Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):
kontrola płci :diabloti: pełna kontrola :cool1:
doberek Agga ;)

Doberek.
Powiadasz, że kontrola płci.
A z tym myciem to tylko autka? Czy w cenniku są też mycia okien?

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Agga napisał(a):
Doberek.
Powiadasz, że kontrola płci.
A z tym myciem to tylko autka? Czy w cenniku są też mycia okien?

bbuuuhahhaha... do mycia okien to i ja pilnie poszukuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

malawaszka napisał(a):

chcieli go utopić...widzisz że kamiorem przywalony .......... ale wyszedł z tego :diabloti:

LEGWANY tak mają że sobie śpią czasem CALUSIEŃKIE zanurzone pod wodą... biorą sobie akwalung,i nurkują ;)

Posted

clockwork napisał(a):

chcieli go utopić...widzisz że kamiorem przywalony .......... ale wyszedł z tego :diabloti:

LEGWANY tak mają że sobie śpią czasem CALUSIEŃKIE zanurzone pod wodą... biorą sobie akwalung,i nurkują ;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i maja w terrarium pstryczek ....i gaszą sobie światło jak chce im się spać ;)...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):

hahahaha :diabloti: dobrze że umięśniony grzbiet i flaczki nie wyszły :evil_lol:

a tak serio to jestem w szoku - nie wiedziałam że tak mogą :-o

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i maja w terrarium pstryczek ....i gaszą sobie światło jak chce im się spać ;)...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak- dokładnie o 19:30 gasi sobie światło i idzie spać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

malawaszka napisał(a):
hahahaha :diabloti: dobrze że umięśniony grzbiet i flaczki nie wyszły :evil_lol:

a tak serio to jestem w szoku - nie wiedziałam że tak mogą :-o

aaa... mogą mogą ;)

i rządowe od braci K..... w komplecie :cool1::cool1::cool1: w jednej nawet oryginalnie zainstalowany fotelik pozostał :evil_lol:

Posted

Łał!!!!!!!
ale żeś pojechała z fotami.............
no no no...................
pokazałaś nawet...............panieny Pana Klocka:razz:
u mnie tez som..................foty nie panieny:eviltong::eviltong::eviltong:
ale dawkowane w małych ilosciach

to był lans, cobyś o mnie i mojej psicy nie zapominała:p

Posted

BeaC napisał(a):
Łał!!!!!!!
ale żeś pojechała z fotami.............
no no no...................
pokazałaś nawet...............panieny Pana Klocka:razz:
u mnie tez som..................foty nie panieny:eviltong::eviltong::eviltong:
ale dawkowane w małych ilosciach

to był lans, cobyś o mnie i mojej psicy nie zapominała:p

Bea.. ja nie zapomniałam ino sie dziś jakoś tak rozpędziłam z fotami i zlaciało pół dnia- dopiero teraz właże na blogaski innych ... czekaj na mnie zaro bede u cia!!!! :loveu:

Posted

Oszalałaś :crazyeye: Tyle fot ? :crazyeye: Ja nawet nie wiem którą mam zacytować bo co do wybierania to ja niezdecydowana jestem :diabloti: Najchętniej bym wsie ale za dużo z tym roboty :cool1: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Oszalałaś :crazyeye: Tyle fot ? :crazyeye: Ja nawet nie wiem którą mam zacytować bo co do wybierania to ja niezdecydowana jestem :diabloti: Najchętniej bym wsie ale za dużo z tym roboty :cool1: :evil_lol:

jakoś tak mnie wzięło dzis z tymi fotami- PRZE
PRASZAM :oops: więcej sie to nie powtórzy :shake::shake:

evaxon napisał(a):
:sweetCyb: czesc :sweetCyb:

BU! :evil_lol:

Posted

:placz:tak ...dziś ją wzięło z fotami ...ja wiem dlaczego ....wiem ...bo ja jutro idę do pracy rano:placz: .......i dziś nie miałam z kim poklikać :placz:...a jutro mnie nie bedzie:placz::placz::placz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:placz:tak ...dziś ją wzięło z fotami ...ja wiem dlaczego ....wiem ...bo ja jutro idę do pracy rano:placz: .......i dziś nie miałam z kim poklikać :placz:...a jutro mnie nie bedzie:placz::placz::placz:

:-x:-x wcale niee.... wzieło mnie bo mnie wzieło.... bedziesz jutro popołudeńku :loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
:-x:-x wcale niee.... wzieło mnie bo mnie wzieło.... bedziesz jutro popołudeńku :loveu:
:p....nio będę ....będę ...:loveu::loveu::loveu:...powinnam być tak ok.12;)