony ;)[/FONT]

.......rozumiem ze w kubeczku z pieskiem?:loveu:

ja nie wduszam domofonu ja wduszam motylki:eviltong: