clockwork Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 i dzisiejsze!!! gorące foty zimnego klimatu!!! zima wielka huczy w borze a Klokłorczek s** na dworze!!!:eviltong: Quote
eria Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 ojej u wAs też sypie :shake: :placz: jak ja nie lubię śniegu... A Klocuś się tak ślini - że na suficie pewno też są gluty :evil_lol: Quote
AśkaK Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ej no, ja też chcę śnieg!!!:placz: Eria, jak można nie lubić śniegu?:crazyeye: :evil_lol: Lepszy śnieg niż ta plucha!:placz: Quote
clockwork Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='eria']ojej u wAs też sypie :shake: :placz: jak ja nie lubię śniegu... A Klocuś się tak ślini - że na suficie pewno też są gluty :evil_lol: boshhhhh!! koniec świata idzie!! zima w styczniu!! ja tez nie lubieć!! na ścianach, podłodze, meblach, ciuchach.. i na suficie jak sie otrzepie!!! ale ślini się tylko w przypływie emocji- np: jak ktoś nas odwiedzi to sie tak zaślini że zawsze każdy przed nim ucieka!!! ja np, raz szłam po mieście z glutem na nogawce i tak sie zastanawiałam... co oni tak na mnie gapią??? :???: glutowski- po otrzepaniu i jeszcze ostatnie Klockowe fote dziś! Quote
clockwork Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pmaseczka na błyszczacą siersć;) maseczki u nas gratis!! chętnych zapraszamy!!! a teraz spadam do domu- bo mama mi da maseczki!!! :placz: Quote
Samturia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 hehehe... :evil_lol: super bombeczka... Jeszcze cie nigdy z Klocusiem nie spotkałam na mieście... :( Quote
clockwork Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Samturia napisał(a):hehehe... :evil_lol: super bombeczka... Jeszcze cie nigdy z Klocusiem nie spotkałam na mieście... :( bo my sie kamuflujemy!! właśnie lece na Zieloną (ulice) do mamy odebrac mojego śliniaka!! Quote
loozerka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='clockwork']maseczki u nas gratis!! chętnych zapraszamy!!! [quote name='Alicjarydzewska']:pmaseczka na błyszczacą siersć;) a ja tam nie wiem, czy u człowiekow to ten błyszczący efekt pozadany jest :D Quote
clockwork Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 właśnie dotarłam w tych zaspach do domu- a tu siostrzeniec w drzwiach: CIOCIA! ZROBIŁEM kLOCKOWI ZDJĘCIA! MOZES WZUCIĆ TAM GDZIE SĄ JEGO ZDJĘCIA?? ALE JA CI POWIEM CO MAS PZY NICH NAPISAC... tak więc 3 foty i komentarze mojego robala- siostrzeńca Bartka! SPOKO BACNOŚĆ! KOCHAM CIE KLOCKU! Quote
ewelinabuck Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 no no fotki zabojcze:loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: u nas tez sniezek:eviltong: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :loveu::loveu::loveu:no tu można się zakochać Quote
AśkaK Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Komentarze małego kajtka - rewelka!:lol: Fotki z resztą też niezłe.;) :lol: Quote
Paula Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Morderca jeden - zabija minkami i sliną :evil_lol: :loveu: Niunius malutki :multi: [quote name='clockwork']właśnie dotarłam w tych zaspach do domu Masz juz necik w domu? :cool3: Quote
PIKA Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Cześc Przyszlam zobaczyc zdjęcia milego pieska, a tu taki mordulec :evil_lol: O jak się zaslinil na widok świeżego mięska :evil_lol: clockwork napisał(a):sie boi a ten aż sie ślini!!!! sie ślini sie ślini:evil_lol: Quote
clockwork Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 ewelinabuck napisał(a):no no fotki zabojcze:loveu: :evil_lol: u nas tez sniezek:eviltong: ja nie lubieć zimy i śnieżku - zimno mi nawet latem jak słońce zajdzie, że o zimie nawet nie wspomne Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu:no tu można się zakochać nooo te uszka klapate AśkaK napisał(a):Komentarze małego kajtka - rewelka! Fotki z resztą też niezłe.;) amatorus fotografus- komentatorus :evil_lol: paula_z napisał(a): :loveu: Niunius malutki Masz juz necik w domu? :cool3: malutki...:evil_lol: nie, nie mam necika w chacie- szłam do mamy po psa, a jej dom to prawie i mój... W DOMU U MAMY!!! PIKA napisał(a):Cześc Przyszlam zobaczyc zdjęcia milego pieska, a tu taki mordulec :evil_lol: O jak się zaslinil na widok świeżego mięska :evil_lol: SIE ŚLINI SIE ŚLINI... świeżego mięska nigdy za wiele!!! może ktoś chętny wpaść do Jastrzębia- poznamy sie...:cool3:- bo Klockowi kończą sie zapasy:evil_lol: druhna napisał(a):ach ta morda piekna nawet jak usliniona :evil_lol: po ostatniej mojej wizycie miałam wszystko w slince, bluze:eviltong: , spodnie,:razz: a klocus tak sprytnie podchodził i cudnie sie wycierał :evil_lol: czarnulek pikny!!!!!! :diabloti: oj!! też nie panikuj!! wcale aż tak cie nie zaślinił... to nie była ślina:razz: a te twoje konie to cie może nie memlają???...:eviltong: Quote
clockwork Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 ajne klajne terroristen- czyli TERRORYSTKA BETA!!! NIBY TAKA PODDANA, A POZA ZASIĘGIEM APARATU- ZĘBISKA SZCZERZY SUCZ NA KLOCUSIA!!! kosmetyka uszencjów Quote
ewatr Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 witam .........jeszcze mnie tu nie było ale jak juz weszłam to przeczytałam 20 pierwszych stron i czytałabym dalej - tyle , że coś odemnie chca bo w pracy nie chwaląc się jestem :eviltong: i musze chwilowo odpuscic czytanie :evil_lol: ale napisać musze - zakochałam się w " morderczym psie ";) no trudno serce nie sługa :oops: cuuuuuuuuudny jest i charakter taki jak lubie " liżąco- kochający ":loveu: Quote
clockwork Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 ewatr napisał(a):witam .........jeszcze mnie tu nie było ale jak juz weszłam to przeczytałam 20 pierwszych stron i czytałabym dalej - tyle , że coś odemnie chca bo w pracy nie chwaląc się jestem :eviltong: i musze chwilowo odpuscic czytanie :evil_lol: ale napisać musze - zakochałam się w " morderczym psie ";) no trudno serce nie sługa :oops: cuuuuuuuuudny jest i charakter taki jak lubie " liżąco- kochający ":loveu: no witamy ewatr!!! no to jak poczytasz dalej- to przekonasz sie że wcale on nie taki liżąco- kochający- dzieciaki wyciąga z piaskownicy, przegryza aorty, do kotów i psów :eek2:szok!! nie wiem jak teraz bo w okolicach już żadne nie biegają!!! ale jak kiedyś jeszcze biegały... to potem już nie biegały:vamp: i tak dalej i tak dalej... nie wiem jak sobie z nim poradzić... ale co tam!!! AGRESOR TO AGRESOR!!!:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:licz Klocek ...w domu tego nie masz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: witamy z zaśnieżonej prowincji:cool3: Quote
BeaC Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Witaj właśnie natrafiłam na galeryjke twojego cód-miód- chłopaka. Ja także jestem posiadaczką mordulcowatej bestyji, tyle że sucz Bulterier. Poskramia zalizując a częsciej zadeptując( niezdarucha z niej straszna) na śmierć Pozdrawiam........... ciumki dla psiczka:loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :crazyeye: co tu wchodze to się coraz bardziej boje :evil_lol::evil_lol: a jak ta bestia wyskoczy z monitora :crazyeye: :eek2: :diabloti: Quote
AśkaK Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 No właśnie! Tutaj to już nawet się do nas szczerzy!;) :evil_lol: Aj, jak wyskoczy to ja złapię w swe ramiona i już nie puszczę!!!:loveu: :lol: Quote
Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Vectra napisał(a)::crazyeye: co tu wchodze to się coraz bardziej boje :evil_lol::evil_lol: a jak ta bestia wyskoczy z monitora :crazyeye: :eek2: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i pożre , wyliże i wypluje;) Quote
Recommended Posts