Anecioreczek Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 a Ja mam Lodowisko:):: :P i czesto tam jeźdze :) ale sama:(:(:( bo Mój Tomek na łyżwach nie umie i Niechce!:/ uparciusz jeden:/
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Aneta, mam ten sam problem :diabloti:
MoniŚ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Co do tych linków - wczoraj to dostalam i weszłam, bo dostalam linka od koleżanki. Ciął mi się bardzo komp :angryy: nie mówiąc o samym gg, wiadomości nie dochodzily. I najgorsze, że dostalam to do znajomych i nie wydawalo mi się podejzane :angryy: Kama jest piękna... zakochałam się chyba w weściakach :D . Znam z widzenia takiego weściaka, psotnik niesamowity :loveu:
chihuahua Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 To dobrze , ze ja mam gg chwilowo poza zasiegiem !!:lol:
Marta_Ares Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 linki na gadu tez dostalam (mam tlen) jeden otworzylam ale avast zaraz rozlaczyl cale polaczenie i na szczescie chyba nic sie nie stalo:cool1: a u mnie we wloclawku tez jest lodowisko wlasnie dzisiaj bylo otwarcie:multi: :multi: :multi: lodowisko sztuczne wiec niezaleznie od pogody mozna jezdzic
Anecioreczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ja mam nortona... i ch.... pomaga:lol:
clockwork Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 tyż fakt... gadu gadu a gdzie foty??????? a co do gadu to najprawdopodobniej zadziałało to w ten sposób- np.nasz koleś dostał takiego linka, otworzył go i w tym momencie link zapisał się i wysłał we wszystkich jego kontaktach... tak to rozkminiliśmy po rozmowie. ufff- jak dobrze że ja tego nie otworzyłam- starch pomyśleć jak 100 osób z naszych kontaktów dostało by to coś... <lincz>:evil:
Igi^MBE Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 A mi brat sie przyznał że otworzył.. na szczęście nic groźnego sie nie stało - avast :)
Marta_Ares Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 w dzienniki internautow pisze wlasnie o tych lancuszkach uzytkownicy firefoxa sa troche mniej narazeni, ale wlasnie linki rozsylaja sie na tej zasadzie co mowicie jedna osoba otworzy i odrazu zostaja wyslane linki do wszystkich co ma na gadu. Ja wczoraj dostalam link z www. google.pl i jakies jedno slowo z buzka:-(. Na szczescie juz nie wchodzilam
Zuza96 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cześć Ja na szczęście nie dostałam tego linku, może nie dostanę :cool3: Mam firefoxa :p
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dobry :) widze że wy dalej o tych linkach gadacie... mnie wczoraj to zasyoywali tymi linkami... no ale juz pisałam... ale wczoraj wieczorem już działało :):)
clockwork Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):Dobry :) widze że wy dalej o tych linkach gadacie... mnie wczoraj to zasyoywali tymi linkami... no ale juz pisałam... ale wczoraj wieczorem już działało :):) a my dalej o linkach bo Kamcia nas olała... nie wrzuca fotek- więc sobie dyskutujemy o czym kolwiek:evil_lol: może psina powiedziała pańci w wigilijny wieczór że nie życzy sobie żeby chwaliła się nią dogo... kto wie, kto wie...:eviltong:
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 No tak Kamcia sobie w kulki leci :mad: :mad: trzeba zrobić z tym porządek
clockwork Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 a pozatym kamcia ja zaglądam do Ciebie a Ty miałaś zaglądać na galerię Clockworka... i jakoś jego też olałaś...:olympic:, nie ładnie, nie ładnie:cool1:
clockwork Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 OSTATNIO BYŁA WIDZIANA WCZORAJ- JAK WYBIERAŁA SIE NA LODOWISKO- MOŻE PRZYMARZŁA DO TAFLI :eviltong: A MÓJ CLOCKWORK POWIEDZIAŁ ŻE TEŻ JEJ JUŻ NIE ODWIEDZI, BO KAMCIA DO NIEGO TEŻ NIE ZAGLĄDA...
chihuahua Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Zglosmy ja do programu " Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie":lol:
clockwork Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 chihuahua napisał(a):Zglosmy ja do programu " Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie":lol: :evil_lol:
Anecioreczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 a Kamcia pewnie siedzi i czeka aż pańcia jej fotki zrobi :lol:
Guest Kamcia_14 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dziewczyny przepraszam ale mam naprawdę dużo roboty. Jeszcze tylko adopcja KLUSKI. I będę wolna. A i jeszcze dowiedzieć sie o adopcję stelli czy się powiodła. Clockwork ja naprawdę przepraszam że nie zaglądałam do twojej galeri :roll:.
a_ga.isk Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Powodzenia zycze :) A potem nowe fotki poprosze ^^
clockwork Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Ajjj chyba zaglądanie do kogoś i oczekiwanie tego samego nie jest na miejscu :diabloti: Jeśli Kamcia znajdzie troche czasu to napewno zajrzy, bez wymuszania, bez przesady :shake: A ja bym sie wcale nie zdziwiła gdyby się okazało że Kamcia ma znowu na głowie jakies adopcje i nie ma czasu zajmować się głupotami ;) To baba o wielkim sercu ;) FiGa!!! nie wymagam!!! próbowałam "wymusić" na Kamci jakikolwiek odzew... jak nie tu to tam- bo na mojej galerii ma odpowiedź na pytanie o Clockworkowy prezent podchoinkowy...(nie dla kotów :diabloti:) Lubujemy się w zupełnie innych psach więc wierzę że mój Clockwork jej nie "podnieca":evil_lol: ale musiałam ją zaszantarzować żeby się odezwała:eviltong:... no i widzisz... podziałało!!!!:diabloti:
Recommended Posts