Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciekawa jestem jak minie kolejna noc...
trza było mieś suczke to by sie nie miało takich problemów z mieprzespanymi nocami :P, no chyba że były by problemy na szpacerkach :P

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):
gliwice (wymieniłaś gliwickie sklepy jak widze) to miasto gdzie mieszkają normalni ludzie

Zdecydowanie :cool1: :lol:.

A coś widziałam o faji wodnej :cool3:, że sprzedajacie ? a jeśli można spytać jaki koszt :razz: :eviltong: ? Ostatnio znajoma mówiła, że 20 euro jak patrzyła :lol:.

Posted

[quote name='Samturia']ciekawa jestem jak minie kolejna noc...
trza było mieś suczke to by sie nie miało takich problemów z mieprzespanymi nocami :P, no chyba że były by problemy na szpacerkach :P

Dlatego mój pies ma wycięte dżondra :diabloti:

Posted

[quote name='Pianka']
On wygląda tu jakby miał garba:evil_lol:

obrażony był na amen- za mały rozmiar koszulki ;)

[quote name='Samturia']ciekawa jestem jak minie kolejna noc...

wolę takie problemy z nieprzespanymi nockami niz sznureczek psów za sobą...:razz:

[quote name='Cimi']
A coś widziałam o faji wodnej :cool3:, że sprzedajacie ? a jeśli można spytać jaki koszt :razz: :eviltong: ? Ostatnio znajoma mówiła, że 20 euro jak patrzyła :lol:.

sprzedajecie... 20 ojro powiadasz :hmmmm: ja tam nie wiem.. u mnie ceny w złotówkach ;) [SIZE=1]... a po cóż Ci faja ?? :nono:[SIZE=1]jarasz ?? :shake: [SIZE=1]blleeee:evil:

[quote name='nathaniel']Dlatego mój pies ma wycięte dżondra :diabloti:

a nasz już sobie dał spokój- 2 ostatnie noce- spaliśmy wszyscy spokojniutko... wyje tylko jak widzi przez okno swoją cieknącą przyjaciółke- a że siedzi w nim non stop- nie przeoczy żadnego spacerku labki...:angryy:

[quote name='Samturia']Właśie, może wyciachać Klockowi to i owo? :)

oj tak.... juz pisałam- bedziemy ciachać- struny głosowe, żeby nie wył! przeca nie wytnę mu jego męskiego atrybutu- na to lecą sunie..;)

[quote name='Alicjarydzewska']:pdoberek
dziś mnie nie będzie predzej jak późnym popołudniem ....idę sciąć........ czapkę gwardzisty:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć Ozzulińscy!!! ścięłaś??

[quote name='Hugo-Kochaś'] Cześć Klockowa,co u Ciebie tak cicho dzisiaj?:crazyeye:

ano widzisz... jakoś tak wyszło!!
nikt nas nie kocha,:placz: nikt nas nie lubi:placz:... żegnajcie przyjaciele :placz:

Posted

Witaj...........
moja Lucha nie miewa cieczków.... ciachnelimy i po kłopocie zwlaszca że pannica nie umie się.... wylizać... no nie sięga i już....:cool3::cool3::cool3:
poza tym nasluchalimy się gupich opowieści że się uspokoi........ciekawe kiedy i gdzie ona jest spokojna??????

Posted

[quote name='clockwork']

wolę takie problemy z nieprzespanymi nockami niz sznureczek psów za sobą...:razz:

Klockowa gadasz bzdury :diabloti: Szanująca SIE SUCZKA Z CIECZKą NIE UCIEKA, NIE PISZCZY A JEST łASKAWA PSOM TYLKO 3 DNI CZYLI W ROKU DAJE TO DNI....6 :p Cieczka jest z regóły 2 razy do roku :p
A psy?
Cieczek mają tyle ile suk jest w okolicy :evil_lol: A że większość osób przekonało się juz o tym że z sukami mniejsze problemy to jest ich masa :diabloti:
Wyje taki delikwent dość długo. Znam takie psy co z czasem nawet reagowały agresją. To ogromne podłoże testosteronu wtedy się kłębi. Hormony produkują i produkują a wszystko to idzie w ...prostate :-( I większość niewyciachanych psów tą prostate potem ma :cool1:
Tak samo z raz dopuszczoną suką. Albo potem dopuszcza się ją co roku albo trzeba pomysleć o sterylizacji ....Moje futra jedna będzie za dwa lata a druga za trzy wycięte :) Dla ich dobra bo ich cieczki mi absolutnie w niczym nie przeszkadzają :)

Posted

BeaC napisał(a):
Witaj...........
moja Lucha nie miewa cieczków.... ciachnelimy i po kłopocie zwlaszca że pannica nie umie się.... wylizać... no nie sięga i już....:cool3::cool3::cool3:
poza tym nasluchalimy się gupich opowieści że się uspokoi........ciekawe kiedy i gdzie ona jest spokojna??????

A kto Ci naopowiadał że u suk charakter i zachowanie się zmienia? Masz bullka więc masz tajfun :loveu:
Zachowanie zmienia się u psów i to jezeli zostały wysterylizowane przed 2 rokiem życia. Ale zmiana wiąże się z tym że poprostu pies nie jest naładowany emocjami i nie ma wiecznej chcicy i nie męczy się. Przez to jest bardziej zrównoważony :)

Posted

no to lipa... że ja go nie wycieła 3 lata temu... :wallbash:

to teraz foteczki z weekendu

moi państwo sie bawili...

a ja bawiłem Xawerka

i autami sie pobawileśmy ...jak na facetów przystało :cool3:

tfu!!! nie jadalne!!

Posted

[quote name='clockwork']no to lipa... że ja go nie wycieła 3 lata temu... :wallbash:

to teraz foteczki z weekendu

moi państwo sie bawili...

a ja bawiłem Xawerka

i autami sie pobawileśmy ...jak na facetów przystało :cool3:

tfu!!! nie jadalne!!

Dla zdrowia nadal możesz go wyciąć ;)
A TZ widać że darł sie odpowiednio ;)
Klocek tak jest zainteresowany malcem że chyba powinnaś mu sprawić braciszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Dla zdrowia nadal możesz go wyciąć ;)
A TZ widać że darł sie odpowiednio ;)
Klocek tak jest zainteresowany malcem że chyba powinnaś mu sprawić braciszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

darł pyska (TZ oczywiście) tak mocno że mogli mu nawet mikrofonu nie podłączać...

braciszek... co ty!! ja za młoda!!! pozatym najpierw kariera potem "hamulec"
;)

Posted

i kolejny nowy kolega... co prawda na razie musimy sie zaznajomić, ale może niebawem bedziemy brykać razem po chałpie... kto wie... z mojej strony spoko- lubię króliczki [SIZE=3][SIZE=1]szczególniew postaci pasztetu :evil_lol:

Posted

ja na miejscu tego króliczka to już bym dostała zawału !!!:crazyeye:

Mordulec wprawdzie tyłem ale ja już widzę te jego spragnione oczka :

niech no cie mały z tej klatki wypuszczą to zabalujemy :facelick:

Posted

[quote name='clockwork']sprzedajecie... 20 ojro powiadasz :hmmmm: ja tam nie wiem.. u mnie ceny w złotówkach ;) [SIZE=1]... a po cóż Ci faja ?? :nono:[SIZE=1]jarasz ?? :shake: [SIZE=1]blleeee:evil:

Nie, nie sprzedaje ;). Znajoma mówiła, że gdzieś tam widziała. a czy ja jaram :cool3: ? Jakaś tam odmiane trzeba mieć :lol: :eviltong:.

Posted

Clockwork, co ty nie lubisz fajorek? :)
to może z łaski swojej przyjdziesz do mnie do domq i skonfiskujeszc wszystkie tytoniowe wyroby u mnie w mieszkaniu... JA SIE DUUSZEEE A DO TEJ JĘDZY NIC NIE DOCIERA...:/
to Twój króliczek>? ja mam świnke morską ale świń taki głupi że tylko by żarł :shake:

Posted

[quote name='clockwork']i kolejny nowy kolega... co prawda na razie musimy sie zaznajomić, ale może niebawem bedziemy brykać razem po chałpie... kto wie... z mojej strony spoko- lubię króliczki [SIZE=3][SIZE=1]szczególniew postaci pasztetu :evil_lol:

Witajcie Klocusiowe

:pjaki fajny kolegen:razz:

Nadal mam czapkę Królewskiego gwardzisty:angryy:idę pod nożyczki w środę...chyba że mnie TZ maszynką obleci jak sie wkurzy słuchając mojego marudzenia:cool3:

Posted

przepraszam Was kochane- dzis miałam taki zapierdziel w robocie że nie miałam czasu nawet kliknąć... co robiłam?? dłubałam w nosie... a to tyle energii pochłania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jutro nadrobie!!

Alicja- wpadaj- mój Pawcio profesjonalnie tnie!
! ;)

Posted

[quote name='clockwork']przepraszam Was kochane- dzis miałam taki zapierdziel w robocie że nie miałam czasu nawet kliknąć... co robiłam?? dłubałam w nosie... a to tyle energii pochłania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jutro nadrobie!!

Alicja- wpadaj- mój Pawcio profesjonalnie tnie!
! ;);)na szyi czy ponad ....bo Cezary mówi ze dołoży temu / zapłaty/ kto mnie skróci o głowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ewatr']ja na miejscu tego króliczka to już bym dostała zawału !!!:crazyeye:

Mordulec wprawdzie tyłem ale ja już widzę te jego spragnione oczka :

niech no cie mały z tej klatki wypuszczą to zabalujemy :facelick:

a zresztą... odpisze!!! bo przecie nie usne!! :evil_lol:
o to Klockowi chodziło, żeby króliczek dostał hercen klekoten (sercos zawałos) na ten wspomniany pasztet by sie nadawał...:eviltong:

[quote name='Cimi']Nie, nie sprzedaje ;). Znajoma mówiła, że gdzieś tam widziała. a czy ja jaram :cool3: ? Jakaś tam odmiane trzeba mieć :lol: :eviltong:.

Ty wiem że nie, ale my sprzedajecie... cho do nas na zakupki ;)- do wyboru do koloru :cool3:od 14 (ZŁ) w góre :p

[quote name='Samturia']Clockwork, co ty nie lubisz fajorek? :)
to może z łaski swojej przyjdziesz do mnie do domq i skonfiskujeszc wszystkie tytoniowe wyroby u mnie w mieszkaniu... JA SIE DUUSZEEE A DO TEJ JĘDZY NIC NIE DOCIERA...:/
to Twój króliczek>? ja mam świnke morską ale świń taki głupi że tylko by żarł :shake:

samturia... jeszcze 3 lata i sama bedziesz kurzyć... jak nie papierochy to... :siara: króliczek nie mój... znajomych- my nie chcemy króliczka bo... bo sie długo gotują :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)na szyi czy ponad ....bo Cezary mówi ze dołoży temu / zapłaty/ kto mnie skróci o głowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
. jak dobrze zapłaci to sie dogadamy z Cezarym!!!

nie no Alicja... oszalałaś?? Ciebie nigdy!!!! kocham Cie misiu!!!

Posted

[quote name='clockwork']. jak dobrze zapłaci to sie dogadamy z Cezarym!!!

nie no Alicja... oszalałaś?? Ciebie nigdy!!!! kocham Cie misiu!!!

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:no tak ........................kocham cię misiu:cool1:
Dobrze że Cezary nie ma cierpliwości do Dogo ;)