Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:sikaj do kffiatka ......bedzie nawóz:p[/FONT] Nie mogę bo mam 3 malutkie kfffffiatuszki tutaj :placz: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Zakwitła mi woskownica i pachnie w całym domu :multi::multi::multi: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pysia napisał(a):Nie mogę bo mam 3 malutkie kfffffiatuszki tutaj :placz: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Zakwitła mi woskownica i pachnie w całym domu :multi::multi::multi: woskiem ci pachnie i sie cieszysz:crazyeye: :diabloti: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):woskiem ci pachnie i sie cieszysz:crazyeye: :diabloti: Tak bo palę na świeczkach maryche :diabloti: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pysia napisał(a):Nie mogę bo mam 3 malutkie kfffffiatuszki tutaj :placz: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Zakwitła mi woskownica i pachnie w całym domu :multi::multi::multi:[FONT=Arial]eee no to spoxik ...malutkie kffiatuszki też piją:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Bierem dwa, ni byndem siem dzielić:diabloti: Miałam napisać coś mądrego, ale takie rzeczy zazwyczaj szybko ulatniają się z mej głoweńki:siara::diabloti: :diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:taaa to standart.......ulatniają się szybciorkiem bo za dużo głowe wietrzysz:diabloti:ciągle gdzieś latasz ..... Doberek w ....Klocusiowym Blogasku:p [/FONT] Quote
Medorowa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:diabloti:taaa to standart.......ulatniają się szybciorkiem bo za dużo głowe wietrzysz:diabloti:ciągle gdzieś latasz ..... Doberek w ....Klocusiowym Blogasku:p [/FONT] Myślisz, że to przez to:hmmmm::hmmmm: Następnym razem zatkam sobie uszy jak będę latać, zeby mi już nie wylatywały:multi: Witam bandozie:p Quote
malawaszka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ufff dotarłam, przeczytałam :p wiiitaaammm :loveu: Quote
Alicja Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [FONT=Arial]:razz:Klocusiowa wypoczywa;).....to i w blożku cisza.................:cool1:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 [FONT=Arial]Klocusiowa miała łikend pełen roboty- tero sie odstresowuje a dla Ciebie Alicjo info... zapomniałach telefona :placz: leży w domu i pewnie jest na nim 666 esemesków od Cia ....[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
agbar Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Klocusiowa:loveu: :loveu: sery zakupila?:razz: :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ahhh zapomniałam napisać, że nowe pantofelki są ćliczne :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]Klocusiowa miała łikend pełen roboty- tero sie odstresowuje a dla Ciebie Alicjo info... zapomniałach telefona :placz: leży w domu i pewnie jest na nim 666 esemesków od Cia ....[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Klocusiowa, ale Ty masz talenciora:loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Arial]:razz:wyciągam z otchłani ....oczekujemy na gospodynię;)[/FONT] Quote
agbar Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 cze ziom:diabloti: pewnie sie znowu spoznisz do arbajta...:razz: Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):cze ziom:diabloti: pewnie sie znowu spoznisz do arbajta...:razz:[FONT=Arial]:razz:pewnie zaś sprząta...............[/FONT] Quote
clockwork Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Bierem dwa, ni byndem siem dzielić:diabloti: Miałam napisać coś mądrego, ale takie rzeczy zazwyczaj szybko ulatniają się z mej głoweńki:siara::diabloti: :diabloti: [FONT=Arial]INFORMUJĘ że jajka bierze Madzia i medor :p nooooo...napisz coś mądrego :diabloti:[/FONT] Patka napisał(a):Bardzo spodobała mi sie ta fotka - straszny słodziak, ale była koszmarnej jakości to troszkę ja poprawiłam :) [FONT=Arial]no nie?? jaki był toffany??? :loveu::loveu::loveu: fotka złej jakości bo to z aparaciku o którym WTEDY nie mieliśmy bordowego pojęcia... i nie miał podglądu na wyświetlaczu :diabloti: cześć Patuś... [/FONT] Pysia napisał(a):Cześć Klockowa :multi: Żyję i pomioty Szatana mnie nie pozarły :multi: Jeszcze....Ballada i Behemot są u mnie nadal...Tak, że nie wiem co będzie dalej ze mną :diabloti: [FONT=Arial]buuuuu... szkodniki poszły w świat :cool1: cześć Misiu Pysiu :loveu:[/FONT] Pysia napisał(a):Tak bo palę na świeczkach maryche :diabloti: [FONT=Arial]spal Maryśke na stosie :evil_lol:[/FONT] malawaszka napisał(a):ufff dotarłam, przeczytałam :p wiiitaaammm :loveu: [FONT=Arial]witaaaammmm..... dotartą, przeczytującą :multi: [/FONT] madzia i medor napisał(a):Witam bandozie:p [FONT=Arial]witam... te one... :hmmmm: jakiego masz psa?? :diabloti:[/FONT] dealer napisał(a):Klocusiowa:loveu: :loveu: sery zakupila?:razz: :diabloti: [FONT=Arial]zakupiła :diabloti:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 paula_z napisał(a): Super tapetka :razz: Cześć Magda :p [FONT=Arial]cześć Paula :p[/FONT] malawaszka napisał(a):ahhh zapomniałam napisać, że nowe pantofelki są ćliczne :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]wiem :diabloti:[/FONT] madzia i medor napisał(a):Klocusiowa, ale Ty masz talenciora:loveu: :loveu: [FONT=Arial]fotecki przerobiła Basia- ta od Viki :razz: jam za ciemna na takie hocki-klocki :cool1:[/FONT] dealer napisał(a):cze ziom:diabloti: pewnie sie znowu spoznisz do arbajta...:razz: [FONT=Arial]nie... no 2 godziny spóźnienia jest w granicach tolerancji :diabloti:[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:pewnie zaś sprząta...............[/FONT] [FONT=Arial]nie sprząta ino obiad gotowała :angryy:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 clockwork napisał(a): [FONT=Arial]fotecki przerobiła Basia- ta od Viki :razz: jam za ciemna na takie hocki-klocki :cool1:[/FONT] A już myślałam, że chociaż jedna z nas - tyszanek jest uzdolniona:shake: :shake: ;) Quote
BeaC Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 weszłam do Ciebie klockowa................... przywitać sie no............ poniedziałek:eviltong: Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 clockwork napisał(a): [FONT=Arial]nie sprząta ino obiad gotowała :angryy:[/FONT][FONT=Arial]:razz:nooo .....co za poświęcenie;):evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 http://www.polskalokalna.pl/wiadomosci/news/kobieta-ciezko-pogryziona-przez-swojego-psa,921043,225 :placz: :angryy: Quote
Pysia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Klockowa....Tak to bywa kiedy nieodpowiedzialne osoby mają dzieci i psy ..... Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Pysia napisał(a):Klockowa....Tak to bywa kiedy nieodpowiedzialne osoby mają dzieci i psy .....[FONT=Arial]:diabloti:no niestety a tych pierwszych i tych drugich jest cała masa:angryy:[/FONT] Quote
BeaC Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 clockwork napisał(a):http://www.polskalokalna.pl/wiadomosci/news/kobieta-ciezko-pogryziona-przez-swojego-psa,921043,225 :placz: :angryy: słyszalam o tym w radio................ dołączałm swój głos do Ali i Pysi................też tak sadze:mad: Quote
Recommended Posts