Shikka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='clockwork']aaaa... witojcie..... witamy podglądających nas!!! wiem że to agrest!!!! :mdleje: na zdjęciu agrest wpieprza nowofunlandka (Szelma albo Zmorka :hmmmm:- nie jestem w stanie ich odróżnić...) a mój Clockwork tak właśnie żere z kraczka malinki- agrestu jeszcze nie próbował :eviltong: Aaaaaaaaaaaaaaa!!! A ja tu z korektą wylecialam jak gupia :oops: Gratuluję Klocka, bardzo piekny okaz :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 ODDAM CLOCKWORKA W DOBRE RĘCE!!!! na okres cieczek... noc nie przespana :help1: Quote
clockwork Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Shikka']Aaaaaaaaaaaaaaa!!! A ja tu z korektą wylecialam jak gupia :oops: KOREKTA WSKAZANA BO FAKTYCZNIE ZABRZMIAŁO JAKBYM NIE ZNAŁA SIE NA OWOCACH.... Gratuluję Klocka, bardzo piekny okaz :evil_lol: jaka pani taki pies...... :oops: :saint1::ylsuper: Quote
Shikka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='clockwork']ODDAM CLOCKWORKA W DOBRE RĘCE!!!! na okres cieczek... noc nie przespana :help1: Jak lubi tańczyć, nie zjada kotów i nadaje się do biura to zapraszam ;) Tylko zwrot niepewny ;) No proszę jaka skromność ;) Quote
BeaC Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Witaj naumiałam się czytać twoje niewidoczne literki Quote
clockwork Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Shikka']Jak lubi tańczyć, nie zjada kotów i nadaje się do biura to zapraszam ;) Tylko zwrot niepewny ;) No proszę jaka skromność ;) TAŃCE UWIELBIA, KOTY IGNORUJE- NO NIE WIEM JAK BY BYŁO PRZY SPOTKANIU FACE TO FACE..., a biuro...jak dużo ludzi to jasne!!! z nami siedział do zeszłego roku w sklepie- i ślinił wszystkich potencjalnych klientów :razz: [quote name='BeaC']Witaj naumiałam się czytać twoje niewidoczne literki :klacz::klacz::klacz: zdolna bestia!!! :klacz::klacz::klacz: Quote
Shikka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='clockwork']TAŃCE UWIELBIA, KOTY IGNORUJE- NO NIE WIEM JAK BY BYŁO PRZY SPOTKANIU FACE TO FACE..., a biuro...jak dużo ludzi to jasne!!! z nami siedział do zeszłego roku w sklepie- i ślinił wszystkich potencjalnych klientów :razz: To dawaj go do mnie, tylko licz się z tym że mogę Ci go nie oddać :evil_lol::evil_lol: Kocham takie klocki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Patka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Koty też by polubił :) wszystkie laby tak mają ;) Quote
clockwork Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Shikka']To dawaj go do mnie, tylko licz się z tym że mogę Ci go nie oddać :evil_lol::evil_lol: Kocham takie klocki :loveu::loveu::loveu::loveu: potem wrzuce fote jak klocek wyje całą noc... to ci sie odechce!!! :angryy: [quote name='Patka']Koty też by polubił :) wszystkie laby tak mają ;) laby tak...;) kumpela ma kotka- chcieliśmy żeby się zaprzyjaźnili- Klocuś podleciał zaciekawiony a kot... FFFFFFFU!! i musieli go odstawić do drugiego pokoju Quote
ewatr Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='clockwork']ODDAM CLOCKWORKA W DOBRE RĘCE!!!! :help1: czyli nie musze juz go wykradać ;) ? .....ale jak wezne to nie oddam bo moje syny też sie w maluszku zauroczyły a z nim nie ma letko -jak juz cos wpadnie w jego łapy to nie wypuści :diabloti: Quote
Patka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 tAK DUżO ZALEZY OD NASTAWIENIA KOTóW moje koty znajome psy olewają, a jak pies próbuje sie delikatnie nie nachalnie zaprzyjaźnić to OK powąchamy sie nawet pobawimy jak pies łapie o co chodzi :) gorzej gdy pies chce nachalnie ;) Quote
Shikka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='clockwork']potem wrzuce fote jak klocek wyje całą noc... to ci sie odechce!!! :angryy: kumpela ma kotka- chcieliśmy żeby się zaprzyjaźnili- Klocuś podleciał zaciekawiony a kot... FFFFFFFU!! i musieli go odstawić do drugiego pokoju To jakąś fotę multimedialna bo fonii nie będzie ;) Moje koty by go pokochały, bo kochaja wszystkei psy, szczególnie podczas riu :evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Cześć!!Moja rodzinka też już szykuje najazd na Wasz sklep:evil_lol: poznacie Nas bo przysmyczymy załącznik i ukradniemy pilnowacza:evil_lol: Quote
clockwork Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='ewatr']czyli nie musze juz go wykradać ;) ? .....ale jak wezne to nie oddam bo moje syny też sie w maluszku zauroczyły a z nim nie ma letko -jak juz cos wpadnie w jego łapy to nie wypuści :diabloti: tylko na okres cieknących sucz...:angryy: [quote name='Patka']tAK DUżO ZALEZY OD NASTAWIENIA KOTóW moje koty znajome psy olewają, a jak pies próbuje sie delikatnie nie nachalnie zaprzyjaźnić to OK powąchamy sie nawet pobawimy jak pies łapie o co chodzi :) gorzej gdy pies chce nachalnie ;) jeszcze go przetestujemy z kotkami, najwyżej bedziemy kotu z mordki nasze maleństwo wyciągać... :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='clockwork']eeeeeeeeeeee no!!! zapomniałam przedstawić Wam- naszą "ochronę lokalu".. :cool3: o tEGO PILNOWACZ MI CHODZI:evil_lol: :loveu: Quote
clockwork Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Shikka']To jakąś fotę multimedialna bo fonii nie będzie ;) nie znasz pocztówek dźwiękowych??? Moje koty by go pokochały, bo kochaja wszystkei psy, szczególnie podczas riu :evil_lol::evil_lol: ale Clockwork nie ma rui... ;) Quote
clockwork Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Cześć!!Moja rodzinka też już szykuje najazd na Wasz sklep:evil_lol: poznacie Nas bo przysmyczymy załącznik i ukradniemy pilnowacza:evil_lol: Cytat: Napisał clockwork eeeeeeeeeeee no!!! zapomniałam przedstawić Wam- naszą "ochronę lokalu".. :cool3: o tEGO PILNOWACZ MI CHODZI:evil_lol: :loveu: nic z tego!!! tego pilnowacza chcieli nam ukraśc nie TACY :cool3: - FAJNY NIE?? troche sztywniak, ale fajny... a do sklepiku jaknajbardziej- zapraszamy!!! kupicie sobie fajke wodną ??? :cool3: P.s. nie działa mi wielokrotne cytowanie!! panie adminie!!! zrób pan coś z tym!! :eviltong: :mad: Quote
BoJa2 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='clockwork'] - FAJNY NIE?? troche sztywniak, ale fajny... kupicie sobie fajke wodną ??? :cool3: Nic sie nie bój -:evil_lol: Dulka sztywniaka rozrusza Coś se kupimy:p :lol: Quote
Shikka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='clockwork']ale Clockwork nie ma rui... ;) One mają :evil_lol: Nieustająco :shake::shake::shake: Quote
Shikka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A gdzie głos???? :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Shikka']A gdzie głos???? :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie masz??? ja mam... albo mi jeszcze dzwoni w uszach po tej przewytej nocy... Quote
Shikka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nic nie slyszę.... :oops: Głuchnę może na starość... Quote
clockwork Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Shikka']Nic nie slyszę.... :oops: Głuchnę może na starość... a teraz??? Quote
Shikka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A można napisy po polsku???? :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts