Pysia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Hej Klockowa potrzebuję dostać pałą w łeb żeby się zatrzymać w tej robocie :evil_lol: Muszę odpocząc przed narodzinami dzieci.... Klocuś fajny bo...czarny :diabloti: A Ala fajnie pod nim wygląda :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Pysia napisał(a):Hej Klockowa potrzebuję dostać pałą w łeb żeby się zatrzymać w tej robocie :evil_lol: Muszę odpocząc przed narodzinami dzieci.... Klocuś fajny bo...czarny :diabloti: A Ala fajnie pod nim wygląda :evil_lol::diabloti:chciałam powiedzieć że Ala zawsze fajnie wygląda .........pod:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 znalazłam jeszcze jedną foteczkę Grilowca Dezertera;) Quote
BeaC Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ......................melduję się , że już jestem :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 BeaC napisał(a):......................melduję się , że już jestem :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:ja też .... tylko za cholere nie mogę zrozumieć dlaczego pół nocy tyralam w koszuce nocnej:oops: po Jastrzębiu w poszukiwania Legwana rodem z Klockowa:cool1:.....normalnie obudziłam się styrana na maxa wsio mnie boli bo musiałam się gdzieś wczołgiwać:crazyeye:pod meble:cool1:.......to ja już wolalabym ogladać teletubisie:oops: Quote
clockwork Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Agga napisał(a):Jaka piękna jaszczurka:loveu: A co to za pozycja;) Agga... :shake:to nie jest jaszczurka... to Bullinka :eviltong: Pysia napisał(a):Hej Klockowa potrzebuję dostać pałą w łeb żeby się zatrzymać w tej robocie :evil_lol: Muszę odpocząc przed narodzinami dzieci.... Klocuś fajny bo...czarny :diabloti: A Ala fajnie pod nim wygląda :evil_lol: podjedź no do nas... gwarantujemy full serwis-mówisz i masz, albo skocz na mecz i wejdź między szalikowców... Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:chciałam powiedzieć że Ala zawsze fajnie wygląda .........pod:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: o masz... cóż za skromność... Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:ja też .... tylko za cholere nie mogę zrozumieć dlaczego pół nocy tyralam w koszuce nocnej:oops: po Jastrzębiu w poszukiwania Legwana rodem z Klockowa:cool1:.....normalnie obudziłam się styrana na maxa wsio mnie boli bo musiałam się gdzieś wczołgiwać:crazyeye:pod meble:cool1:.......to ja już wolalabym ogladać teletubisie:oops: te.. a na pewno to był sen?? mi sie wydawało że ktoś w nocy po chałupie łazi... a i legwan jakiś taki padnięty był :cool3: Quote
agbar Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 dzien dobry chcialam rzeknac:) no to ide ale przyde:) Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 clockwork napisał(a):Agga... :shake:to nie jest jaszczurka... to Bullinka :eviltong: Agga sie nie zna na zwierzach:evil_lol: podjedź no do nas... gwarantujemy full serwis-mówisz i masz, albo skocz na mecz i wejdź między szalikowców... nie chwal sie ...u nas też są:eviltong: o masz... cóż za skromność... no cóż .........:oops: te.. a na pewno to był sen?? mi sie wydawało że ktoś w nocy po chałupie łazi... a i legwan jakiś taki padnięty był :cool3:...oj to dobrze ze nie wyszłas z łóżka bo zawała byś dostała ..ja w czarnej koszulce z zeberka i w papilotach na głowie wpełzałam pod kanape:oops: Quote
clockwork Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 jako iż zaglądaja do nas całe tłumy... niczym u pani R. :cool1: dam parę fotek... coby zaś była cisza :eviltong: Quote
clockwork Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 chyba nigdy nie ujawni...rąbka tajemnicy :diabloti: Quote
agbar Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 jak tu cicho.....to ja sobie pojde co tak bede sama tu ....podziwiac te foty ... powiem mojemu Bartulcowi ze sa foty Klocuszka na pewno mu sie morda ucieszy:) Quote
clockwork Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 jedziemy na koncert :ylsuper: jesoooo jak on mnie za to nienawidził........... :angryy: Quote
agbar Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 clockwork napisał(a):jedziemy na koncert :ylsuper: jesoooo jak on mnie za to nienawidził........... :angryy: o matko te spojrzenie:placz: Quote
Anja33 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cześć Klocusie Fotecki adne aż żałuje że Mamusi Ali R. nie widziałam w kosulce w zeberke i papilotach Ach taka strata dla potomności No niemogie przy Klocusiu to cukier nie trzebny jest taki słodki Quote
clockwork Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 dealer napisał(a):jak tu cicho.....to ja sobie pojde co tak bede sama tu ....podziwiac te foty ... powiem mojemu Bartulcowi ze sa foty Klocuszka na pewno mu sie morda ucieszy:) dilerka... wiedziałam że tu zajrzysz :loveu::loveu: bo ja tu taka samotna... niechciana... niekochana... nawet na psa nikogo nie mogę załapać :placz: Quote
agnes1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:są są Klockowa nie dała rady ....a Niani się udało:eviltong: NO SIOSTRA!!! JAK CHODZI CIO TĘ TAJEMNICĘ:evil_lol: TO UJAWNIŁ:multi: CZYŻBYŚ NIE ZAGLĄDŁA DO TEGO WĄTKA:angryy: , ŻE NIE WIDZIAŁAŚ.:mad: :mad: :mad: Quote
Anja33 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 clockwork napisał(a):dilerka... wiedziałam że tu zajrzysz :loveu::loveu: bo ja tu taka samotna... niechciana... niekochana... nawet na psa nikogo nie mogę załapać :placz: Ło szesz TY a ja to cio :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Przeca ja Ciem Misiu Kocham a twoje alter ego Jacusia to już do grobnej deseczki Quote
clockwork Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 dealer napisał(a):o matko te spojrzenie:placz: znienawidził mnie do reszty... :diabloti: WYPCHAM!!!! Anka12 napisał(a):Cześć Klocusie Fotecki adne aż żałuje że Mamusi Ali R. nie widziałam w kosulce w zeberke i papilotach Ach taka strata dla potomności No niemogie przy Klocusiu to cukier nie trzebny jest taki słodki A WIESZ JAK JA ŻAŁUJE ŻE NIE UMIAŁAM ZA NIĄ POPEŁZAĆ POD TO ŁÓŻKO :angryy:, i też jej nie widziałam...:placz: cukiereczek mój :loveu: zgorzkniały już ... lata nie te... ale ciukierunio- miodziunio :p cholewka.... jeszcze sie nie lansowałam, więc ide... po kolei :scared: Quote
agbar Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 clockwork napisał(a):dilerka... wiedziałam że tu zajrzysz :loveu::loveu: bo ja tu taka samotna... niechciana... niekochana... nawet na psa nikogo nie mogę załapać :placz: no juz nie plakaj..... chces kjakejsa?:loveu: Quote
clockwork Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 agnes1 napisał(a):NO SIOSTRA!!! JAK CHODZI CIO TĘ TAJEMNICĘ:evil_lol: TO UJAWNIŁ:multi: CZYŻBYŚ NIE ZAGLĄDŁA DO TEGO WĄTKA:angryy: , ŻE NIE WIDZIAŁAŚ.:mad: :mad: :mad: UJAWNIŁ!! UJAWNIŁ!! :multi::multi:... ZBOCZEK :angryy: aaaaa... widzisz żadko tu bywam bo tu nudą straszy :p.... rzadko nie żadko -Alu ;) Anka12 napisał(a): Ło szesz TY a ja to cio :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Przeca ja Ciem Misiu Kocham a twoje alter ego Jacusia to już do grobnej deseczki A CIEBIE ZAUWAŻYŁAM PO NAPISANIU....:eviltong: wiedziałam że wszystkie tu zagladacie... wszystkie te które zaglądają :razz: Quote
clockwork Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 dealer napisał(a):no juz nie plakaj..... chces kjakejsa?:loveu: jak mam sie ustawiać w kolejce pod psiećkojem to niee :shake: Quote
BeaC Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 .........................jak to nikt nie wchodzi? a ja???? od ostatniego widzenia Luska nic nie robi tylko wzdycha:roll:...................czyżby za Klockiem;) Quote
Vectra Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 jakie Klocuś ma śliczne lakierki :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts