Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Klockowa potrzebuję dostać pałą w łeb żeby się zatrzymać w tej robocie :evil_lol: Muszę odpocząc przed narodzinami dzieci....
Klocuś fajny bo...czarny :diabloti: A Ala fajnie pod nim wygląda :evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Pysia napisał(a):
Hej Klockowa potrzebuję dostać pałą w łeb żeby się zatrzymać w tej robocie :evil_lol: Muszę odpocząc przed narodzinami dzieci....
:diabloti:chciałam powiedzieć że Ala zawsze fajnie wygląda .........pod:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

BeaC napisał(a):
......................melduję się , że już jestem :diabloti::diabloti::diabloti:
:diabloti:ja też ....
tylko za cholere nie mogę zrozumieć dlaczego pół nocy tyralam w koszuce nocnej:oops: po Jastrzębiu w poszukiwania Legwana rodem z Klockowa:cool1:.....normalnie obudziłam się styrana na maxa wsio mnie boli bo musiałam się gdzieś wczołgiwać:crazyeye:pod meble:cool1:.......to ja już wolalabym ogladać teletubisie:oops:

Posted

Agga napisał(a):
Jaka piękna jaszczurka:loveu:

A co to za pozycja;)

Agga... :shake:to nie jest jaszczurka... to Bullinka :eviltong:

Pysia napisał(a):

podjedź no do nas... gwarantujemy full serwis-mówisz i masz, albo skocz na mecz i wejdź między szalikowców...

Alicjarydzewska napisał(a):
:diabloti:chciałam powiedzieć że Ala zawsze fajnie wygląda .........pod:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:

o masz... cóż za skromność...

:diabloti:ja też ....
tylko za cholere nie mogę zrozumieć dlaczego pół nocy tyralam w koszuce nocnej:oops: po Jastrzębiu w poszukiwania Legwana rodem z Klockowa:cool1:.....normalnie obudziłam się styrana na maxa wsio mnie boli bo musiałam się gdzieś wczołgiwać:crazyeye:pod meble:cool1:.......to ja już wolalabym ogladać teletubisie:oops:

te.. a na pewno to był sen?? mi sie wydawało że ktoś w nocy po chałupie łazi... a i legwan jakiś taki padnięty był :cool3:

Posted

clockwork napisał(a):
Agga... :shake:to nie jest jaszczurka... to Bullinka :eviltong:

Agga sie nie zna na zwierzach:evil_lol:

podjedź no do nas... gwarantujemy full serwis-mówisz i masz, albo skocz na mecz i wejdź między szalikowców...
nie chwal sie ...u nas też są:eviltong:

o masz... cóż za skromność...
no cóż .........:oops:

te.. a na pewno to był sen?? mi sie wydawało że ktoś w nocy po chałupie łazi... a i legwan jakiś taki padnięty był :cool3:
...oj to dobrze ze nie wyszłas z łóżka bo zawała byś dostała ..ja w czarnej koszulce z zeberka i w papilotach na głowie wpełzałam pod kanape:oops:

Posted

jak tu cicho.....to ja sobie pojde co tak bede sama tu ....podziwiac te foty ...
powiem mojemu Bartulcowi ze sa foty Klocuszka na pewno mu sie morda ucieszy:)

Posted

Cześć Klocusie
Fotecki adne aż żałuje że Mamusi Ali R. nie widziałam w kosulce w zeberke i papilotach Ach taka strata dla potomności

No niemogie przy Klocusiu to cukier nie trzebny jest taki słodki

Posted

dealer napisał(a):
jak tu cicho.....to ja sobie pojde co tak bede sama tu ....podziwiac te foty ...
powiem mojemu Bartulcowi ze sa foty Klocuszka na pewno mu sie morda ucieszy:)

dilerka... wiedziałam że tu zajrzysz :loveu::loveu:
bo ja tu taka samotna... niechciana... niekochana... nawet na psa nikogo nie mogę załapać :placz:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:są są Klockowa nie dała rady ....a Niani się udało:eviltong:

NO SIOSTRA!!! JAK CHODZI CIO TĘ TAJEMNICĘ:evil_lol: TO UJAWNIŁ:multi: CZYŻBYŚ NIE ZAGLĄDŁA DO TEGO WĄTKA:angryy: , ŻE NIE WIDZIAŁAŚ.:mad: :mad: :mad:

Posted

clockwork napisał(a):
bo ja tu taka samotna... niechciana... niekochana... nawet na psa nikogo nie mogę załapać :placz:

Ło szesz TY a ja to cio :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
Przeca ja Ciem Misiu Kocham a twoje alter ego Jacusia to już do grobnej deseczki

Posted

dealer napisał(a):
o matko te spojrzenie:placz:

znienawidził mnie do reszty... :diabloti: WYPCHAM!!!!

Anka12 napisał(a):
Cześć Klocusie
Fotecki adne aż żałuje że Mamusi Ali R. nie widziałam w kosulce w zeberke i papilotach Ach taka strata dla potomności

No niemogie przy Klocusiu to cukier nie trzebny jest taki słodki

A WIESZ JAK JA ŻAŁUJE ŻE NIE UMIAŁAM ZA NIĄ POPEŁZAĆ POD TO ŁÓŻKO :angryy:, i też jej nie widziałam...:placz:

cukiereczek mój :loveu: zgorzkniały już ... lata nie te... ale ciukierunio- miodziunio :p

cholewka.... jeszcze sie nie lansowałam, więc ide... po kolei :scared:

Posted

clockwork napisał(a):

no juz nie plakaj.....
chces kjakejsa?:loveu:

Posted

agnes1 napisał(a):
NO SIOSTRA!!! JAK CHODZI CIO TĘ TAJEMNICĘ:evil_lol: TO UJAWNIŁ:multi: CZYŻBYŚ NIE ZAGLĄDŁA DO TEGO WĄTKA:angryy: , ŻE NIE WIDZIAŁAŚ.:mad: :mad: :mad:

UJAWNIŁ!! UJAWNIŁ!! :multi::multi:... ZBOCZEK :angryy:
aaaaa... widzisz żadko tu bywam bo tu nudą straszy
:p.... rzadko nie żadko -Alu ;)

Anka12 napisał(a):

Ło szesz TY a ja to cio :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
Przeca ja Ciem Misiu Kocham a twoje alter ego Jacusia to już do grobnej deseczki

A CIEBIE ZAUWAŻYŁAM PO NAPISANIU....:eviltong:

wiedziałam że wszystkie tu zagladacie... wszystkie te które zaglądają :razz:

Posted

.........................jak to nikt nie wchodzi? a ja????
od ostatniego widzenia Luska nic nie robi tylko wzdycha:roll:...................czyżby za Klockiem;)