e.v.a Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja musze żyć z turkusem na włosach i z takimi ludźmi....:mdleje: [/FONT] Niejeden chlopiec by sie załamał..ale ty jestes taki dzielny :loveu::diabloti: Quote
agbar Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja musze żyć z turkusem na włosach i z takimi ludźmi....:mdleje: [/FONT] [FONT=Arial]właśnie pan tu mi zagaduje w sklepie: [/FONT] [FONT=Arial]że fajny sklepik... chyba towar idzie... bo w Jastrzębiu nie brakuje satanistów[/FONT] [FONT=Arial]:-D:-D:-D:ylsuper::thumbs:[/FONT] ave corko szatana Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='dealer']kocham was wy robalki moje:loveu::diabloti::loveu::loveu::loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]GEJ :diabloti:[/FONT]...:grins: [quote name='dealer']TAK!! przyznaje sie!! jestem pedalem.........podobaja mi sie faceci...musze z tym zyc....:placz:[FONT=Arial]i nastała chwila prawdy :razz:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja musze żyć z turkusem na włosach i z takimi ludźmi....:mdleje: włosy nie powiem turkusowe ;)......ale o jakich ludzi ci biega :razz: właśnie pan tu mi zagaduje w sklepie: że fajny sklepik... chyba towar idzie... bo w Jastrzębiu nie brakuje satanistów :-D:-D:-D:ylsuper: [/FONT][FONT=Arial]brawo dla TEGO PANA [/FONT]:ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon']Niejeden chlopiec by sie załamał..ale ty jestes taki dzielny :loveu::diabloti: [FONT=Arial]JACKI mają to do siebie że są dzielne :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='dealer']ave corko szatana [FONT=Arial]ave.[/FONT]:ylsuper:[FONT=Arial]... moja ulubiona emotka .. Ci na B. są BE :diabloti:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial].....ale o jakich ludzi ci biega :razz:[/FONT] [FONT=Arial]brawo dla TEGO PANA [/FONT]:ylsuper::ylsuper: [FONT=Arial]o tego pana... że musze żyć z gupkami mnie otaczającymi... ino czekać jak mi tu wpadnie z księdzem odprawiac jakie egzorcyzmy :grins: [/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ok.... dobrze już... rozejm?? :cool3::cool3:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]nie!!! zadnego rozejmu...bo przecia sie nei pokłóciłysmy.....chyba?:loveu:[/FONT] [FONT=Arial]ale chłopczyki nie maja niebieskich włosków :loveu::loveu::loveu:[/FONT] padam na twarz....:diabloti: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]JACKI mają to do siebie że są dzielne :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :grins: następną razą będę tak za tobą w sklepie wołać :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]ave.[/FONT]:ylsuper:[FONT=Arial]... moja ulubiona emotka .. Ci na B. są BE :diabloti: zgadzam się z Tobą .....zresztą nie po raz pierwszy :razz: [/FONT] [FONT=Arial]o tego pana... że musze żyć z gupkami mnie otaczającymi... ino czekać jak mi tu wpadnie z księdzem odprawiac jakie egzorcyzmy :grins: [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będą robić odczyńmo ...jak w KONOPIELCE :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] padam na twarz....:diabloti::oops:[FONT=Arial]Aguniu -pańciuniu ....plissss zmień sobie kolorek na jakiś kolorowy bo mnie slonko mylisz ...:grins:...a kolorków jest duuuuuuużo ...multum ...a ten mi naj pasuje już od wieków [/FONT] Quote
agbar Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] Ci na B. są BE :diabloti:[/FONT] moj Be tez jest BE:crazyeye::mad::diabloti: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='dealer']moj Be tez jest BE:crazyeye::mad::diabloti:[FONT=Arial];)twój Pan B. jest na Ba :evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] padam na twarz....:diabloti: [FONT=Arial]pewnie że sie nie pokłóciłyśmy... i KCM :loveu::loveu:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będą robić odczyńmo ...jak w KONOPIELCE :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]buuuhahahhaah[/FONT] [quote name='dealer']moj Be tez jest BE:crazyeye::mad::diabloti: [FONT=Arial]nie no... TWÓJ/NASZ B. jest CACY :loveu: ale to wyjątek ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]buuuhahahhaah ;)stare dobre metody i będzie oki [/FONT] [FONT=Arial]nie no... TWÓJ/NASZ B. jest CACY :loveu: ale to wyjątek ;)[/FONT][FONT=Arial]:loveu:no własnie NASZ :grins:[/FONT] Quote
agbar Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]nie no... TWÓJ/NASZ B. jest CACY :loveu: ale to wyjątek ;)[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu:no własnie NASZ :grins:[/FONT] buhahahaha B. peknie ze szczescie jak sie dowie ze jest NASZ :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='dealer']buhahahaha B. peknie ze szczescie jak sie dowie ze jest NASZ :diabloti::diabloti: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[FONT=Arial]już widzę ten jego entuzjazm[/FONT] :eviltong: Quote
agbar Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:[FONT=Arial]Aguniu -pańciuniu ....plissss zmień sobie kolorek na jakiś kolorowy bo mnie slonko mylisz ...:grins:...a kolorków jest duuuuuuużo ...multum ...a ten mi naj pasuje już od wieków [/FONT] oooo ooooo wlasnie Agunia zmien kololek bo mnie mylisz....:p Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='dealer']oooo ooooo wlasnie Agunia zmien kololek bo mnie mylisz....:p[FONT=Arial]:diabloti:no widzisz .....nie tylko mnie zmyliłaś :cool1:Aguniu [/FONT] Quote
agbar Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[FONT=Arial]już widzę ten jego entuzjazm[/FONT] :eviltong: dziki szalenczy wrecz entuzjazm.... Quote
malawaszka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 bhahahahah umarłam ze śmiechu i piszę zza światów - Alu masz mła na sumieniu bo to przez Twoją minę jak się doliczyłaś trzeciego bliźniaka - wyobraziłam to sobie hahahahahah :roflt: Quote
Lusiaczek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 CZeść dziewczyny! wpadłyśmy w odwiedzinki na naszowy blog ( naszowy bo łi tu sie czujemy jak u się:evil_lol:) Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='dealer']buhahahaha B. peknie ze szczescie jak sie dowie ze jest NASZ :diabloti::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[FONT=Arial]już widzę ten jego entuzjazm[/FONT] :eviltong: [quote name='dealer']oooo ooooo wlasnie Agunia zmien kololek bo mnie mylisz....:p [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:no widzisz .....nie tylko mnie zmyliłaś :cool1:Aguniu [/FONT] [quote name='dealer']dziki szalenczy wrecz entuzjazm.... [quote name='malawaszka']bhahahahah umarłam ze śmiechu i piszę zza światów - Alu masz mła na sumieniu bo to przez Twoją minę jak się doliczyłaś trzeciego bliźniaka - wyobraziłam to sobie hahahahahah :roflt: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='dealer']dziki szalenczy wrecz entuzjazm.... :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='malawaszka']bhahahahah umarłam ze śmiechu i piszę zza światów - Alu masz mła na sumieniu bo to przez Twoją minę jak się doliczyłaś trzeciego bliźniaka - wyobraziłam to sobie hahahahahah :roflt:[FONT=Arial]oj ani lepiej nie chcij sobie wyobrażac ....bo mnie Magda ze sklepu wypchała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Lusiaczek']CZeść dziewczyny! wpadłyśmy w odwiedzinki na naszowy blog ( naszowy bo łi tu sie czujemy jak u się:evil_lol:) [FONT=Arial]Witajcie u NAS :multi::multi::multi:[/FONT] [quote name='clockwork']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]K.C.E.M.:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
ice_t Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 kurde dziewczyny nawijacie jak katarynki, ni cholery nie idzie za wami nadążyć, chwilę mnie nie było a wy tu juz prawie nowelke napisałyście Quote
jonQuilla Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='ice_t']kurde dziewczyny nawijacie jak katarynki, ni cholery nie idzie za wami nadążyć, chwilę mnie nie było a wy tu juz prawie nowelke napisałyście chwile...a co dopiero po całym dniu nieobecności :) :diabloti: Wieczór dobry ;) :multi: Quote
Paula Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='jonQuilla']chwile...a co dopiero po całym dniu nieobecności :) :diabloti: Właśnie, 6 stron gadania :mdleje: http://images24.fotosik.pl/79/b6aa19b42486741e.jpg :D Ozulek ma 2 razy większy łeb niż Magda ;) :multi: HeLLo chłopaczku, co nie może mieć niebieskich włosków :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='paula_z']Właśnie, 6 stron gadania :mdleje: :roll:[FONT=Arial]tylko....[/FONT] http://images24.fotosik.pl/79/b6aa19b42486741e.jpg :D Ozulek ma 2 razy większy łeb niż Magda ;) :grins:[FONT=Arial] bo Magda ma głowę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :multi: HeLLo chłopaczku, co nie może mieć niebieskich włosków :evil_lol: [FONT=Arial]bo wogóle nie mozna mieć niebieskich włoskow ...:diabloti::diabloti::diabloti:mądra mama powiedziała KLONOM :angryy:[/FONT] Quote
Recommended Posts