agbar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a):że co ci pęknie?? :hmmmm: słowo zupełnie mi nie znane... ano tak...pewnie Ala do pracy zabrala....:diabloti: Quote
malawaszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a):garnek to i ja mam ... ale za choliere nie wiem jak go podłączyc do prądu :niewiem: łoomatko jakie toto nieporadne - kablem moja droga kablem :diabloti: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 malawaszka napisał(a):łoomatko jakie toto nieporadne - kablem moja droga kablem :diabloti: zerkłam.. mój garnek nie ma kabla.... chyba że utne od zepsutego czajnika i rzuce go do gara z wodą... znaczy 1 koniec... drugi do kontaktu?? zadziała?? :cool3: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):ano tak...pewnie Ala do pracy zabrala....:diabloti: Ala wraca za 23 minutki.... i co?? pewnie znikniesz mi z ... pola widzenia.. i pójdziesz do Ali :mad: Quote
agbar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a):Ala wraca za 23 minutki.... i co?? pewnie znikniesz mi z ... pola widzenia.. i pójdziesz do Ali :mad: a gdziezbym ja cie mogla opuscic po tych wszytkich wspolnie spedzonych godzinach:loveu: Quote
Anja33 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Cze Klocusiowa Nadrobiłam wsio czy wy nie pracujecie???????????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agbar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Anka12 napisał(a):Cze Klocusiowa Nadrobiłam wsio czy wy nie pracujecie???????????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Klockowa nie pracuje...chodzi na kolanach...chyba cos zgubila...:diabloti: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):a gdziezbym ja cie mogla opuscic po tych wszytkich wspolnie spedzonych godzinach:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: no przerobiłaś u mnie prawie dniówke... zgłoś sie po wypłate ostatniego ;) Quote
agbar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: no przerobiłaś u mnie prawie dniówke... zgłoś sie po wypłate ostatniego ;) premie tez naliczylas????:diabloti: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Anka12 napisał(a):Cze Klocusiowa Nadrobiłam wsio czy wy nie pracujecie???????????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kto?? ja?? ja nie mam czasu na pierdoły... praca nie zając... cze Anka12 (cholewcia to brzmi jak kamcia14 :diabloti:) dealer napisał(a):Klockowa nie pracuje...chodzi na kolanach...chyba cos zgubila...:diabloti: la ptoka :eviltong: Quote
agbar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a):kto?? ja?? ja nie mam czasu na pierdoły... praca nie zając... cze Anka12 (cholewcia to brzmi jak kamcia14 :diabloti:) la ptoka :eviltong: la ptoka na la kolanach la szukalas???:diabloti: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):premie tez naliczylas????:diabloti: boszzzz.. jaka ty pazerna :shake: Quote
agbar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a):boszzzz.. jaka ty pazerna :shake: pracowita kochanienka pracowita.....juz mnie palce bola od tej pracy a tu jeszcze jakies cialko pocwiartowane musze zlozyc....:diabloti: Quote
agbar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):Klockowa chcesz może Frania ? :diabloti: Klockowa nie chciej!!!! mi tez go chciala wcisnac:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):Klockowa chcesz może Frania ? :diabloti: a czemu Ty chcesz go oddac w inne rece????:mad: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):Klockowa nie chciej!!!! mi tez go chciala wcisnac:diabloti: cichaj paskudo :mad: :mad: :diabloti: Agunia-Pańciunia) napisał(a):a czemu Ty chcesz go oddac w inne rece????:mad: bo mnie ręce bolą :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):cichaj paskudo :mad: :mad: :diabloti: bo mnie ręce bolą :diabloti: od czego Cie te rece bola....?? cos sciemniasz....:mad: mow....:diabloti: Quote
agbar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):od czego Cie te rece bola....?? cos sciemniasz....:mad: mow....:diabloti: dusila go dusila to ja bola:diabloti: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):pracowita kochanienka pracowita.....juz mnie palce bola od tej pracy a tu jeszcze jakies cialko pocwiartowane musze zlozyc....:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Vectra napisał(a):Klockowa chcesz może Frania ? :diabloti: niee... chce lalke :loveu: dealer napisał(a):Klockowa nie chciej!!!! mi tez go chciala wcisnac:diabloti: aaa.. jak wcisnąc... to CHCE! :diabloti: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Lalki nie oddam .................... ręce mnie bolą od Franka i jego piłki :diabloti: Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Dzień dobry........ Przylazłam se to jak do sia ....KCM:eviltong: Quote
Anja33 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a):kto?? ja?? ja nie mam czasu na pierdoły... praca nie zając... cze Anka12 (cholewcia to brzmi jak kamcia14 :diabloti:) la ptoka :eviltong: Tyla że ja już stara jestem 34 wiosenki już przemineły Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Dzień dobry........ Przylazłam se to jak do sia ....KCM:eviltong: witam cie dosiu kochana :diabloti: Anka12 napisał(a):Tyla że ja już stara jestem 34 wiosenki już przemineły :crazyeye: :crazyeye: kryste panie.. aleś stara :diabloti: Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a):witam cie dosiu kochana :diabloti:....:razz:....hmmmmmm dosia....... :crazyeye: :crazyeye: kryste panie.. aleś stara :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no.........okrutnie Quote
Recommended Posts