Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ strona Emira " nie chodzi" podaje najświeższe wiadomości. Dragom jest po kastracji. Rana goi sie dobrze; jeszcze przez 2 dni będzie na lekach p/bolowych; dostaej doustnie antybiotyk. Tryska energia i chęcią zycia! Ok 6.02 - po zdjęciu szwów opuści klin ikę; Pan, który go odwiedzał nie jest zdecydowany go adoptować ( jak rodzice wykończą budowany dom to ew.)
SZUKAMY DOMU DLA DRAGONA
Emir

Posted

witam serdecznie
wczoraj bylam z wizyta u psiakow Emirowych. rowniez u Dargona.
humor mu dopisuje. chetnie sie bawi zabawkami, skacze i zaczepia lapą. na spacerze jest grzeczny choc troche ciagnie smycz. bardzo bardzo sympatyczny psiak - powinien jak najszybciej znalezc dom!!!

Posted

ze strony Fundacji Emir
z dnia 26 stycznia 2007:
Dragon dzis przeszedł zabieg kastracji. Dostaje antybiotyk i przez 3 dni środki p/bólowe. Do zdjęcia szwów tj do ok. 6.02 pozostanie w szpitalu sggw, potem albo znajdzie od razu nowy dom albo wróci do naszego schroniska i będzie przedstawiony do adopcji.

szukajmy domu dla Dragona - one jest taki wesoły i chetny do zabaw. oraz do biegania po sniegu:) temu kto go przygranie da dużo radości i zyciowej energii:)

Marie - skala u Dargona dosc spora jest tak do wysokosci uda. i te dlugasne lapy:)) duzo psa dlugiego i chudego do kochania:))

Posted

blue! Skale Drago znam - jest dlugosci mojej kanapy - dokladnie i to nie liczac ogona :) Nie mam dokladnej skali do Latka Izy :) Maciaszku! Trzymam mocno kciuki, zeby to nie byli tylko "ogladacze"!

Posted

No dobra. Napiszę. Domek nr 2 z tego wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40241 jest ZAKOCHANY W DRAGONIE!!!!!!

Państwo mają pojechać na SGGW i go odwiedzić. Problem tylko w tym, że ci Państwo mieszkają w mieszkaniu 54 m.kw. Ale mają działkę na Lubelszcyzźnie. latem tam jeżdżą. Poza tym są bardzo aktywni - rowery, itd. Onbok ich miejsca zamieszkania jest las Kabacki. No, może się nada, co?

Sto razy potarzałam, ze musza sobie uświadomić skalę wydatków na takiego psa (nie tylko na jedzneie) oraz jego rozmiary. Są niezrażeni. I zakochani. W Dragonie. Czy ktoś, kto ma kontsakt z tym psem mógłby do mnie zadzwonić? mój nr komóry: 0501 290 484

Posted

iza juz dostała informacje odemnie przez tele.
kontakt na p. Krystyne i to co moglam dodatkowo opowiedziec o Dragonie.
jak rowniez godziny wizyty w szpitalu na sggw (przypomne raz jeszcze 10:00 - 12:00 i 18:00 - 19:30)
mam nadzieje ze spotkanie trojstronne czyli Dragon - Emir - Domek nr2:) dojdzie do skutku no i moze Dragon nie bedzie musial sie juz martwic o swoj los.

pozdrawiam

Posted

Witajcie moi drodzy! To my jesteśmy zainteresowani Dragonikiem. To naprawde piekny piesek, który musi znależć ciepły i dobry dom. Jutro go odwiedzimy, żeby przełamać pierwsze lody i zobaczymy, czy nas polubi. Zastanawialiśmy się, czy taki psiak będzie się dobrze czuł w mieszkaniu, chociaż oczywiście dołożymy wszelkich starań, żeby miał tyle ruchu w gąszczu lasu kabackiego ile potrzebuje. Musimy go troszkę wyczuć, i on nas też. To jednak wielki zwierz, ale mam ogromną nadzieję, że przypadniemy mu do gustu, bo oboje jesteśmy w nim zakochani od pierwszego wejrzenia! Taki konik z niego śliczny... Jutro napiszę, jak nam poszło. Na pewno chcemy przygarnąć pieska, byłoby bosko, gdyby mógł to być ON...
pozdrawiamy wszystkich serdecznie
PS Z Panią Krystyną już się skontaktowaliśmy

Posted

Witajcie Ago i Krzysiu w gronie dogomaniaków :)
Jakże miło było przeczytać te słowa...
Teraz nie pozostaje mi nic innego jak trzymać kciuki jeszcze mocniej (nawet przez sen będę zaciskać ;) )!!!
Czekam(y) z niecierpliwością na relację z odwiedzin.
Pozdrawiam.
Kasia