Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam moją tymczasowiczkę z interwencji z pseudohodowli. Żabka narazie powoli dochodzi do siebie, została odpchlona, odrobaczona, dostała zastrzyk wzmacniający. Pozostały jej rany na uszach niewiadomego pochodzenia, obtarcia na szyi po łańcuchu. Ma ona około roku, po cycach można poznać że już rodziła. Jak dla mnie to najgrzeczniejszy pies jakiego w życiu spotkałam. W domu leży sobie cichutko i tylko spogląda jednym oczkiem.Jak sama zostaje również bardzo grzeczna, nie szczeka nie niszczy poprostu śpi. Grzecznie chodzi na smyczy i dobrze znosi jazde samochodem. Straszna przylepa, kocha mizianie i dawanie całusów. W życiu spotkało ją zbyt wiele,bardzo boi się gwałtownych ruchów. Nie ma żadnych problemów z dogadywaniem się z innymi psami, na koty i dzieci jeszcze nie sprawdzona.
Według mnie to pies ideał

a To film obrazujący jej dotychczasowy dom
http://www.youtube.com/watch?v=up67XBxMHiY&feature=player_embedded

tak wyglądało jej życie

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo się cieszę, że jest u Ciebie. Cudne maleństwo wreszcie bezpieczne i odpoczywa po tym piekle

Posted

[quote name='Isadora7']matko ile jamników mam do wstawienia. Musze sie dzisiaj z tym uporać[/QUOTE]

No nie było tak źle, sporo ubyło bo oakzało sie że juz w domach (lub nie żyją) jak zwykle zresztą.
Wagens mam prośbę, wtawię Zabke na SOS jak juz będzie wiecej zdjęć. Robie trochę artykułów do zakładek na stronie, a dostawianie zdjęc do istniejącego wątku to dodatkowa ręczna dzierhganina, tzreba zrobić miniaturkę dla każdej foty w okreslonych sciśle wymiarach i wrzucić na serwer. A tak wrzucam z automatu.

Posted

obdukcje mam już w domu więc jutro w pracy ją zeskanuje i wrzucę może na wątek tu i na fb, tyle że wysłałam po nią Tż-a i on nie spojrzał na nią w gabinecie, tam jest napisana jej waga 6.80 kg a ona ważyła w gabinecie 6.20kg, niewiem czy to zmieniać, w sumie na takim maleńkim piesku 60 dag to spora róznica

Posted

tak jak obiecałam jest i obdukcja

Na razie prócz wydarzenia na fb nie robię jej żadnych ogłoszeń bo mam dobrą koleżankę lekarkę która pracuje w kilku szpitalach na raz i ona robi za naszego reklamodawce :D Zawsze to lepiej żeby gdzieś do znajomych poszła.

Posted

No czekamy czekamy, Żabka chyba się już u mnie zadomowiła, przeprowadziła się na stałe do leżanki moich dziewczyn i śpią we trzy jedna na drugiej :D. Od wczoraj obszczekuje każdego co przechodzi za płotem :) W dalszym ciągu dużo śpi i apetyt dopisuje. Dzisiaj się kąpiemy poraz drugi bo jeszcze trochę syfu z niej wychodzi no i czekamy na domek :D

a tak się relaksuje rankiem w łóżeczku i ładnie się uśmiecham