Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aleś to bokiem nakręciła - leżałaś :) nie, serio super !!!!! :) ale nasz Bosti to szczekać nie potrafi - wszystkie ujadają a ten tylko Twoją piękną rękawiczką, w kolorze blu zainteresowany :)

Posted

chyba trzymalam aparat normalnie, a powinnam bokiem. ale co tam, glowy w bok i jazda

nie Ty to mnie zawsze rozwalisz :evil_lol:

a tak w ogóle to na jednym filmiku Bosti wykonał klasyczny ziew - stanowczo za mało głasków, albo mu się znudziłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Klauzunka napisał(a):
jak ktoś ma do oddania smycz, obrożę to prosimy......Bosti jest psiakiem z postury labkowym, ma około 31-32 kg

Bazarki na Bostka:
1.
http://www.dogomania.pl/threads/221838-Mega-wypa%C5%9Bne-psio-kocie-cuda-zajrzyj-15.02.2012

2.
http://www.dogomania.pl/threads/221837-Torby-EKO-z-kociakami-super-do-15.02.2012

Mamy obroże, którą miała Puma tymczasowo. Gabarytowo by pasowała-ale dycyzję musi podjąć Kora, bo to od niej wzięłam tą obróżkę.

Posted

Satrina napisał(a):
FIlm git i moja ulubiona... Twoja niebieska rękawica;-) Jak ona jest na zdjęciu to wiadomo, że fota robiona przez Korę.

heheh taaak. jedna do polowy zjedzona, bo psy mi ja poszaraly. raz taka jedna mala zaraza zlapala mnie za reke, udziabala do krwi, a rekawiczke sciagnela i porwala do kojca. pracowniczka mi ja uratowala, to juz jej polowy nie bylo ;P
ale co tam, jeszcze sluza. po co mi tam lepsze.

rzeczywiscie, obroza po Pumie. granatowa-habrowa ze srebrnymi cekinami. taka babska troche :) na zatrzask, nie na dziurki. nie wiem, czy wytrzyma z tym konikiem naszym.

Posted

heheh kizi, to ta suka, co jest dosc agresywna. siedzi tam juz kilka lat. ja ją nazywam- sunia z miodowymi oczami. pisalam o niej nie raz. i ty tez raz o nia pytalas i juz odpowiadalam.
nie odrabiasz lekcji ;P

Posted

wyslalam bosta do pani, ktora szuka psa mlodego, duzego, ale do dogoterapii po pol roku aklimatyzacji u niej. dom z gordem i drugie pies w domu. dogoterapia 2razy w tyg po 1 godz.
odszedl jej niedawno golden z dogo wlasnie.

Posted

wyslalam bosta do pani, ktora szuka psa mlodego, duzego, ale do dogoterapii po pol roku aklimatyzacji u niej. dom z gordem i drugie pies w domu. dogoterapia 2razy w tyg po 1 godz.
odszedl jej niedawno golden z dogo wlasnie.

to trzymamy kciuki :)
jak coś to ja już dla Bosta kupiłam karmę, frontline, czekam na tabletki na robale, bo zamówiłam.
Jeszcze smycz i obroża - mojej siostry nie ma we wrocku w tym tygodniu, więc jak się nie wyrobię się z zakupem tego, to kupię normalnie w sklepie, trudno. No ale jeszcze jest czas więc może dam radę.

Posted

tz mowil,ze chyba w tym tyg nie bedzie we wro. ale nigdy nic nie wiadomo, zawsze mu sie moze cos pozmieniac. mamy 8.02, to kiedy by bost jechal? wtorek?????
ojjj to musze tza namowic... a moze tz satriny, co? tez jezdzi kolo wrocka... tylko kolo bielan bardziej, na wrocek chyba nie wjezdza.

Posted

tz mowil,ze chyba w tym tyg nie bedzie we wro. ale nigdy nic nie wiadomo, zawsze mu sie moze cos pozmieniac. mamy 8.02, to kiedy by bost jechal? wtorek?????
ojjj to musze tza namowic... a moze tz satriny, co? tez jezdzi kolo wrocka... tylko kolo bielan bardziej, na wrocek chyba nie wjezdza.

dzisiaj będę dzwoniła, a karmę faktycznie dobrze było by zabrać, bo wysyłka będzie cholernie droga.

Posted

trzeba zabrac od klauzunki 15kg karmy. ale ona mieszka na drugim koncu wrocka. wiec nic z tego, nie jedzcie tak daleko.
moj tz bedzie w pon we wrocku to musi odebrac, nie ma wyjscia.
tylko cos dt milczy.