Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='clockwork'] za uchem za uchem... nie ma że NIEE :diabloti::diabloti::diabloti: :razz:nie było za USZKIEM .....jestem zawiedziona.....;) Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='dealer']przylecialam...i odlatuje....:loveu::razz:a co brałaś.....;) Quote
agbar Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a co brałaś.....;) kjakejsa jak zwykle:diabloti: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='dealer']kjakejsa jak zwykle:diabloti:;)...a ...z tą rzeżuszką :evil_lol:indyjską:eviltong: Quote
agbar Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)...a ...z tą rzeżuszką :evil_lol:indyjską:eviltong: mniam mniam chrup chrup.... chcialam cos ambitniejszego napisac ale jakos mnie wena opuscila....:diabloti: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='dealer']mniam mniam chrup chrup.... chcialam cos ambitniejszego napisac ale jakos mnie wena opuscila....:diabloti::roll:po kjakejsach ...nie dziwię się ...mnie wena opuszcza razem z Naszą 1/3:razz:...wracajta TU obie;) Quote
agbar Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:roll:po kjakejsach ...nie dziwię się ...mnie wena opuszcza razem z Naszą 1/3:razz:...wracajta TU obie;) no w zwiazku z tym wiesz...zielonym to moze bedziemy predzej niz wczesniej planowalismy:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='dealer']no w zwiazku z tym wiesz...zielonym to moze bedziemy predzej niz wczesniej planowalismy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak se też to wyczaiłam;) Quote
agbar Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak se też to wyczaiłam;) spryciara:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ciocia daj buzi :loveu: No daj, nie zjem Cię ;) Troszku tylko spróbuję :cool3: Quote
Paula Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Cio tam masz :razz: Nosek Ci wytrymuję :evil_lol: Rączka też smaczna :cool3: Quote
BeaC Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 przyszłam Cie łobudzić ..................ale chyba już nie spisz???? widziałam takiego jednego łonego, co cię chciał.no wiesz...............zmordulcować...............:diabloti::diabloti::diabloti: ale ty dzielnie się nie dałaś:multi::multi::multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 ja tez jestem i czekam na reszte towarzystwa....:loveu: Quote
basia bonnie Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 P.Klocusiowa :-o śniła mi się dziś Pani! :-o śnilo mi sie, że P.Pawcio bił P.Klocusiową! :-o Quote
clockwork Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']no w zwiazku z tym wiesz...zielonym to moze bedziemy predzej niz wczesniej planowalismy:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:tak se też to wyczaiłam;) znów o czymś nie wiem??? co zielonego?? co wcześniej??? chcesz mi odebrać legwana?? :crazyeye::crazyeye: [quote name='BeaC']przyszłam Cie łobudzić ..................ale chyba już nie spisz???? widziałam takiego jednego łonego, co cię chciał.no wiesz...............zmordulcować...............:diabloti::diabloti: ale ty dzielnie się nie dałaś:multi::multi: bez wątpienia... nigdy sie nie daje :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='dealer']...jestem.... [quote name='Werka']:evilgrin: ja:cooldevi: tysh:diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']ja tez jestem i czekam na reszte towarzystwa....:loveu: jo tysz :multi::multi::multi: [quote name='ß@$!@']P.Klocusiowa :-o śniła mi się dziś Pani! :-o śnilo mi sie, że P.Pawcio bił P.Klocusiową! :-o o matko.... apokalipsa... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: niech go ręka Boska broni... :mad: a Ty sie obudź... to tylko sen... nierealny!!!!!! :multi::multi: Quote
basia2202 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 eloł eloł :multi: się szybciutko witamy,... i uciekamy... do pracy rodacy do maszyn :roll: Quote
emdziolek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 jestem...? :knuje: !!JESTEM!!:cooldevi: DziEńdOBerEk:diabloti: Quote
clockwork Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='basia2202']eloł eloł :multi: się szybciutko witamy,... i uciekamy... do pracy rodacy do maszyn :roll: młoty w dłoń... KLASO ROBOTNICZA!!! ;) [quote name='emdziolek']jestem...? :knuje: !!JESTEM!!:cooldevi: DziEńdOBerEk:diabloti: jesteś??:razz: jesteś:cool3: dobereczek :cool3: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 :multi::multi::multi:jestem już Moje biedne KOCHANIE:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 ponieważ temat zrzuty na transport Deniska do Warszawy stał się tematem nr.1 na dogo, a osoby nam "życzliwe" strasznie boli że przy okazji transportu psa- (gdzie nie jechałyśmy na ochotnika)- odwiedziłyśmy nasze dogociółki które zagwarantowały nam nocleg i zwiedzanie stolycy...deklaruję się wspomóc jakąś bide kwotą którą będę mogła wygospodarować... nie należę do elity jeżeli chodzi o finanse i jest mi przykro że temat finansowania drogi jest tematem drwin dogoelity. niejednokrotnie zrzucałam się na pomoc psiakom, także na transporty i NIGDY, ale to nigdy nie dociekałam czy osoby przewożące psiaka nie zahaczą czasem w odwiedziny do kogoś z dogoznajomych ... tyle.... na pohybel "życzliwym" Quote
Anja33 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='clockwork']ponieważ temat zrzuty na transport Deniska do Warszawy stał się tematem nr.1 na dogo, a osoby nam "życzliwe" strasznie boli że przy okazji transportu psa- (gdzie nie jechałyśmy na ochotnika)- odwiedziłyśmy nasze dogociółki które zagwarantowały nam nocleg i zwiedzanie stolycy...deklaruję się wspomóc jakąś bide kwotą którą będę mogła wygospodarować... nie należę do elity jeżeli chodzi o finanse i jest mi przykro że temat finansowania drogi jest tematem drwin dogoelity. niejednokrotnie zrzucałam się na pomoc psiakom, także na transporty i NIGDY, ale to nigdy nie dociekałam czy osoby przewożące psiaka nie zahaczą czasem w odwiedziny do kogoś z dogoznajomych ... tyle.... na pohybel "życzliwym" O żesz komu znowu coś nie pasi :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Cześć Kochana Madzialeno:lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts