Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]i nic nie wykombinował :placz::placz::placz::placz: bubla mi wciśli :placz::placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]:razz:a może zrobić podmiankę .....[/FONT] Gonitwa napisał(a):Bosze siedzę zapłakana... Suczka Ani_W z dogomanii i Szansy dziś umarła, najadła się szkła dodatkowo ktoś podał jej truciznę....:(:(:([FONT=Arial]:shake::shake::shake::shake:o masz.........masakra....[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Gonitwa napisał(a):Kwestia kilku chwil... A ja nadal nie mogę się uspokoić. Na dogo nie ma o tym nawet słowa- przynajmniej nie znalazłam, ale na forum szansowym owszem.. Starały się dwie kliniki, niestety, nie udało się... [FONT=Arial] dawa poczytać cokolwiek więcej... jakieś linki??? czyli co?? kosztem walk klinik... pies zejszedł??? [/FONT] Quote
Gonitwa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Nie- nie kosztem klinik. Link: http://pomocgoldenom.fora.pl/niki-ani-w-potrzebne-rady-t551.html Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]poczytałam..... qrde.... obcy pies, obca laska... a mi sie przykro i smutno zrobiło :-( dlaczego tracimy przyjaciół..... [/FONT][FONT=Arial]:placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]poczytałam..... qrde.... obcy pies, obca laska... a mi sie przykro i smutno zrobiło :-( dlaczego tracimy przyjaciół..... [/FONT][FONT=Arial]:placz:[/FONT] [FONT=Arial]....stracić ze starości :-(.....to co innego a stracić poprzez taką zbrodnię to juz inna para kaloszy .......:-(:-(:-([/FONT] Quote
Gonitwa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 No ja jej też za bardzo nieznam- tylko z goldenkowego i z dogo z gr.8 bo to retrievery jak mój łoriś.... Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]Na dobranoc Chloruś :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Cześć :multi: Ja Klocusiowi dziękowałam za liza :oops: :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Witanko z raneczka ......:loveu::loveu::loveu: ...w NASZYM blogasku :grins: coś mi się zdaje że dzis odrobinkę cieplej jest :razz:... musi się ocieplić :angryy::angryy::diabloti:....bo mnie dziś wysłała pani ze stoiska damskiego na dziecinne :placz::placz::placz:....jak chciałam sobie bluzę kupić :oops::oops::oops: [/FONT] Quote
basia2202 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Witam Cię Madzialeeenoooo Klocusiowaaaa w Twoim czyli Waszym blogasku :p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i życzę Ci, znaczy Wam... równie piknego dzionka, jak i ten u mnie :loveu: Quote
BoJa2 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial] mnie dziś wysłała pani ze stoiska damskiego na dziecinne :placz::placz::placz:....jak chciałam sobie bluzę kupić :oops::oops::oops: [/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:A mówiłam Ci że po ciuchy to Ty musisz do "Michałka"zasuwać:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:A mówiłam Ci że po ciuchy to Ty musisz do "Michałka"zasuwać:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:oops::oops::oops:no mówiłaś ....mówiłas..... Madzialeno zgadnij kto u NAS dziś był .......:grins:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 jonQuilla napisał(a):Cześć :multi: Ja Klocusiowi dziękowałam za liza :oops: :evil_lol: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaaa, to przekaże dzięxy ;)[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi:Witanko z raneczka ......:loveu: ...w NASZYM blogasku :grins: coś mi się zdaje że dzis odrobinkę cieplej jest :razz:... musi się ocieplić :angryy::diabloti:....bo mnie dziś wysłała pani ze stoiska damskiego na dziecinne :placz:....jak chciałam sobie bluzę kupić :oops: [/FONT] [FONT=Arial]buuuhahahha.. jak 9 lat temu szukałam na siebie glanów, to mówili mie że rozmiar 37 to seria dla barbie i mam w zabawkowym patrzeć... dziś już i 35 można kupić ;)[/FONT] basia2202 napisał(a):Witam Cię Madzialeeenoooo Klocusiowaaaa w Twoim czyli Waszym blogasku :p :evil_lol: i życzę Ci, znaczy Wam... równie piknego dzionka, jak i ten u mnie :loveu: [FONT=Arial]Witamy Cie w NASZYM czyli Moim/ich blogasku no ciepełko i u nas- dzięki Twojemu życzeniu pewnie :multi:[/FONT] Hugo-Kochaś napisał(a)::evil_lol:A mówiłam Ci że po ciuchy to Ty musisz do "Michałka"zasuwać:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:oops:no mówiłaś ....mówiłas..... Madzialeno zgadnij kto u NAS dziś był .......:grins:[/FONT] [FONT=Arial]JA :grins: i MÓJ osobisty, prywatny WJEB-MASTER :grins: [/FONT] Quote
agbar Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 se przyszlam ale juz se ide....:diabloti: Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 clockwork napisał(a): [FONT=Arial]buuuhahahha.. jak 9 lat temu szukałam na siebie glanów, to mówili mie że rozmiar 37 to seria dla barbie i mam w zabawkowym patrzeć... dziś już i 35 można kupić ;) :pfajne takie małe butki [/FONT] [FONT=Arial]Witamy Cie w NASZYM czyli Moim/ich blogasku no ciepełko i u nas- dzięki Twojemu życzeniu pewnie :multi:[/FONT] [FONT=Arial]witamy :grins:[/FONT] :evil_lol::evil_lol: :eviltong: [FONT=Arial]JA :grins: i MÓJ osobisty, prywatny WJEB-MASTER :grins: [/FONT] :multi::multi::multi:[FONT=Arial]tak tak ....ciekawe skąd wiedziałas ....:hmmmm:[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 czesc i czolem kluski z rosołem:loveu: Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dealer napisał(a):se przyszlam ale juz se ide....:diabloti::loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]wracaj ....KU NOM [/FONT] Quote
BeaC Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 weszłam tylko witnąć się z TŁA i spadam:loveu::cool1: Quote
clockwork Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 dealer napisał(a):se przyszlam ale juz se ide....:diabloti: [FONT=Arial]se nie ić.... :placz:[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:[FONT=Arial]tak tak ....ciekawe skąd wiedziałas ....:hmmmm:[/FONT] [FONT=Arial]intuicja [/FONT]:roll: Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc i czolem kluski z rosołem:loveu: [FONT=Arial]to JA jestem kluska a Ala rosół... :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]wracaj ....KU NOM [/FONT] [FONT=Arial]kumo....;)[/FONT] BeaC napisał(a):weszłam tylko witnąć się z TŁA i spadam:loveu::cool1: [FONT=Arial]też nie spadaj.... posiedźcie ze mła... jestem taka samotna... przytulcie :placz::placz:[/FONT] Quote
BeaC Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 ....chętnie bym z tobą posiedziała ale nijak teraz czasu nie mam:angryy: musze jeszcze do urzedu mista biec:mad::angryy: pa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::glaszcze::calus: Quote
e.v.a Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 :grins::grins::grins::grins: witam w waszym blogasku Quote
clockwork Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 dealer napisał(a):jestem zas....:hand: :B-fly::B-fly::B-fly::Cool!::Cool!: BeaC napisał(a):....chętnie bym z tobą posiedziała ale nijak teraz czasu nie mam:angryy: musze jeszcze do urzedu mista biec:mad::angryy: pa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::glaszcze::calus: [FONT=Arial]no cóż... to biegnij... cóż.. bedzie TP w domciu:diabloti: to posiedzisz ze mną nie??? :razz:[/FONT] evaxon napisał(a)::grins::grins::grins::grins: witam w waszym blogasku [FONT=Arial]nikt Cie nie witnął... cóż za mafia ...:shake: Witam EVA :multi:[/FONT] Quote
agbar Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 evaxon napisał(a)::grins::grins::grins::grins: witam w waszym blogasku noooooo..witaj:p Quote
emdziolek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Noo cześć madziu niebieska:loveu: wpadłam cię nawiedzić:lol: zwolniłam się dziś z 3 lekcji bo źle sie czułam wiec jestem wcześniej:evil_lol: Quote
Recommended Posts