dbsst Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 stoooooooooooooo laaaaaaaaaaaaaaaaaat Quote
clockwork Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 [quote name='Alicja'][FONT=arial]Dużo słonka w życiu , uśmiechu i życzliwych ludzi wokół tego z okazji 3 urodzinek kochanej Dominisi życzą Ozzy ciocia Ala wujek Cezary i Kuba [/FONT] [quote name='dbsst']stoooooooooooooo laaaaaaaaaaaaaaaaaat [FONT=arial black]FENKJU w imieniu solenizantki ;* [/FONT] [quote name='dbsst']moto foty GENIALNE!!!!!! aaaa dziękuje............. wiadomo... jak coś robie to ZAWSZE PERFEKCYJNIE ;) ;p Quote
Iv_ Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Spóźnione, ale szczere - Wszystkiego najlepszego Grosinko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
clockwork Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 [quote name='Iv_']Spóźnione, ale szczere - Wszystkiego najlepszego Grosinko :loveu: :loveu: :loveu: [FONT=arial black]podziękowała [/FONT];* Quote
Alicja Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [FONT=arial]Dzisiaj Klocuś obchodziłby swoje 11 urodzinki .... Klocunia , pewnie tam za TM zjadacie teraz pyszny torcik razem z innymi naszymi Przyjaciółmi którzy już odeszli ... . [/FONT] [FONT=arial] Klocuniu , pamiętamy o Tobie [/FONT] [FONT=arial][/FONT] Quote
zona Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Klocuś, zaopiekuj się tam moją Brukselką... Quote
Alicja Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [FONT=arial]Zona , one tam teraz za TM wszystkie razem siedzą przy wielkiej misce i wspominają Nas , zwariowanych pańciów ale jakże kochanych ;) Kochane nasze psiaczki , dlaczego tak szybko nas zostawiacie samych na tym łez padole to chyba ich ostatnia wspólna fotka ?z tego ostatniego spotkanka [/FONT] http://i16.photobucket.com/albums/b47/teroslawa/Bruxa/Bruxa%20i%20Clockwork%20by%20Klockowa/bic3.jpg Quote
Iv_ Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Odchodzą, bo szykują miejsce dla innych, chcą żeby inne też zaznały u nas szczęścia i miłości. Tak myślę. Quote
zona Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 To jest fotka pstryknięta przez Klockową bodajże w 2008 roku. [quote name='Iv_']Odchodzą, bo szykują miejsce dla innych, chcą żeby inne też zaznały u nas szczęścia i miłości. Tak myślę. Nie wiem, czy to prawda, ale ryczałam za Bruxą 5 razy dziennie i z żalu kupiłam to cholerstwo: Trochę pomogło, nie mam przy niej czasu płakać za Bruksią częściej niż raz dziennie... Quote
Alicja Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='zona']To jest fotka pstryknięta przez Klockową bodajże w 2008 roku. Nie wiem, czy to prawda, ale ryczałam za Bruxą 5 razy dziennie i z żalu kupiłam to cholerstwo: http://i16.photobucket.com/albums/b47/teroslawa/Falka/lotrzyk.jpg Trochę pomogło, nie mam przy niej czasu płakać za Bruksią częściej niż raz dziennie... ale bowski rudzielec :loveu: Quote
Luzia Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Grosia śliczna rośnie :) Szykuj piwnice i narzędzia tortur na przyszłych wielbicieli :diabloti: Quote
Alicja Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Luzia']Grosia śliczna rośnie :) Szykuj piwnice i narzędzia tortur na przyszłych wielbicieli :diabloti:[/QUOTE] i czarną nalewkę ;) Quote
Luzia Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Alicja']i czarną nalewkę ;)[/QUOTE] Nie wiem czy współczesne ciemne, nie czytające pokolenie zrozumie aluzję, jeszcze tak delikwent sobie pomyśli, że skoro rodzice goszczą i częstują to dają przyzwolenie :evilbat: Quote
Alicja Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Luzia']Nie wiem czy współczesne ciemne, nie czytające pokolenie zrozumie aluzję, jeszcze tak delikwent sobie pomyśli, że skoro rodzice goszczą i częstują to dają przyzwolenie :evilbat:[/QUOTE] już im Pawcio nagotuje napoju , ze żaden już nie ruszy po nim :lol: Quote
Luzia Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 To ja chętnie poznam skład tej polewki :diabloti: Znam parę osób, które chętnie bym nią poczęstowała :loveu: Quote
Alicja Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Luzia']To ja chętnie poznam skład tej polewki :diabloti: Znam parę osób, które chętnie bym nią poczęstowała :loveu:[/QUOTE] myślę , ze to tajemnica zakładu ;) Quote
Alicja Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Luzia']Szkoda :-([/QUOTE] cza by z szefem ;) pogadać Quote
Luzia Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 To ja się będę ładnie uśmiechać, o tak: :grins: [COLOR=#f0f8ff][SIZE=1]A jak coś to mogę podsunąć pomysł na jakieś ciekawe narzędzia tortur [/SIZE][/COLOR]:diabloti: Quote
Alicja Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [CENTER][FONT=arial][B]minęły 2 lata .........:shake:[/B][/FONT] [I][B] [IMG]http://i52.tinypic.com/s5ii6x.jpg[/IMG][/B][/I] [/CENTER] Quote
Vectra Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 ehhhh dziś do Klocka dołączył Jozinek ... Staffkowy :( szlag by te Mikołajki Quote
Recommended Posts