Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi:DOBERECZEK :loveu:
Witanko w Naszym ;) Blogasku z samego ranka
dziś będą fotki psa Celnika.........Dilerowa drżyj ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='goldenka245']Dzień dobry:diabloti:
Powiedz mi ile Clock ma cm w klębie?:diabloti: Tak sie toi chyba mówi jakoś:eviltong:

1. w kłębie= 22
  2. w klacie= 15
  3. w karku=10
  4. waga 13 kg.
:diabloti::diabloti::diabloti:

1. =70
  2. =94
  3. =73- z tym mastiffowym worem, 68 bez

4. min.60kg, jak nie 80 bo moja mam go żywi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='paula_z']Kto śmiał zap*******ć posty :mad:

Witaj Magda :multi:

no... ktosik zapierdasił :angryy:
helloł Pałla ;)

[quote name='Wilejkaros']Przez Was mój TZ chce i legwana i bandog Mu się podoba...
Tak żeście nabroiły ;)
hahaha... nie oddam... moje Ci one :eviltong::eviltong:

[quote name='Gonitwa']Ja też niektórych postów nie widziałam...

Witam;)
witam- już oddali posty- brak natomiast wielu zdjęć :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)fajnego masz TZta ...już go lubię :p

Witanko bardzo nocne w NASZYM Blogasku :multi::multi::multi:

dopadlam kompeczka....Qba się poszedł kąpać :evil_lol:

:crazyeye::crazyeye: kąpiel w środe??? :crazyeye::crazyeye: cóż za rozrzutność ALICJO :diabloti:
aaa.. no tak święto JAKIEŚ było- wybaczam :evil_lol:

[quote name='dealer']Witam cie babonie:loveu: :diabloti:
bombonie :razz: też cie witam

[quote name='dealer']psa milczaco plujacego:evil_lol:

Magdaleno czekam na relacje....:razz:
byłam :p

[quote name='chalimala']leżąca bestia boskaaaaaaa :D
po panci :p

[quote name='ice_t']dzień doberek, sliczne fotki klocuszka

dzięki .... śliczny ... po panci :eviltong::eviltong:

Alicyjo z krainy Cezarów... dzięki za fotasy :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye: kąpiel w środe??? :crazyeye::crazyeye: cóż za rozrzutność ALICJO :diabloti:
no tak....potem mam zużycie wody jak cały sąsiedni pion :razz:
aaa.. no tak święto JAKIEŚ było- wybaczam :evil_lol:
taaaa ....świeto było ....widać było na moim osiedlu po przepełnieniu w ....BARACH :diabloti:
byłam :p
tysz to wim ;)
Alicyjo z krainy Cezarów... dzięki za fotasy :loveu:
Nie za ma co :loveu:

Pies Celnik..........u Klocka nie ma dilowania.....:cool1:...nawet schabowy się nie ukryje;)

Posted

[quote name='clockwork']buuhahha... blablador mój.... :loveu::loveu::loveu:
Ala sprawdź... może miał niestrawności i schefcił Ci sie do plecaka :roflt::roflt:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:NASZ...:razz:...blablador zostawił mi glutka na bluzie...:diabloti:...z ciasteczek ...a wiedział ze ma szukać bo w plecaku ciacha się rozsypały ....i połowa do domeczku przyjechała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

przyszłam.............a raczej podpełzłam , bo tak mam gorąco
ale sie opłacało
pooglądałam sobie cud-miód czarnego chłopaaakaaaa:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:NASZ...:razz:...blablador zostawił mi glutka na bluzie...:diabloti:...z ciasteczek ...a wiedział ze ma szukać bo w plecaku ciacha się rozsypały ....i połowa do domeczku przyjechała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nooo... NASZ... dorzucisz sie do kosztów utrzymania :eviltong::eviltong:

[quote name='evaxon']http://images28.fotosik.pl/60/20bd5b4f06ea5582.jpg
:evil_lol: jak bym Tigre widziała:evil_lol:
witanko:cool1::diabloti::loveu:
witaneczko... TIGRA też robi rentgena w plecakach??

[quote name='BeaC']przyszłam.............a raczej podpełzłam , bo tak mam gorąco
ale sie opłacało
pooglądałam sobie cud-miód czarnego chłopaaakaaaa:multi::multi::multi:

przeca nie było fotek czarnucha pawcia... :diabloti::diabloti:

hejeczka

Posted

[quote name='clockwork']nooo... NASZ... dorzucisz sie do kosztów utrzymania :eviltong::eviltong:
:razz:no oczywiście że siem dorzucę......tylko jeszcze nie wiem którą częścią ciała:p...wolałabym ciasteczka albo chrupeczki podać....;)

przeca nie było fotek czarnucha pawcia... :diabloti::diabloti:

hejeczka
;)...mam dać .......:razz:

Posted

musze sie pożalić.... byłam w schronie.....

większości psów które były kiedy byłam ostatnim razem JUŻ NIE MA :angryy::angryy::angryy::angryy:
"właśnie znalazły dom" zajebiaszczo- nasze schronisko powinno otrzymac nagrode za liczbe adopcji :diabloti:
nie było wyżła, nie było mojego wystraszonego sznaucera.... :placz::placz::placz:
za to z tych co rzuciły mi sie w oczy był staford- piękny, milusiński, doberman- płakał jak odeszłam od klatki :placz:

to że nie ma tych co były ostatnio nie znaczy że psów jest mniej :-(
psy nadal sie drapią.... niektóre mają łyse placki na skórze- świerzb, grzyb... a może uczulenie na pchły.... :roll:

są maleńkie szczeniaki, ze 4-5 tyg. siedzą z chyba 10 innymi psami w jednej klacie- z tymi drapiacymi sie - sztuk?? :roll::roll: nie wiadomo
jest sunia z cyckami do ziemi-prawie- raczej po szczeniakach- właśnie pokrywały ją psy z tego samego boxu :cool1:
no i znów mi smutno :-(:-(

PSItulcie mnie
:placz:

Posted

[quote name='clockwork']

witaneczko... TIGRA też robi rentgena w plecakach??
:lol: i nie tylko bo torba tez jest super miejsciem do grzebania:evil_lol: zazwyczaj szuka czegos do jedzenia , rękawiczek a od niedawna kasy :lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:lol: i nie tylko bo torba tez jest super miejsciem do grzebania:evil_lol: zazwyczaj szuka czegos do jedzenia , rękawiczek a od niedawna kasy :lol::evil_lol:

buuuhahaha... ja uczyłam Klocka wyciągać portfele... ale za choliere nie potrafi załapać... qrde....

Posted

[quote name='clockwork']buuuhahaha... ja uczyłam Klocka wyciągać portfele... ale za choliere nie potrafi załapać... qrde....
Tigra tylko papierkowe:evil_lol: i ze stołu tez sciaga papierkowe pieniażki:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']buuuhahaha... ja uczyłam Klocka wyciągać portfele... ale za choliere nie potrafi załapać... qrde.... :razz:o masz a ja mu wmawialam ...KARTE Klocuś ...KARTE...a potem za grdyla i PIN sami podadzą :diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']Tigra tylko papierkowe:evil_lol: i ze stołu tez sciaga papierkowe pieniażki:diabloti::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:o masz a ja mu wmawialam ...KARTE Klocuś ...KARTE...a potem za grdyla i PIN sami podadzą :diabloti:

jakiego ja mam gupiego, niereagującego na komendy psa :placz::placz::placz: buuuuuuuu

Posted

[quote name='clockwork']jakiego ja mam gupiego, niereagującego na komendy psa :placz::placz::placz: buuuuuuuu:razz:...a tam gupi ...gupi....namiąchałaś mu tymi komendami i teraz masz ....mówiłam KARTA a ty mu PORTFEL :diabloti: