clockwork Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 mój Pańcio przyszedł po mnie po pracy... po całym dniu służby u "babci"... :Dog_run: sie ciesze...:bigcool: ale nudne opowieści... zaraz usne!!!:siara: Quote
CASIA&ttb Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 clockwork napisał(a)::Rose: jakie niewiniątko :loveu: Quote
Ola&Kora Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Buuuuuuuuzii!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AśkaK Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 clockwork napisał(a)::Rose: Łaaa, clockwork, chcecie żebym tu na miłosne palpitacje serducha skonała!!!:lol: :loveu: :loveu: :loveu: Pognieciony fafel i te boskie oczka, normalnie po nocach nie będę spać!:eviltong: :lol: clockwork napisał(a):mój Pańcio przyszedł po mnie po pracy... po całym dniu służby u "babci"... :Dog_run: sie ciesze...:bigcool: Jaka miłość, aż miło popatrzeć!Ale Klocuś jest...wielki!!!:crazyeye: :loveu: Dopiero na tych fotach to widać! Ale biedny malutasek z tym sikaniem u weta :oops: . Quote
clockwork Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 eeeeeeeeeee... nie taki wielki !!! ze 60 kilo....:razz: Quote
clockwork Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 AśkaK napisał(a):uh, to o 10 więcej ode mnie.:evil_lol: i ode mnie :cool3: Quote
loozerka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Pomożcie proszę zdobyć Ostródzie i Uciechowowi karmę, oddajcie głos- tu są informacje: OSTRÓDA UCIECHÓW przepraszam za zaśmiecenie wątku , ale staram sie propagować, gdzie mogę. Te schroniska potrzebują bardzo pomocy Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 clockwork napisał(a):tak tak... to bloki na Śląskiej! a ta łączka to między kinem centrum a ul. Warszawską (tam gdzie biedronka) ;) to nasze miejsce na spacerki i gonitwę za patykiem!!! i często ucieczke przed Strażą Wiejską- bo oni nie lubią naszego psa:mad: tylko kiedy ja przejdę tą Twoją galerie... chyba musze sobie wydrukować i nadrabiać straty w domu :razz: hmmm... ja też jeżdże do weta do Pawłowic, i też jak dzwonie to mówie- Magda od Klocka... hmmm.... Alicja!! Klocek to znak zastrzeżony!!:olympic: ;) ale wet i tak mówi na niego lejek... bo weterynarze tak klocka schizowali za szczeniaka, że teraz borok panicznie boi się wetów i jak tylko wchodzi do gabinety a wet podchodzi- borok sie kuli, trzęsie i leje ...:oops: tak nam psa załatwili dziady!!! P.S. Klocka pańciowie też abstynenci :razz:... ale Clockwork to chyba ma w genach- jest z Czech- a jak wiadomo Czesi lubią browarka...;)czyli jeździcie do Budzika. Oj Ozzy po pewnym ambitnym podejściu weta w Żorach sam nie weźmie do pyszczka żadnej tabletki:shake:bo chciał koniecznie wpakować mu tabletke na robale ...wymęczył psa , wsadził mu łape w gardło :angryy:, no i skończyła się nasza przyjaźń z tym panem ....:cool1: tygra napisał(a):ja próbowałąm przejść galerię Ali i powiem że to mało możliwe :), jeden dzień nie ma mnie przy kompie i już zaległości ogromne... a co dopiero wszystko nadrobić :)o następna maruda:evil_lol: Ale on jest duży......ja myślałam że to psiak wielkości ASTa a on i cięższy i wyższy od Ozzulka / Ozzy waży ok.37 kg w kłębie ma 53cm/ Quote
clockwork Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 loozerka napisał(a):Pomożcie proszę zdobyć Ostródzie i Uciechowowi karmę, oddajcie głos- tu są informacje: OSTRÓDA UCIECHÓW przepraszam za zaśmiecenie wątku , ale staram sie propagować, gdzie mogę. Te schroniska potrzebują bardzo pomocy zaraz wchodze i głosuje... szkoda że jastrzębskie schronisko nie obwieszcza swojego istnienia, a tylko broni się rękami i nogami przed ludźmi z zewnątrz:angryy: Alicjarydzewska napisał(a):;)czyli jeździcie do Budzika. Oj Ozzy po pewnym ambitnym podejściu weta w Żorach sam nie weźmie do pyszczka żadnej tabletki:shake:bo chciał koniecznie wpakować mu tabletke na robale ...wymęczył psa , wsadził mu łape w gardło :angryy:, no i skończyła się nasza przyjaźń z tym panem ....:cool1: ja... do Budzika !!! na razie nie narzekamy, choć słyszałam wiele krytyki na jego temat... dla nas bomba!! opiekuje się i naszym psem i legwankiem (czego nie chciał się podjąć żaden wet w promilu ;) 50km). A co najważniejsze- chyba jest wetem z zamiłowania do zwierząt, a nie wyłącznie dla kasy... Quote
elainfo Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Ola&Kora napisał(a):Buuuuuuuuzii!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: hehe i to z jezyczkiem.... jak by niebyło..:-o Quote
Samturia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 clockwork napisał(a): ale on pełen miłości jest :D:loveu: :loveu: :loveu: i ta klatka schodowa....:loveu: :cool3: Quote
clockwork Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 kumpela Clockworka... zabijcie mnie- zapomniałam jak się nazywa:oops:... tyle tych zaprzyjaźnionych psiaków... [SIZE=1] (Dareccy- zabijcie mnie.... nie pamiętam imia;) waszej Saby???) a tu troche niewyraźne.... ale... :diabloti: Quote
clockwork Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 leg po kąpieli- jeszcze w negliżu Quote
loozerka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 clockwork napisał(a):leg po kąpieli- jeszcze w negliżu hehhhehehehe, a ubieracie go w....?? Clucus jest naprawde przecudowny, ta lśniąca sierpśc, ta luzna skora marszcząca sie jak u mlodziaka, poezja :)))) Quote
Samturia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Clockwork, może skusisz się na plecaczek dla dziecka? widziałam tam kilka brzdąców na zdjęciach więc pomyślałam że może jednak ;) 7 zł-plecaczek Biedronka... moja koleżanka sprzedaje ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38246 Quote
Alicja Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 clockwork napisał(a): ja... do Budzika !!! na razie nie narzekamy, choć słyszałam wiele krytyki na jego temat... dla nas bomba!! opiekuje się i naszym psem i legwankiem (czego nie chciał się podjąć żaden wet w promilu 50km). A co najważniejsze- chyba jest wetem z zamiłowania do zwierząt, a nie wyłącznie dla kasy... też róznych rzeczy się nasłuchałam ale nam pasuje;)bo kto by wytrzymał z kobitą która przychodząc z psem zadaje 60 pytań na minutę a na połowę ma wstępne odpowiedzi i czeka na potwierdzenie swoich domniemanych racji:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale w momentach drastycznych wytrzymał ze mną i cierpliwie studził moje emocje /Ozzy miał wstrząs anafilaktyczny i potem siadła mu biochemia:shake:/ clockwork napisał(a):kumpela Clockworka... zabijcie mnie- zapomniałam jak się nazywa:oops:... tyle tych zaprzyjaźnionych psiaków... (Dareccy- zabijcie mnie.... nie pamiętam imia;) waszej Saby???) a tu troche niewyraźne.... ale... :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:prawdziwa kobitka , Ozzy ma taką koleżankę Yuccę , ona robi z nim co chce a on ją tak koffa że jest szczęśliwy jak zaglebi / też jeżdża do Pawłowic;)/ Quote
AśkaK Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 clockwork napisał(a):leg po kąpieli- jeszcze w negliżu I chyba po manicure też, bo tak pazury rozcapierzone suszy.;) :lol: Duży ten leg?:lol: Bo wygląda na sporego..?Fajny taki jaszczur! Pewnie wszyscy znajomi jak do was przychodzą to się na niego gapią?:evil_lol: Ja bym się gapiła w każdym razie...:evil_lol: A ta ruda panienka na zdjęciach przypomina mi jedną suńkę, ale to raczej na pewno nie ona. Klocuś jaki szczęśliwy na tym zdjęciu, gdzie pana go za nogę trzyma!:evil_lol: :lol: Quote
clockwork Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 cosik sie psinie wymskło spod ogonka:mdleje: troche edukacji... żeby nie było że cham:evil_lol: a i tak wszyscy mnie kochają...:eviltong: ;) Quote
clockwork Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 loozerka napisał(a):hehhhehehehe, a ubieracie go w....?? Clucus jest naprawde przecudowny, ta lśniąca sierpśc, ta luzna skora marszcząca sie jak u mlodziaka, poezja :)))) legusia normalnie ubieramy w... szeleczki... tzn- my jeszcze nie, ale poprzedni właściciele mieszkający w domku-i owszem... i spacerki miał, ale koło bloku to chyba nie bardzo- dość że pies morderca to jeszcze krokodyl:evil_lol: exmisja pewna... a ta pomarszczona skóra Clocka to... zmarszczki :evil_lol: Samturia napisał(a):Clockwork, może skusisz się na plecaczek dla dziecka? widziałam tam kilka brzdąców na zdjęciach więc pomyślałam że może jednak ;) 7 zł-plecaczek Biedronka... moja koleżanka sprzedaje ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38246 dziecków qpa.. i żadne nasze!! :sg168: nam jeszcze wiek nie pozwala;).. najpierw kariera :roflt: potem dzieci/szkodniki:evil_lol: ale popatrze, popatrze... a Ty nie chcesz kalendarzyka?? bo słyszałam że chcesz!! ;) bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35721 :razz: Alicjarydzewska napisał(a):też róznych rzeczy się nasłuchałam ale nam pasuje;)bo kto by wytrzymał z kobitą która przychodząc z psem zadaje 60 pytań na minutę a na połowę ma wstępne odpowiedzi i czeka na potwierdzenie swoich domniemanych racji:evil_lol::evil_lol:...ale w momentach drastycznych wytrzymał ze mną i cierpliwie studził moje emocje /Ozzy miał wstrząs anafilaktyczny i potem siadła mu biochemia:shake:/ :evil_lol::evil_lol:prawdziwa kobitka , Ozzy ma taką koleżankę Yuccę , ona robi z nim co chce a on ją tak koffa że jest szczęśliwy jak zaglebi / też jeżdża do Pawłowic;)/ uuuu.... tego jeszcze nie doczytałam o przypadłościach Ozziego- ale Budzik da rade!!:multi:- chop je dobry i kocha psy bojowe!!! inne chyba tyż... i wogóle... wiwat wet!!:multi: Kochane psiska... sunie tak nimi pomiatają, a one- głupolki sie cieszą... Klocek też jak spotyka sie z niektórymi psami i szarpią go za te fafle wiszące, to po godzinie wygląda faktycznie jakby z walk wracał... fafluchy odrapane, strupy nie zagojone... ehhh...:loveu: AśkaK napisał(a):I chyba po manicure też, bo tak pazury rozcapierzone suszy.;) :lol: Duży ten leg?:lol: Bo wygląda na sporego..?Fajny taki jaszczur! Pewnie wszyscy znajomi jak do was przychodzą to się na niego gapią?:evil_lol: Ja bym się gapiła w każdym razie...:evil_lol: A ta ruda panienka na zdjęciach przypomina mi jedną suńkę, ale to raczej na pewno nie ona. Klocuś jaki szczęśliwy na tym zdjęciu, gdzie pana go za nogę trzyma!:evil_lol: :lol: manicure to by mu sie przydało... dziadyga pazury wbija w ręce jak sie go wyciąga... krew tryska po ścianach... hehe... na razie legwanuś jeszcze rośnie- ponad metr ma na pewno... znajomi już przywykli- więc nie gapią, a Ciebie zapraszam, pogapisz na niego;) ruda sunia to pewnie nie ta co myślisz... jest w Jastrzębiu, a u nas ludzie nie mają skłonności do przejmowania psów w potrzebie ... (poza kilkoma!!) a Ty pewnie masz na myśli jakieś cudo z dogo... Klok szczęśliwy na focie, bo panna go właśnie poprosiła o ręke (łape)...:evil_lol: Quote
clockwork Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:czytamy prase lokalną;) z lidla:cool3: klocek zaznacza co mamy mu kupić... no i potem nie dziwota że karme z lidla dostaje... ;) Quote
Samturia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 no oczywiście że chce... ale najpierw musze ruszyć doopcie z domu i wysępić kase :D Quote
Recommended Posts