Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)[FONT=Arial]...a J. o tym wie...:razz:[/FONT]

nie musi o wszystkim wiedzieć :diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]przyjeżdżaj- dam ci pomiziać :cool1:[/FONT]

a wytrymować dasz? :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']nie musi o wszystkim wiedzieć :diabloti:

a wytrymować dasz? :cool1:[FONT=Arial]:razz:jak się pospieszysz to zdążysz bo mu już skórka schodzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....z plecków:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:jak się pospieszysz to zdążysz bo mu już skórka schodzi[/FONT]

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)poznasz go niebawem:p[/FONT][FONT=Arial][/FONT]
:multi: :multi: :multi:
I Klocusia poznam i tak mi będzie robił :evil_lol:

:loveu:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]słyszałam że zamierzasz poznać go osobiście ;)[/FONT]

Zamierzam :grins: A cio, zazdrościsz :razz: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']bhahahahah całe szczęście że z plecków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:razz:a z czego ty myślałaś ....he:eviltong:[/FONT]

[quote name='madzia i medor']Tak czy siak, ekonomia pełną gębą:diabloti:[FONT=Arial]a jak ...trzeba sie umieć urządzić ...ciepła woda mi nie leci to jade do Jastrzębia na SPA:eviltong:[/FONT]

[quote name='paula_z']:multi: :multi: :multi:

Zamierzam :grins: A cio, zazdrościsz :razz: :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak se zasłużysz to Ci tak zrobi;)

Hell.oł....Magdaleno .....moja prawie imienniczko;).....bądź powitana rankiem w Naszym Blożku:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)wpadnij do Dilerki na ananasa , truskawki , nalesniki i placki z pyrlandii;)[/FONT]
[FONT=Arial]byłam... pocałowałam klamke- Dilerowej ni ma :niewiem: zostawiłam kartke w drzwiach [/FONT]

[quote name='malawaszka']a wytrymować dasz? :cool1:
[FONT=Arial]i co jeszcze... może na głowie go postawisz?? albo wywieziesz na działke żeby uciekł, albo wrzucisz do słoika do wilka?? pazerna ... pomiziać to już nie starczy :shake:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:jak się pospieszysz to zdążysz bo mu już skórka schodzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....z plecków:eviltong:[/FONT]
[FONT=Arial]i nie tylko :p[/FONT]

[quote name='paula_z']:multi: :multi: :multi:

Zamierzam :grins: A cio, zazdrościsz :razz: :evil_lol:

[FONT=Arial]współczuje

Kłaniam się wszystkim nisko bardzo!!!
[/FONT]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Magdalenooooooooo

jestem, czuwam i podpisuje spolecznie liste obecnosci......:loveu:
[FONT=Arial]cześć cześć - odnotowano [/FONT]
[quote name='evaxon']cejść klockowa:grins: lubie cytać............................twoje mejle:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

[FONT=Arial]cześć Hakerze... ben hakerze... włamałaś sie do mojej skrzynki mailowej??? :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]byłam... pocałowałam klamke- Dilerowej ni ma :niewiem: zostawiłam kartke w drzwiach :razz:zaklinkaj ...ona siedzi przy kompku[/FONT]

[FONT=Arial]i co jeszcze... może na głowie go postawisz?? albo wywieziesz na działke żeby uciekł, albo wrzucisz do słoika do wilka?? pazerna ... pomiziać to już nie starczy :shake:[/FONT]

[FONT=Arial]i nie tylko :p...cichaj wsiego wiedzieć nie muszą:eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]współczuje ........:crazyeye::crazyeye:a cóż ci...

Kłaniam się wszystkim nisko bardzo!!!
[/FONT][FONT=Arial]wstawaj ...cóż się tak płożysz:razz:;)[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][
[FONT=Arial]i nie tylko :p[/FONT]

A skąd mu jeszzce skórka schodzi, bo ja się wogóle na gadach nie znam:niewiem::diabloti:

Witaj mła tysowianko:multi::multi:

Posted

[quote name='madzia i medor']A skąd mu jeszzce skórka schodzi, bo ja się wogóle na gadach nie znam:niewiem::diabloti:
Witaj mła tysowianko:multi::multi:

[FONT=Arial]z ogona!!!! :diabloti: z nogów :diabloti: z brzycha............:diabloti:

witanko krajanko :multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]z ogona!!!! :diabloti: z nogów :diabloti: z brzycha............:diabloti: [/FONT]

[FONT=Arial]witanko krajanko :multi:[/FONT]
Wyłącz smokowi ta żarówe bo sie dzieciak spiekł:angryy: a ty sie jeszcze chwalisz:evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']Wyłącz smokowi ta żarówe bo sie dzieciak spiekł:angryy: a ty sie jeszcze chwalisz:evil_lol: [FONT=Arial];)chłopak ma solare a ty mu zazdraszczasz:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)chłopak ma solare a ty mu zazdraszczasz:razz:[/FONT]
:mad: ja mu zazdraszczam ja:mad: Już nie pamiętasz co solare potrafi uczynić ciałkowi:angryy: Klockowa raz wlazła i jej jogurt wiozłaś a ten borok cały czas mus tam siedzieć:diabloti: no chyba że se wyjdzie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']Wyłącz smokowi ta żarówe bo sie dzieciak spiekł:angryy: a ty sie jeszcze chwalisz:evil_lol:
[FONT=Arial]dzis z okazji dnia dziecka zostawiłam mu 2 załączone :diabloti:

a tak wogóle to tępa jezdech... nie złożyłam Wam życzeń...
na DZIEŃ dziecka i DZIEŃ-cioła :p

wszystkiego dobrego !!! dzieciaczki!!!!
[/FONT]

Posted

[quote name='agnes1']:mad: ja mu zazdraszczam ja:mad: Już nie pamiętasz co solare potrafi uczynić ciałkowi:angryy: Klockowa raz wlazła i jej jogurt wiozłaś a ten borok cały czas mus tam siedzieć:diabloti: no chyba że se wyjdzie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[FONT=Arial]nie kracz.. jak wyjdzie to go wypatrosze :angryy:[/FONT]