wagens Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Przedstawiam moją tymczasowiczkę z interwencji z pseudohodowli. Żabka narazie powoli dochodzi do siebie, została odpchlona, odrobaczona, dostała zastrzyk wzmacniający. Pozostały jej rany na uszach niewiadomego pochodzenia, obtarcia na szyi po łańcuchu. Ma ona około roku, po cycach można poznać że już rodziła. Jak dla mnie to najgrzeczniejszy pies jakiego w życiu spotkałam. W domu leży sobie cichutko i tylko spogląda jednym oczkiem.Jak sama zostaje również bardzo grzeczna, nie szczeka nie niszczy poprostu śpi. Grzecznie chodzi na smyczy i dobrze znosi jazde samochodem. Straszna przylepa, kocha mizianie i dawanie całusów. W życiu spotkało ją zbyt wiele,bardzo boi się gwałtownych ruchów. Nie ma żadnych problemów z dogadywaniem się z innymi psami, na koty i dzieci jeszcze nie sprawdzona. Według mnie to pies ideał a To film obrazujący jej dotychczasowy dom http://www.youtube.com/watch?v=up67XBxMHiY&feature=player_embedded tak wyglądało jej życie Quote
Jasza Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Zapisuję czekoladową piekność! I powtórzę - Wagens - cudna jesteś! Quote
dzioszka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Odwiedzam maleńką i płaczę z radości... Quote
rotek_ Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 film mnie przeraził....czy mogę wstawić go na stronę schroniska jako przykład dlaczego nie kupować psa bez rodowodu Quote
wagens Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 film nie należy do mnie ale wydaje mi się że nie ma żadnych przeszkód do użycia go Quote
AgaG Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 bardzo się cieszę, że jest u Ciebie. Cudne maleństwo wreszcie bezpieczne i odpoczywa po tym piekle Quote
Isadora7 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 matko ile jamnikó mam do wstawienia. Musze sie dzisiaj z tym uporać Quote
Martyna-Gdy Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 przepraszam,że nie na temat,ale czy wszystkie psy z tej pseudohodowli zostały odebrane? Quote
danka1234 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 zanaczam watek,jak nadejdzie odpowiedni czas moge pomóc z ogłoszeniami Quote
Isadora7 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Isadora7']matko ile jamników mam do wstawienia. Musze sie dzisiaj z tym uporać[/QUOTE] No nie było tak źle, sporo ubyło bo oakzało sie że juz w domach (lub nie żyją) jak zwykle zresztą. Wagens mam prośbę, wtawię Zabke na SOS jak juz będzie wiecej zdjęć. Robie trochę artykułów do zakładek na stronie, a dostawianie zdjęc do istniejącego wątku to dodatkowa ręczna dzierhganina, tzreba zrobić miniaturkę dla każdej foty w okreslonych sciśle wymiarach i wrzucić na serwer. A tak wrzucam z automatu. Quote
_Aga_ Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Cudna psinka :) wagens - raz jeszcze dziękujemy :) Będziemy oczywiście potrzebować wyniki obdukcji, skontaktujemy się z Tobą... Quote
wagens Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 obdukcje mam już w domu więc jutro w pracy ją zeskanuje i wrzucę może na wątek tu i na fb, tyle że wysłałam po nią Tż-a i on nie spojrzał na nią w gabinecie, tam jest napisana jej waga 6.80 kg a ona ważyła w gabinecie 6.20kg, niewiem czy to zmieniać, w sumie na takim maleńkim piesku 60 dag to spora róznica Quote
wagens Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 tak jak obiecałam, dzisiejsza sesja :) Quote
Jasza Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 O mamusiu, jaka malizna karmelkowa... Przepiękna zielonoka kruszyna!!! Ogłaszacie ją już? Quote
_Aga_ Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Cuuudna :loveu: A i Twoje psiaki niczego sobie ;) :loveu: Super razem wyglądają, przykryte kocykiem :loveu: Quote
wagens Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 tak jak obiecałam jest i obdukcja Na razie prócz wydarzenia na fb nie robię jej żadnych ogłoszeń bo mam dobrą koleżankę lekarkę która pracuje w kilku szpitalach na raz i ona robi za naszego reklamodawce :D Zawsze to lepiej żeby gdzieś do znajomych poszła. Quote
_Aga_ Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 No dokładnie :loveu: Obdukcję bardzo proszę na maila, ok? ;) animals.tarnow@wp.pl interwencje.animals.tarnow@wp.pl :) Quote
greg_ Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 świetna :) Jak wygląda sprawa adopcji? Jak można to prosze o jakiś kontakt na maila. gregzakopane@gmail.com Czekam na wiadomości z Plaskatego Azylu, jakby tam coś nie wypaliło to chętnie bym ją wziął na stałe :) Pozdrawiam. Quote
wagens Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 No czekamy czekamy, Żabka chyba się już u mnie zadomowiła, przeprowadziła się na stałe do leżanki moich dziewczyn i śpią we trzy jedna na drugiej :D. Od wczoraj obszczekuje każdego co przechodzi za płotem :) W dalszym ciągu dużo śpi i apetyt dopisuje. Dzisiaj się kąpiemy poraz drugi bo jeszcze trochę syfu z niej wychodzi no i czekamy na domek :D a tak się relaksuje rankiem w łóżeczku i ładnie się uśmiecham Quote
Jasza Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Z łańcucha - w piernaty... Brawa Wagens. Uściski dla malutkiej. Quote
Isadora7 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Wstawiłam Żabkę http://jamniki.eadopcje.org/psiak/427 tylko podałam moje dane kontaktowe czy można prosić o włąsciwe? :cool1: Quote
_Aga_ Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Ale cudna :) A tam miała taki ciężki łańcuch.. Taka kruszynka.... Quote
Recommended Posts