Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z tym co był - bo wiecie co ja się cały czas zastanawiam - co innego psiak ważący 5-10 kg z tkliwym tekstem, bo stary, czy nawet młody, ale zima, mróz, zamarznie w budzie, bo go na dodatek gryzą inne psy. A co innego ponad 30 kilowy osobnik. Po takich psach ludzie bardziej spodziewają się psa "wytrzymalego", "dającego sobie radę". Zahukany,
stłamszony ponad 30 kilowy pies bardziej wzbudzi lęk a nie litość. Poza tym zobaczcie na foty Bostka - cudo, uśmiechnięte, prze do przodu na spacerach, zero stresu, wycofania....
jakie foty do tkliwego opisu dodać?
Kurczę nie wiem już....

Posted

stare fotki zza krat. obecne zza krat tez sa smutne. ale wlasie psy ida, jak maja foty bez krat, wiec bezsens do nich wracac ;)
w tym co pisze klauzunka, jest sporo racji. ale od dawna pisano juz o ckliwym tekscie i nikt nie zaprzeczal.

Posted

ale od dawna pisano juz o ckliwym tekscie i nikt nie zaprzeczal.

ja nie zaprzeczam, ale Bostek pomimo ataków na siebie ma takie a nie inne foty, nie jest na chwilę obecną stłamszony czy zastraszony, zagryziany, był gryziony, ale w tej chwili Bostek sobie radzi.
Uważam, że ponad 30 kg pies ma nikłe szanse na dom jeśli zrobimy z niego inwalidę....Inwalidę, tzn - że pies da z sobą zrobić wszystko...gryziony, katowany....
Ani to lab ani maskotka....Bost jest jaki jest, na chwilę obecną Bost ma około 500 ogłoszeń. Jeśli chciałam bym dla niego dt to dt domowe....co mi z tego że hotel za 400 zł...z kojca do kojca....

Posted

dokladnie, za 400zl z kojca do kojca :-(

stąd też tak a nie inaczej działam u Bosta, nie chcę za 400 zł kojca, bo co to zmieni? Jak już to dt domowe, za odpłatnością karma, wet, inne wydatki - nie wiem może źle myślę....ale kojec w hotelu za 400 zł....Co o tym myślicie?