e.v.a Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Klockowa gdzies ty???? aaaahahhahhhahahhaaahahahahahah Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 byłam...ale Ciebie nie ma Quote
Alicja Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 madzia i medor napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: [FONT=Arial];)....cieszkasz ...prawda :loveu:[/FONT] Doberek z niedzielnego rańca:mdleje::loveu: [FONT=Arial]:pto ja odpowiem Dzień Doberek .....:loveu:[/FONT] evaxon napisał(a):Klockowa gdzies ty???? aaaahahhahhhahahhaaahahahahahah:angryy::angryy::angryy: [FONT=Arial]oj niedobrocho ty :mad:.....nie naśmiewaj się z mojej weekendujacej się Klocusiowej :p[/FONT] Agunia-Pańciunia) napisał(a):byłam...ale Ciebie nie ma [FONT=Arial]:cool1:bo Madzialenka ma weekendzik [/FONT] Quote
agbar Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 alescie nagadaly...nienormalne siakies jestescie chyba:diabloti: dzien dobry Chlorkowa...wrocilam z grasslandii:diabloti:ale sie nawdychalam......:roll: Quote
Alicja Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 dealer napisał(a):alescie nagadaly...nienormalne siakies jestescie chyba:diabloti: dzien dobry Chlorkowa...wrocilam z grasslandii:diabloti:ale sie nawdychalam......:roll:[FONT=Arial] WITAJ O WRÓCONA :loveu::loveu::loveu: powitam Cię w imieniu Naszej Madzialenki :p [/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Witam całą ekipę Pit Stopu Klocka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [FONT=Arial]:grins: melduję ze NASZ Klocuś :loveu:ma z dziś całe mnóstwo foteczek i na peno się w najbliższych dniach tutaj pojawią :multi::loveu::multi:[/FONT] Quote
emdziolek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 :multi:JESTEM!!!:multi: ..... .... .. . tylko gdzie ja jestem??:hmmmm: ... .. . A no już wiem!! Jestem u.. :Cool!:KLOCKOWEJ:Cool!: :multi:HURA!! HURA!!:multi: Czusc Madziu:loveu: Zawpadłam się zaprzewitać i spadam:scared: Te wstrętne choróbsko mnie wykończy:niewiem: ugh ogranicza to mój dostęp do kompa:grab: I'm SICK:placz::mdleje: Dobra lecEm w kimonko:loveu: Miziaj miziaj klocka ode mnie:loveu: muuuach pa:buzi: Quote
Alicja Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='emdziolek']:multi:JESTEM!!!:multi: ..... .... .. . tylko gdzie ja jestem??:hmmmm: ... .. . A no już wiem!! Jestem u.. :Cool!:KLOCKOWEJ:Cool!: :multi:HURA!! HURA!!:multi: Czusc Madziu:loveu: Zawpadłam się zaprzewitać i spadam:scared: Te wstrętne choróbsko mnie wykończy:niewiem: ugh ogranicza to mój dostęp do kompa:grab: I'm SICK:placz::mdleje: Dobra lecEm w kimonko:loveu: Miziaj miziaj klocka ode mnie:loveu: muuuach pa:buzi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]nie masz się co zastanawiać :eviltong::eviltong::eviltong:U NAS jesteś :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
emdziolek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]nie masz się co zastanawiać :eviltong::eviltong::eviltong:U NAS jesteś :multi::multi::multi:[/FONT] No już wiem ze u nas:eviltong::eviltong: wskoknęłam na wątek i zapomniałam na jaki ale jak poczułam tą miłą atmosferę [ przerazającego gadulstwa] to odrazu zaczaiłam gdzie jestem:lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='emdziolek'] No już wiem ze u nas:eviltong::eviltong: wskoknęłam na wątek i zapomniałam na jaki ale jak poczułam tą miłą atmosferę [ przerazającego gadulstwa] to odrazu zaczaiłam gdzie jestem:lol::evil_lol: [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:bo u NAS zawsze jest miło :loveu::loveu::loveu: dobranoc w NASZYM bloguniu :loveu:[/FONT] Quote
agbar Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 dzien dobry...przyszlam otworzyc wrota ......piekielne:diabloti: witam u NAS:p Quote
jonQuilla Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Pobudka, wstajemy :) Witamy i robimy swoje :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:WITAM i JA już wstanieta w NASZYM BLOGUNIU :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 :loveu::loveu::loveu:pamietaj Klockowa.. miłośc...miłośc jest w nas:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='evaxon']:loveu::loveu::loveu:pamietaj Klockowa.. miłośc...miłośc jest w nas:loveu::loveu::loveu::loveu: Haha a szczególnie we mnie Ewciu:eviltong: Doberek blogaskowe dziewczyny:evil_lol: Quote
clockwork Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='asher'] Zawsze to miło przyczyniać sie do zaciesniania rodzinnych więzów :loveu: :diabloti:[FONT=Arial] jakoś nie marze... zresztą ON chyba też nie..... Książka TATUAŻ-autor Andrzej Jelski już w sprzedaży.... właśnie w sobote dostarczono nam pierwsze egzemplaże... są w niej NASZE tatuaże :diabloti:[/FONT] [quote name='jonQuilla']jak dla mnie nie ma nic fajniejszego niż to podniebienie u psów :loveu: http://images13.fotosik.pl/88/a9e07a7c26234618.jpg [FONT=Arial]szczególne to CZARNE podniebienie które od razu wskazuje na morderczy charakter psa killera :diabloti:[/FONT] [quote name='madzia i medor'] Czytałam o kupsku, w które wdepłaś, i że glancur wali Ci nadal cały czas:grins: [FONT=Arial]donosze że domyty/nieśmierdzący [/FONT] Czytałam o gazetkach wydawanych przez brata twojego szanownego szatana, który wydaje gazetki o tatoo, ale nie ma między Wami uczucia na "M":hmmmm::diabloti: [FONT=Arial]nie ma... nie ma i nie będzie!!! "M" jak.... nie zaiskrzy między nami :cool1:[/FONT] Aaa, czytałam, że wysłałaś totka, a w środę będziesz sama w domu ze swoją Alą opijać wygraną czekoladowym:p [FONT=Arial]JESZCZE NIE SPRAWDZIŁAM WYNIKÓW:crazyeye:zara pogrzebie (osz fak... ja zaś o grzebaniu :mdleje:) po necie za numerkami sobotnimi [/FONT] No i że podzielisz się ze mną wygraną, tyż czytałam:grins::diabloti: [FONT=Arial]to sie nazywa czytanie bez zrozumienia:shake:[/FONT] Czytałam o boczku i boczku:razz: [FONT=Arial]o zboczku nic nie pisałam :p[/FONT] Widziałąm zdjęcia:razz:(Klocusiowa, w jakiej pozycji robiłaś to zdjęcie... gleba:diabloti:) [FONT=Arial]fota POD PSEM :oops::oops: i była tam jedna gdzie Clockwork MUSIAŁ sprawdzić nowy aparat i wsadził nochal w obiektyw [/FONT] :loveu: http://images13.fotosik.pl/88/a9e07a7c26234618.jpg Bosz, jak na spowiedzi:evil_lol: [FONT=Arial]więcej grzechów nie pamiętam :roll:[/FONT] [quote name='madzia i medor']Hi hi, ale siem huźdają:evil_lol::diabloti: [FONT=Arial] ta po lewej to JA, po prawej ALA :razz:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
clockwork Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc.... ja tez takowe miewam i zawsze wtedy ogarnia mnie zlosc i stweirdzam ze sama niepotrzebnie chyba sprzatam po swojej krolewnie..... potemzlosc mi mija i nadal sprzatam do kolejnego razu kiedy to w okolicznosciach przyrody nie napotkam takich atrakcjijak Madzik rano.... P.S. Ja tez dałam Panu Bogu szanse:loveu: [FONT=Arial]Aguś.... ale ja nie powiedziałam że sprzątam po Clockworku :oops::shake: NIE SPRZĄTAM :diabloti: bo nieee... bo płace NAJWYŻSZY w Polsce podatek od posiadania zwierza, gdzie wliczone jest sprzątanie miasta przez służby do tego wyznaczone.... a przecież wiadomo- że ja buntowniczka jestem :razz::razz:ale Klocka klocki tak nie walą :evil_lol:[/FONT] [quote name='Gonitwa']Wdepnąć w kakę glanem- masakra... Gorsze to niż popękać ślimaka... Cześć Ty nielubiejąca się w tatuażach i kolczykach;) :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]cześć... wita Cie ta.... brzydząca sie tatuażami :roll:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial] no ja tam nie chcę skojarzeń z dnem morza ...ponieważ w wieku lat kilku topiłam się w morzu........ a ja se uświadomiłam własnie że faktycznie coś w tym jest.... Klockowe podniebienie jak morze Bałtyckie... tak samo czarne :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]Mła Magdalena bawi się na urodzinkach ...a ja wróciwszy z parapetówy .....gdzie zgadnijta co robiłam ....no co ...???? Bawiłam się z 2 letnia Dominiczką .....JA która miałam przez 10 miesięcy nie tykać się dziecków....kurde ...nikogo nie chca dziecka do zabawy tylko mnie ...Kto mnie chce za prywatną niańkę ... [/FONT][FONT=Arial]wezmę pod uwagę ofertę niańczenia w razie jakby coś.... :p[/FONT] [quote name='Gonitwa']Miłego zasłużonego łodpoczynku... Nie lubiem dzieci.. U mnie w galerii aż 9 dziecięcych fotek:) [FONT=Arial]nie omieszkam zajrzeć.... jak mi starczy czasu :placz: bo od 4 dni niewyrabiam czasowo :placz:[/FONT] [quote name='paula_z']:grin: Jak wygrasz w totka, to ja tez pójdę, wejdę w qpę i zagram :evil_lol: http://images13.fotosik.pl/88/e5a45bfbc57d761f.jpg :loveu: megajełopek [FONT=Arial]ale to działa tylko w glanach... jak trza wydłubywać stolca z trapera :evil_lol: mega,ultra jełopecek :loveu: [/FONT] [quote name='ice_t']dzień doberek z rana. Wiadomości uzupełnione, stronki doczytane do końca, fotki obejżane. A co do tej qpy - to jak to się okaże skuteczne to się mogę po kolana wytaplać :evil_lol:byle by wygrać -bo wczoraj znów lipa nawet za kuponiki mi się nie zwróciło, więc czekam na wieści czy qpa dała upragniona wygraną:cool1: [FONT=Arial]o macie.... tera to by wlazły wszystkie i po szyje... a ja Wam i tak nie zdradze sekretu że wygrałam....:roll: ale jak dowiecie sie o nowym hoteliku i klinice dla psów w Jebiu... to możecie podejrzewać :cool1:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='evaxon']Klockowa gdzies ty???? aaaahahhahhhahahhaaahahahahahah [quote name='Agunia-Pańciunia)']byłam...ale Ciebie nie ma [FONT=Arial]no przeca mówiłam że ja nie z tych UZALEŻNIONYCH... łikend mam dla siebie i TYLKO dla siebie i wogóle nie czuje potrzeby wchodzenia na dogo.. wogóle :roll: wcale :roll: ... potrafie se darować :roll:[/FONT] [quote name='dealer']alescie nagadaly...nienormalne siakies jestescie chyba:diabloti: dzien dobry Chlorkowa...wrocilam z grasslandii:diabloti:ale sie nawdychalam......:roll: [FONT=Arial]mnie TU nie było... to ONE :razz: no co ty.... do nocha??? :crazyeye::crazyeye: zara zajrze do Cia poczytać ;) [/FONT] [quote name='Gonitwa']Witam Was w Waszym blogasku...;) [FONT=Arial]mam nadzieje[/FONT][FONT=Arial] że[/FONT][FONT=Arial]te gaduły[/FONT][FONT=Arial]powitały[/FONT][FONT=Arial]Cie[/FONT][FONT=Arial] w NASZYM blogasku ;)[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:grins: melduję ze NASZ Klocuś :loveu:ma z dziś całe mnóstwo foteczek i na peno się w najbliższych dniach tutaj pojawią :loveu::multi:[/FONT] :siara::siara::siara::roflt: Quote
clockwork Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='emdziolek'] Czusc Madziu:loveu: Zawpadłam się zaprzewitać i spadam:scared: Te wstrętne choróbsko mnie wykończy:niewiem: ugh ogranicza to mój dostęp do kompa:grab: I'm SICK:placz::mdleje: Dobra lecEm w kimonko:loveu: Miziaj miziaj klocka ode mnie:loveu: muuuach pa:buzi: [FONT=Arial]zdrowiej emdziołkowa.... ale co przeszkadza choroba w siedzeniu przed kompem.... boisz sie że jak kaszlniesz to kompek łapnie wirusa???? :diabloti:[/FONT] [quote name='paula_z']Dziń dybry :grins: [FONT=Arial]joł PAŁŁŁLLLLLA :eviltong:[/FONT] [quote name='dealer']dzien dobry...przyszlam otworzyc wrota ......piekielne:diabloti: witam u NAS:p [FONT=Arial]welcome to HELL :diabloti: witej witej :loveu: [/FONT] [quote name='jonQuilla']Pobudka, wstajemy :) Witamy i robimy swoje :evil_lol: [FONT=Arial]to Ty rób swoje... ja zrobie wasze ;)[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:WITAM i JA już wstanieta w NASZYM BLOGUNIU :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]też mi coś.... ja wstanięta już 2 godziny temu :evil_lol:[/FONT] [quote name='evaxon']:loveu:pamietaj Klockowa.. miłośc...miłośc jest w nas:loveu: [FONT=Arial]noooo kochana.. MI tego przypominać nie musisz.. nie znam innego uczucia jak miłość, miłość, miłość...... itd :loveu::loveu:[/FONT] [quote name='emdziolek']Doberek blogaskowe dziewczyny:evil_lol: [FONT=Arial]aaaa boberek boberek :multi: i wszystkich WAS też witam połikendowo... tęskniliście?? :razz::razz:[/FONT] Quote
malawaszka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 witanko :razz: jak na gelerię jedną z 3 tu tyż duuużo nadsrabniania beło :mdleje: :shake: Quote
Alicja Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial] ta po lewej to JA, po prawej ALA :razz:[/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: czy aby napewno ......:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]wezmę pod uwagę ofertę niańczenia w razie jakby coś.... :p[/FONT] [FONT=Arial]ino zacznij się starać .....pókim cierpliwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]też mi coś.... ja wstanięta już 2 godziny temu :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: no wstanięta :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]noooo kochana.. MI tego przypominać nie musisz.. nie znam innego uczucia jak miłość, miłość, miłość...... itd :loveu::loveu: ........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: [/FONT] [FONT=Arial] i wszystkich WAS też witam połikendowo... tęskniliście?? :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]:hand: Helloł .......tęskniliśmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts