Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dbsst']przestańcie od tej wazeliny włosy mi sie lepią :diabloti:które????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']które????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie mówie o intymnej fryzurze :diabloti: zboczenico :evil_lol: Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='clockwork'] niebiesko-czerwono-niebiesko-czerwono-niebiesko-czerwono....... :diabloti: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: moj bialy inaczej to be, tak?:obrazic: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']:obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: moj bialy inaczej to be, tak?:obrazic::cool3:...no da siakiś kolorek ...no da....:loveu: Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:...no da siakiś kolorek ...no da....:loveu: ploseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:diabloti: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']ploseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:diabloti: :loveu::loveu::loveu:no ćliczny.......tylko słabo widać:razz: Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:no ćliczny.......tylko słabo widać:razz: a okulari masz??:cool3: :diabloti: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']a okulari masz??:cool3: :diabloti: :razz:...ano mam...;) Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Gonitwa']Dilska różowy weź ....:evil_lol: precz z rozowym:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...ano mam...;) ale zaloz je....nie chwal sie tylko zaloz:diabloti: Quote
Gonitwa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 No nareszcie jakaś normalna (antyróżowa) ;) Quote
PIKA Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='clockwork']ponieważ temat zrzuty na transport Deniska do Warszawy stał się tematem nr.1 na dogo, a osoby nam "życzliwe" strasznie boli że przy okazji transportu psa- (gdzie nie jechałyśmy na ochotnika)- odwiedziłyśmy nasze dogociółki które zagwarantowały nam nocleg i zwiedzanie stolycy...deklaruję się wspomóc jakąś bide kwotą którą będę mogła wygospodarować... nie należę do elity jeżeli chodzi o finanse i jest mi przykro że temat finansowania drogi jest tematem drwin dogoelity. niejednokrotnie zrzucałam się na pomoc psiakom, także na transporty i NIGDY, ale to nigdy nie dociekałam czy osoby przewożące psiaka nie zahaczą czasem w odwiedziny do kogoś z dogoznajomych ... tyle.... na pohybel "życzliwym" :crazyeye: :crazyeye: :stupid: No co się dziwisz ? :cool3: Po przywiezieniu psa powinnyście przyczepić się lańcuchami do słupka na dworcu i o chlebie i wodzie czekać na pociąg powrotny :siara: czytalam twoją teorię o moim FB u Ali :cool1: Ciekawa :cool1: A do Was zaglądam, czytam, ale nie pisze... Nie che mi sie na dogo pisac, :cool1: obrazilam się :evil_lol: jak mi się odobraże to mozę se nowego FB zaloze :cool1: Na razie i tak czasu nie mam za duzo :roll: Quote
agbar Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 dzien dobry panstwu..jako ze reszty mych muskow nie ma to sama przyszlam drzwi otworzyc..zapraszamy...:diabloti: Quote
clockwork Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='paula_z']Amen :roflt: :grin: KCM :loveu: :roll::roll::roll: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:teraz to tu już MUSI być miło i sympatycznie i KOLOROWO tak jak lubimy..... bo to NASZE Blogaski:loveu: Madzialeno ...wiesz za co CI DZIĘKUJĘ i JA :loveu::loveu: oł jeeeee... bydzie ;) jo tysz :loveu: [quote name='dbsst']przestańcie od tej wazeliny włosy mi sie lepią :diabloti: buuuhahahaha... i co w związku z tym??? :cool3: [quote name='Gonitwa']No nareszcie jakaś normalna (antyróżowa) ;) jo tysz antyróz :multi::multi: [quote name='PIKA']:crazyeye: :crazyeye: :stupid: No co się dziwisz ? :cool3: Po przywiezieniu psa powinnyście przyczepić się lańcuchami do słupka na dworcu i o chlebie i wodzie czekać na pociąg powrotny :siara: nie byłoby to głupie- może litościwi ludzie rzucaliby grosiczki do kapelusza :cool1: czytalam twoją teorię o moim FB u Ali :cool1: Ciekawa :cool1: A do Was zaglądam, czytam, ale nie pisze... Nie che mi sie na dogo pisac, :cool1: obrazilam się :evil_lol: jak mi się odobraże to mozę se nowego FB zaloze :cool1: Na razie i tak czasu nie mam za duzo :roll: nie wchodź na dogo- wchodź do NAS ;) Quote
BeaC Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dbsst']wiesz uczy się od swojego samca alfa tylko czy ja będe szczesliwie zdominowana czy raczej nie :roll: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ..............jak maso.....to tak.a jak sado to raczej nie witaj Klockłorkowa............... dołaczam się do głosu innych........ sa ludzie i parapety...........ludzie są fajni, parapetami się nie przejmuj......jak ktoś nie ma nic ciekawego do roboty w swoim prywatnym życiu to wciska nochal tam gdzie go nie trzeba.................:mad::mad::mad: więc na parapety.....szkoda naszych nerwów trzym sie:loveu::loveu::loveu: acha pozdrowionka dla twoich.....panów....... no dla Ciebie też:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 :multi::multi::multi: Doberek ....po raz wtóry ;) Wróciwszy z Bezludzia:p...Ozzy wybiegany i leży padniety , wiedźma ;)zasadzona... teraz lece smażyć naleśniczki na obiadek , bo zupkę pindornikową zrobiwszy wczoraj :evil_lol: Quote
agbar Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi: Doberek ....po raz wtóry ;) Wróciwszy z Bezludzia:p...Ozzy wybiegany i leży padniety , wiedźma ;)zasadzona... teraz lece smażyć naleśniczki na obiadek , bo zupkę pindornikową zrobiwszy wczoraj :evil_lol: mialo cie nie byc:cool3: :diabloti: Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']mialo cie nie byc:cool3: :diabloti::razz:już znikam ...wracam o 12 :loveu: Quote
PIKA Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='clockwork'] nie byłoby to głupie- może litościwi ludzie rzucaliby grosiczki do kapelusza :cool1: Ojej to by dopiero bylo gadanie :crazyeye: Nie dość, ze mialy zafundowy przejazd do wawy to jeszcze na tym zarobily :shake: [quote name='Alicjarydzewska'] bo zupkę pindornikową zrobiwszy wczoraj :evil_lol: daj przepis :cool1: Quote
clockwork Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='BeaC']..............jak maso.....to tak.a jak sado to raczej nie witaj Klockłorkowa............... dołaczam się do głosu innych........ sa ludzie i parapety...........ludzie są fajni, parapetami się nie przejmuj......jak ktoś nie ma nic ciekawego do roboty w swoim prywatnym życiu to wciska nochal tam gdzie go nie trzeba.................:mad:(ciachłam 1 emote ....2 :diabloti:) [SIZE=2] więc na parapety.....szkoda naszych nerwów trzym sie:loveu::loveu::loveu: acha pozdrowionka dla twoich.....panów....... no dla Ciebie też:eviltong::eviltong::eviltong: witanko menszczyzny pozdrowione... syskie ;) i ja Cie i Twą familije tysz miziu miziu... parapety WON ! ;) [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi: Doberek ....po raz wtóry ;) Wróciwszy z Bezludzia:p...Ozzy wybiegany i leży padniety , wiedźma ;)zasadzona... teraz lece smażyć naleśniczki na obiadek , bo zupkę pindornikową zrobiwszy wczoraj :evil_lol: ehhhh.... ciężkie życie gwiazdy :shake::shake::shake: trzeci raz mnie witasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no... hej po raz pierwszy hej po raz drugi hej po raz trzeci SPRZEDANE! :eviltong: [quote name='PIKA']Ojej to by dopiero bylo gadanie :crazyeye: Nie dość, ze mialy zafundowy przejazd do wawy to jeszcze na tym zarobily :shake: daj przepis :cool1: BUUUHAHAHA... ale byłby prawdziwy powód do obrabiania pośladków ... a tak... czego sie nie wie to sie zmyśla :diabloti: przepis: kostka rosołowa bądź mięsko włoszczyzna PINDORNIKI sól, pieprz do smaku WODA :diabloti:zagotować.... podawać z ryżem lub makaronem SMAKÓWA! :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 czesc dziewczynki .... jak samopoczucie ??? w wawie pochmurno, deszczowo i parno:cool3: Quote
agbar Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 strzele se focha :obrazic: albo dwa :obrazic: :obrazic: bo sie czuje ignorowana.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']strzele se focha :obrazic: albo dwa :obrazic: :obrazic: bo sie czuje ignorowana.... znowu??? Ty nie za czesto te fochy strzelasz???? za krolewne na dogo robisz????:loveu: :cool3: Quote
agbar Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']znowu??? Ty nie za czesto te fochy strzelasz???? za krolewne na dogo robisz????:loveu: :cool3: a co?teraz sie dowiedzialas dopiero o moim krolewskim pochodzeniu??:cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']a co?teraz sie dowiedzialas dopiero o moim krolewskim pochodzeniu??:cool1: tylko nie szalej i nie pisz ze masz blekitna krew!!!!!!!! za wczasu doczytaj od czego oni mieli te blekitna krew a potem rzucaj w eter slicznotko:diabloti: :p Quote
Recommended Posts