Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:myślisz ze to ja tu robię zadymę .......:cool3:......eee chyba nie ............:oops:
no i zobacz... nawet Vectra się pojawiła... ehhh Alu co ja bym bez Ciebie robiła... zanudziłabym sie na śmierć :mad:
[quote name='Vectra']sześć Klockowate :loveu: :loveu: :loveu:
cześć psia mamciu!!!! :loveu:

[quote name='agnes1']
I ŻEBY MOJA PAŃCIA NIE ZAPOMNIAŁA ŻE KOCHAM SIĘ PLUSKAĆ, TO SOBIE ZASZALAŁEM:evil_lol: :eviltong: ( KLOCKOWA DZISIAJ KĄPIE, BO AROMAT JEST POWALAJĄCY)

A POTEM ZALICZYŁEM ŹRÓDEŁKO... ALE W TYM WŁAŚNIE MOMENCIE PADŁY BATERIE.

:angryy::angryy: JAK PILNUJESZ PSA??!! :mad::mad: nie dość że bierzesz go na polanę śmierci (dobrze że te szatanisty sie powiesiły :evil_lol:) to jeszcze czarnuch tapla sie w ... goownie...
pojedzie do domu przy otwartym oknie- wywietrzy sie :lol: (chyba że nie)
trza było utopić go w tym źródełku :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Nianiu coś ty dziecku zrobiła ;)....ale go sponiewierało:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ciąży mu ten metal na szyi :shake: biedny mały piesek oj biedny ci on :-(

:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']ciąży mu ten metal na szyi :shake: biedny mały piesek oj biedny ci on :-(
:diabloti:
bo to taki metalowiec... :diabloti: kolia droga Vectro, kolia!!! posrebrzana!!!! :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']no i zobacz... nawet Vectra się pojawiła... ehhh Alu co ja bym bez Ciebie robiła... zanudziłabym sie na śmierć :mad:...no tak po tym jak Kamcia zamknęła swój blog;)to cóż tu robić:evil_lol:....

cześć psia mamciu!!!! :loveu:

:angryy::angryy: JAK PILNUJESZ PSA??!! :mad::mad: nie dość że bierzesz go na polanę śmierci (dobrze że te szatanisty sie powiesiły :evil_lol:) to jeszcze czarnuch tapla sie w ... goownie...
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a może Klocuś sie w tej padlinie po tych satanistach wyczochrał......tylko nie przezięb mi psa bo ja chcę podkraść zdrowego

Posted

[quote name='clockwork']bo to taki metalowiec... :diabloti: kolia droga Vectro, kolia!!! posrebrzana!!!! :eviltong:

sama ze załóż taką kolie :diabloti: naj se zrób z drutu kolczastego :eviltong: możesz se ją nawet ozłocić :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a może Klocuś sie w tej padlinie po tych satanistach wyczochrał......tylko nie przezięb mi psa bo ja chcę podkraść zdrowego
byłam na kamciowej :evilbat: bezwzględne jędze...:lol!: i to w godzinach kiedy mnie nie było... nawet nie mogłam jej obronić :mad:
bierz Klocka- ja nie chce śmierdziela... :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']sama ze załóż taką kolie :diabloti: naj se zrób z drutu kolczastego :eviltong: możesz se ją nawet ozłocić :evil_lol:
chciałam, nie przełazi przez mój łeb..:placz:. mózgu nie stwierdzono a łeba jakaś taka spuchnięta... nwet kolia nie pasi :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']chciałam, nie przełazi przez mój łeb..:placz:. mózgu nie stwierdzono a łeba jakaś taka spuchnięta... nwet kolia nie pasi :diabloti:

zgąbczał znaczy się i zniknął no ten no mózg Twoj ? :razz: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']zgąbczał znaczy się i zniknął no ten no mózg Twoj ? :razz: :diabloti:
jeżeli kiedykolwiek był :hmmmm: specjaliści nie mogą stwierdzic kiedy nastąpił zanik :cool1:

Posted

[quote name='clockwork']jeżeli kiedykolwiek był :hmmmm: specjaliści nie mogą stwierdzic kiedy nastąpił zanik :cool1:

znaczy wytrymowalici ? :roll: a może wsadzili do góry nogami ? :evil_lol:
nie !!!
mózg poszedł na urlop :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']znaczy wytrymowalici ? :roll: a może wsadzili do góry nogami ? :evil_lol:
nie !!!
mózg poszedł na urlop :diabloti:
buuuaahahahah!!! mój mózg ma/miał na imie... :???: wyjechał do Warszawy przez Dąbrowe i cos tam jeszcze- wróci jak będzie :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']byłam na kamciowej :evilbat: bezwzględne jędze...:lol!: i to w godzinach kiedy mnie nie było... nawet nie mogłam jej obronić :mad:

KKKocham cię misiu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']buuuaahahahah!!! mój mózg ma/miał na imie... :???: wyjechał do Warszawy przez Dąbrowe i cos tam jeszcze- wróci jak będzie :diabloti:
znaczy w żywcu się zadekował ?
a co będzie jak nie wróci :-( :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']buuuaahahahah!!! mój mózg ma/miał na imie... :???: wyjechał do Warszawy przez Dąbrowe i cos tam jeszcze- wróci jak będzie :diabloti:zapomniałaś o Żywcu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']:angryy::angryy: JAK PILNUJESZ PSA??!! :mad::mad: nie dość że bierzesz go na polanę śmierci (dobrze że te szatanisty sie powiesiły :evil_lol:) to jeszcze czarnuch tapla sie w ... goownie...
Dzisiaj to on mnie pilnował:evil_lol: chodzili tam jacyś:crazyeye: ...( na pewno nie szataniści:diabloti: ) a na widok piesa mordercy robili odwrót i nazad:evil_lol: Utopię go jutro jak woda wypłynie, bo dzisiaj całą wychlał.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
KKKocham cię misiu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Vectra']znaczy w żywcu się zadekował ?
a co będzie jak nie wróci :-( :diabloti:
wróci wróci... tego nie da się wytepić :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']zapomniałaś o Żywcu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ooooo... żywiec... o Tyskim myślałam :eviltong:

[quote name='agnes1']Dzisiaj to on mnie pilnował:evil_lol: chodzili tam jacyś:crazyeye: ...( na pewno nie szataniści:diabloti: )wystraszyli mi psa?? a na widok piesa mordercy robili odwrót i nazad:evil_lol: Utopię go jutro jak woda wypłynie, bo dzisiaj całą wychlał.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
więc niech zostanie u Was na noc, śmierdziel, goowniarz... itd :angryy:

Posted

[quote name='agnes1']Dzisiaj to on mnie pilnował:evil_lol: chodzili tam jacyś:crazyeye: ...( na pewno nie szataniści:diabloti: ) a na widok piesa mordercy robili odwrót i nazad:evil_lol: Utopię go jutro jak woda wypłynie, bo dzisiaj całą wychlał.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:widać się Klocuś wypocił jak wczoraj dogrzewał wyrko;)

Posted

[quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wróci wróci... tego nie da się wytepić :diabloti:....mówisz ze ciężki egzemplarz:cool3:

ooooo... żywiec... o Tyskim myślałam :eviltong:......no tylko Tyskie.....:multi:

więc niech zostanie u Was na noc, śmierdziel, goowniarz... itd :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:kto psa zbrudził ten kąpie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... a tak własciwie to po co dzieciaka tak co dzię w te i nazad wozić;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kto psa zbrudził ten kąpie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... a tak własciwie to po co dzieciaka tak co dzię w te i nazad wozić;)
Pies się sam zbrudził:angryy: nawet mnie o zdanie nie pytał:shake: . A ja jestem za tym coby pies u nas został NA ZAWSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='agnes1']Pies się sam zbrudził:angryy: nawet mnie o zdanie nie pytał:shake: . A ja jestem za tym coby pies u nas został NA ZAWSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool1:myślisz ze dadzą .....mi nie chcieli oddać Klocusia:razz:

Posted

[quote name='agnes1']Pies się sam zbrudził:angryy: nawet mnie o zdanie nie pytał:shake: . A ja jestem za tym coby pies u nas został NA ZAWSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: od kiedy???

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a może Klocuś sie w tej padlinie po tych satanistach wyczochrał......tylko nie przezięb mi psa bo ja chcę podkraść zdrowego
[quote name='clockwork']byłam na kamciowej :evilbat: bezwzględne jędze...:lol!: i to w godzinach kiedy mnie nie było... nawet nie mogłam jej obronić :mad:
Oj Alu chyba mnie tu coś fullasz :evil_lol: