Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:obrazic: a ja se ostatnio karmiłam smoka i co .....też był zadowolony :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Alu, spójrzmy prawdzie w oczy:roll::roll: Karmienie nie daje takiej satysfakcji, jak molestowanie:roll: :diabloti: Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Alu, spójrzmy prawdzie w oczy:roll::roll: Karmienie nie daje takiej satysfakcji, jak molestowanie:roll: :diabloti: [FONT=Arial]:cool1:....nie byłas ......to nie wiesz .................:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:cool1:....nie byłas ......to nie wiesz .................:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Ale, no ale..:placz::placz: ale ja wiem:placz::diabloti: Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale, no ale..:placz::placz: ale ja wiem:placz::diabloti:[FONT=Arial] zaprawde powiadam CI ......nie wiesz ................:eviltong:...............................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial] zaprawde powiadam CI ......nie wiesz ................:eviltong:...............................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] No skoro nie wiem, to nie wiem:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 clockwork napisał(a): [FONT=Arial]dzięx... mój dlatego taki świetny ;)po mnie to ma :grins: [/FONT] [FONT=Arial]cze pisząca na czarno siostro MOJEJ Alicji :p[/FONT] jakiej TWOJEJ nie widziałam, żeby miała napisane Alicja własność Madzililunieńki :diabloti: Quote
clockwork Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Goopia Ty, gooopia:loveu::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:obrazic: a ja se ostatnio karmiłam smoka i co .....też był zadowolony :eviltong:[/FONT] madzia i medor napisał(a):Alu, spójrzmy prawdzie w oczy:roll::roll: Karmienie nie daje takiej satysfakcji, jak molestowanie:roll: :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:cool1:....nie byłas ......to nie wiesz .................:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] madzia i medor napisał(a):Ale, no ale..:placz::placz: ale ja wiem:placz::diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial] zaprawde powiadam CI ......nie wiesz ................:eviltong:...............................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] madzia i medor napisał(a):No skoro nie wiem, to nie wiem:roll::evil_lol: [FONT=Arial]GUPIE!!!!! ja tam wole jeść niż być molestowaną ;)[/FONT] dbsst napisał(a):jakiej TWOJEJ nie widziałam, żeby miała napisane Alicja własność Madzililunieńki :diabloti: [FONT=Arial]no i widzisz.... gdybyś częściej bywała na dogo to bys wiedziała że ONA JE MOJA... TYLKO MOJA.... i dilerowej [/FONT] Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]GUPIE!!!!! ja tam wole jeść niż być molestowaną ;) ................ha ha ha .......wiadomo ... [/FONT] [FONT=Arial]no i widzisz.... gdybyś częściej bywała na dogo to bys wiedziała że ONA JE MOJA... TYLKO MOJA.... i dilerowej [/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]widzisz siostro mła jak dogo kształci:eviltong::eviltong:.....MADZIALENA JEST MOJA :loveu::loveu::loveu:TYLKO MOJA .....i .....................................dilerka tysz:loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]GUPIE!!!!! ja tam wole jeść niż być molestowaną ;)[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Rozsądne dziewcze:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Gonitwa napisał(a):Cześć Wy Swoje;) [FONT=Arial]cześć ...przywitam Cię w Naszym imieniu ;)[/FONT] madzia i medor napisał(a):Rozsądne dziewcze:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: [FONT=Arial]ależ oczywiście bo MOJA Ci ONA jest :grins:[/FONT] Quote
Paula Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 :multi: Witaj ichnia Madzialenko :grins: http://images13.fotosik.pl/86/246a99b545aebc05.jpg dinozaurek :loveu: Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Witaj MOJA MADZIALENO :loveu: i NASZ Klocuszku :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Gonitwa napisał(a):Cześć Wy Swoje [FONT=Arial]HEJKA!!!! :multi::multi:[/FONT] madzia i medor napisał(a):Rozsądne dziewcze:diabloti: [FONT=Arial]wiadomo... Madzie z Tych tak mają ;)[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]cześć ...przywitam Cię w Naszym imieniu [/FONT] [FONT=Arial]ależ oczywiście bo MOJA Ci ONA jest :grins:[/FONT] :evil_lol::evil_lol: Wilejkaros napisał(a):Wariatki! Nagadały znów! [FONT=Arial]noooo... :motz:NAGADAŁY :roll: a fotki smoka Ty widziała??? HĘ??? :cool3::cool3:[/FONT] paula_z napisał(a): Witaj ichnia Madzialenko :grins: http://images13.fotosik.pl/86/246a99b545aebc05.jpg dinozaurek :loveu: [FONT=Arial]witaj ... NASZA??? :hmmmm: PAŁŁŁŁŁLLLLLLLOOOOOO:cool1:[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi:Witaj MOJA MADZIALENO :loveu: i NASZ Klocuszku :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]Witaj MŁA Alu i NASZ.... KLOCUSZKU :evil_lol::evil_lol: moja poranna przygoda....:mad::mad: był sobie trawniczek... trawniczek jakich wiele.... a na tym trawniczku psia QPA.... qpa jakich wiele.... :roll: ale oczywiście JA musiałam wdepnąć właśnie w TĄ....nie wiem gdzie TEN pies sie stołuje, ale wali mi spod glana przeokrutnie...:mdleje: już umyłam ale nadal czuje :mdleje: co za dziady!!!![/FONT][FONT=Arial]:angryy:[/FONT][FONT=Arial] nie sprzątają po swoich psach[/FONT][FONT=Arial]:roll:[/FONT][FONT=Arial] toż to skandal!!!! :angryy::angryy: P.S. poszłam puścić TOTKA :grins: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 clockwork napisał(a): [FONT=Arial]Witaj MŁA Alu i NASZ.... KLOCUSZKU :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:WITAJ moja poranna przygoda....:mad::mad: był sobie trawniczek... trawniczek jakich wiele.... a na tym trawniczku psia QPA.... qpa jakich wiele.... :roll: ale oczywiście JA musiałam wdepnąć właśnie w TĄ....nie wiem gdzie TEN pies sie stołuje, ale wali mi spod glana przeokrutnie...:mdleje: już umyłam ale nadal czuje :mdleje: co za dziady!!!![/FONT][FONT=Arial]:angryy:[/FONT][FONT=Arial] nie sprzątają po swoich psach[/FONT][FONT=Arial]:roll:[/FONT][FONT=Arial] toż to skandal!!!! :angryy::angryy: :hmmmm: dlaczego szłaś po trawniczku :grins: P.S. poszłam puścić TOTKA :grins: [/FONT] [FONT=Arial]to ja na środę do opijania szykuję ......czekoladowego :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 jonQuilla napisał(a):Cześć Madziu :) :multi::multi: [FONT=Arial]csześć csześć csześć :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:hmmmm: dlaczego szłaś po trawniczku :grins: żeby wdepnąć w stolca :grins: którego jakiś dziad nie sprzątnął :mad: [/FONT][FONT=Arial]to ja na środę do opijania szykuję ......czekoladowego :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]szykuj szykuj- Pawcio w środe jedzie na próbe - bede sama w domecku :multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]szykuj szykuj- Pawcio w środe jedzie na próbe - bede sama w domecku :multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial] ;)...to już nie będziesz sama :eviltong: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 evaxon napisał(a):stuk puk 10 znakow:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]KTO TAM????? [/FONT] Quote
clockwork Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 evaxon napisał(a):stuk puk 10 znakow [FONT=Arial]kto tam?? [/FONT] 10 znakow:evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]KTO TAM????? [/FONT] Alu znowu sie załatwiasz za kanapą??:roll: :diabloti: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]kto tam?? [/FONT] 10 znakow:evil_lol::evil_lol: świety mikołaj.... ...glupie pytania zadajecie dziewczyny :evil_lol: Quote
BeaC Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 HA to JA widziaam foty .....................zorgazmowanego smoka:razz: Quote
Recommended Posts