Agga Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 clockwork napisał(a):kontrola płci :diabloti: pełna kontrola :cool1: doberek Agga ;) Doberek. Powiadasz, że kontrola płci. A z tym myciem to tylko autka? Czy w cenniku są też mycia okien? Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 http://images23.fotosik.pl/43/575cb7e634633021.jpg :crazyeye:jak to pod wodą????? Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 clockwork napisał(a):nie- na NOWE zimowe - już po lecie :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to pamiętaj masz jeszcze zamówienia na 4 .....bo nasze zimowe;)już się zletniły:eviltong: jaki szczylek:loveu::loveu::loveu: http://images24.fotosik.pl/43/6a32d62dbf35af0f.jpg Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Agga napisał(a):Doberek. Powiadasz, że kontrola płci. A z tym myciem to tylko autka? Czy w cenniku są też mycia okien? bbuuuhahhaha... do mycia okien to i ja pilnie poszukuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: malawaszka napisał(a):http://images23.fotosik.pl/43/575cb7e634633021.jpg :crazyeye:jak to pod wodą????? chcieli go utopić...widzisz że kamiorem przywalony .......... ale wyszedł z tego :diabloti: LEGWANY tak mają że sobie śpią czasem CALUSIEŃKIE zanurzone pod wodą... biorą sobie akwalung,i nurkują ;) Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 clockwork napisał(a): chcieli go utopić...widzisz że kamiorem przywalony .......... ale wyszedł z tego :diabloti: LEGWANY tak mają że sobie śpią czasem CALUSIEŃKIE zanurzone pod wodą... biorą sobie akwalung,i nurkują ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:i maja w terrarium pstryczek ....i gaszą sobie światło jak chce im się spać ;)...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 clockwork napisał(a): chcieli go utopić...widzisz że kamiorem przywalony .......... ale wyszedł z tego :diabloti: LEGWANY tak mają że sobie śpią czasem CALUSIEŃKIE zanurzone pod wodą... biorą sobie akwalung,i nurkują ;) hahahaha :diabloti: dobrze że umięśniony grzbiet i flaczki nie wyszły :evil_lol: a tak serio to jestem w szoku - nie wiedziałam że tak mogą :-o Quote
agbar Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i maja w terrarium pstryczek ....i gaszą sobie światło jak chce im się spać ;)...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: buhahaha padlam:evil_lol: i rano sie budza na kawusie:evil_lol: http://images25.fotosik.pl/42/db158d71a41e1aa4.jpg a cio to za dresiarz?:razz: :diabloti: Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i maja w terrarium pstryczek ....i gaszą sobie światło jak chce im się spać ;)...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak- dokładnie o 19:30 gasi sobie światło i idzie spać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: malawaszka napisał(a):hahahaha :diabloti: dobrze że umięśniony grzbiet i flaczki nie wyszły :evil_lol: a tak serio to jestem w szoku - nie wiedziałam że tak mogą :-o aaa... mogą mogą ;) i rządowe od braci K..... w komplecie :cool1::cool1::cool1: w jednej nawet oryginalnie zainstalowany fotelik pozostał :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 dealer napisał(a):buhahaha padlam:evil_lol: i rano sie budza na kawusie:evil_lol: o 7:50 ;) http://images25.fotosik.pl/42/db158d71a41e1aa4.jpg a cio to za dresiarz?:razz: :diabloti: imie: Magda nazwisko: Klockowa adres: a,dres oryginalny, ADIDAS :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....ale się Rafałkowi trafiło ...scheda po panach K.;):eviltong: http://images25.fotosik.pl/43/17967140f9deb47c.jpg Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 filmidło... Clockwork/MICHELIN :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Łał!!!!!!! ale żeś pojechała z fotami............. no no no................... pokazałaś nawet...............panieny Pana Klocka:razz: u mnie tez som..................foty nie panieny:eviltong::eviltong::eviltong: ale dawkowane w małych ilosciach to był lans, cobyś o mnie i mojej psicy nie zapominała:p Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 BeaC napisał(a):Łał!!!!!!! ale żeś pojechała z fotami............. no no no................... pokazałaś nawet...............panieny Pana Klocka:razz: u mnie tez som..................foty nie panieny:eviltong::eviltong::eviltong: ale dawkowane w małych ilosciach to był lans, cobyś o mnie i mojej psicy nie zapominała:p Bea.. ja nie zapomniałam ino sie dziś jakoś tak rozpędziłam z fotami i zlaciało pół dnia- dopiero teraz właże na blogaski innych ... czekaj na mnie zaro bede u cia!!!! :loveu: Quote
Pysia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Oszalałaś :crazyeye: Tyle fot ? :crazyeye: Ja nawet nie wiem którą mam zacytować bo co do wybierania to ja niezdecydowana jestem :diabloti: Najchętniej bym wsie ale za dużo z tym roboty :cool1: :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Pysia napisał(a):Oszalałaś :crazyeye: Tyle fot ? :crazyeye: Ja nawet nie wiem którą mam zacytować bo co do wybierania to ja niezdecydowana jestem :diabloti: Najchętniej bym wsie ale za dużo z tym roboty :cool1: :evil_lol: jakoś tak mnie wzięło dzis z tymi fotami- PRZE PRASZAM :oops: więcej sie to nie powtórzy :shake::shake: evaxon napisał(a): :sweetCyb: czesc :sweetCyb: BU! :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 clockwork napisał(a): BU! :evil_lol: :scared: p.s. robisz sie mało zabawna o! :obrazic: Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 :placz:tak ...dziś ją wzięło z fotami ...ja wiem dlaczego ....wiem ...bo ja jutro idę do pracy rano:placz: .......i dziś nie miałam z kim poklikać :placz:...a jutro mnie nie bedzie:placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::placz:tak ...dziś ją wzięło z fotami ...ja wiem dlaczego ....wiem ...bo ja jutro idę do pracy rano:placz: .......i dziś nie miałam z kim poklikać :placz:...a jutro mnie nie bedzie:placz::placz::placz: :-x:-x wcale niee.... wzieło mnie bo mnie wzieło.... bedziesz jutro popołudeńku :loveu: Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 clockwork napisał(a): filmidło... Clockwork/MICHELIN :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale gupecek :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale gupecek :loveu::loveu::loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 clockwork napisał(a)::-x:-x wcale niee.... wzieło mnie bo mnie wzieło.... bedziesz jutro popołudeńku :loveu::p....nio będę ....będę ...:loveu::loveu::loveu:...powinnam być tak ok.12;) Quote
Agga Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 bbuuuhahhaha... do mycia okien to i ja pilnie poszukuje To chyba obie będziemy miały nie umyte okna:eviltong: Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Agga napisał(a):To chyba obie będziemy miały nie umyte okna:eviltong: znam takich co to z nudów myją o 23ciej... może warto spróbować i poprosić :cool3::cool3: Quote
Recommended Posts