pinczerka_i_Gizmo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 To są te śmieszne szczeniaki, które często widujemy na zeszytach, piórnikach itp. :)
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Aga76']Aj tam, milusia i miodzio :wink: Myśl sobie jak chcesz :eviltong: . Ja cię z błędu nie będę wyprowadzać :cool1: . [quote name='pinczerka_i_Gizmo']To są te śmieszne szczeniaki, które często widujemy na zeszytach, piórnikach itp. :) Aha ! Już wiem ! Nie wiedziałam ze to się tak nazywa :oops: .
marzenna79 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Kamcia_14']OMG . Ja właśnie Siedzę sobie w domu , chora jestem :placz: . Cześć Marzenko :multi: . Szkoda , badzo szkoda że tak wyszło , no ale cóż . A ty gdzie jedziesz ? Na 10 dni :crazyeye: . Czyli 10 dni nie będzie Cię na dogo :roll: . Współczuje :evil_lol: . Foteczki Kamci już zmniejszam ;) . Witaj Kika ! :multi::loveu: Chora jesteś ???????:roll: A na dworze tak pięknie.:loveu::loveu: Zdrówka życzę w takim razie.:multi::loveu: Jedziemy z Sukciem nad jezioro Mausz i rzekę Słupią. Jak ja wytrzymam te 10 dni bez dogomanii ??? :shake: :roll::-( Ślicznie Kamcia wyszła na foci.:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam serdecznie, będę tęskniła za Wami.:-( :-(
Dobcia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Z tej ślicznej, białej księżniczki brzytwa? Nikt w to nie uwieży:evil_lol:
g_o_n_i_a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Postaram się zrobić dużo fotek ! . I to z lepszego aparatu ;) . Mój aparat nadaje się tylko do wycierania sobie d ... :cool1: . Wychodzą takie okropne zdjęcia . Właśnie :cool1: . Kamciu, dziękuję!! :multi: :multi: A ja kazde fotki Kropków uwielbiam i nawet mogłyby byc z tego słabszego aparaciku! :loveu: :loveu: A kuku :loveu: :loveu: :loveu:
Pati i Daisy Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Kamcia_14'] jejku ale ona jest śliczna:loveu: Westy to ulubione psy mojej mamy :) i ja również je bardzo lubie:loveu:
olekg89 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 jejku ,ale wypielęgnowana sunia.Ah gdzie chodzisz z nią do fryzjera?Że ma taką śliczną Westową fryzurkę?
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Aga76']Nie wyprowadzaj :shake: mi tak dobrze :wink: Będzie ci dobrze , dopóki nie poznasz jej możliwości :cool1: . [quote name='marzenna79']Witaj Kika ! Chora jesteś ???????:roll: A na dworze tak pięknie. Zdrówka życzę w takim razie.:multi: Jedziemy z Sukciem nad jezioro Mausz i rzekę Słupią. Jak ja wytrzymam te 10 dni bez dogomanii ??? :shake: Ślicznie Kamcia wyszła na foci.:loveu: Pozdrawiam serdecznie, będę tęskniła za Wami.:-( Hej Marzenko :multi: . Ano chora jestem , chora :placz: . A pogoda taka piękna ! Aż żal nie wychodzić ! Ale na szczęście dogomania potrzymuje mnie przy życiu . A wyjazdu na 10 dni ci nie zazdroszczę . Jak bym tyle nie wytrzymała bez dogo ! [quote name='Dobcia']Z tej ślicznej, białej księżniczki brzytwa? Nikt w to nie uwieży:evil_lol: Hmm ... zawsze może przyjachać i sprawdzić to na własnej skórze :cool1: . [quote name='g_o_n_i_a']Kamciu, dziękuję!! :multi: :multi: A ja kazde fotki Kropków uwielbiam i nawet mogłyby byc z tego słabszego aparaciku! :loveu: :loveu: A kuku :loveu: :loveu: :loveu: na szczęście aparat będę miała dobry , i fotki mam nadzieję , że też będą OK :multi: . [quote name='Marzenka18']Moja mała słodziunia psinka :loveu: Że przepraszam bardzo , co :mad: ? [quote name='Pati i Daisy']jejku ale ona jest śliczna:loveu: Westy to ulubione psy mojej mamy :) i ja również je bardzo lubie:loveu: Mogłaś sobie wziąć westa a nie Yorka ! :loveu: [quote name='olekg18']jejku ,ale wypielęgnowana sunia.Ah gdzie chodzisz z nią do fryzjera?Że ma taką śliczną Westową fryzurkę? Takiej bardz Westowej fryzurki już nie ma bo była trymowana jakiś miesiąc temu . Zdążyła już troszkę zarosnąć :shake: . Do fryzjera chodzę z nią do mojej znajomej która zawodowo się tym zajmuję . Chcesz namiary ?
Marzenuś Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Jak to cio? Moja mała słodka psinka :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Marzenka18']Jak to cio? Moja mała słodka psinka :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Możesz sobie brać jakieś słodkie psinki ! Ja mam ostrą jak brzytwę Kamcię :loveu: . :evil_lol: .
olekg89 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ahaaa czasochłonna musi być taka pielegnacja wescika:)Ja bym chyba nie potrafił trymować. Niechce namiarów:) Moje psy są krótkowłose.
marzenna79 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Hej Marzenko :multi: . Ano chora jestem , chora :placz: . A pogoda taka piękna ! Aż żal nie wychodzić ! Ale na szczęście dogomania potrzymuje mnie przy życiu . A wyjazdu na 10 dni ci nie zazdroszczę . Jak bym tyle nie wytrzymała bez dogo ! Hej,chorutka !!!:multi: Ja też nie wiem, jak wytrzymam !!!!!!!:shake: :-( Chyba sobie.......:flaming::bigcry::bigcry::bigcry:
Czarna_Owieczka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Tez jestem chora :/ Egzamin próbny w czwartek, a ja wcale lepiej się nie czuje, buu. Mnie też DGM przy życiu trzyma. Mam nadzieję że na maj wyzdrowieję ;)
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='olekg18']Ahaaa czasochłonna musi być taka pielegnacja wescika:)Ja bym chyba nie potrafił trymować. Niechce namiarów:) Moje psy są krótkowłose. Diabeł mnie skusił na wzięcie długowłosego psa :shake: :evil_lol: . [quote name='marzenna79']Hej,chorutka !!!:multi: Ja też nie wiem, jak wytrzymam !!!!!!!:shake: :-( Chyba sobie.......:flaming::bigcry::bigcry::bigcry: Nie ! Nie możesz sobie :flaming:! Moja ty :loveu: [quote name='Czarna_Owieczka']Tez jestem chora :/ Egzamin próbny w czwartek, a ja wcale lepiej się nie czuje, buu. Mnie też DGM przy życiu trzyma. Mam nadzieję że na maj wyzdrowieję ;) Trzymamy kciuki za sprawdzian :p !
Ewa&kumpel Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Kamcia_14'] :loveu: cudeńko :loveu: malutkie :loveu: śliczne
marzenna79 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Kamcia_14']. Nie ! Nie możesz sobie :flaming:! Moja ty :loveu: Twoja ??????? :cool3: :cool3: :cool3: Cześć Kika !!!!!!! :multi::loveu: Jak zdrowie dzisiaj ??????? :roll: :loveu:
Pati i Daisy Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Kamcia_14 napisał(a): Mogłaś sobie wziąć westa a nie Yorka ! :loveu: Ooo poczekaj chwile poczekaj:mad: i na westa przyjdzie pora:loveu: :eviltong:
marzenna79 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Witajcie Kamcie i Kiki !!!:multi::multi: Jak dzisiaj zdrówko, dopisuje ??????? :cool3: Pozdrawiamy, życzymy wszystkiego dobrego ! :loveu::loveu: Mizianko dla cudnej Kamci. :loveu: :p
Bewarka Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Zdrowie? Dopisuje...ale internet nie...ni ma internetu Kamcia...:cool3:
marzenna79 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Śliczna, mała Kamcia...:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam i życzę Wam wspaniałego długiego weekendu.:multi: Wyjeżdżam...papapa...:shake: :-( Będę tęskniła...:roll: :loveu: A co się stało Kika, że nie masz internetu ??? :cool3:
Recommended Posts