Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:placz:[FONT=Arial]:placz::placz:a ja ci pisalam jak Chlorek zjadł osę .......[/FONT]
[FONT=Arial]ufff ale mi ulgło jak sie wsio okazało oki...[/FONT]

no zjadl zjadl ale jedna osa to sie chyba nie najadl.....:shake::diabloti:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

dealer napisał(a):
no zjadl zjadl ale jedna osa to sie chyba nie najadl.....:shake::diabloti:

:diabloti::diabloti::diabloti:

evaxon napisał(a):
:cool1: Klockowa.... bys dała psu jeść:roll:

[FONT=Arial]przeca zawsze mówie... CO SE UPOLUJE TO JEGO :diabloti::diabloti:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):

[FONT=Arial]przeca zawsze mówie... CO SE UPOLUJE TO JEGO :diabloti::diabloti:[/FONT]

to wez go do puszczy jakiejs czy co zeby se bizona upolowal a nie ose:roll:

Posted

clockwork napisał(a):

[FONT=Arial]wsio OK. pies dostał szczepionke..ŻYJE! w przeciwieństwie do osy :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]wet opowiadał że w tym tygodniu były u niego 2 siostry- jedna ze sznaucerem olbrzymem a druga ze sznaucerem NORMALNYM... najpierw zadzwoniły że są z psami na spacerze... i nagle oba psy zaczęły kuleć... jakieś banie sie im porobiły- objawy wskazywały na użądlenie.... kazał natychmiast przyjechać. niestety dziewczyny nie wiedziały kiedy i co sie mogło stać... zanim doszły do auta i dojechały do niego te 7 km... sznaucer miniatura już nie żył :placz: [/FONT]

to super że klocek nie jest uczulony , mój paskud nie miał takiego farta i w zeszłym roku prawie by zszedł z tego swiata przez durną osę - okazało się że jest uczulony, na szczęście udało się go nam uratować, choć wet powiedział że gdyby głębiej w pysku użądliła to mogli byśmy nie dać rady go odratować, a i tak biedak cały tydzień pysk miał zapuchnięty potwornie - wyglądał jak mała świnka. Od tej pory w najbardziej natężonym okresie występowania tych fruwajek obserwuje psa prawie non stop

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]ŻUBR w trawie puszczy :razz:[/FONT]

nie puszczy tylko piszczy, bo jak go klocek dopadnie, to nic innego mu nie zostanie:diabloti:

Posted

Witanko :multi: :multi: :multi:

Zielononosy Chlorek :loveu: http://images13.fotosik.pl/83/e2b82f9972fd6f55.jpg

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]wczoraj siostra opowiadała jak byli na tej imprezie dla policjantów i BARTEK chodził i śpiewał kawałek Pawcia (tzn, nie Pawcia, bo to cover, ale ... Pawcio go przerobił)
"MY WŚCIEKŁE PSY" !!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buuuhahhaahhahaha
[/FONT]

:roflt:

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]wsio OK. pies dostał szczepionke..ŻYJE! w przeciwieństwie do osy :diabloti:[/FONT]

Uff, cieszkam, że Klocuś w porządku :multi: Się zlinkłam, jak przeczytałam :roll:

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]bo ten gupecek ino MUCHI i MUCHI!!!! ma *******ca na ich PUNKcie[/FONT] :angryy:

Maksiu też :angryy: Jak nam ćma wleciała, to mało palpitacji serca nie dostał :shake:

Posted

Kiłi napisał(a):
nie puszczy tylko piszczy, bo jak go klocek dopadnie, to nic innego mu nie zostanie:diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]i bedzie krupnik z żubra ;)[/FONT]

Posted

Przeczytałam o Chlorku i osie... dobrze, że już wszystko gra:multi::multi:

[FONT=Arial]
początki są zawsze urocze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

a jakie piłaś :razz:
[/FONT]

:loveu::loveu::evil_lol:
Yyyy, nie pamiętam, coś na F...:niewiem:

I na zdjęcie się załapałam:eviltong::eviltong::eviltong::loveu:

http://images26.fotosik.pl/79/6e8dd893f97a9268.jpg
Gonitwa napisał(a):
Bosze siedzę zapłakana... Suczka Ani_W z dogomanii i Szansy dziś umarła, najadła się szkła dodatkowo ktoś podał jej truciznę....:(:(:(

:-(:-( ...

Posted

madzia i medor napisał(a):
Przeczytałam o Chlorku i osie... dobrze, że już wszystko gra:multi::multi:
[FONT=Arial]:multi::multi::multi:tak i Klocuś dominuje teraz kolegę Pawcia i Madzi ...elRa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

:loveu::loveu::evil_lol:
Yyyy, nie pamiętam, coś na F...:niewiem:
[FONT=Arial]:hmmmm: ...nie znam .......[/FONT]

I na zdjęcie się załapałam:eviltong::eviltong::eviltong::loveu:

http://images26.fotosik.pl/79/6e8dd893f97a9268.jpg
[FONT=Arial]:grins: ja dałam [/FONT]

Posted

Clockowa.....................
jestem dzisiaj pierwsza:multi::multi::multi:

HA:diabloti::diabloti::diabloti:

witaj miziaj swoich chłopaków.................:cool3::loveu::loveu::loveu:

Posted

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:witanko z raniolka Madzialeno Mła w Naszym Blogasku :loveu::loveu::loveu:
już się zaczynam martwić o którnej się TU dopchasz:diabloti::diabloti::diabloti:
trzymam :kciuki: że se poradzisz z okupantami ;)
[/FONT]

Posted

dealer napisał(a):
czesc malenka:diabloti:kto cie tam okupuje:cool3:

[FONT=Arial]Nasza Malenka ma ograniczony dostęp do kompecka ...ponieważ dzis na kompecku pracują mężczyźni :razz::razz::razz:...

[/FONT]
[FONT=Arial] Ale ja powitam Cię u NAS :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Nasza Malenka ma ograniczony dostęp do kompecka ...ponieważ dzis na kompecku pracują mężczyźni :razz::razz::razz:...[/FONT]

[FONT=Arial]Ale ja powitam Cię u NAS :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

jacy mezczyzni:cool3::cool3::cool3:moze niech kamerke podlaczy to se popaszczymy:evil_lol:

Posted

dealer napisał(a):
jacy mezczyzni:cool3::cool3::cool3:moze niech kamerke podlaczy to se popaszczymy:evil_lol:

[FONT=Arial]:razz:no nie na żywo Osobistego SZatanka mogłas podglądać a tobie sie zachciewa bez kamerkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i kolega elR.......razem się chłopaki dopadli kompecka i Nasza Maleńka tam sama , samotna ...walczy z NIMI i dostęp :placz::placz::placz::placz::placz:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:razz:no nie na żywo Osobistego SZatanka mogłas podglądać a tobie sie zachciewa bez kamerkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i kolega elR.......razem się chłopaki dopadli kompecka i Nasza Maleńka tam sama , samotna ...walczy z NIMI i dostęp :placz::placz::placz::placz::placz:[/FONT]

Szatanku won od kompecka....:diabloti:tam kolejka pod studiem do cia stoi a ty po necie latasz:diabloti:siooooo

Posted

dealer napisał(a):
Szatanku won od kompecka....:diabloti:tam kolejka pod studiem do cia stoi a ty po necie latasz:diabloti:siooooo
:diabloti:[FONT=Arial]...SZatanek śkolona bestyjka ......klienta se na 12 zamówił :placz::placz::placz::placz:[/FONT]

Posted

:diabloti:[FONT=Arial]...SZatanek śkolona bestyjka ......klienta se na 12 zamówił :placz::placz::placz::placz:[/FONT]

o masz, patrz go jaki spryciarz....:roll: