Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeaC']......................kurcze, nie wiedziaąłm Klockowa że się już sypiesz..............mam super utwardzacz do spruchniałego drewna??? chcesz:cool3::cool3::cool3::cool3:

wybawco Ty mój!!! :modla::modla: kcem! kcem! :multi:

[quote name='Pysia']Mój wujek w czasach PRLu jak mu na parkingu drzwiami od syrenki w nowiutkiego malucha ( zresztą pierwszy rok produkowania) przyłozył w bok i odjechał to go śledził :evil_lol: Jak facet zostawił auto to wujek wziął klucz francuski i natłuk syrence a gwoździem porysował :diabloti: Kurna nic mu nie zrobili bo wszyscy mówili że nic nie widzieli :evil_lol:

:p haha.... wujek-demolka :evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pysia']Mój wujek w czasach PRLu jak mu na parkingu drzwiami od syrenki w nowiutkiego malucha ( zresztą pierwszy rok produkowania) przyłozył w bok i odjechał to go śledził :evil_lol: Jak facet zostawił auto to wujek wziął klucz francuski i natłuk syrence a gwoździem porysował :diabloti: Kurna nic mu nie zrobili bo wszyscy mówili że nic nie widzieli :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj chciałabym widzieć Pysię w takiej akcji;)

Posted

Heloł Klokusia :loveu: Czytam co tam wczoraj Ci panowie Władza powiedzieli :evil_lol:
albo raczej, co Ty im powiedziałaś :evil_lol: . Dobre, dobre, ale pozostaje mi mieć życzenie, coby mnie nikt nie stukał, bo jak Ty się już sypiesz. to ja nie wiem, co ja miałabym im powiedzieć :crazyeye: :shake:

Posted

[quote name='Basia_Sz']Heloł Klokusia :loveu: Czytam co tam wczoraj Ci panowie Władza powiedzieli :evil_lol:
albo raczej, co Ty im powiedziałaś :evil_lol: . Dobre, dobre, ale pozostaje mi mieć życzenie, coby mnie nikt nie stukał, bo jak Ty się już sypiesz. to ja nie wiem, co ja miałabym im powiedzieć :crazyeye: :shake:

biorąc pod uwage że mam dopiero 17 lat :diabloti:, żyje szybko, externistycznie, z turbodoładowaniem, więc i sypie sie już za młodu :oops:

Posted

witaj turbodoladowana Klockowa:)
mnie tez dzis doladowalo...wstalam o 6.30 , poszlam z psem na psacerek, wypilam kawke, posprzatalam w chalupie,wypilam kawke,przygotowalam na obiadek, wypilam kawke,poszlam na ploty do sasiadki gdzie wypilam kawe,i teraz czytam dogo i....niemozliwe ale pije kawe:)

Posted

LEGWAN I JEGO WOJAŻE!!!! od dwóch dni po powrocie do domu gamoń jest poza terrarium :angryy: ma chyba okres g(ł)odowy :mad:

tędy wyłazi :angryy: przez wentylacje w suficie :mad:

wtorek.... elektryk... :angryy:

wczoraj.... wyżej sie nie dało
:angryy:

straty-bilans:

zeżarte żarło... :angryy:

potłuczony swiecznik na romantyczne wieczory :siara:

łoś stracił głowe :mad:

oooooo... a jak sie leni :roll:

Posted

[quote name='clockwork']:crazyeye:sie rozgadała.... :loveu:
rozmarzyłam się bo głodna jestem :cool1:
taki legwan z grilla to by chyba smaczny był nie ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']rozmarzyłam się bo głodna jestem :cool1:
taki legwan z grilla to by chyba smaczny był nie ? :evil_lol:
jeszcze nie wiem- powiem Ci na dniach :diabloti:

Posted

[quote name='Samturia']Klockowa ale zostaw mi też troche bo ja tez bym chciala spróbować.. ja ci moge dać pieczoną świnke morską chcesz?:cool3:

nie jadam sierściuchów...:cool3:
oooo... spróbować to każdy, ale wyhodować bydle to nie ma komu :mad:

Posted

[quote name='PIKA']Torebki sie nie nosi przy twarzy ino przy boku :roll: :evil_lol:
ta torebka sama tam wlazła :eviltong:
a ja mówiłam że nie mam o tym pojęcia.... :roll: ni mam torebki, nigdy nie miałam, i ieć nie chce :p

Posted

dziendoberek :):)
tak zpraszalas wszystkich do galerii wiec nie omieszkalam sie wproscic bez zaproszenia:siara::evil_lol: i musze przyznac ze calkiem w ... fajna ta galeria:evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Torebki sie nie nosi przy twarzy ino przy boku :roll: :evil_lol:

Nie przy twarzy ino przy trąbie :diabloti:
Nie przy boku ino w...kroku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:co ty on na saszetke akurat ........z grilem poczekaj do lata ...pogrilujemy na Bezludziu;)

.................e tam zapraszam na grila do mnie( płot przyokazji postawimy:razz::razz::razz:)......................a straty??? perzesadziłać troszke szklanych skorup:roll::roll::roll: