clockwork Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 dealer napisał(a):biedny Klocus:placz: sucha bulka go karmia a sami we Anglii grillowane kielbachy wcinaja.... nie kielbachy ino szaszlyki i kuraki:diabloti: a bulka nie sucha..umoczylam w wodzie:diabloti: a ty nie badz takie TOZ:diabloti: madzia i medor napisał(a):Klocuś, ale ty masz duże no te... no jojca:loveu::loveu::loveu: P.S. Pozdrawia Madź z Kaczogrodu:cool1: to nie jojka.. Clockwork jest wykastrowany... to kleszcze...... :-( Quote
clockwork Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 buuuuuuuuuuuuuu.. jaka gafa:oops::oops::oops: ALUTKA!!!!!! dzieki zafotaski... ladny ten pies.. jaka to rasa???:cool1: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='clockwork']buuuuuuuuuuuuuu.. jaka gafa:oops::oops::oops: ALUTKA!!!!!! dzieki zafotaski... ladny ten pies.. jaka to rasa???:cool1:[FONT=Arial];)to taki ...pundel jastrzębski ...nietrymowany:razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Dzień doberek ...na obczyźnie ;) Dziś troszkę cieplej jakieś 22 stopnie , ale słoneczko jest bardzo nieśmiałe :razz: Jak po angielskim mięsku z grilla:cool3: Mam nadzieję że fotaski Klocusia :loveu:poprawiły Ci troszkę humorka:razz: [/FONT] Quote
agbar Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 dzien dobry:multi: w dojczach upal....jak sie miewasz darling?:diabloti: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry:multi: w dojczach upal....jak sie miewasz darling?:diabloti:[FONT=Arial];)u nas już też cieplej i słoneczko wypełzło zza chmurek ..niebo zrobiło sie o dziwo błękitne ...chyba będzie upalnie:razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial]Na dzień doberek dla Pańciów i innych miłośników Klocka:loveu: [/FONT] [FONT=Arial]będę dawkować bo mi się zapasik kończy;)[/FONT] Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 clockwork napisał(a): jaka polska?? kim jestes?? :diabloti: hehehe no właśnie wy w angli szybko zapominacie o nas ucisnietych paskiem od spodni :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='dbsst']hehehe no właśnie wy w angli szybko zapominacie o nas ucisnietych paskiem od spodni :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]ale ci ten paseczek zapadł w pamięć:eviltong:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 clockwork napisał(a): to nie jojka.. Clockwork jest wykastrowany... to kleszcze...... :-( Kleszcze, hmmm, to zostaw, nie wyrywaj ich, nich sobie żyją, w końcu one też mają uczucia:-(:-( Quote
clockwork Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi:Dzień doberek ...na obczyźnie ;) Dziś troszkę cieplej jakieś 22 stopnie , ale słoneczko jest bardzo nieśmiałe :razz: Jak po angielskim mięsku z grilla:cool3: Mam nadzieję że fotaski Klocusia :loveu:poprawiły Ci troszkę humorka:razz: [/FONT] alez ja mam wysmienitego humorka!!! dzis koles bedzie pytal o prace dlamnie na tydzien ... :cool3: moze sie uda :p u nas tez slonecznie- juz sciaglam 1 warstwe ciuchow- mam jeszcze 2 :evil_lol: bylismy z ranca na zakupkach- kupilismy Klocusiowi obrozeczke... z cwiekami... pan powiedzial ze to dla pitbulla lub mastifa, o dziwo pitbull i mastif powiedzial po Polsku:diabloti: obrozke- zapinam sobie w pasie- powinna byc dobra:eviltong: [quote name='paula_z'] Sztachniesz się :D :evil_lol::evil_lol: jol Paula ;) [quote name='dealer']dzien dobry:multi: w dojczach upal....jak sie miewasz darling?:diabloti: superowo!!! majne libe... dzien dobry... tesknisz??:eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)u nas już też cieplej i słoneczko wypełzło zza chmurek ..niebo zrobiło sie o dziwo błękitne ...chyba będzie upalnie:razz:[/FONT] tu tyz!!! wczoraj w ogrodzie odwalilam taniec indianski z modlami o slonko... HA! [quote name='dbsst']hehehe no właśnie wy w angli szybko zapominacie o nas ucisnietych paskiem od spodni :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]ale ci ten paseczek zapadł w pamięć:eviltong:[/FONT] :roll: nie wiem o co biega Quote
Paula Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Witaj moja najulubieńsza Madziu :loveu: :diabloti: Quote
clockwork Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 madzia i medor napisał(a):Kleszcze, hmmm, to zostaw, nie wyrywaj ich, nich sobie żyją, w końcu one też mają uczucia:-(:-( takie podejscie mam do sprawy... laply sie kleszczyki klocka niech se som... przeca nie mialabym sumienia wyrwac i zabic:placz:, bolalo by je :placz: czescmoja imienniczko Quote
clockwork Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 paula_z napisał(a):Witaj moja najulubieńsza Madziu :loveu: :diabloti: witaj najulubiensza Paulo ze wszystkich jakie znam:loveu::eviltong: Quote
malawaszka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 mmmmmmmm przystojniacha :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='clockwork']alez ja mam wysmienitego humorka!!![FONT=Arial]...i nie tęsknisz za Klocusiowym lizankiem...:razz:[/FONT] dzis koles bedzie pytal o prace dlamnie na tydzien ... :cool3: moze sie uda :pno byłoby super u nas tez slonecznie- juz sciaglam 1 warstwe ciuchow- mam jeszcze 2 :evil_lol: bylismy z ranca na zakupkach- kupilismy Klocusiowi obrozeczke... z cwiekami... pan powiedzial ze to dla pitbulla lub mastifa, o dziwo pitbull i mastif powiedzial po Polsku:diabloti: obrozke- zapinam sobie w pasie- powinna byc dobra:eviltong:[FONT=Arial]...a jaki kolor obróżeczki;)[/FONT] :evil_lol::evil_lol: jol Paula ;) superowo!!! majne libe... dzien dobry... tesknisz??:eviltong: tu tyz!!! wczoraj w ogrodzie odwalilam taniec indianski z modlami o slonko... HA![FONT=Arial]...nagrany na kamerkę:razz:[/FONT] :roll: nie wiem o co biega[FONT=Arial]:razz:hmmm przypomnij sobie jak Debe oglądała u ciebie fotaski ...te z długimi włoskami;) wróciłam z Bezludzia:p [/FONT] Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial]:razz:czy jesteście z Klocusiem zarejstrowani na Molosach ....bo jak nie to wrzucę za was posta z fotaską Klocusia ...;)[/FONT] Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:z cyklu .....mechaniczna pomarańcza;) [/FONT] Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Cloccova a qto wie o co biega ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='dbsst']Cloccova a qto wie o co biega ;) :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]przeca pisalam że ja..........:eviltong:[/FONT] Quote
agbar Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 kurka ale wyrosniete pomarancze maja w tym jebiu:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='dealer']kurka ale wyrosniete pomarancze maja w tym jebiu:evil_lol:[FONT=Arial];)bo tam wsio inne niepowtarzalne:eviltong:[/FONT] Quote
agnes1 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Witam siostro:multi: i was wszystkie cioteczki:multi: Wyciągam z otchłani tego biednego blożka:-( Wstawię kilka obiecanych kiedyś tam fotek;):diabloti: Quote
Recommended Posts