Martika&Aischa Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Pokazuj się chłopaku :* W Nowym Roku Zdrówka i Wspaniałego Domku ciocia Ci życzy :* Quote
Monisiaczek Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Klauzunka napisał(a):podnoszę :) Nie żadne "podnoszę", tylko ten tekst wzruszający dawaj ;) Quote
Martika&Aischa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Bostonku wskakuj na pierwszą chłopaku ........ Quote
kora78 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 to juz cala druzyna sie zameldowala. Quote
Klauzunka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 z tym co był - bo wiecie co ja się cały czas zastanawiam - co innego psiak ważący 5-10 kg z tkliwym tekstem, bo stary, czy nawet młody, ale zima, mróz, zamarznie w budzie, bo go na dodatek gryzą inne psy. A co innego ponad 30 kilowy osobnik. Po takich psach ludzie bardziej spodziewają się psa "wytrzymalego", "dającego sobie radę". Zahukany, stłamszony ponad 30 kilowy pies bardziej wzbudzi lęk a nie litość. Poza tym zobaczcie na foty Bostka - cudo, uśmiechnięte, prze do przodu na spacerach, zero stresu, wycofania.... jakie foty do tkliwego opisu dodać? Kurczę nie wiem już.... Quote
kora78 Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 stare fotki zza krat. obecne zza krat tez sa smutne. ale wlasie psy ida, jak maja foty bez krat, wiec bezsens do nich wracac ;) w tym co pisze klauzunka, jest sporo racji. ale od dawna pisano juz o ckliwym tekscie i nikt nie zaprzeczal. Quote
Klauzunka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ale od dawna pisano juz o ckliwym tekscie i nikt nie zaprzeczal. ja nie zaprzeczam, ale Bostek pomimo ataków na siebie ma takie a nie inne foty, nie jest na chwilę obecną stłamszony czy zastraszony, zagryziany, był gryziony, ale w tej chwili Bostek sobie radzi. Uważam, że ponad 30 kg pies ma nikłe szanse na dom jeśli zrobimy z niego inwalidę....Inwalidę, tzn - że pies da z sobą zrobić wszystko...gryziony, katowany.... Ani to lab ani maskotka....Bost jest jaki jest, na chwilę obecną Bost ma około 500 ogłoszeń. Jeśli chciałam bym dla niego dt to dt domowe....co mi z tego że hotel za 400 zł...z kojca do kojca.... Quote
kora78 Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 dokladnie, za 400zl z kojca do kojca :( Quote
Klauzunka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 dokladnie, za 400zl z kojca do kojca :-( stąd też tak a nie inaczej działam u Bosta, nie chcę za 400 zł kojca, bo co to zmieni? Jak już to dt domowe, za odpłatnością karma, wet, inne wydatki - nie wiem może źle myślę....ale kojec w hotelu za 400 zł....Co o tym myślicie? Quote
kora78 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 boston pozdrawia Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Klauzunka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Luczija mało Bosta widać daj więcej fotek :) Quote
kora78 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 to wszystkie, takie na szybko, tylko dla was, na dowod ze zyje i siedzi w schronie. Quote
Klauzunka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 jego dni w schronie są policzone...idzie mi po kościach, że za niedługo znajdzie ds....... Quote
kora78 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 bylo, jak patrzy w lewo, to mam jeszcez, jak patrzy w prawo :) i sie nie czepiaj! hehe czy ty cos wiesz, o czym ja nie wiem????? Uploaded with ImageShack.us Quote
Monisiaczek Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Klauzunka']jego dni w schronie są policzone...idzie mi po kościach, że za niedługo znajdzie ds.......[/QUOTE] Ooooo... Fajnie by było :lol: A kiedy będzie wiadomo coś więcej? Quote
Recommended Posts