Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mijają 4 miesiące jak Bosti jest ze mną:loveu: i muszę przyznac, że ani przez chwilę nie żałuje mojej decyzji:multi: nie wiem jak Boston trzeba by go zapytac:lol:
Boston jest bardzo inteligentnym i kochanym psiakiem niezły z niego cwaniak i czasem próbuje pokazac swoje ja ale wie co mu wolno a co nie Z Borysem to już są tak zaprzyjaźnieni że Boston przechodzi Borysowi pod brzuchem oczywiście na ugiętych łapach albo przechodzi sobie po nim:lol: Do innych psów już się uspokoił ale trzeba byc czujnym bo czasem ogon mu zastyga w bezruchu. Dzieci kocha bezgranicznie a z chłopcem, z którym ma zajęcia mają chyba jakiś układ bo jak Adaś mówi do niego Boston pomóż mi to Bost robi wszystko żeby mu ułatwic zadanie
Wogóle fajny z niego kumpel czasem upierdliwy ze swoją chęcią ciągłej zabawy ale kochany jak przyjdzie wywali te swoje oczy na pół pyska a z pyska wystaje mu zabawka i weź tu mu odmów
Tak więc chyba musimy podziękowac wszystkim tym którzy nie chcieli Bostona za to, że teraz możemy byc razem

Posted

aneczka77 napisał(a):
Mijają 4 miesiące jak Bosti jest ze mną:loveu: i muszę przyznac, że ani przez chwilę nie żałuje mojej decyzji:multi: nie wiem jak Boston trzeba by go zapytac:lol:
Boston jest bardzo inteligentnym i kochanym psiakiem niezły z niego cwaniak i czasem próbuje pokazac swoje ja ale wie co mu wolno a co nie Z Borysem to już są tak zaprzyjaźnieni że Boston przechodzi Borysowi pod brzuchem oczywiście na ugiętych łapach albo przechodzi sobie po nim:lol: Do innych psów już się uspokoił ale trzeba byc czujnym bo czasem ogon mu zastyga w bezruchu. Dzieci kocha bezgranicznie a z chłopcem, z którym ma zajęcia mają chyba jakiś układ bo jak Adaś mówi do niego Boston pomóż mi to Bost robi wszystko żeby mu ułatwic zadanie
Wogóle fajny z niego kumpel czasem upierdliwy ze swoją chęcią ciągłej zabawy ale kochany jak przyjdzie wywali te swoje oczy na pół pyska a z pyska wystaje mu zabawka i weź tu mu odmów
Tak więc chyba musimy podziękowac wszystkim tym którzy nie chcieli Bostona za to, że teraz możemy byc razem

Ania pięknie to napisałaś. Bosti u Ciebie zaczął normalnie żyć. Cieszę się, że okazał się bezproblemowym psiakiem. A już w ogóle wzruszam się jak opisujesz kontakt Bostiego z Adasiem. To piękny psiak - widać totalną zmianę - zadbany, odkarmiony, sierść się świeci. Zdaję sobie sprawę ile pracy włożyłaś. Dziękuję Ci za Bostiego - uratowałaś go !

Posted

kora78 napisał(a):
klauza, padlam!!!!!!!! ale Ty masz spozniony zaplon!
ja juz w tym czasie zdazylam sie z Bostonem i Ania spotkac na zywo :D

a czy ja kiedykolwiek chwaliłam się, że mój zapłon działa na pełnych obrotach :evil_lol:
Spotkałaś się z Anią Bostim i Borią na żywo????? To opowiadaj i dawaj foty zamiast mi dowalać :diabloti:

Posted

Dzięki Aga za miłe słowa, ale już tak mam, że jak za kogoś biorę odpowiedzialnośc to ze wszystkimi tego konsekwencjami ...... a Bosti poprostu sam się prosi o to żeby go kochac tak samo z resztą jak i Boria
A Lucyna nie spotkała się z Borią tylko ze mną i Bpstem bo byliśmy u niej gdyż ona gardzi wizytą u mnie a ja dwóch wielkoludów ze sobą nie zabiorę.
Byliśmy na ogródku, ale deszcz nas wygonił i w sumie to za długo nie byliśmy.....
Resztę relacji zostawiam Lucynce

Posted

o zesz Ty.... no to sie doigralas! teraz to ja Ci zrobie te wizyte z zagladaniem do kosza na brudna bielizne i liczeniem, ile kg miesa masz w lodowce! tak, jak zapowiadalam. chcialas to bedziesz miala :diabloti:

ze, niby ja gardze... :angryy:

• 8 months later...