Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klauzunka, piszę do Ciebie na tych labkowych forach, a ty nie odbierasz - to jeszcze tutaj powielę - masz PW :smile:
ja nie odbieram, no wiesz...pół dnia z Tobą przegadałam, normalnie to jak była byś facetem to już bym za Ciebie wyszła....tyle o sobie wiemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty mi śmiesz wmawiać, że ja nie odbieram :-(:-(:-( co to to nie :) lecę na org :)

podpisano / urażona klauzunka :diabloti: :evil_lol:

Posted

nic z Bostulem?
Dziewczyny ja mysle ze trzeba go na "depreche" zrobic i napisac jaki to z niego labkek wspanialy jest. Wiem, ze "troche" sciema ale skoro zwykle teksty nie pomagaja?
Klauzula mialas produkowac tekst napisz moze jak to mu zle i strasznie tam w schronie ...

Posted

Ja się zgadzam z kizimizi, jak jedno nie działa to trzeba spróbować czegoś innego, a poza tym to się dziwię, że nie ma żadnego odzewu, przecież on nie jest takim zwykłym kundelkiem....

Posted

Klauzunka, dawaj ten tekst wzruszający. Nie wiem, czy jest taka możliwość, ale największym powodzeniem cieszą się zawsze foty z dziećmi. Jeśli nie, to chociaż jakieś "na smutniaka", zza krat. I tak naprawdę z fotek nie wynika, jaki jest duży. Gdzieś mi mignęło zdjęcie, gdzie Bostek stał obok kogoś i tam ładnie było widać jego (znaczy Bostka) sylwetkę. Za nic nie mogę sobie przypomnieć, gdzie to widziałam :-?

I zrób przedświąteczne porządki w skrzynce, bo wszystko się "zwraca" ;)
To wyślę Ci PW na org :)

Posted

Klauza sie nie odzywa wiec jest albo poswiatecznie-przedsylwestrowa :drink1: albo chora :morning: albo produkuje ten tekst na "smutniaka" i nie ma weny :confused: albo juz nas i dogo nie kocha :obrazic: