Jump to content
Dogomania

Galeria Kamci i Ajka :))

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co do tych linków - wczoraj to dostalam i weszłam, bo dostalam linka od koleżanki. Ciął mi się bardzo komp :angryy: nie mówiąc o samym gg, wiadomości nie dochodzily. I najgorsze, że dostalam to do znajomych i nie wydawalo mi się podejzane :angryy:

Kama jest piękna... zakochałam się chyba w weściakach :D . Znam z widzenia takiego weściaka, psotnik niesamowity :loveu:

Posted

linki na gadu tez dostalam (mam tlen) jeden otworzylam ale avast zaraz rozlaczyl cale polaczenie i na szczescie chyba nic sie nie stalo:cool1:
a u mnie we wloclawku tez jest lodowisko wlasnie dzisiaj bylo otwarcie:multi: :multi: :multi: lodowisko sztuczne wiec niezaleznie od pogody mozna jezdzic

Posted

tyż fakt... gadu gadu a gdzie foty???????

a co do gadu to najprawdopodobniej zadziałało to w ten sposób- np.nasz koleś dostał takiego linka, otworzył go i w tym momencie link zapisał się i wysłał we wszystkich jego kontaktach... tak to rozkminiliśmy po rozmowie.
ufff- jak dobrze że ja tego nie otworzyłam- starch pomyśleć jak 100 osób z naszych kontaktów dostało by to coś... <lincz>:evil:

Posted

w dzienniki internautow pisze wlasnie o tych lancuszkach uzytkownicy firefoxa sa troche mniej narazeni, ale wlasnie linki rozsylaja sie na tej zasadzie co mowicie jedna osoba otworzy i odrazu zostaja wyslane linki do wszystkich co ma na gadu. Ja wczoraj dostalam link z www. google.pl i jakies jedno slowo z buzka:-(. Na szczescie juz nie wchodzilam

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Dobry :)
widze że wy dalej o tych linkach gadacie... mnie wczoraj to zasyoywali tymi linkami... no ale juz pisałam...
ale wczoraj wieczorem już działało :):)

a my dalej o linkach bo Kamcia nas olała... nie wrzuca fotek- więc sobie dyskutujemy o czym kolwiek:evil_lol:
może psina powiedziała pańci w wigilijny wieczór że nie życzy sobie żeby chwaliła się nią dogo... kto wie, kto wie...:eviltong:

Posted

OSTATNIO BYŁA WIDZIANA WCZORAJ- JAK WYBIERAŁA SIE NA LODOWISKO- MOŻE PRZYMARZŁA DO TAFLI :eviltong:
A MÓJ CLOCKWORK POWIEDZIAŁ ŻE TEŻ JEJ JUŻ NIE ODWIEDZI, BO KAMCIA DO NIEGO TEŻ NIE ZAGLĄDA...

Guest Kamcia_14
Posted

Dziewczyny przepraszam ale mam naprawdę dużo roboty.
Jeszcze tylko adopcja KLUSKI. I będę wolna. A i jeszcze dowiedzieć sie o adopcję stelli czy się powiodła. Clockwork ja naprawdę przepraszam że nie zaglądałam do twojej galeri :roll:.

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ajjj chyba zaglądanie do kogoś i oczekiwanie tego samego nie jest na miejscu :diabloti: Jeśli Kamcia znajdzie troche czasu to napewno zajrzy, bez wymuszania, bez przesady :shake:
A ja bym sie wcale nie zdziwiła gdyby się okazało że Kamcia ma znowu na głowie jakies adopcje i nie ma czasu zajmować się głupotami ;) To baba o wielkim sercu ;)

FiGa!!!
nie wymagam!!! próbowałam "wymusić" na Kamci jakikolwiek odzew... jak nie tu to tam- bo na mojej galerii ma odpowiedź na pytanie o Clockworkowy prezent podchoinkowy...(nie dla kotów :diabloti:)
Lubujemy się w zupełnie innych psach więc wierzę że mój Clockwork jej nie "podnieca":evil_lol: ale musiałam ją zaszantarzować żeby się odezwała:eviltong:... no i widzisz... podziałało!!!!:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...