Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Nianiu coś ty dziecku zrobiła ;)....ale go sponiewierało:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:myślisz ze to ja tu robię zadymę .......:cool3:......eee chyba nie ............:oops: no i zobacz... nawet Vectra się pojawiła... ehhh Alu co ja bym bez Ciebie robiła... zanudziłabym sie na śmierć :mad: [quote name='Vectra']sześć Klockowate :loveu: :loveu: :loveu: cześć psia mamciu!!!! :loveu: [quote name='agnes1'] I ŻEBY MOJA PAŃCIA NIE ZAPOMNIAŁA ŻE KOCHAM SIĘ PLUSKAĆ, TO SOBIE ZASZALAŁEM:evil_lol: :eviltong: ( KLOCKOWA DZISIAJ KĄPIE, BO AROMAT JEST POWALAJĄCY) A POTEM ZALICZYŁEM ŹRÓDEŁKO... ALE W TYM WŁAŚNIE MOMENCIE PADŁY BATERIE. :angryy::angryy: JAK PILNUJESZ PSA??!! :mad::mad: nie dość że bierzesz go na polanę śmierci (dobrze że te szatanisty sie powiesiły :evil_lol:) to jeszcze czarnuch tapla sie w ... goownie... pojedzie do domu przy otwartym oknie- wywietrzy sie :lol: (chyba że nie) trza było utopić go w tym źródełku :diabloti: Quote
Vectra Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Nianiu coś ty dziecku zrobiła ;)....ale go sponiewierało:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciąży mu ten metal na szyi :shake: biedny mały piesek oj biedny ci on :-( :diabloti: Quote
clockwork Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Vectra']ciąży mu ten metal na szyi :shake: biedny mały piesek oj biedny ci on :-( :diabloti: bo to taki metalowiec... :diabloti: kolia droga Vectro, kolia!!! posrebrzana!!!! :eviltong: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='clockwork']no i zobacz... nawet Vectra się pojawiła... ehhh Alu co ja bym bez Ciebie robiła... zanudziłabym sie na śmierć :mad:...no tak po tym jak Kamcia zamknęła swój blog;)to cóż tu robić:evil_lol:.... cześć psia mamciu!!!! :loveu: :angryy::angryy: JAK PILNUJESZ PSA??!! :mad::mad: nie dość że bierzesz go na polanę śmierci (dobrze że te szatanisty sie powiesiły :evil_lol:) to jeszcze czarnuch tapla sie w ... goownie... pojedzie do domu przy otwartym oknie- wywietrzy sie :lol: (chyba że nie) trza było utopić go w tym źródełku :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a może Klocuś sie w tej padlinie po tych satanistach wyczochrał......tylko nie przezięb mi psa bo ja chcę podkraść zdrowego Quote
Vectra Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='clockwork']bo to taki metalowiec... :diabloti: kolia droga Vectro, kolia!!! posrebrzana!!!! :eviltong: sama ze załóż taką kolie :diabloti: naj se zrób z drutu kolczastego :eviltong: możesz se ją nawet ozłocić :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a może Klocuś sie w tej padlinie po tych satanistach wyczochrał......tylko nie przezięb mi psa bo ja chcę podkraść zdrowego byłam na kamciowej :evilbat: bezwzględne jędze...:lol!: i to w godzinach kiedy mnie nie było... nawet nie mogłam jej obronić :mad: bierz Klocka- ja nie chce śmierdziela... :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Vectra']sama ze załóż taką kolie :diabloti: naj se zrób z drutu kolczastego :eviltong: możesz se ją nawet ozłocić :evil_lol: chciałam, nie przełazi przez mój łeb..:placz:. mózgu nie stwierdzono a łeba jakaś taka spuchnięta... nwet kolia nie pasi :diabloti: Quote
Vectra Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='clockwork']chciałam, nie przełazi przez mój łeb..:placz:. mózgu nie stwierdzono a łeba jakaś taka spuchnięta... nwet kolia nie pasi :diabloti: zgąbczał znaczy się i zniknął no ten no mózg Twoj ? :razz: :diabloti: Quote
clockwork Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Vectra']zgąbczał znaczy się i zniknął no ten no mózg Twoj ? :razz: :diabloti: jeżeli kiedykolwiek był :hmmmm: specjaliści nie mogą stwierdzic kiedy nastąpił zanik :cool1: Quote
Vectra Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='clockwork']jeżeli kiedykolwiek był :hmmmm: specjaliści nie mogą stwierdzic kiedy nastąpił zanik :cool1: znaczy wytrymowalici ? :roll: a może wsadzili do góry nogami ? :evil_lol: nie !!! mózg poszedł na urlop :diabloti: Quote
clockwork Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Vectra']znaczy wytrymowalici ? :roll: a może wsadzili do góry nogami ? :evil_lol: nie !!! mózg poszedł na urlop :diabloti: buuuaahahahah!!! mój mózg ma/miał na imie... :???: wyjechał do Warszawy przez Dąbrowe i cos tam jeszcze- wróci jak będzie :diabloti: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='clockwork']byłam na kamciowej :evilbat: bezwzględne jędze...:lol!: i to w godzinach kiedy mnie nie było... nawet nie mogłam jej obronić :mad: bierz Klocka- ja nie chce śmierdziela... :evil_lol: KKKocham cię misiu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='clockwork']buuuaahahahah!!! mój mózg ma/miał na imie... :???: wyjechał do Warszawy przez Dąbrowe i cos tam jeszcze- wróci jak będzie :diabloti: znaczy w żywcu się zadekował ? a co będzie jak nie wróci :-( :diabloti: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='clockwork']buuuaahahahah!!! mój mózg ma/miał na imie... :???: wyjechał do Warszawy przez Dąbrowe i cos tam jeszcze- wróci jak będzie :diabloti:zapomniałaś o Żywcu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnes1 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='clockwork']:angryy::angryy: JAK PILNUJESZ PSA??!! :mad::mad: nie dość że bierzesz go na polanę śmierci (dobrze że te szatanisty sie powiesiły :evil_lol:) to jeszcze czarnuch tapla sie w ... goownie... pojedzie do domu przy otwartym oknie- wywietrzy sie :lol: (chyba że nie) trza było utopić go w tym źródełku :diabloti: Dzisiaj to on mnie pilnował:evil_lol: chodzili tam jacyś:crazyeye: ...( na pewno nie szataniści:diabloti: ) a na widok piesa mordercy robili odwrót i nazad:evil_lol: Utopię go jutro jak woda wypłynie, bo dzisiaj całą wychlał.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] KKKocham cię misiu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']znaczy w żywcu się zadekował ? a co będzie jak nie wróci :-( :diabloti: wróci wróci... tego nie da się wytepić :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']zapomniałaś o Żywcu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ooooo... żywiec... o Tyskim myślałam :eviltong: [quote name='agnes1']Dzisiaj to on mnie pilnował:evil_lol: chodzili tam jacyś:crazyeye: ...( na pewno nie szataniści:diabloti: )wystraszyli mi psa?? a na widok piesa mordercy robili odwrót i nazad:evil_lol: Utopię go jutro jak woda wypłynie, bo dzisiaj całą wychlał.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: więc niech zostanie u Was na noc, śmierdziel, goowniarz... itd :angryy: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='agnes1']Dzisiaj to on mnie pilnował:evil_lol: chodzili tam jacyś:crazyeye: ...( na pewno nie szataniści:diabloti: ) a na widok piesa mordercy robili odwrót i nazad:evil_lol: Utopię go jutro jak woda wypłynie, bo dzisiaj całą wychlał.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:widać się Klocuś wypocił jak wczoraj dogrzewał wyrko;) Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wróci wróci... tego nie da się wytepić :diabloti:....mówisz ze ciężki egzemplarz:cool3: ooooo... żywiec... o Tyskim myślałam :eviltong:......no tylko Tyskie.....:multi: więc niech zostanie u Was na noc, śmierdziel, goowniarz... itd :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:kto psa zbrudził ten kąpie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... a tak własciwie to po co dzieciaka tak co dzię w te i nazad wozić;) Quote
agnes1 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kto psa zbrudził ten kąpie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... a tak własciwie to po co dzieciaka tak co dzię w te i nazad wozić;) Pies się sam zbrudził:angryy: nawet mnie o zdanie nie pytał:shake: . A ja jestem za tym coby pies u nas został NA ZAWSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='agnes1']Pies się sam zbrudził:angryy: nawet mnie o zdanie nie pytał:shake: . A ja jestem za tym coby pies u nas został NA ZAWSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool1:myślisz ze dadzą .....mi nie chcieli oddać Klocusia:razz: Quote
clockwork Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='agnes1']Pies się sam zbrudził:angryy: nawet mnie o zdanie nie pytał:shake: . A ja jestem za tym coby pies u nas został NA ZAWSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: od kiedy??? Quote
agnes1 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a może Klocuś sie w tej padlinie po tych satanistach wyczochrał......tylko nie przezięb mi psa bo ja chcę podkraść zdrowego [quote name='clockwork']byłam na kamciowej :evilbat: bezwzględne jędze...:lol!: i to w godzinach kiedy mnie nie było... nawet nie mogłam jej obronić :mad: bierz Klocka- ja nie chce śmierdziela... :evil_lol: Oj Alu chyba mnie tu coś fullasz :evil_lol: Quote
agnes1 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: od kiedy??? może być od jutra:eviltong: Dzisiaj jeszcze go wykąp:evil_lol: Quote
clockwork Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='agnes1']może być od jutra:eviltong: Dzisiaj jeszcze go wykąp:evil_lol: widzisz, widzisz... Alicja.. mówiłam?? do roboty to tylko JA :angryy: Quote
Recommended Posts