Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

Podobnie było ze znajomymi TZta ....ale moja mam wolała że oni przyszli do nas i miała towarzystwo na widoku ...no i tak sie przekonała do wielu ludzi:p

Tez tak robie.:lol: Lepiej miec wszystko pod kontrola:evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Vogue napisał(a):
Tez tak robie.:lol: Lepiej miec wszystko pod kontrola:evil_lol:

:crazyeye::crazyeye: skąd ja to znam :crazyeye::crazyeye: mamusie synusiów :shake: :evil_lol: :evil_lol:
możecie se kontrolować :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: skąd ja to znam :crazyeye::crazyeye: mamusie synusiów :shake: :evil_lol: :evil_lol:

Pogadamy jak bedziesz miala swego syneczka;)
Ja wole miec oczy otwarte!

Posted

Vogue napisał(a):
Pogadamy jak bedziesz miala swego syneczka;)
Ja wole miec oczy otwarte!

tak , tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
najciemniej pod latarnią :cool1:

Posted

Vectra napisał(a):

Zeby byla jasnosc-Panienki moich chlopakow mnie nie interesuja.
Do tego sie nie wtracam. To ich wybor:cool3:

Posted

Vogue napisał(a):
Zeby byla jasnosc-Panienki moich chlopakow mnie nie interesuja.
Do tego sie nie wtracam. To ich wybor:cool3:

buhahahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: moja teściowa też tak mówiła/mówi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vogue napisał(a):
VECTRA!!!:mad:
Wykonczysz mnie:evil_lol:

:oops: boszzzzz następna którą wykończe :evil_lol: :evil_lol:
NIBY CZYM ????? !!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:multi::multi::multi:Heyka Klockowa:p
Piszesz samturii tak jak ja miałam z moim TZtem ....moja babcia to nawet mu taki antyczny stoliczek dała / bo sie nim zachwycał/ byle tylko mnie zostawił:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Podobnie było ze znajomymi TZta ....ale moja mam wolała że oni przyszli do nas i miała towarzystwo na widoku ...no i tak sie przekonała do wielu ludzi:p

wiem, wiem... moja mama tez nie była zachwycona moim Pawciem...ojjj... długo walczyłam!!! ale teraz jest oki... a teraz oboje walczymy z opinią, która ludzie nam wystawiaja "po wyglądzie"- od kumpeli łojciec to nawet jej powiedział że my to jakaś sekta, i ma sie od nas odciąć, bo ją porwiemy :flaming::roflt: ależ to nasze społeczeństwo zacofane jest!!!
a ostatnio u lekarza- stare baby plotkowały na temat "dzisiejszej młodzieży"... hahaha!!! czego ja sie tam dowiedziałam!!! :roflt:
ale najważniejsze to to że ... kolczyki są rakotwórcze!!! :flaming:

Posted

eria napisał(a):
że kolczyki są rakotwórcze to napewno mówili w jedynym słusznym radiu :evil_lol: :evil_lol:

A tatoo maja przestepcy i wykolejency:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

..... heheheh clockwork... nie tylko kolczyki sa rakotwórcze........tatuaże tez:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:.................naprawdę? niewiedziałaś?????? heheheh to już wiesz... tak samo jak nie wiem czy wiesz ale np. bulteriery prędzej czy późnieej ale ZAWSZE rzucają sie na swoich włascicieli.... zdażały się przypadki zagryzienia na smierć.......(dotyczy to rownież inych psów mordulców)
wielu znajomych mi odpadlo odkąd mam sucz .... ale Ci co się do niej przekonali (niestety nie jest ich wielu ale grono się powiększa.....) bawią się z nia w masakryczne zabawy... łacznie z łapaniem za zęby itp

Posted

Ja to się od swojej mamy dowiedziałam ( wykształcenie wyższe - chemik) że jak się chłopakowi popuszcza i wszędzie się go puszcza i na wszystko pozwala i nie trzyma na łańcuchu to w wieku 19 lat taki jest już totalnym ćpunem i nieuleczalnym alkoholikiem :crazyeye: Do tego nie dość ze kradnie to jeszcze gwałci :evil_lol:
Babcia nie wiedziała że Karolek jest tym puszczanym i pozwalanym :diabloti: Jak ją uświadomiłam to się zdziwiła ze on taaaaaaki porządny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale za chwilkę stwierdziła ze wyjątki podkreślają regółe:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wykształcenie mojej mamy napisałam aby podkreślić powage sytuacji :oops::razz::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
buhahahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: moja teściowa też tak mówiła/mówi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to sie nagadała ....

eria napisał(a):
że kolczyki są rakotwórcze to napewno mówili w jedynym słusznym radiu :evil_lol: :evil_lol:
:placz::placz::placz:to musi Ozzulec słuchał bo ja nie moge nosić kolczyków bo wariat mi je wyciąga .
A na wystawie w Katowicach ASTka znajomych wyciągnęła mi kolczyka i jedną czesć znalazłam w jej pysiu a drugą na kolanach na podłodze szukałam:evil_lol:

Pysia napisał(a):
Ja to się od swojej mamy dowiedziałam ( wykształcenie wyższe - chemik) że jak się chłopakowi popuszcza i wszędzie się go puszcza i na wszystko pozwala i nie trzyma na łańcuchu to w wieku 19 lat taki jest już totalnym ćpunem i nieuleczalnym alkoholikiem :crazyeye: Do tego nie dość ze kradnie to jeszcze gwałci :evil_lol:
Babcia nie wiedziała że Karolek jest tym puszczanym i pozwalanym :diabloti: Jak ją uświadomiłam to się zdziwiła ze on taaaaaaki porządny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale za chwilkę stwierdziła ze wyjątki podkreślają regółe:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wykształcenie mojej mamy napisałam aby podkreślić powage sytuacji :oops::razz::evil_lol:
no patrzaj degenerat ci w domu rośnie

A co do wygladów TZtów ...z czasem się przyzwyczajają , potem czas robi swoje a na końcu dochodzi do tego że powstają kolejne nowe podkultury gdzie znów kreuje sie jakichś image więc te stare już nie dziwią i psy zaczynają ludzie wieszać na nowościach:razz:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to sie nagadała ....

oj nagadała się nagadała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to był nie jeden długi monolog :evil_lol:
zaczynający się - to nie dopomyślenia .... bo ja w waszym wieku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a czy wy musicie tak od rana przy kawie ?? kurna znowu musiałam monitor myć :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
oj nagadała się nagadała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to był nie jeden długi monolog :evil_lol:
zaczynający się - to nie dopomyślenia .... bo ja w waszym wieku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a czy wy musicie tak od rana przy kawie ?? kurna znowu musiałam monitor myć :evil_lol: :evil_lol:
:razz:hmmm to musi brudny był jak musiałaś myć;)

Posted

nie no!! i sie popłakałam!!!
siedze i hiham do siebie jak kretynka!!

eria napisał(a):
że kolczyki są rakotwórcze to napewno mówili w jedynym słusznym radiu :evil_lol:

radio ojca dyrektora!!! :evil_lol:

Vogue napisał(a):
A tatoo maja przestepcy i wykolejency:evil_lol: :evil_lol:

no to mnie rozgryzłaś, jestem po długoletnim wyroku :oops:

BeaC napisał(a):
..... heheheh clockwork... nie tylko kolczyki sa rakotwórcze........tatuaże tez:diabloti::diabloti:.................naprawdę? niewiedziałaś?????? heheheh to już wiesz... tak samo jak nie wiem czy wiesz ale np. bulteriery prędzej czy późnieej ale ZAWSZE rzucają sie na swoich włascicieli.... zdażały się przypadki zagryzienia na smierć.......(dotyczy to rownież inych psów mordulców)
wielu znajomych mi odpadlo odkąd mam sucz .... ale Ci co się do niej przekonali (niestety nie jest ich wielu ale grono się powiększa.....) bawią się z nia w masakryczne zabawy... łacznie z łapaniem za zęby itp

dziewczyny mam raka... te kolczyki, tatuaże!!! na pewno go mam!!! i do tego mój pies mnie zeżre, kiedys tam!!! razem z tym rakiem :evil_lol:

Pysia napisał(a):
Babcia nie wiedziała że Karolek jest tym puszczanym i pozwalanym :diabloti: Jak ją uświadomiłam to się zdziwiła ze on taaaaaaki porządny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale za chwilkę stwierdziła ze wyjątki podkreślają regółe:diabloti::evil_lol::evil_lol:

no oczywiście że mama ma racje... chłopa trza krótko- bo inaczej narkoman, alkoholik, złodziej i gwałciiel... ja o tym wiedziałam- ale na Pawcia nie miałam wpływu, bo jak sie poznaliśmy on miał już skończone 19 lat... a teraz to za późno... muszę z tym żyć!!!:placz:

eria napisał(a):
no pięknie :evil_lol: na łańcuchu trzymać i tyle!!

na grubym i krótkim!!!