Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dealer napisał(a):
biedny Klocus:placz: sucha bulka go karmia a sami we Anglii grillowane kielbachy wcinaja....

nie kielbachy ino szaszlyki i kuraki:diabloti:
a bulka nie sucha..umoczylam w wodzie:diabloti:
a ty nie badz takie TOZ:diabloti:

madzia i medor napisał(a):
Klocuś, ale ty masz duże no te... no jojca:loveu::loveu::loveu:
P.S. Pozdrawia Madź z Kaczogrodu:cool1:

to nie jojka.. Clockwork jest wykastrowany... to kleszcze...... :-(

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']buuuuuuuuuuuuuu.. jaka gafa:oops::oops::oops:

ALUTKA!!!!!! dzieki zafotaski... ladny ten pies.. jaka to rasa???:cool1:[FONT=Arial];)to taki ...pundel jastrzębski ...nietrymowany:razz:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:Dzień doberek ...na obczyźnie ;)
Dziś troszkę cieplej jakieś 22 stopnie , ale słoneczko jest bardzo nieśmiałe :razz:
Jak po angielskim mięsku z grilla:cool3:
Mam nadzieję że fotaski Klocusia :loveu:poprawiły Ci troszkę humorka:razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']dzien dobry:multi: w dojczach upal....jak sie miewasz darling?:diabloti:[FONT=Arial];)u nas już też cieplej i słoneczko wypełzło zza chmurek ..niebo zrobiło sie o dziwo błękitne ...chyba będzie upalnie:razz:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):

jaka polska?? kim jestes?? :diabloti:

hehehe no właśnie wy w angli szybko zapominacie o nas ucisnietych paskiem od spodni :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']hehehe no właśnie wy w angli szybko zapominacie o nas ucisnietych paskiem od spodni :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]ale ci ten paseczek zapadł w pamięć:eviltong:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):

to nie jojka.. Clockwork jest wykastrowany... to kleszcze...... :-(

Kleszcze, hmmm, to zostaw, nie wyrywaj ich, nich sobie żyją, w końcu one też mają uczucia:-(:-(

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi:Dzień doberek ...na obczyźnie ;)
Dziś troszkę cieplej jakieś 22 stopnie , ale słoneczko jest bardzo nieśmiałe :razz:
Jak po angielskim mięsku z grilla:cool3:
Mam nadzieję że fotaski Klocusia :loveu:poprawiły Ci troszkę humorka:razz:
[/FONT]

alez ja mam wysmienitego humorka!!! dzis koles bedzie pytal o prace dlamnie na tydzien ... :cool3: moze sie uda :p
u nas tez slonecznie- juz sciaglam 1 warstwe ciuchow- mam jeszcze 2 :evil_lol:

bylismy z ranca na zakupkach- kupilismy Klocusiowi obrozeczke... z cwiekami... pan powiedzial ze to dla pitbulla lub mastifa, o dziwo pitbull i mastif powiedzial po Polsku:diabloti:

obrozke- zapinam sobie w pasie- powinna byc dobra:eviltong:

[quote name='paula_z']
Sztachniesz się :D

:evil_lol::evil_lol: jol Paula ;)

[quote name='dealer']dzien dobry:multi: w dojczach upal....jak sie miewasz darling?:diabloti:
superowo!!! majne libe... dzien dobry... tesknisz??:eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)u nas już też cieplej i słoneczko wypełzło zza chmurek ..niebo zrobiło sie o dziwo błękitne ...chyba będzie upalnie:razz:[/FONT]
tu tyz!!! wczoraj w ogrodzie odwalilam taniec indianski z modlami o slonko... HA!

[quote name='dbsst']hehehe no właśnie wy w angli szybko zapominacie o nas ucisnietych paskiem od spodni :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]ale ci ten paseczek zapadł w pamięć:eviltong:[/FONT]
:roll: nie wiem o co biega

Posted

madzia i medor napisał(a):
Kleszcze, hmmm, to zostaw, nie wyrywaj ich, nich sobie żyją, w końcu one też mają uczucia:-(:-(

takie podejscie mam do sprawy... laply sie kleszczyki klocka niech se som... przeca nie mialabym sumienia wyrwac i zabic:placz:, bolalo by je :placz:

czescmoja imienniczko

Posted

[quote name='clockwork']alez ja mam wysmienitego humorka!!![FONT=Arial]...i nie tęsknisz za Klocusiowym lizankiem...:razz:[/FONT] dzis koles bedzie pytal o prace dlamnie na tydzien ... :cool3: moze sie uda :pno byłoby super
u nas tez slonecznie- juz sciaglam 1 warstwe ciuchow- mam jeszcze 2 :evil_lol:

bylismy z ranca na zakupkach- kupilismy Klocusiowi obrozeczke... z cwiekami... pan powiedzial ze to dla pitbulla lub mastifa, o dziwo pitbull i mastif powiedzial po Polsku:diabloti:

obrozke- zapinam sobie w pasie- powinna byc dobra:eviltong:[FONT=Arial]...a jaki kolor obróżeczki;)[/FONT]

:evil_lol::evil_lol: jol Paula ;)

superowo!!! majne libe... dzien dobry... tesknisz??:eviltong:

tu tyz!!! wczoraj w ogrodzie odwalilam taniec indianski z modlami o slonko... HA![FONT=Arial]...nagrany na kamerkę:razz:[/FONT]

:roll: nie wiem o co biega[FONT=Arial]:razz:hmmm przypomnij sobie jak Debe oglądała u ciebie fotaski ...te z długimi włoskami;)

wróciłam z Bezludzia:p
[/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']Cloccova a qto wie o co biega ;) :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]przeca pisalam że ja..........:eviltong:[/FONT]

Posted

Witam siostro:multi: i was wszystkie cioteczki:multi: Wyciągam z otchłani tego biednego blożka:-( Wstawię kilka obiecanych kiedyś tam fotek;):diabloti: