Klauzunka Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 PS chłopaki życzą wszystkim kobietkom wszystkiego najlepszego dziękujemy :) Quote
kora78 Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 wooow dogo juz dziala! a my na poniedzialek umowione :D Quote
kora78 Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 zmieniam tytul! Boston zaaklimatyzowany na calego! widzialam na wlasne oczy, a Wy nie ;P odwiedzila mnie w piatek Ania z Bostonem. chlopak normalnie wpatrzony w swoja pancia, jak ciele w malowane wrota! a ile komend zna! moj zaden pies tyle komend w calym zyciu nie poznal, a boston zalapal je w 3 tygodnie zaledwie! wiec tak: daje lapy, obie, na zmiane siada waruje czolga sie :D rowna do nogi szok! jak weszli do mnie do domu, to boston mial mni gleboko w d.. oczywiscie... a ja myslalam,ze sie rzuci do mnie z radoscia, itp. jakas glupia bylam totalnie i nienormalna. on musial obwachac wszystkie katy, dopiero sobie przypomnial, ze "skads zna te pania". wiekszosc czasu byl podekscytwany, chodzil po pokoju, a do drugiego raczej nie chodzil. oczywiscie poszedl za pancia do lazienki. oczywiscie wielki lakomczuch na smakolyki, wyciaga delikatnie z zacisnietej piesci. oczywiscie zjadlby wszystko, co tylko sie da oczywiscie staranowal swoim cielskiem moja lawe, byl wyzszay, niz ona. a ogonem by rozlal herbatke. no i cmoknal moje dziecko w sam srodek nosa :D ma taka fajna siersc, wykapana po tych 2 latach prawie, swieci sie, jak choinka i mieciutki, jak kaczuszka. bardzo chcial isc juz do domu swojego, bal sie, ze u mnie zostanie, cholera... sprzedany, sprzedany no... mnie ma w nosie, ja sie nie licze. tylko pancia ancia wciaz i wylacznie. aha, jakby mogl to by zjadl moje papugi, bo mu sie strasznie podobaly i zywo reagowal, na jakikolwiek ich ruch lub dzwiek, ale karny jest i reaguje ladnie na odwolanie. kolejny fuksior dla psa, taki domek, ktory potrafi tak szybko psa doprowadzic do takiego obledu z milosci do swojego czlowieka :D Quote
Klauzunka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 przeczytałam jednym tchem - 100 razy i jestem spokojna :) Kochany Bostuś - widać, że mądra psina z niego :loveu: a foteczki będą ? Quote
kora78 Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 mam kilka fot, ale na razie ich nie moge zgrywac. musze sie najpierw wybrac jeszcze z aparatem do schronu, albo na wizyte PA do majki, wtedy wrzuce hurtem, bo mi sie psuje ten... taki kabelek ;) Quote
kora78 Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 mozecie mnie zlinczowac, prosze bardzo. wreszie pokaze wam zdjecia. dopiero dzis je zgralam. pisalam juz pewnie, ze mam zepsuty adapter do karty pamieci, ograniczam jego uzywalnosci do koniecznego minimum i hurtem wgrywam sobie wszystkie foty, jakie narobilam. oto.... boston!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Klauzunka Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 oto.... boston!! Bosti świeci się jak choinka i ten banan na pysku - cudo !!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Satrina Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Fajowy!!!! A Ania zaczyna już z nim jakieś działania w kierunku dogoterapii???? Quote
kora78 Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 no tak. samo to, ze wpatrzony w pania, jak w obrazek i dla niej zrobi wszystko. plus te wszystkie komendy. posluszenstwo. to jest podstawa do dogoterapii Quote
aneczka77 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Zaczynamy zaczynamy a właściwie to już dawno zaczęliśmy.... w końcu pod koniec maja musimy zdać śpiewająco egzamin.... A tak z nowości to byliśmy ostatnio u pani weterynarz bo Bosti coś uszami trzepał i tyłkiem jeździł po ziemi no i okazało się, że gruczołki zapchane miał straszliwie aż mu się stan zapalny zrobił. A co do uszu to powiedziała lekarka, że takich uszu czystych i pięknych to u psa ze schroniska dawno nie widziała. No a trzepie uszami z zupełnie innego powodu.... okazało się, że jak miał szyte ucho wtedy co Borys go złapał to miał mieć założone szwy rozpuszczalne.... no i chyba coś się nie bardzo rozpuściły bo został mu prawdopodobnie supełek i to mu zarosło i teraz go kłuje i ciągnie....oj ci weterynarze.... no ale ogólnie wszystko super Bosti jest takim kujonem że szok i mało tego sam przychodzi popołudniu i prosi żeby coś z nim ćwiczyć śmieszny jest taki że normalnie komedia Quote
kora78 Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 brawo! madry psiak! a to ci sie trafilo :) kujon, hehe szwy czasem sie rozpuszcza, a czasem nie. tak samo z tymi do sterylek i kastracji. dobrze, ze byliscie u weta. a u jakiej pani wet? tez na wysockiego? Quote
aneczka77 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Na Wysockiego to go szyli bo nie było naszej lekarki i tam go tak urządzili a ja jeżdżę też na biały ale na Piasta. A co do tych szwów to powiedziała weterynarka że jak do 3 miesięcy to mu nie zejdzie to będzie mu to trzeba w znieczuleniu wyłuskać bo to mu będzie przeszkadzać a z czasem może mu to się zacząć paprać więc niewiadomo czy znów go nie będą męczyć Tak swoją drogą to pewnie szwy rozpuszczalne są droższe a co oni tam wsadzają to już nikt nie wie poza nimi.... jakoś do tych lekarzy z wysockiego nigdy nie miałam zaufania i raczej po obecnych wydarzeniach zdania nie zmienię Quote
Klauzunka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 no ale ogólnie wszystko super Bosti jest takim kujonem że szok i mało tego sam przychodzi popołudniu i prosi żeby coś z nim ćwiczyć śmieszny jest taki że normalnie komedia ale się uśmiałam, pierwszy raz słyszę takie określenie na psa :) Kochana psina ! Quote
kizimizi Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 ja jesli moge polecic weta w naszym rejonie to zdecydownie lek. wet. Sylwie Skwirę. Nie tylko, ze koleżanka z osiedla ale wykształcona dziewczyna, która pracy sie nie boi. Teraz ma gabinet na starym cpnie przy Mcdonaldzie. Quote
kora78 Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 mam piekne fotki tej cudnej, wiecznie usmiechnietej mordy! klauzunka, niech sie bawi we wstawianie. nigdy tego nie robila, to niech sie pomeczy :D ja ide wklejac wczorajsze ze schronu. boston sie swieci w sloncu, jak choinka na swieta :D Quote
Klauzunka Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 nigdy nie wstawiałam fot, więc nie wiem czy dam radę, ale wrzuć mi na maila to coś pokombinuję :) Quote
aneczka77 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Dzień dobry;) To my...chcieliśmy tylko powiedziec, że Bosti ostatnio został zważony i wskźnik pokazał 35 kilo a tak poza tym to egzamin mamy pod koniec maja i nawet Boston ma koleżankę z którą ma nadziejępracowac bo na razie to tylko razem rozrabiają:-o Quote
aneczka77 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 A tak wogóle to gdzie zdjęcia?????????? Ja myślałam, że tu już wszyscy padli z zachwytu a tu cisza:p Quote
Klauzunka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Dzień dobry;-) To my...chcieliśmy tylko powiedziec, że Bosti ostatnio został zważony i wskźnik pokazał 35 kilo a tak poza tym to egzamin mamy pod koniec maja i nawet Boston ma koleżankę z którą ma nadziejępracowac bo na razie to tylko razem rozrabiają:-o a cóż to za koleżanka? nie jesteś zazdrosna o synusia? :) Quote
kora78 Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 aneczka77 napisał(a):A tak wogóle to gdzie zdjęcia?????????? Ja myślałam, że tu już wszyscy padli z zachwytu a tu cisza:p a to juz pytanie do klauzunki :mad::mad::mad: Quote
Martika&Aischa Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Zaglądam po dłuższej nieobecności i czekam na zdjęcia szczęśliwego Bostonka :) Bardzo się cieszę że chłopak szczęśliwy :):):) Quote
Recommended Posts