clockwork Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 BeaC napisał(a):....................witaj..........klockowa!!!!!!1 dojechali my szczęśliwie......my bardziej niz piesa..................goraco.......Tz JESZCZE żyje...................(Pomimo popsutych pleców:diabloti:) teraz go muszę cały czas pieścić..........mascią.............:mad::mad::mad: buuhahhahha... wiedział co robi ... nie mógł sie doprosic miziu miziu od ciebie to znalazł sposoba pozdróweczka :loveu: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Patka napisał(a):jak zawsze mega słodziak :) no cześc Patuś :loveu: mizianko dla wszystkich mniejszych dziubasków :loveu: Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a): buuhahhahha... wiedział co robi ... nie mógł sie doprosic miziu miziu od ciebie to znalazł sposoba pozdróweczka :loveu: .........bo wiesz ja zawsze stosuję metode ze szklanką zimnej wody.........a tak wogóle to............wiesz, że masz fajnego psa...............co mu zrobiłaś, że ma takie biedne łocka???? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 BeaC napisał(a):....................witaj..........klockowa!!!!!!1 dojechali my szczęśliwie......my bardziej niz piesa..................goraco.......Tz JESZCZE żyje...................(Pomimo popsutych pleców:diabloti:) teraz go muszę cały czas pieścić..........mascią.............:mad::mad::mad: Basiu...ketopron.... Quote
agbar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 czesc moja mila:loveu: wpadlam zapytnac jak sie miewa MOJ Pawcio:diabloti: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):czesc moja mila:loveu: wpadlam zapytnac jak sie miewa MOJ Pawcio:diabloti: cześc kochana mła... TWÓJ Pawcio jest TWÓJ więc nie interesuje mnie co u niego :cool1: CIESZE SIE żeś zajrzała do mnie :diabloti: Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Basiu...ketopron.... eeeeeeeeeeeeeee raczej Beata:cool1:......... Alantan!!!! Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 BeaC napisał(a):eeeeeeeeeeeeeee raczej Beata:cool1:......... Alantan!!!! Beata.... Alantan Plus Maśc :p i jak tam?? goi sie buraczek na pleckach?? :cool3: no maści los Quote
agbar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a):cześc kochana mła... TWÓJ Pawcio jest TWÓJ więc nie interesuje mnie co u niego :cool1: CIESZE SIE żeś zajrzała do mnie :diabloti: uwierze ci ze sie cieszysz...bo ja taka naiwna jestem z natury:diabloti: :loveu: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):uwierze ci ze sie cieszysz...bo ja taka naiwna jestem z natury:diabloti: :loveu: curwa!!!! ciesze sie jak diobli, a ta mi mówi że z naiwności wierzy..... masakra.... co za ludzie :shake: Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a):Beata.... Alantan Plus Maśc :p i jak tam?? goi sie buraczek na pleckach?? :cool3: ..........Buraczek.............a jaki przyjemny w ...dotyku:eviltong::eviltong::eviltong::razz: .............chyba Go tak nazwę:diabloti: Quote
Patka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 alantan maść idzie u nas litrami :) to chyba jeden z cudów medycyny jest :) Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Patka napisał(a):alantan maść idzie u nas litrami :) to chyba jeden z cudów medycyny jest :) Patuś... rozwiń temat... gdzie u nas?? po kiego diabła?? daj namiary na Alantan na litry sprzedawany...:diabloti: i takie tam..:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 malawaszka napisał(a):halooooo czy tu podają kawe??? :oops: z ciankiem, działa szybko i skutecznie...:diabloti: . Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 malawaszka napisał(a):halooooo czy tu podają kawe??? :oops: jak przyniesiesz czajnik to tak :diabloti: w domu też mi sie zepsuł, więc jak masz 2 na zbyciu- reflektuję..... Agunia-Pańciunia) napisał(a):z ciankiem, działa szybko i skutecznie...:diabloti: . z kim?? :crazyeye: Quote
malawaszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a):jak przyniesiesz czajnik to tak :diabloti: w domu też mi sie zepsuł, więc jak masz 2 na zbyciu- reflektuję..... z kim?? :crazyeye: kkkurde czajnika zapasowegi niet ale garnek sie znajdzie :evil_lol: no i właśnie też nie wiem z kim ta kawa :niewiem: Quote
agbar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 malawaszka napisał(a):kkkurde czajnika zapasowegi niet ale garnek sie znajdzie :evil_lol: no i właśnie też nie wiem z kim ta kawa :niewiem: cho do mnie kjakejsik gratis do kawuchy:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a):jak przyniesiesz czajnik to tak :diabloti: w domu też mi sie zepsuł, więc jak masz 2 na zbyciu- reflektuję..... z kim?? :crazyeye: z czym.... CIANEK.........TAKA TRUCIZNA!!! Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):cho do mnie kjakejsik gratis do kawuchy:diabloti: ja bardzo prosze o NIE DILOWANIE TU!!!! Quote
agbar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a):ja bardzo prosze o NIE DILOWANIE TU!!!! cicho !!!! nie krzycz bo mi musk peknie....:diabloti: kkkurde z czegos trzeba zyc.....:razz: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 malawaszka napisał(a):kkkurde czajnika zapasowegi niet ale garnek sie znajdzie :evil_lol: no i właśnie też nie wiem z kim ta kawa :niewiem: garnek to i ja mam ... ale za choliere nie wiem jak go podłączyc do prądu :niewiem: Agunia-Pańciunia) napisał(a):z czym.... CIANEK.........TAKA TRUCIZNA!!! aaa.. z NIM!!! ja dziękuję- postoję :shake: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):cicho !!!! nie krzycz bo mi musk peknie....:diabloti: kkkurde z czegos trzeba zyc.....:razz: że co ci pęknie?? :hmmmm: słowo zupełnie mi nie znane... Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ......żegnam sie..................do jutra??/........no to PA:cool1: Quote
Recommended Posts