Alicja Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 :pjakby ktoś nie wierzył że psiaki mają bogatą mimikę ;) Quote
Paula Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 :multi: Ile Klocuszka :loveu: http://images28.fotosik.pl/59/138dcfd611e453ab.jpg :D http://images26.fotosik.pl/59/361a12ac22324804.jpg mniam :sabber: Cześć Magda :multi: Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='paula_z']:multi: Ile Klocuszka :loveu: http://images28.fotosik.pl/59/138dcfd611e453ab.jpg :D http://images26.fotosik.pl/59/361a12ac22324804.jpg mniam :sabber: Cześć Magda :multi: ;)wprawdzie JA nie Magda ale Cię powitam:multi::multi::multi: no to mniam to rośnie na Bezludziu :p A Klocuś wycałowany od Was :loveu:...Ciebie i Debe A teraz opuszczam blogaska ......DOBRANOC Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi:DOBERECZEK :loveu: Witanko w Naszym ;) Blogasku z samego ranka dziś będą fotki psa Celnika.........Dilerowa drżyj ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='goldenka245']Dzień dobry:diabloti: Powiedz mi ile Clock ma cm w klębie?:diabloti: Tak sie toi chyba mówi jakoś:eviltong: w kłębie= 22 w klacie= 15 w karku=10 waga 13 kg.:diabloti::diabloti::diabloti: =70 =94 =73- z tym mastiffowym worem, 68 bez min.60kg, jak nie 80 bo moja mam go żywi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='paula_z']Kto śmiał zap*******ć posty :mad: Witaj Magda :multi: no... ktosik zapierdasił :angryy: helloł Pałla ;) [quote name='Wilejkaros']Przez Was mój TZ chce i legwana i bandog Mu się podoba... Tak żeście nabroiły ;) hahaha... nie oddam... moje Ci one :eviltong::eviltong: [quote name='Gonitwa']Ja też niektórych postów nie widziałam... Witam;) witam- już oddali posty- brak natomiast wielu zdjęć :mad: Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)fajnego masz TZta ...już go lubię :p Witanko bardzo nocne w NASZYM Blogasku :multi::multi::multi: dopadlam kompeczka....Qba się poszedł kąpać :evil_lol: :crazyeye::crazyeye: kąpiel w środe??? :crazyeye::crazyeye: cóż za rozrzutność ALICJO :diabloti: aaa.. no tak święto JAKIEŚ było- wybaczam :evil_lol: [quote name='dealer']Witam cie babonie:loveu: :diabloti: bombonie :razz: też cie witam [quote name='dealer']psa milczaco plujacego:evil_lol: Magdaleno czekam na relacje....:razz: byłam :p [quote name='chalimala']leżąca bestia boskaaaaaaa :D po panci :p [quote name='ice_t']dzień doberek, sliczne fotki klocuszka dzięki .... śliczny ... po panci :eviltong::eviltong: Alicyjo z krainy Cezarów... dzięki za fotasy :loveu: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye: kąpiel w środe??? :crazyeye::crazyeye: cóż za rozrzutność ALICJO :diabloti: no tak....potem mam zużycie wody jak cały sąsiedni pion :razz: aaa.. no tak święto JAKIEŚ było- wybaczam :evil_lol: taaaa ....świeto było ....widać było na moim osiedlu po przepełnieniu w ....BARACH :diabloti: byłam :p tysz to wim ;) Alicyjo z krainy Cezarów... dzięki za fotasy :loveu:Nie za ma co :loveu: Pies Celnik..........u Klocka nie ma dilowania.....:cool1:...nawet schabowy się nie ukryje;) Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 buuhahha... blablador mój.... :loveu::loveu::loveu: Ala sprawdź... może miał niestrawności i schefcił Ci sie do plecaka :roflt::roflt: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='clockwork']buuhahha... blablador mój.... :loveu::loveu::loveu: Ala sprawdź... może miał niestrawności i schefcił Ci sie do plecaka :roflt::roflt::evil_lol::evil_lol::evil_lol:NASZ...:razz:...blablador zostawił mi glutka na bluzie...:diabloti:...z ciasteczek ...a wiedział ze ma szukać bo w plecaku ciacha się rozsypały ....i połowa do domeczku przyjechała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 http://images28.fotosik.pl/60/20bd5b4f06ea5582.jpg :evil_lol: jak bym Tigre widziała:evil_lol: witanko:cool1::diabloti::loveu: Quote
BeaC Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 przyszłam.............a raczej podpełzłam , bo tak mam gorąco ale sie opłacało pooglądałam sobie cud-miód czarnego chłopaaakaaaa:multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:NASZ...:razz:...blablador zostawił mi glutka na bluzie...:diabloti:...z ciasteczek ...a wiedział ze ma szukać bo w plecaku ciacha się rozsypały ....i połowa do domeczku przyjechała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nooo... NASZ... dorzucisz sie do kosztów utrzymania :eviltong::eviltong: [quote name='evaxon']http://images28.fotosik.pl/60/20bd5b4f06ea5582.jpg :evil_lol: jak bym Tigre widziała:evil_lol: witanko:cool1::diabloti::loveu: witaneczko... TIGRA też robi rentgena w plecakach?? [quote name='BeaC']przyszłam.............a raczej podpełzłam , bo tak mam gorąco ale sie opłacało pooglądałam sobie cud-miód czarnego chłopaaakaaaa:multi::multi::multi: przeca nie było fotek czarnucha pawcia... :diabloti::diabloti: hejeczka Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='clockwork']nooo... NASZ... dorzucisz sie do kosztów utrzymania :eviltong::eviltong: :razz:no oczywiście że siem dorzucę......tylko jeszcze nie wiem którą częścią ciała:p...wolałabym ciasteczka albo chrupeczki podać....;) przeca nie było fotek czarnucha pawcia... :diabloti::diabloti: hejeczka ;)...mam dać .......:razz: Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 musze sie pożalić.... byłam w schronie..... większości psów które były kiedy byłam ostatnim razem JUŻ NIE MA :angryy::angryy::angryy::angryy: "właśnie znalazły dom" zajebiaszczo- nasze schronisko powinno otrzymac nagrode za liczbe adopcji :diabloti: nie było wyżła, nie było mojego wystraszonego sznaucera.... :placz::placz::placz: za to z tych co rzuciły mi sie w oczy był staford- piękny, milusiński, doberman- płakał jak odeszłam od klatki :placz: to że nie ma tych co były ostatnio nie znaczy że psów jest mniej :-( psy nadal sie drapią.... niektóre mają łyse placki na skórze- świerzb, grzyb... a może uczulenie na pchły.... :roll: są maleńkie szczeniaki, ze 4-5 tyg. siedzą z chyba 10 innymi psami w jednej klacie- z tymi drapiacymi sie - sztuk?? :roll::roll: nie wiadomo jest sunia z cyckami do ziemi-prawie- raczej po szczeniakach- właśnie pokrywały ją psy z tego samego boxu :cool1: no i znów mi smutno :-(:-( PSItulcie mnie :placz: Quote
e.v.a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='clockwork'] witaneczko... TIGRA też robi rentgena w plecakach?? :lol: i nie tylko bo torba tez jest super miejsciem do grzebania:evil_lol: zazwyczaj szuka czegos do jedzenia , rękawiczek a od niedawna kasy :lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='evaxon']:lol: i nie tylko bo torba tez jest super miejsciem do grzebania:evil_lol: zazwyczaj szuka czegos do jedzenia , rękawiczek a od niedawna kasy :lol::evil_lol: buuuhahaha... ja uczyłam Klocka wyciągać portfele... ale za choliere nie potrafi załapać... qrde.... Quote
e.v.a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='clockwork']buuuhahaha... ja uczyłam Klocka wyciągać portfele... ale za choliere nie potrafi załapać... qrde.... Tigra tylko papierkowe:evil_lol: i ze stołu tez sciaga papierkowe pieniażki:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='clockwork']buuuhahaha... ja uczyłam Klocka wyciągać portfele... ale za choliere nie potrafi załapać... qrde.... :razz:o masz a ja mu wmawialam ...KARTE Klocuś ...KARTE...a potem za grdyla i PIN sami podadzą :diabloti: Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='evaxon']Tigra tylko papierkowe:evil_lol: i ze stołu tez sciaga papierkowe pieniażki:diabloti::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:o masz a ja mu wmawialam ...KARTE Klocuś ...KARTE...a potem za grdyla i PIN sami podadzą :diabloti: jakiego ja mam gupiego, niereagującego na komendy psa :placz::placz::placz: buuuuuuuu Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='clockwork']jakiego ja mam gupiego, niereagującego na komendy psa :placz::placz::placz: buuuuuuuu:razz:...a tam gupi ...gupi....namiąchałaś mu tymi komendami i teraz masz ....mówiłam KARTA a ty mu PORTFEL :diabloti: Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 to i ja wklejam pomoc pilnie potrzebna- maluszek walczy z parwo :placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/showth...78#post6533378 Quote
Kiłi Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='clockwork']to i ja wklejam pomoc pilnie potrzebna- maluszek walczy z parwo :placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/showth...78#post6533378 http://img227.imageshack.us/img227/2545/dsc01674zh7.jpg O Matko! Co za słonko biedne...:-( Quote
Recommended Posts