Klauzunka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Ty już nie marudź tylko telefony odbieraj :) Quote
Monisiaczek Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Klauzunka, piszę do Ciebie na tych labkowych forach, a ty nie odbierasz - to jeszcze tutaj powielę - masz PW :) Quote
Klauzunka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Klauzunka, piszę do Ciebie na tych labkowych forach, a ty nie odbierasz - to jeszcze tutaj powielę - masz PW :smile: ja nie odbieram, no wiesz...pół dnia z Tobą przegadałam, normalnie to jak była byś facetem to już bym za Ciebie wyszła....tyle o sobie wiemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty mi śmiesz wmawiać, że ja nie odbieram :-(:-(:-( co to to nie :) lecę na org :) podpisano / urażona klauzunka :diabloti: :evil_lol: Quote
Monisiaczek Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Klauzunka, no nie obrażaj się :Rose: :razz: Tutaj też Ci to samo PW wrzuciłam :) No i przypominam się o chwytliwy tekst dla Bostonka :) Quote
Klauzunka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Klauzunka, no nie obrażaj się :Rose: :razz: hahaha, wiedziałam że jak zacznę płakać to zmiękniesz :) p.s kwiaty od Ciebie są piękne - już nie płaczę :) Quote
Monisiaczek Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 To nie płacz, tylko piękny tekścik wyprodukuj :) Quote
kora78 Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 no to spinaj sie, spinaj. ale bostek ma 2 teksty, czemu zmieniacie? Quote
Monisiaczek Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Klauzunka, jak ta babka z Legnicy Bostka nie chce, to może czekolabka z Wrocka by wzięła? Właśnie się u nas na org taki kąsek objawił. Quote
kora78 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 w kojcu Bostka taka sunia z miodowymi oczami, niezle co? wygrzebalam sobie fotke Uploaded with ImageShack.us Quote
kizimizi Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 nic z Bostulem? Dziewczyny ja mysle ze trzeba go na "depreche" zrobic i napisac jaki to z niego labkek wspanialy jest. Wiem, ze "troche" sciema ale skoro zwykle teksty nie pomagaja? Klauzula mialas produkowac tekst napisz moze jak to mu zle i strasznie tam w schronie ... Quote
Satrina Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ja się zgadzam z kizimizi, jak jedno nie działa to trzeba spróbować czegoś innego, a poza tym to się dziwię, że nie ma żadnego odzewu, przecież on nie jest takim zwykłym kundelkiem.... Quote
Monisiaczek Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Klauzunka, dawaj ten tekst wzruszający. Nie wiem, czy jest taka możliwość, ale największym powodzeniem cieszą się zawsze foty z dziećmi. Jeśli nie, to chociaż jakieś "na smutniaka", zza krat. I tak naprawdę z fotek nie wynika, jaki jest duży. Gdzieś mi mignęło zdjęcie, gdzie Bostek stał obok kogoś i tam ładnie było widać jego (znaczy Bostka) sylwetkę. Za nic nie mogę sobie przypomnieć, gdzie to widziałam :-? I zrób przedświąteczne porządki w skrzynce, bo wszystko się "zwraca" ;) To wyślę Ci PW na org :) Quote
Martika&Aischa Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Wszystkim cioteczkom z wątku przesyłam życzenia z serca płynące. Spokojnych, Wesołych i Cudowych Świąt cioteczki kochane:loveu: Quote
kora78 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 i ja takze. wciaz cisza, od tak dawna. Quote
kizimizi Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Klauza sie nie odzywa wiec jest albo poswiatecznie-przedsylwestrowa :drink1: albo chora :morning: albo produkuje ten tekst na "smutniaka" i nie ma weny :confused: albo juz nas i dogo nie kocha :obrazic: Quote
kora78 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 klauza jest na wyjezdzi swiatecznym u rodzicow jeszcze, dlatego tak rzadko teraz pisze. nie wiem wlasnie, czy widziala fotki salmy... Quote
Klauzunka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 wszystko widziałam i odpisuję właśnie we właściwym miejscu :) Ja cały czas na wyjeździe ale jestem na bieżąco :) Quote
Recommended Posts